Visning av honnrposter for Nybegynner2010
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Kan jeg øke muskelmasse med denne type trening og kosthold 07. juni 2011, 22:28
  Jeg ønsker å øke i muskelmasse. Jeg ønsker å bli stor. Jeg vil ha muskler. Jeg vil se bra ut.

  Frokost Alternativ #1 Omelett av 2 egg med melk, skinke, ost, løk og paprika.
  Whey Protein Shake (40 gram, en halv liter skummet melk)

  Frokost Alternativ #2 Havregrøt med 70 gram havre og 3 dl melk. Rosiner, natreen, kanel og kanskje en håndfull nøtter om tilgjengelig.
  1 skyr frukt
  1 eple eller 1 banan
  Whey Protein Shake (40 gram, en halv liter skummet melk)

  Lunsj Alternativ #1  2-3 rundstykker med en HEL pakke kokt skinke.
  1 skyr frukt
  1 eple eller 1 banan

  Lunsj Alternativ #2 1 grov baguett med kokt skinge
  1 skyr frukt
  1 eple eller 1 banan

  * Jeg ønsker å eventuelt kunne spise varm lunsj, blant annet kunne jeg tenkt meg kylling, laks eller svinekjøtt. Jeg hadde ikke sagt nei til deilige grønsaker heller. Dårlig unnskyldning, men jeg sliter med å få med meg nevnt mat på jobb*

  Mellom Alternativ #1
  Whey Protein Shake (40 gram, en halv liter skummet melk)

  Mellom Alternativ #2
  1 skyr frukt
  1 eple

  Middag Alternativ #1 300 gram svinekjøtt, 500 gram grønsaker (frossen blanding)

  Middag Alternativ #2 Havregrøt, dobbel porsjon sammenligned med frokosten.

  Middag Alternativ #3 Det som blir servert. Jeg prøver å la være å spise mat jeg føler har en negativ konsekvens med tanke på kropp og trening. Som sagt, jeg vil bli stor, jeg ønsker å se muskuløs ut.

  Kvelds
  1 skyr frukt
  1 eple eller banan
  Omelett (se frokost)
  Whey Protein Shake (40 gram, en halv liter skummet melk)

  Trening og aktivitet generelt

  Jeg ønsker å kunne trene hver eneste dag, men jeg vet at det ikke er bra for kroppen og at det er umulig å kunne få noe resultater på den måten. Slik jeg har forstått opplegget, så bør kroppen ha minst 24 timers hvile før den kan trene samme muskelgruppe igjen. Desto lenger, desto bedre. Korrekt?

  En treningsuke kan foreksempel se slik ut
  Mandag: bryst og triceps
  Tirsdag: skuldre/nakke og mage
  Onsdag: pause
  Torsdag: biceps og rygg
  Fredag: bryst og tricept
  Lørdag: skuldre/nakke og mage
  Søndag: pause
  Mandag: biceps og rygg

  Etter en treningsøkt inntar jeg raske karbohydrater. Jeg spiser enten en banan, 1 skyr frukt eller en protein sjokolade. Dette blir spist når jeg er på treningsstudio.

  Jeg bruker 10 minutter på å gå hjem. Når jeg har kommet hjem lager jeg med et større måltid. Som oftest blir dette måltidet middag eller kveldsmat. Jeg vil prøve å trene tidligere på dagen, gjerne før jobb (om morningen) ved å få enda bedre resultater. I så tilfelle, vil jeg ta en proteinshake før treningsøkten. Trene, innta en solid frokost og deretter strake veien til jobb. Treningsstudio, jobb og hjem er i en samlet omkrets på 8 minutter.

  Min vekt for øyeblikket er 65 kilo. Jeg er 182 cm høy. Jeg er 18 år.

  Jeg må ærlig innrømme og si at jeg ikke helt vet hvor mye jeg skal veie. Mennesker er forskjellige, men jeg ønsker å kunne øke i muskelmasse og få en synlig trent kropp. Jeg ønsker veiledning og tilbakemelding på mitt innlegg. Jeg kommer til å starte en bilde-tråd, hvor dere kan følge meg.

  Jeg lurer på om dere eventuelt kan gi meg noen tips angående strekkmerker. Jeg har et par strekkmerker som jeg fikk for et par år tilbake da jeg var oppe i hele 95 kilo. Jeg var en fettklump. I den perioden fikk jeg veldig mange stygge strekkmerker, som jeg ønsker den dag i dag å skjule på en eller annen måte. Kroppen min er ikke fin, den er veldig ekkel, jeg føler at det er mye som henger, men det er mulig jeg tar feil, jeg har litt dårlig selvtillitt og selvbilde. Spesielt kroppsmessig. Dette er med tanke på min overvektige barndom. Jeg kan også fortelle at jeg har vært helt nede i 54 kilo. Jeg vet ikke om min tidligere "fedme" og enorme undervekt vil ha noe å si for meg nå når jeg skal bygge muskler, og ikke minst få en bedre, en strammere kropp.

  Takk for at du tok deg tid til å lese mitt innlegg. Er det noe jeg har glemt, eller noe du behøver å vite, ikke nøl med å la meg få vite hva som mangler, så skal jeg gi deg den informasjonen du trenger angående meg selv. Både når det gjelder trening og kosthold. Jeg vil utdype meg til minste detalj for å få de perfekte tipsene og tilbakemeldingene. Dere vil bli en solid støtte for meg, så jeg vil sette pris på om jeg får konkrete svar, jeg godt utdypende svar. Bruk gjerne et fagspråk, slik at jeg får litt mer innblikk i denne treningsverdenen.

  Honnr gitt av : Pinne på trening, 08. juni 2011, 00:11
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!