Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 27
 • 1  Trening / Styrkeløft / Sv: Sterk norsk verdensmester utestengt. på: 18. november 2014, 00:48
  Er det innenfor å spekulere..

  http://www.tv2.no/2014/11/11/sport/ovrig-sport/6222164
  2  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen strongman igjen på: 10. september 2014, 02:59
  men når alle roider så er det den beste som vinner.
  Den beste av de som doper seg vinner.. Hva med de 99% som velger å ikke gjøre det? Den ene prosenten av de i styrkesporten som jukser konkurrerer kun mot resten av den ene prosenten, aldri mot den enorme majoriteten med moral.

  "Verdens sterkeste mann" er kun berettiget til å kalle seg "Verdens sterkeste doper"
  3  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 12. juli 2014, 06:24
  Når er de som er dømt skal sone sin straff?
  De to som ble dømt til samfunnsstraff godtok dommen, og "soner" sannsynligvis nå.

  De fem som ble dømt til fengselsstraf anket dommen. Saken blir tatt opp i lagmannsretten i oktober, og vil da vare i 2 måneder.
  Siden strafferammen i deres sak er på over 6år, kan dommen ankes videre til høyesteretten.

  ..kjapt forklart
  4  Trening / Styrkeløft / Sv: EM 2014 på: 11. mai 2014, 14:29
  http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=3127
  Stream og resultat nederst.
  Cyc verdensrekord i knwbøy (485kg) og total (1200kg)
  5  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 18. mars 2014, 17:45
  http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article9345019.ece

  Det ser ikke ut til at det går veien!

  Alle blir trolig dømt etter mafiaparagrafen.
  6  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 09. januar 2014, 13:45
  http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article8926071.ece

  Spennende. Det ser ut som Gunnar Strand Jacobsen har blitt utlevert, og nå innrømmer bruk og salg.
  7  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 06. januar 2014, 03:41
  http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article8368967.ece

  I mårra begynner rettssaken!
  8  Generelt / Antidoping / Sv: Er sterioder så farlige? på: 30. november 2013, 16:58
  Mulig jeg er høyst liberal på dette området, men jeg mener at de som vil dope seg, de gjør det uansett, og da hadde det vært tryggere og bedre å få proffesjonell hjelp, med kliniske produkter for å påse at ting blir gjort riktig, for å nettopp unngå de uheldige bivirkningene som kan oppstå med miksing og triksing på egenhånd. Det skal jo også nevnes at det er stor forksjell på en kur med testo kontra HgH, trenbolon osv...
  Litt mer åpenhet og saklig diskusjon kunne kansje ført til mere kunnskap og bevissthet fremfor å prøve å skyve det under sengen som en mørkemann...

  Hovedpoenget mitt er i bunn og grunn at jeg ønsker en litt mer tosidig debatt rundt emnet, fremfor at man dundrer på det evige "steroider er farlig"-sporet. Det finnes langt langt større problemområder i dagens samfunn relatert til fedme, diabetes, alkohol, røyk osv..
  Jeg tror ikke på at de som ønsker å dope seg, vil gjøre det uavhengig av hvor utilgjengelig og ulovlig dette er. Singapore har dødsstraff for all import/oppbevaring/bruk av narkotiske stoffer. Hvis du har vært der så har du sett med dine egne øyne hvor godt dette fungerer. Hvis du ikke har vært der så kan du sjekke opp statistikken på nettet.

  At staten tar seg av produksjon og salg vil selvfølgelig være tryggere. De potensielle negative konsekvensene av en slik lovliggjøring vil være økt forbruk. Det er vel derfor det er avgjort at man heller lar det være ulovlig, og jobbe mot de som bryter loven.

  Hvilken åpenhet og diskusjon er det egentlig du tenker på? Det finnes jo mange sider på nett hvor man helt åpent kan diskutere bruk, produkter, bivirkninger osv osv.

  Hvis du leser om bivirkninger på nettet, så er jo dette helt nøytral statistisk informasjon. Det er ingen moral forbundet med dette. Man trenger ikke å lete lenger enn wikipedia før man har referanser til medisinske studier.

  Det at det finnes andre problemområder i samfunnet ser jeg ikke på som relevant. Man må klare å ha to tanker i hodet samtidig. At fedme er et stort problem betyr ikke at vi trenger å gjøre steroidbruk til et STØRRE problem. Det betyr bare at vi må se på begge deler...noe vi også gjør. Staten har mange tiltak for å redusere røyking, og for å få oss til å spise sunnere.

  Et argument for å lovliggjøre hasj, er at dette erfaringsmessig trekker brukere bort fra tyngre stoffer. Et argument for å ikke ta snus bort fra markedet, er at enkelte røykere bytter ut sigaretten med snus.

  Steroider har ingen slik positiv bieffekt. Steroider er bare steroider. Man kan enkelt trene uten å bruke steroider, så det er ikke et argument at trening er helsefremmende.
  9  Trening / Skader og Smerter / Sv: Våkner med lam arm. på: 30. november 2013, 02:48
  Dette skyldes klem på nerve, og ikke nedsatt blodtilførsel. Restitusjon vil derfor ikke bli redusert.

  Den eneste anbefaling jeg kan gi er å ta en runk med den lamme hånda. Du kan late som det er noen andre som gjør det. Gammelt triks.
  10  Trening / Forum for ungdom / Sv: Har du erfaring og kunnskap om trening? på: 29. november 2013, 05:59
  Det finnes nok ingen treningsprogram som passer best for akkurat deg. Man tilpasser vanligvis program hvis man har skader/begrensninger. Hvis derimot kroppen din fungerer fint så er det bare å kjøre på med et Dietmar-program. Du klarer ikke å finne noe bedre enn det uansett.

  Usikker hva du mener med "å begynne på diett". Det beste er jo å fortsette som før, lære deg noen nye sunne måltider, og ta det steg for steg. Alle vet innerst inne hva sunn mat er, så det er ingen vits i å søke rundt på nettet etter dietter.

  Det virker som du søker etter noen magiske gulltips, men de finnes ikke. Trening består av trening år ut og år inn. Kosthold består av å spise sunt år etter år.
  11  Generelt / Antidoping / Sv: Er sterioder så farlige? på: 29. november 2013, 05:39
  Ja jeg er enig i det du sier, all bruk har selvfølgelig konskvenser.
  Men jeg mener at mange er alt for snare til å rope ulv og peker ut ekstremtilfellene med både nyresvikt og organkræsj som følger.
  Dette er situasjoner som oppstår ved misbruk.

  Hva er egentlig misbruk da? Bruket i seg selv er jo misbruk. Samråd med fagpersoner sier du, vel, en fagperson vil også si at et hvert ikkemedisinsk bruk er misbruk.

  Tre kompiser av meg har drevet med steroider i mange mange år, og to av de fikk hjerteinfarkt før de var 30år.  Begge to har drevet aktivt med styrketrening i over 16år. En av dem har brukt steroider i over 10år, og den andre i iallefall 6år. Har du lyst å prate med de kanskje? Så kan du fortelle hva de gjorde feil, siden bruken tydeligvis førte til et 'farlig resultat'.. Tror du ikke de kan hver eneste jævla detalj om stoffene de stapper i seg? De konkurrerer i kroppsbygging, og dette er en stor del av deres identitet. De er ingen naive fjortiser.

  "Og selvfølgelig er vel det største problemet at fortisser og andre klovner stapper neppå både det ene og det andre fremfor å sette seg inn i sakene før de starter.."

  Ironisk nok så er det dine holdninger som er det største problemet. Holdningen om at man kan fjerne risikoen av steroid-bruk ved å sette seg inn i hvordan de virker.
  Uansett hvor mange fagpersoner du skaffer deg, så tilfører du kroppen syntetiske hormoner. Disse hormonene er ikke engang fremstilt av farmasøyter, men av boleboys med pilletrykkemaskin, noen malingsblandere, kinesisk importpulver og no hetteglass. Hvor trygt tror du egentlig det kan bli ?
  12  Trening / Styrkeløft / Sv: Forsideartikkel om Marte Elverum på: 03. november 2013, 13:45
  De aller fleste som leser "tar 230 kilo i knebøy" og ikke har noen særlig kjennskap til sporten vil heller ikke ha noen kjennskap til vekten.


  Jeg tror ikke sporten får noe dopingstempel av at man glemmer å presisere at løft er gjort med utstyr.
  13  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Null vekttap på: 22. oktober 2013, 14:04
  Hvis du ligger så mye som 1000 kalorier eller mer i underskudd hver eneste dag, så er det mulig at kroppen går i "sparebluss-modus". Kroppen tror at du sulter ihjel, og sparer på hver eneste kalori som er mulig å spare på.

  Gjerne forklar oss alle hvordan kroppen sparer en kalori?

  To mennesker gjør det samme i løpet av en dag, mens den ene er i "spare modus". Hvordan oppstår den energien som er spart? Hvordan har han klart å utføre det samme arbeidet som den andre personen, men spart energi?

  ..og jeg er ikke interessert i en link til KvinnerOgKlær hvor de snakker om sparemodus.
  14  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Starte å trene! Hjelp?! på: 07. oktober 2013, 21:48
  En vanlig nybegynnerfeil er nettopp et slikt overdrevent fokus på kosttilskudd.

  Hvis du spiser for lite, så må du ta tak i det, og prøve å få i deg mer skikkelig mat. Proteinshakes inneholder lite kalorier, og for mange så hemmer det apetitten. Resultatet blir fort at du får i deg enda færre kalorier enn du gjorde før.

  Et karbohydrat-tilskudd er tilnærmet sukker, og naturligvis svært usunt.

  Kreatin er helt greit, men det vil ha null effekt på deg, så det er bortkastet penger.

  Det er vanskelig å gi råd på hvordan du skal forbedre apetitten og ditt spisemønster.. Så det bør du nesten se på selv.
  Et standardtips er å spise nøtter, disse er lettfordøyelige og energitette.
  15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Dette er min siste utvei - Jeg trenger HJELP på: 07. oktober 2013, 12:31
  Kostholdet ditt høres helt greit ut.

  Det går for det samme hvilken treningsplan du følger, alt vil fungere for en som er ny i gamet. Dette betyr at du kan bruke treningsprogrammet du har fått satt opp.


  Jeg må si at innlegget ditt egentlig forvirrer meg litt. Hva er det egentlig du spør om? Hvis du har gått ned 4kg på 8 uker, så vil du være 70kg om 32 uker. Hvorfor spør du etter tips hvis det allerede fungerer?

  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 27
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!