Visning av honnrposter for -Reken-
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Mistanke om en boler? 10. mars 2011, 14:36
  Selvfølgelig boler han! Fyren repper på 70-80 kg i benken - man går ikke usett fra treningssenteret når man leker seg med sånne vekter.
  Honnr gitt av : Fleksnes, 11. mars 2011, 09:53
  2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: HEI:) 07. mars 2011, 16:11
  Bra front, mindre bra rygg Smiley Dog litt uheldig med poserig ser det ut til.

   Tongue han har rosa bokser på. Den poseringen der var neppe tilfeldig!
  Honnr gitt av : Thomas.R, 07. mars 2011, 18:28
  3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: hetetokter, kaldsvette - bivirking av kreatin? 05. mars 2011, 17:04
  Holder en knapp på kreft jeg  Grin
  Honnr gitt av : Disiplin, 05. mars 2011, 17:07
  4  Trening / Forum for ungdom / Sv: "Testosteron-sjokk" av ZMA? 05. mars 2011, 16:13
  Man taper alltid en diskusjon når en begynner sånn som du... fortelle hvor dum folk er . Hold deg saklig så kommer du lengre.

   Tongue synes han har rett til å skrive som han gjør.
  Virker som proteinmannen selv tror han innehar veldig mye kunskap, det reflekteres ihvertfal i formuleringene hans. Kommer med mange uttaleleser som jeg mener er helt på jorde.
  Alle kan ta feil, jeg har ikke noe problem med det. Men synes han burde formulere seg på en måte som åpner for motforestillinger.
  Honnr gitt av : TURTLE~, 05. mars 2011, 16:20
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Reken begynner å trene 04. mars 2011, 01:27
  Så du skal skaffe teknikk til mark og bøy uten å gjøre øvelsene engang? Tongue

   Tongue hehe, tenkte at den kom til å komme litt sånn av seg selv viss jeg kjørte beinpress lenge nok. Nei...  godt spørsmål. Hakke noe godt svar Tongue

  kutt ut sit ups og kjør planken i steden, den beste mageøvelsen jeg kan tenke meg som virkelig jobber der det trengs.

  når det gjelder korte/lange pauser kan du jo variere. det viktigste er at du skal bli sliten, tyne muskulaturen og gi kroppen din litt juling. dette kan du fint gjøre som bare trener to ganger i uka. etterhvert, hvis du øker, vil det være naturlig å dele opp programmet i flere muskelgrupper.

  men jeg henger meg på hammerhode, hvor er bøy og mark? baseøvelsene som er grunnleggende i all styrketrening Huh hvis du ikke liker å kjøre knebøy i fristativ, så prøv å smithmaskin, eller så har de helt sikkert hack squat apparat på stedet du trener, alle steder har det. og spør instruktøren der om h*n kan vise deg øvelsene du ikke kjenner teknikken på

   Tongue planken høres jo greit ut det istedenfor maskin. Får høre hva broren min sier om det.
  Hvorfor marken og bøyen ikke er med går jeg utifra har med teknikk å gjøre, som jeg nevnte tidligere. Harikke noe imot å gjøre verken mark eller knebøy. Liker knebøy i fristativ veldig godt igrunn. Men skal få broren min til å stikke innom loggen her å forklare hvorfor ting er satt opp som det er.
  Honnr gitt av : PowerUp, 04. mars 2011, 14:31
  6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Gå ned i vekt 03. mars 2011, 15:33
  Solid snake sier mye bra, så anbefaler deg å ta hans råd til deg. Å finne ut omtrent hvor mye kcalorier du forbruker er en fin start. Ville også anbefale deg å telle litt kcalorier i en liten periode ihvertfal. Det gir et kjempe bra perspektiv på hvor mye enkelte matvarer kan gi utslag på vekta om man spiser mye av det i lengre perioder.
  Du vil nok blir overasket over hvor store forskjeller det er fra 1  matvare til 1 annen. For meg har det vært utrolig lærerikt (selv om det er litt stress i starten).

  For å gå ned i vekt så har jeg noen enkle "regler" jeg følger som fungerer ihvertfal for meg.

  1. innta så få kcalorier fra drikke som mulig (men 1 glass melk om dagen vil jeg anbefale). Personlig så drikker jeg mye sukkerfri brus og sukkerfri saft. Det sunneste alternativet til det blir jo vann.

  2. Velg magre produkter som inneholder mye proteiner. Eksempler er karbonade deig, kyllingfilet, torsk, skummet melk osv osv. Kort sagt produkter som inneholdet lite fett. Men viss du kjenner at det å spise for lite fett  går utover psyken (gjør det ihvertfal for meg) så kan du øke opp litt til det kjennes ut som du kan leve med det, men ikke overdriv.

  3. Aldri gå sulten. Man skal ikke trenge å sulte for å gå ned i vekt, men prøv gjerne å ikke spise mer enn kroppen gir beskjed om at den trenger, stopp når det føles riktig. Spis deg behagelig mett, men ikke noe mere enn det.

  For meg så vet jeg at kroppen har gått med underskudd viss jeg hver morgen våkner opp skrubb sulten  Tongue Men ikke sikkert det gjelder for alle.

  4. Når jeg føler at trangen etter noe søtt blir større så innfører jeg en dag i uken der jeg unner meg noe godt.

  5. Minimum gå 30 minutt hver dag i snitt på en uke (eksempel 1 time annhver dag)
  i tilegg til annen akitivitet du har igjennom dagen.
    Du er relativt lett. Så jeg tror ikke du forbrenner så mye mere enn 180-200 kcalorier med 1 time gange. Kun 1 økt i seg selv vil ikke ha all værdens effekt, men over tid så vil det nok det.

  Men føler du at å gå (eller jogge, eller annen kardio) er et ork, så er det ikke noe du strengt talt trenger å gjøre. Men det kan hjelpe veldig bra. Er litt forskjellig fra folk hvor effektivt det er vil jeg tro, enkelte sier jo at de blir veldig sulten av å trene kardio. Dette er forøvrig ikke noe jeg kan si at jeg merker noe til i grunn.

  Sunn mat tar ofte litt lengre tid å tilberede.  Tongue Jeg er ikke så veldig nøye på det, så middagen min er som oftest en pakke med kylling kjøttdeig fra meny (20 kr) - sammen med noen grønnsaker. Metter godt, og stekt ferdig stekt på 15 min. Tar jo ikke så alt for lang tid det. Du kan forsåvitt spise egentlig hva du vil så lenge du har kontroll på kcaloriene dine og vet at det vil gå i underskudd. Men du vil nok erfare at man må spise skikkelig mat for å bli ordentlig mett når man skal ned i vekt.


  Grunnen til at det kan være lurt å finne ut hvor mye du forbrenner er at det vil fortelle deg hvor lite kcalorier du må spise for å gå ned i vekt.
  Går du ned for fort, så er det vanskeligere å holde på vekten i ettertid. Personlig vil jeg mene at du burde ligge deg på et litt lavere underskudd enn andre pga du har veldig lav vekt fra før.
  Et underskudd på 500 kcal vil føre til 0,5 kg vekt tap i uken sånn ca.
  Men jeg synes det høres litt mye ut for deg.

  Vil egentlig kansje heller prøvd meg på et underskudd på sånn ca 300 kcal jeg. Noen andre som har noe formening om det?

  Honnr gitt av : Solid Snake, 03. mars 2011, 16:19
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: ErikJm's logg 17. februar 2011, 18:56
  Vanskelig for meg å vite da du generelt skriver lite om hvilken matvare og hvor mye av den du har spist. At du tipper for lite på enkelte ting er bare noe jeg går utifra.
   Men ser jo at tunfisken og kyllingkjøttdeigen virker helt riktig tippet Thumbsup

  200g torsk, 1/2 potet, 7dl melk, 500-kcal (?), 50g protein (?)

  Og det måltide der og. Såvitt jeg kan se så er det ganske bra gjettet. Nå blir det hoderegning her, så ikke 100% riktig. Men torsk er jo en mager fisk 100-110 kcal pr. 100 gram. ca. 19-21 gram proteiner tror jeg. Potet vet jeg ikke, men en halv potet (varierer jo veldig i størrelse) tipper jeg ikke er mer enn 30-40 kcal. Så går jeg utifra at du har skummet melk. 7 x 33 = 231
  så ca. 210 kcal + 231 kcal + 30-40 kcal = 471-481 (litt i overkant av 60 g protein).
  T
  Så er kansje fisken stekt i noe fett og? så blit litt ekstra der kansje

  Edit: Gadd faktisk å sjekke kcal innholde i Torsk nå. Og så at torsk bare har 75 kcal pr 100 gram.  Tongue unnskylder meg med at jeg spiser aldri torsk
  Honnr gitt av : DenSterkeJulenissen, 18. februar 2011, 14:39
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: M sin kamp mot kiloene 14. februar 2011, 21:44
   Wink Jeg er sikker på at du karer å finne tilbake til motivasjonen. Kan jo være deilig å ta et litt avbrekk fra lav kcal en helg og, selv om det ofte er enda vanskeligere å komme seg tilbake i riktig spor igjen. Spesielt når motivasjonen ikke er helt på topp heller. Men du har klart å gå ned totalt over 20 kg, det er en ganske stor prestasjon. Det viser jo at du har evnen til å sette deg langsiktige mål, og utføre dem. Er derfor sikker på at du også klarer å legge på deg en del muskelmasse i tilegg Smiley. Er ganske mye vekt du har klart å gå ned, over veldig lang tid. Så det er helt naturlig at man har sine ups og downs på vegen. Og spør seg selv - om det virkelig er vært det.
  Håper og tror du klarer å kvitte deg med de siste 5-8 KGene. Men er desverre de siste som er værst.
  Og husk Tongue tuff times don't last, only tuff people do.
  Lykke til Smiley
  Honnr gitt av : dropme, 16. februar 2011, 01:48
  9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Solid Snake sin bildeprofil 12. februar 2011, 16:50
   Shocked Kraftig kar. Gleder meg til å se resultatet når du er ferdig på deff!  biggrin Kommer til å se rått ut!
   

  Stå på  Smiley!
  Honnr gitt av : Solid Snake, 12. februar 2011, 17:25
  10  Generelt / Loggbok Online / Reken begynner å trene 04. februar 2011, 09:12
  Hei   Smiley

  Etter å ha gått ned ca 25 kg, har jeg insett at jeg ikke var så stor og sterk som jeg trodde.  Har aldri trent i hele mitt liv egentlig Tongue så kansje ikke så rart. Eneste mosjonen jeg fikk iløpet av en dag (før jeg gikk ned i vekt) var når jeg gikk til og fra busstoppet. Og eneste styrketrening jeg har drevet med var å reise meg opp fra sofaen  for å hente noe digg i kjøleskapet i reklamepausen.

  Men nå skal det gjøres noe med  Smiley
  Tenkte jeg skulle skrive en logg her,  føler litt mer forpliktelse for å trene jevnlig og ikke ete for mye dritt mat  Tongue blir flaut å logge da ihvertfal.

  Er for øyeblikket 69kg fordelt på 170 cm.
  Hovedfokuset er å få større muskler, så får økt styrke komme som en bonus.


  Edit:  1RM i benkpress 8. februar 87 kg. 
         Har som mål å klare 100 kg innen 8 april
  Honnr gitt av : Fenrikflink, 09. februar 2011, 13:26
  11  Generelt / Loggbok Online / Reken begynner å trene 04. februar 2011, 09:12
  Hei   Smiley

  Etter å ha gått ned ca 25 kg, har jeg insett at jeg ikke var så stor og sterk som jeg trodde.  Har aldri trent i hele mitt liv egentlig Tongue så kansje ikke så rart. Eneste mosjonen jeg fikk iløpet av en dag (før jeg gikk ned i vekt) var når jeg gikk til og fra busstoppet. Og eneste styrketrening jeg har drevet med var å reise meg opp fra sofaen  for å hente noe digg i kjøleskapet i reklamepausen.

  Men nå skal det gjøres noe med  Smiley
  Tenkte jeg skulle skrive en logg her,  føler litt mer forpliktelse for å trene jevnlig og ikke ete for mye dritt mat  Tongue blir flaut å logge da ihvertfal.

  Er for øyeblikket 69kg fordelt på 170 cm.
  Hovedfokuset er å få større muskler, så får økt styrke komme som en bonus.


  Edit:  1RM i benkpress 8. februar 87 kg. 
         Har som mål å klare 100 kg innen 8 april
  Honnr gitt av : LilleMy, 06. februar 2011, 14:27
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!