Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Klokov frontbøyer 250kg med stopp på: 26. mars 2012, 22:39
    Ingen bortforklarer noen  ting, det er på sin plass å fortelle forskjellen når løft blir sammenlignet på samme grunnlag. Ingen tar noe vekk fra vektløfterne, de er noen av verdens absolutt beste atleter

    Feil av meg og generalisere alle styrkeløftere, men jo, jeg synes det er veldig typisk at styrkeløftere kommer med kommentarer som tar bort fra noe av prestasjonen til vektløftere. Et nylig eksempel er i Fasiten der det sås tvil om Reza ville løftet 5kg mer i 1rm enn det han gjør pisslett for en dobbel.

    Ser man f.eks Vebjørn Varlid perse med 220kg i frontbøy eller Pat Mendes med 363kg i knebøy ser man at maksløft ser annerledes ut også for eksplosive vektløftere. Kan ikke helt se for meg noen av de løfte en uanstrengt dobbel med 5kg mindre vekt.

    Uansett, nok klagesang fra meg. Jeg er fan av kraftsport generelt, definitivt også styrkeløft. Off topic, men synes det er kult at du har satt deg mål uten utstyr. Heier på deg og alle andre norske løftere.
    2  Trening / Olympisk vektløfting / Klokov frontbøyer 250kg med stopp på: 22. mars 2012, 23:44
    Ikke noen kort stopp heller.

    http://www.youtube.com/watch?v=FLVxmMQLAg0&list

    Styrkeløfterne her på forumet bortforklarer som regel vektløfteres vanvittige beinstyrke med at de utnytter svikten i stangen, men med 3 sekunder stopp i bunn går ikke det med denne.
    3  Generelt / Antidoping / Sv: Styrkeløfter tatt i doping på: 27. februar 2012, 17:46
    Spar meg! Hadde de kjørt inn tester like hyppig som i styrkeløft inn i hvilken som helst annen kraftsport så hadde sifrene vært 20 ganger større.

    På hvilket grunnlag kan du påstå at det er 20 ganger mer dopingbruk i kraftsporter som vektløfting og kastgrener i friidrett? Sikkert ikke disse idrettene du tenkte på, men kraftsport er mer enn styrkeløft. Kroppsbygging derimot har ingenting med kraftsport å gjøre.
    Slett meldingSlett
    4  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor er Norge gode i styrkeløft, men ikke vektløfting? på: 18. februar 2012, 19:19
    Du snakker om Carl og Tutta?
    De er nå tatt inn på seniorlaget, og vil stille på senior-Em og Vm

    Ja, er vel belegg for å kalle de Norges beste løftere(?). Er klar over at de skal konkurrere i seniormesterskap framover og det synes jeg er gledelig. At de ikke har gjort det tidligere har dog vært med på å senke nivået. Er du ikke enig i at prestisjen undergraves når flere av de beste ikke deltar fordi VM av ulike grunner ikke prioriteres? Jeg tror det er en sammenheng mellom prestisje og nivå.
    5  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor er Norge gode i styrkeløft, men ikke vektløfting? på: 18. februar 2012, 14:45
    samtidig kan man si at nivået i vektløfting er høyt pga all dopingen... Hva med å holde seg saklig?

    Snakker du til mannen i speilet når du etterlyser saklighet?

    Når det gjelder nivået i de respektive idrettene tror jeg det er svært mye høyere i vektløfting. For det første er det en olympisk idrett som blir satset på av store idrettsnasjoner som Kina og Russland. I tillegg er de beste utøverne idrettsutøvere på heltid. Virker som det er gjort mer forskning på vektløfting og treningen er mer organisert.

    (Her virker det som om Norge skiller seg ut med et sentralisert og systematisk opplegg. Jeg tror dette er konkurransefortrinnet til norske styrkeløftere. Kanskje gjør man en bedre jobb enn vektløfterforbundet, men den største forskjellen ligger nok i at andre nasjoner gjør en mye dårligere jobb i styrkeløft enn vektløfting)

    Et annet poeng er at alle de beste møtes på samme plattform. I vektløfting er det ikke egne klasser for dopede utøvere, utøvere med doble drakter/skj0rter, utøvere med enkle drakter/skjorter og utøvere uten utstyr. Klasser som så er enda mer delt inn i ulike forbund.

    Snevrer man inn styrkeløft til IPF, som for meg framstår som det mest seriøse forbundet er mangelen på prestisje åpenlys. F.eks har Norge de siste årene ikke stilt med våre to beste løftere i seniorklassen. En løfter som Mike Tuscherer som har vunnet World Games og har sølv i VM ser ut til å prioritere amerikanske stevner uten utstyr. Resultatet hans fra USAPL Raw Nationals ville forøvrig holdt til en 9. plass i VM med utstyr. Vanskelig å argumentere for et høyt nivå når de beste løfterne ikke samles.
    6  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Lära sig olympiska lyft i Oslo på: 18. februar 2012, 00:19
    Oslo AK kunne gjerne gjort en litt bedre jobb med å markedsføre seg selv. Men leste et sted at de ikke ville ha flere medlemmer(?) på grunn av liten kapasitet.
    7  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Mikhail koklyaev return to weightlifting! på: 23. september 2011, 11:34
    http://www.youtube.com/watch?v=jhdcyYlFip8

    "So, let's say it was hard to perform while being completely steroid-free for quite som time."
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 03. august 2011, 15:29
    Så barna er dem fra 14 til 20 og ungene er dem fra 21 til 30? Gratulerer, du har med enkle tastetrykk klart å latterliggjøre deg selv Cheesy
    Nei. Når man er under 18 er man "mindreårig", som har en helt annen definisjon enn "barn".
    Jeg finner dem hvertfall ikke.

    Teskjeen er på vei siden du har vanskelig for det:
    1. Fra wikipedia: "Den juridiske definisjonen av «barn» referer generelt til personer som ikke har nådd myndighetsalder". Noen mulighet for at du vet hva myndighetsalderen er på i Norge? Hint: 18 år. Fra Barnevernloven: "Tiltak som omhandlet i denne lov kan treffes overfor barn under 18 år".

    2. Unge er ikke det samme som unger. Unge er et løst begrep. Tror du f.eks Unge Høyre består av unger?

    3. Selvfølgelig finner du ikke innlegg som aldri har eksistert

    Ikke klarer du å holde deg saklig, ikke klarer du å unngå rene løgner og ikke forstår du norsk. Ikke akkurat et enkelt utgangspunkt for den saklige debatten du etterlyser.
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 03. august 2011, 09:41
    Du skrev før det innlegget at han drepte barn, uten å nevne alder. Du kalte han også for barnemorderen, liksom han drepte mange og kun barn. Om du velger å kalle 14åringer for små barn får jo være opptil deg, men det er jo som å rakke ned på dem. Du er til og med så feig at du har slettet mange av dine tidligere innlegg.

    Når man angriper en politisk sommerleir for barn og unge synes jeg barnemorderen er ganske dekkende. Kunne sikkert kalt han barne- og ungemorderen, for deg er det jo veldig viktig å ikke trampe på gjerningsmannens føtter da han ifølge deg ikke er ond. Du bruker et relativistisk ståsted når du omtaler han og så bruker du andre synspunkter når det passer bedre. Finnes ingen logikk i det du skriver.

    Jeg har aldri skrevet små barn, jeg har skrevet barn. Juridisk er man barn til man blir 18 år. Barnekonvensjonen gjelder i utgangspunktet også til man er 18 år. Men du har sikkert en eller annen egen definisjon på barn også. Hva enn som passer deg best.

    Påstanden om at jeg har slettet innlegg er igjen ren LØGN. Det er vel stort sett det du gjør, å spre LØGNER.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 02. august 2011, 23:09
    Det var "Staggere" og "Messire" som hevdet at han skjøt små barn, så poenget var vel å avkrefte den påstanden deres.

    Løgn. Jeg skrev at barnemorderen drepte barn på 14 år. To av ofrene er nettopp 14 år. Det eneste du avkrefter er din påstand om at du ønsker en saklig debatt.
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 31. juli 2011, 20:12
    Velger heller en statsminister med innvandrerbakgrunn enn en etnisk norsk (?) tulling som ikke klarer å definere det å skyte uskyldige barn på 14 år som en ond handling. Følger man den relativistiske grunnposisjonen du inntar finnes det ikke noe som objektivt er verken godt eller ond. Det blir da teoretisk umulig å forbedre samfunnet og dermed faller hele argumentasjonen din som et korthus.

    Hvordan du får det å tvangsutsende alle muslimer ut av landet til å bli en positiv endring for muslimer skjønner jeg heller ikke. I det hele tatt vanskelig å sette seg inn i det skrudde hodet ditt.

    Tallene du presenterer er også løgn. Det er ikke en million innvandrere i Norge. Det er heller ikke slik at innvandrere i Norge utgjør en homogen gruppe slik du prøver å gi inntrykk av. Eller mener du at polske, pakistanske, irakiske og tyske innvandrere sammen utgjør en homogen gruppe som har mer til felles seg imellom enn det de har med det norske samfunn? Du etterlyser saklighet, men sprer selv bare propaganda for ditt politiske syn.
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum på: 26. juli 2011, 00:32
    Tja, får nå håpe at folk innser at dette er en konsekvens for å ikke ha stemt på Karl i hagens parti, da hadde han ryddet opp i dette for lenge siden Smiley

    Et av mange idiotiske innlegg fra deg i denne tråden. Først legger du skylden på muslimske terrorister og oss som ikke har skjønt at FrP er løsningen. Når det så viser seg at barnemorderen slett ikke er en muslim, men nettopp en tidligere partifelle med Carl I. synes du ingen beklagelse er på sin plass (ikke unnskyld deg med at Al-et-eller-annet tok på seg skylden, alle som har et snev av innsikt vet at det er standard prosedyre da disse gruppene ønsker oppmerksomhet). Neida, da flyttes fokus over på trivielle opplysninger om barnemorderens høyde, vekt og om noen vet hvor han trener. Mens pårørende fortvilet leter etter savnede er du opptatt av om barnemorderen har treningsutstyr hjemme!?

    Videre begynner du å rasjonalisere hans grufulle handlinger før du hyller hans intelligens. At det er snakk om en fyr uten utdanning som kopierer andre og har en virkelighetsforståelse der han er kjempeoverrasket over at tortur ikke er vanlig i norske fengsler har ingen innvirkning. Nei da, barnemorderen sier jo han har lest Kafka. Om han har skjønt noe er vel heller tvilsomt, men tipper han kunne imponert deg uansett. Du lanserte jo Krekar, også kjent som Norges antakelig mest overvåkede mann som hovedmistenkt og hadde tydeligvis ikke hørt om/forstått forvaring heller.

    Hvis det ikke er din mening å provosere beklager jeg min krasse tone, hvis det var ditt ønske gratulerer jeg med å si at du har lykkes. Synes du uansett bør tenke litt mer gjennom hva du lirer av deg selv om dette er et forum med mange anonyme brukere. Som kronprinsen sa er hver enkeltperson sin mening viktig. Det bør vi alle være oss bevisst.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!