Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: HEI:) på: 24. august 2011, 09:55
    Har jobbet med ryggen den siste tiden og prøvd å holde formen foran. bildene er tatt med en mnds mellomrom ca, fronten er det nyeste. Har tidligere hatt en tendens til å være litt slapp med ryggtreningen og sett meg fornøyd etter 4sett mark(4reps) og 2sett chins med vekter. dette er nå økt til 5sett mark(4reps) 2sett chins med vekter pluss en roøvelse(hantel eller kabel) 3*8. Jeg har også redusert antall sett på brystet samt at jeg har fokusert mer på kardio den siste tiden
    2  Trening / Treningsprogrammer / Er jeg kreativ? på: 11. mai 2011, 15:47
    De siste 2mnd har jeg begynt på et program jeg har sammensatt helt selv. det er en 3-splitt med 3 ulike helkroppsprogram som kjøres 3-4ganger i uken. jeg er klar over at "fullverdige" helkroppsprogram som kjøres så hyppig etterhvert vil føre til overtrening. derfor tenke jeg følgende:
    1. rygg, ben og bryst er hovedmusklene og er derfor mitt fokus
    2. det er 3 forskjellige økter og jeg skal derfor ha 3 forskjellige øvelser på hver av de overnevnte musklene.
    3. jeg lager "enerøvelser", "toerøvelser" og "trerøvelser"  der enerøvelsene er tyngst og hver økt skal kun bestå av en enerøvelse, en toerøvelse og en trerøvelse for de nevnte muskelgruppene.
    4: brystøvelsene: benk(1), skrå hantelpress(2), pec dec(3). ben: knebøy(1), benpress(2), lårcurls+leggpress(3) rygg: mark(1), chins(2), kabelroing(3)
    5: skuldrene er også viktig og militærpress blir skutt inn som en 2erøvelse en av dagene blant annet. armer gis kun 1-2supersett avhengig av lyst etter at de andre øvelsene er trent. til magen serverer jeg 2sett med rett planke og 1sett med sideplanke hver økt.
    programmet ser slik ut

    dag1
    Benk 4*4
    chins 3sett med ekstra vekter, 2 sett med brede og ett med smalt
    benpress 2*6 ettbenspress og 1 sett med begge føttene til slutt 10reps
    pushpress 2*5
    armer 1-2supersett: bytter på hantel og stangcurl på biceps og franskpress og pushpress på triceps
    mage: planke

    dag 2
    knebøy: 4*4
    hantelpress: 3*8
    kabelroing 3*6
    shrugs: 2*12
    armer_ 1-2 supersett
    mage: planke

    dag 3
    mark 2*6+2*4
    militærpress 3*6
    pec-dec 2*10
    lårcurls+leggpress 2sett på hver 8reps på lårcurls og 20 på legg
    armer: 1-2 supersett
    mage: planke

    for meg er dette litt flere sett en jeg vanlighvis pleier å ha i programmet mitt det er derfor viktig å poengtere at de to første øvelsene pr dag "gjør hele økten" de øvrige øvelsene kjøre med lettere vekter der jeg har fokus på teknikk og eksplosiv utførelse der jeg senker vekten sakte ned for så å skyte opp. programmet er designet for en fotballspiller som har stor variasjon på ukene sine, dvs at noen uker kan jeg trene 4ganger styrke og andre kun 1 feks.
    jeg har faktisk oppnådd tilfredsstillende resultater med dette programmet der jeg særlig har forbedret meg i markløft og jeg synes ikke å stagnere helt enda. jeg har også begynt å kjøre gerilja kardio etter øktene og det går også fint. vekten er så og si lik som da jeg begynte muligens en halvkilo over.
    jeg setter veldig pris på kommentarer på opplegget mitt og lurer også litt på om dette er en programsammensetting som har vært prøvd før?
    3  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 11. april 2011, 11:55
    Jeg sliter fortsatt med overtråkket mitt selv etter et fysiobesøk. er nå inne i min 6. skade uke og har drevet rehabilitetstrening på balansebrett en god stund. jeg lurer på hvor lenge jeg maks kan være ute? fysioen jeg var hos sist sa at det så ut til at jeg kunne være på fotballbanen igjen om 2uker for 2uker siden men jeg er veldig ukomfortabel med maks spurt enda. jeg skal seff fortsette rehabilitetstreningen til jeg blir bra men lurer på om jeg kan kjøre markløft med de vektene jeg pleier i denne fasen( 140kg pluss minus)? knebøy med vekter er enda vondt og jeg kommer ikke langt nok ned til at det er noen vits
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA- bevist effekt? på: 29. mars 2011, 01:14
    føler zma kombinert med kreatin har en god effekt, pleier å ha en merkbart bedre fremgang i de periodene jeg bruker det:) husk at de norske doseringene av zma er for små så gjerne doble de(minst) for å få effekt
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: HVILKET FETTFORBRENNINS TILSKUDD FUNGERER BEST ? BASERT PÅ DERES ERFARIGNER ? på: 29. mars 2011, 01:09
    INGEN! har prøvd en del, av rapid burn fikk jeg litt vondt i halsen og av cla fikk jeg rennaræv. må nok til utlandet for å finne noe som funker.
    har hørt at 6x skal funke men aner ikke hvorvidt det har bivirkninger eller ikke.
    6  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 26. mars 2011, 15:19
    fikk fysio av treneren:) var visst bare å kjøre på ed all slags trening så lenge smerten var konstant og ikke gradvis ble værre. hadde brukt skinnen alt for lenge, skinnen er generelt en uting ved overtråkk ettersom den støtter altfor langt opp på benet. i mitt tilfelle feks har jeg fått dårlig leggmuskulatur i tillegg til den dårlige ankelen jeg fikk etter overtråkket
    7  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 21. mars 2011, 22:03
    OK tusen takk:) hevelsen har gått ned en del men er fortsatt mrkant hovent, uten misfargin verken nå eller før. hadde ispose på med en gang men ikke noe trykk og jeg var dum nok til å ikke holde foten høyt selv om jeg fikk beskjed om det. kjøpte balansebrett idag og håper det hjelper. det er altså slik at jeg skal bevege foten og ikke sitte i ro? bør jeg bruke ankelskinnen i det lengste eller er det best at jeg går på det for å få det bra igjen?
    8  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 20. mars 2011, 22:21
    jeg har forstuet ankelen og det er fortsatt hovent etter 3uker. kan gå og jogge på det men det gjør straks vondt når jeg hopper og spurter. noen tips til rask rehabilitering? har seriestart i fotball om 2uker og vil veldig gjerne rekke den
    9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: HEI:) på: 19. mars 2011, 11:04
    forstuet foten og har vært ute i 3uker. men fikk hvertfall noe ut av det.
    ny pers i benken; 115kg. veier fortsatt 80kg:D
    10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Morgen trening. på: 12. mars 2011, 00:45
    er vel en tilvendingssak som nevnt her. og det er sikkert individuelt(som all annen trening) hvordan man reagerer på det. Mitt inntrykk er allikevel at de aller fleste har best utbytte av styrketreningen når de har mat i magen, gjerne to måltider. Selv merker jeg hvertfall at løftene mine er markant bedre midt på dagen/kvelden etter noen måltider enn det de er før frokost. ettersom du ikke har tid pga jobb kan det være lurt å gjøre klar en shake med karbs og protts ved sengekanten og innta denne ca 05:00, da har du litt mer fuel å gå på når du begynner treningen.
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: jente 19 jobber mot sommeren! på: 09. mars 2011, 09:51
    hallen er rett ved siden av "PING hallen"
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: jente 19 jobber mot sommeren! på: 08. mars 2011, 17:20
    jentesjanter er respekt;) var å snoket på siden din, så du skulle til skjold i ingeniørbataljonen:D
    var der selv i førstegangstjenesten, var korp i PING, dit du skal eller?
    Skjold er et ganske så tomt sted på mange måter men det er egentlig ganske greit om man skal ha fokus på trening. Løpeturer opp mauken anbefales;) og med den formen du beskriver er det vel ikke lenge før du kan flippe dekk også. maskintroppen har nemlig en hall med store og små dekk de ikke bruker lenger, hadde mange bra økter med dekkflipping husker jeg:D lykke til;)
    13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: HEI:) på: 08. mars 2011, 09:49
    ja mindre bra rygg, jobber med den.
    er 21 og trent siden jeg var 16 men var veldig tynn under oppstarten.
    180cm og ca 80kg.
    benk:110kg knebøy:120kg mark: 165kg  altså ikke så mye å skryte av;)
    mer fornøyd med: militærpress: 4*67,5kg og 6reps på chins med 15kg ekstra
    rosa bokser må til da:P, om g-strings på scenen er lov må rosa bokser på badet være det og biggrin
    14  Bilder / Bilder av Medlemmene / HEI:) på: 07. mars 2011, 00:23
    HEI Cheesy
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!