for happypappy
  Visning av honnørposter for happypappy
Sider:
  • 1
  • 2
  • 16  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Israel vs. "Palestina" 05. april 2011, 00:14
    Ideen om at enten israelerne eller palestinerne skal oppgi landet sitt er håpløs. Uavhengig om palestina har eksistert før eler ikke eller at israel ikke har eksistert på 2000 år før 1948. Faktum er at de fleste nålevende israelere og palestinere er født og oppvokst i landet og føler seg tilknyttet til det. Derfor er det umenneskelig å støtte den eller andre siden.

    Situasjonen i dag er slik at Israel har størst ansvar pga at de er den eneste staten og de okkuperer palestinsk området. Skal det skje noe positivt, må Israelerne se sitt ansvar å gi palestinerne autonomi over sine områder. Det ville være første skritt i riktig retning. Om palestinerne hadde frihet i sitt eget land og ikke ble behandlet som ett okkupert folk, ville nok grobunnen for terrorvirksomhet vært adskillig mindre. Å forvente at palestinerne skal legge ned våpnene og ta initiativet for fred blir som å gå tilbake til 1943 å be det norske folk som var okkupert av tyskerne å legge ned våpnene. Det hadde såklart vært idiotisk fordi de okkuperte ikke har makt over situasjonen.

    Så konklusjonen er at uavhengig av fortiden så er Israel pr dags dato okkupanten og derfor bærer de ansvaret for situasjonen.

    ps. ser noen sa at venstresiden alltid har vært anti-israel. Det er feil, mange sosialister var israel venner frem til 1967. Grunnen til dette er fordi Israel var ett semi-sosialistisk land før Usa fikk hegemoni på innflytelsen over landet. Før dette kappet sovjet og usa om innflytelsen over Israel.

    Honnør gitt av : Jostein, 05. april 2011, 00:16
    17  Trening / Styrkeløft / Sv: styrkeløft og kroppshøyde - urettferdig mÃ¥ling av prestasjoner 23. mars 2011, 00:03
    "dont fall for the crap that people are peddling on message boards, in magazines or on TV. Get your shit in order....you want science and studies? fuck you. I`ve got scars and blood and vomit....The only time this matters( problemstillingen til trådstarter ) is when you live in the Land of the Vag. Nobody ever got got strong or got in shape by thinking about it. They did it." ( Jim wendler )

    Dette sitatet har aldri passet mer perfekt enn her LOL.

    oppsummering: Dette betyr at styrke i forhold til høyde er kun viktig om man lever i F##te land.

    Honnør gitt av : Torø, 23. mars 2011, 02:51
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!