Visning av honnrposter for AlHusky
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Treningslogg 16 år gammel gutt! 17. april 2012, 23:17
  Check på alle av dem. Må nok tøye litt mer og trene mer på balansepute... Har ikke gjort det på en stund!
  Honnr gitt av : Langrennsløpern, 10. januar 2013, 20:48
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Kneblet av kommunen: Ytringsfrihet 07. juni 2012, 11:45
  Heia Norge!
  Honnr gitt av : Styrketrenern, 07. juni 2012, 13:20
  3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Trening mot fallskjermjeger - Trenger løpeprogram! 27. mai 2012, 20:44
  Da er jeg hjemme fra tur. Gått i 2 dager og sovet ute en natt. Litt usikker på hvor mange timer vi gikk totalt, men vi endte opp på 4,5 mil ca.

  Har ikke drukket så mye som jeg burde kanskje, men var begrenset med vann, og jeg var egentlig aldri veldig sulten, men det blir litt sånn når man går med tung sekk og presser seg over tid.

  de første 2 milene som var første dagen var KUN oppover. Det var mange lange og bratte bakker, så det ble veldig mye hardere enn å gå flatt. Resten av veien første dagen var et helvete pga tett skog og jeg var ganskje kjørt etter bakkene, kneet verket, de gamle gnagsårene var vonde og jeg hadde fått flere blemmer. Skuldrene verker som bare det etter sekken.

  I dag ble det en del rettstrekker og noe nedover (ikke så mye som vi gikk opp). Det var også veldig mye myr og tungt terreng så det ble ikke så lett i dag heller. Det har vært mye asfalt første dagen, og siste strekka i dag også, så fotbladene har blitt ekstremt vonde!

  Var fantastisk å bade i innsjøen vi la oss til i går. Det var stekende sol begge dager og det var 25-30 grader. Noe solbrent har jeg blitt, men jeg var smart nok til å gjøre en t-skjorte våt og la den rundt ansikt og nakke.

  Sekken veide ca. 33-34 kg første dagen, minus 1,5-2 kg utover dagen mtp vann og noe mat. For å fylle flaska igjen på kvelden sånn at jeg hadde vann til i dag, lagde jeg et filter av en halvliter flaske som jeg kuttet av bunnen på. Brukte flere lag av gress/mose og kull. Så hadde jeg en t-skjorte for å ikke få masse kull i flaska.

  Var en bra tur, men var veldig varmt til å gå, og det er ikke en tur jeg kan gjenta flere ganger for jeg kjenner at det bare bryter meg ned. Spesielt med all asfalt, oppover og sånt. Framover blir det noe fokus på småturer med litt tyngre sekk.

  Nå skal jeg la beina få hvile noen dager før jeg løper eller marsjer noe mer sånn at jeg får igjen litt hud, så skal jeg slipe vekk død hud sånn at jeg ikke får masse gnagsår UANSETT, for jeg har ikke hatt en eneste tur uten gnagsår til nå.
  Honnr gitt av : Langrennsløpern, 27. mai 2012, 20:52
  4  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: RobinHood mot fallskjermjeger 25. april 2012, 19:45
  Ca. 26 min. med løping i bakke i dag. Regna som et helvete, så måtte skifte bakke siden jeg bare skled i gjørme i den første, så da ble det noen spurter opp der, så gjorde jeg litt jumping jacks, litt bearcrawls ned en bitteliten bakke og til slutt jogga jeg opp og ned litt roligere. Var lite motivert for 20-30 min. med bare spurting opp i dag...

  Så jeg stakk videre til svømmehallen og svømte i en time akkurat. Ble 2000 meter. Svømte de første 5-600 ganske rolig, så tok jeg opp tempoet fra der. Annenhver 50-meter bryst og rygg.

  Lengste jeg har svømt noensinne hehe. Men var ikke noe stress. Selv om det er lenge siden jeg har svømt nå så er det nok kondisen som har blitt enda bedre siden sist, så er vel derfor det gikk så "lett". Skal se om jeg får til 2500-3000 i løpet av de neste ukene Smiley
  Honnr gitt av : Langrennsløpern, 25. april 2012, 19:56
  5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilke kosttilskudd? 23. april 2012, 21:12
  Du bruker ufattelig mye energi på å fortelle hvor feil jeg tar. JEg sier igjen at det funker for meg og mange andre, så det spiller egentlig ikke noen rolle hva som står i rapportene. Og det er mange kilder som bekrefter det samme, noe som sier meg at det er noe sannhet i det. Jeg har prøvd det og det har fungert. Dessuten skader det ikke å ta karbo og proteiner rett etter trening. Jeg restituerer uansett fortere sånn jeg spiser nå i forhold til hvordan kosten min HAR vært.

  Du har heller enda ingen kilder som viser at mine kilder er feil. Det er alltid to sider av en sak.
  Honnr gitt av : .......1, 23. april 2012, 21:23
  6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilke kosttilskudd? 23. april 2012, 21:19
  HVORFOR ignorerer du det jeg sier? Du sier det er heeeeelt feil at det er optimalt enda jeg kan bekrefte det ved å ha prøvd det selv. Det er det mange andre som kan skrive under på også.

  Peace out. Jeg gidder ikke å forsvare kostholdet mitt når det faktisk fungerer. Om du mener det er feil, so what?

  Kanskje du skal holde kjeft siden du mener jeg sprer falske "rykter".

  Du får fortsette diskusjonen, men som sagt har jeg brukt nok energi på å forsvare disse påstandene jeg OGSÅ faktisk kommer med kilder på.

  Kom med kilder som avkrefter det da vet du, så hadde dette blitt mye enklere. Har ikke sett en eneste kilde. Og nå gir du opp diskusjonen om glutamin? Du kunne tydeligvis veldig mye om den i de tidligere postene dine.
  Honnr gitt av : Langrennsløpern, 23. april 2012, 21:21
  7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvordan overleve russetiden mest mulig? 17. mars 2012, 20:02
  Jeg skal i hvertfall trene som vanlig og feste veldig lite. Skal bare på 1-2 treff. Gidder ikke å kaste bort "formen" min på en måned med fyll...
  Honnr gitt av : Mummelmann, 17. mars 2012, 20:05
  8  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Robin Hood på nye eventyrer (Treningslogg) NY MAKS I MARKLØFT :) 18. januar 2012, 20:38
  Startet med maksløft etter å bygd meg opp til 170 kg... Kjente jeg var litt småslapp, men måtte bare prøve 190 kg. (markløft vel å merke). Så da var 190 kg mark i boks Smiley 3 uker siden jeg satte 180 etter jeg hadde trent, men da hadde jeg ganske krummet rygg, nå var den ganske så fin sa han som vitnet.

  Litt artig å makse i markløft på senteret jeg trener, for jeg er 1 av kanskje 4 på hele senteret som trener markløft og resten trener med under 100, så jeg får flere tilskuere haha. Litt småflaut og.

  Resten av økta gikk med på; frontbøy 3x5x50 kg (første gang med frontbøy så starter rolig), noe på biceps, litt på rotator cuff pga skuldersmertene så får vi håpe jeg er bra igjen til neste uke eller uka etterpå.

  Tenker å starte med madcow 5x5 nå når jeg starter for fullt igjen. Begynner å bli litt lei 531 nå og det gir sakte økninger selv om de er sikre, men vil ha en liten periode med litt ekstra gains siden benken og militærpressen ikke er så veldig bra. (rundt 95 og 60.. ifølge programmet, men vet ikke før jeg får makset i dem)

  Honnr gitt av : Blackday, 19. januar 2012, 20:07
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Spellemann-"skandalen", (Plumbovokalistens spøk) 15. januar 2012, 10:56
  Jeg tror egentlig at folk, spesielt kjente tør å innrømme om de ikke synes det var så ille så de later som de reagerer som alle andre, for ellers hadde de også fått hele norge på nakken bare pga sin egen mening. Folk tør jo ikke å stå fram om det de mener så de sier heller det de tror folk vil høre. Greit nok at det er altfor mange overfølsomme, men tror ikke helt folk tør å stå fra om at det faktisk ikke var så ille.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 15. januar 2012, 17:27
  10  Trening / Forum for ungdom / Sv: Dårlig progresjon på bryst. 13. januar 2012, 21:47
  Kanskje programmet ditt suger? Kan du si noe mer om hvordan du trener?
  Honnr gitt av : Fenrikflink, 13. januar 2012, 21:51
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Det er ikke likestilling at kvinner har verneplikt 19. november 2011, 12:28
  Synes jenter bør bli vernepliktig akkurat som gutter jeg. Finnes sveklete gutter som er fisenine også, på lik linje med mange jenter.

  Trodde LIKEstilling var at kvinner skal få samme muligheter som menn jeg? Sånn damer klager nå til dags har jeg ikke sett maken til. Klager for alt mulig, og når de får sjansen og får litt ansvar eller må ut av komfortsonen sin, så klager de fordi de ble TVINGT til akkurat dette.

  Hvorfor gjøre forskjell da? Det er mange muligheter i forsvaret. Bare fordi en ikke liker å krype i gjørma, betyr ikke at man ikke kan sitte på et kontor i førstegangstjenesten. Likt for alle!

  Som jeg leste over... Blir litt dumt å måtte opplyse alle om at de risikerer å krype i gjørma, sove i skogen, bade naken osv... Man vet jo hva det går ut på om man er noenlunde oppegående.
  Honnr gitt av : g0trice, 19. november 2011, 23:58
  12  Trening / Forum for ungdom / Sv: Satse på fotball? 14. november 2011, 15:27
  Urelevant? Så du mener han skal satse og gi opp skole? Kjenner til mange som har gitt opp skole for å satse hockey, men 90% har slutta og sitter igjen med kassejobber... Jeg sier bare at han bør ha noe i bakhånd. Dvs. Sats om du føler du er god nok, men ikke bare dropp alt som har med skole å gjøre.

  Synes det er veldig relevant jeg.
  Honnr gitt av : Leviathan, 14. november 2011, 15:43
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!