for Si94
  Visning av honnørposter for Si94
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger info og hjelp! 28. august 2012, 23:07
    Heihei!
    Jeg vil ikke anbefale å lage et eget treningsprogram, og er jo heller ikke nødvendig når det finnes så mye spennende å prøve ut! Gjør det enkelt, http://fitnessbloggen.no/starting-strength-mark-rippetoe/
    Kjør inn riktig teknikk i benk, bøy, mark, skulderpress, chins og følg dette programmet til punkt å prikke. Vi er alle forskjellige, men er det en sikker rute til suksess, så er det et slik type program!

    Når det gjelder mat, gjelder å være strukturert! 5 måltider om dagen er nok, og vært måltid bør inneholde 30 g protein sett i forhold til vekten din. Resten av kostholdet burde inneholde kontrollerte mengder av lange karbohydrater, altså grove kornsorter, grønnsaker, pasta og ris. Ikke hiv i deg 5000 kcal om dagen bare for å være på den sikre siden, men spis 3 eller kanskje 4000 kcal alt etter hvordan dagen din utarter seg. Fett burde komme fra feit fisk (omega-3), nøtter, advokado eller lignende. Proteiner er alfa omega, du burde som sagt få i deg en god proteinkilde til hvert måltid. En miks av cottage cheese eller mager kesam og fun er veldig fint før du legger deg, så du får i deg en solid porsjon før nattens faste. Vitaminer fra frukt og grønsaker er også veldig viktig! Vitamin-bjørner er også sterkt undervurdert!
    DRIKK VANN, HELE TIDEN Smiley

    Honnør gitt av : vikebakk, 05. september 2012, 23:29
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!