Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 86
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lady Olvira på: 21. august 2016, 23:19
  Fryktelig uke. Knär og skuldre sabber mye, men nå mot slutten av uka ser det i allefall ut til å gå fremover. Skal til fysio på torsdag for å kikke på knär/VMO, så håper å kunne bli litt smartere. Tiden i vannet benyttes hvertfall godt, og det her kommer til å bli bra på sikt!

  Mandag: 1.20 i vannet. Fortsatt teknikk som gjelder. Sparket dog til for hardt med det dårlige beinet, og må betale for det.

  Tirsdag: core i 45min. Begynner å bli lei av den ökten, men tror at et change of scenery kan ghöre underverker, så blir godt å komme seg vekk fra Tyskland Smiley

  Onsdag: Hvile drittkneet.

  Torsdag: se onsdag

  Fredag: små, snill flöteplask med beina er hva som skal til, og det ble det da idag. Kjörte oppvarming etterfulgt av fölgende stige:
  50-100-150-200-250-300-250-200-150-100-50. Innser i ettertid at latsene må aktiviseres mer, så lurer på om crawltakene er for smale.

  Lördag: Hvile

  Söndag: am: Töy og böy på fitness first med Laura. PM: 75 min teknikkökt i vannet. Troligvis min beste ökt så langt. Vide tak, god glid og koster ikke et kalori å svömme. Merker det litt i skulderen nå i ettertid, men som en fis i et boblebad i sammenligning med fredagens smertehelvete. Tror det her blir bra jeg!

  Vekta viser 86.1kg. Stresser dog ikke med at det går sakte i en uke der jeg har trent mindre enn sunt er. Kommende uke blir en del ståk med hjemreise som opptar hele onsdagen pluss natt til torsdag og så reise fra Norge til Sverige på fredag eller lördag. Satser dog på å komme i vannet ved 2-3 anledninger og forhåpentligvis få noe hjelp av fysioen på torsdag!
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lady Olvira på: 15. august 2016, 19:53
  Glemte å logge igår, så gjör det idag. Ting går fremover med låret, men det går sakte. Får verken jogge eller sykle, hvilket er ganske tungt. I bassenget jobber jeg i det store og det hele mer med teknikk enn kondisjon. Töft å väre meg med andre ord Smiley

  Mandag: 1.15 i bassenget: WU - kick board - sculling - MS: mest teknikk med pull buoy - CD

  Tirsdag: 90 min core pluss töying. 3 runder av programmet.

  Onsdag: 1.10 i bassenget: Töff dag. Dårlig fölelse i vannet og allment räva.  WU - Kickboard - Sculling - MS: teknikk mer enn tempo - CD

  Torsdga: 3 runder core. Mindre töying enn tirsdag ettersom låret virket å resppondere dårlig på det.

  Fredag: Tada! 1.10 i vannet. Fikk bra fart idag. Pustingen gikk bedre enn noensinne og ting går definitivt fremover!

  Lördag: Prövde å gå 2 timer. Dårlig trekk. Må vente lenger för jeg kan gjöre noe ordentlig. 2 runder core med smerter i låret.

  Söndag: 50m pb med vannstart @ 42. Ellers ikke mye å skrive hjem om. Utebadet i Göttingen er for kaldt til å kunne brukes til teknikktrening. Blir helt enkelt langkjöring i vannet på söndager fremover. 35 min idag bare, ettersom det egentlig skulle väre persedag, men verken lår eller hode önsket det.

  Vekta viser 86.4 Passer bra det. Satser på å fortsette relativ rask nedgang nå i starten, så får vi se hvor lenge det varer.
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lady Olvira på: 07. august 2016, 09:15
  Endelig er skaden diagnostisert og det er VMO og ikke kneet som er vondt. Förste gang i livet jeg har en muskulär skade, så får jobbe med å väre tålmodig.

  Mandag: am: 30min sykling pm: 2 timer svömming

  Tirsdag: am: 30min sykling pm: 40min core + 40min töying

  onsdag: am: 30min suykling pm: 45 min masasjestick på VMO etterfulgt av ising

  torsdag: am: 30min sykling pm: 1time core

  fredag: am 30 min sykling am: 2timer svömming

  Lördag: pm: 1time core + 40min töying

  Söndag: totalt hvile

  Vekta på vei nedover etter horribel oppgang de siste to ukene. 87.2kg nå. Veien mot 78 er offisiellt igang!

  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lady Olvira på: 31. juli 2016, 16:56
  Kneet sitter fortsatt i. Slitsomt å gå rundt og väre halvskadet, men det får man kjöpe.

  Mandag 25. juli: masasje og forsök på core ca 30min

  Tirsdag: 26. juli: masasje og ising

  Onsdag: var tvungen å sykle inn til sentrum for å hente nye masasjesticken. Kneet ble veldig mye verre av det. Kun rulling.

  Torsdag: Masajsje og ising.

  Fredag: Totalt hvile

  Lördag: idiot som man er ble det löpetur. 36min för jeg innså at det var höl i hodet.

  Söndag: 50min i vannet med pull buoy. Slitsomt å ikke bruke beina, men funket bedre og bedre selv om vannet i Tyskland godt kunne värt varmet opp.... Kommer nok til å kjöre så å si alt av svömmeöktene med pull buoy frem til mars.

  Totalt sett en skikkelig drittuke, men har en måned på meg för programmet begynner, så klarer forhåpentligvis å få kroppen klar til det. Programmet ble ferdigstillt(first draft hvertfall) idag, og jeg er veldig spent på å se hvordan det blir å fölge det!
  5  Generelt / Loggbok Online / Lady Olvira på: 24. juli 2016, 22:09
  Oppkjöring frem til programstart. Kjapp recap:

  Fredag 15. juli: 57km sykling.

  Lördag 16. juli: Hvile

  Söndag 17. juli:35km sykling

  Mandag 18. juli: 90 min core pluss rulle(legger og lår)

  Tirsdag 19. juli: 54km sykkel

  Onsdag 20. juli: 90min core pluss rulle

  Torsdag 21. juli: 49km sykling

  Fredag 22. juli: 60min core pluss rulle

  Lördag 23 juli: 105km sykling

  Söndag 24. juli: 30min i vannet för avbrudd grunnet stivt kne.

  Totalt 12timer og 41min. Må roe ned neste uke for å holde legger og knär i sjakk. Håper på 4 ökter svömming og 2-3 på sykkel. Pröve å holde det under 10 timer.

  Periodeplan: gradvis ökning etter skade frem mot oppstart 5. september.

  Mål: Vichy august neste år.
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 27. august 2013, 13:18
  Gjetter bom på 305, etterfulgt av dårlige unnskyldninger og lovnad om 320 neste år Smiley Håper dog jeg tar feil
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Storkman Mot Showliften 7 sept på: 24. august 2013, 22:17
  Fordelen med å ryke på diare og oppkast etter McDonalds - hvert fall for min del - er at jeg ikke har spist der igjen siden. Er nesten 3 år siden sist Cheesy
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 16. august 2013, 16:02
  Å håne en dyslektiker for at han ikke kan skrive er lavt, er det ikke? Litt som å mobbe en med Downs syndrom.

  Du får gjøre som du vil, men personlig syns jeg du kommer dårligst ut av samtlige. Èn ting var å fortelle en morsom histore - på en selvironisk måte som krydrer fasiten. Noe ganske annet er behovet for å navngi en person i et eller annet desperat forsøk på å vise at du har større lem enn han, for så å latterliggjøre folk som reagerer på det.

  Ja, Torulf gikk over streken, og nei, han skriver ikke feilfritt. Men tør å holde diskusjonen på et litt høyere nivå hvis du er så smart som du selv påstår.

   
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: paramora sin treningslogg - Siste bilder på s. 14 og 15 på: 08. juni 2013, 19:45
  Hehe. Ja, sist jeg fulgte med deg, hadde du en rastaneger som avatar, og du fortalte at det var drømmefysikken i din verden. Utifra bildene kan det se ut som du begynner å nærme deg faretruende fort, så stå på like hardt videre, Paramora Smiley

  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: M16 Madness: Dobbelpers i mark s. 39 på: 05. mai 2013, 18:46
  Vekten viste 91.4 på mandag, en vekt som er svimlende høy grunnet mye god mat og drikke. Veier meg igjen imorgen og regner med å være på ca 90.0. Målet da blir å ta av 1kg i uka i 4-5 uker i første omgang, så får veien videre avgjøres når man har kommet dit.

  Foreløpig gjør det vondt å jogge, så det blir svømming og sykling. Dagens sykkeltur merkes fortsatt i knærne, så det er mulig jeg må drøye litt til med syklingen også.
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: M16 Madness: Dobbelpers i mark s. 39 på: 28. april 2013, 18:38
  Etter 7 ukers oppkjøring, nesten uten mat, måtte det gå som det gikk. Overbelastede knær og kraftig reduksjon i kroppsvekt Dårlig gjort å legge alt på maten; en feilinnstilt ergometersykkel har bør også få sin del av æren. Har brukt 4 dager på å prøve å nå god gammel matchvekt. Fra og med i morgen er det grunnperiode, men det er mulig det må kjøres roligere enn hva jeg ønsker, hvertfall en stund til. Knærne må bli bra. Det er det viktigste nå. Bloated som jeg er sjekker jeg vekt imorgen tidlig og lar det være scratch. Målet vektmessig er 85, ferdig snakka.

  I år blir det mer fokus på utholdenhet og mindre fokus på styrke. Hovedmålet blir likevel å komme seg godt ned i vekt, så sånn sett er relativ styrke virkelig på agendaen.

  Dermed er sesongen 2013/2014 i gang
  12  Trening / Styrkeløft / Sv: ER DETTE VERDENS STERKESTE MENNESKE? på: 23. desember 2012, 14:01
  Sitat Einar:

  "Kan ikke, skal ikke, bør ikke. Aktivutdøver har helt rett i sine poenger. Verdens sterkeste mann, om man skal kunne kåre dette, er mest sannsynlig dopet. Er han ikke dopet kunne han blitt sterkere om han hadde dopet. Og han er fortsatt en mann. Det sto ingenting om dopet eller ikke dopet. Eneste kriterie er at man er et menneske. Verdens beste kroppsbygger vinner Mr.Olympia,  sannsynligvis hvis politikken ikke spiller noen rolle, men det trenger ikke å være verdens flinkeste kroppsbygger og det er i alle fall ikke verdens beste kroppsbygger uten doping.

  Poenget er altså at det spiller ingen rolle HVORDAN man har oppnådd noe når noe skal kåres på bakgrunn av hva man kan gjøre. Hvis en person er sterkere enn det som blir omtalt som den sterkeste mannen i verden så er denne personen verdens sterkeste mann om ikke noen andre igjen er sterkere da. At det er umoralskt og at det er juks i forhold til han som ikke bruker doping er en like selvfølgelighet, men juksemakeren ER, har blitt, fysisk sterkere. Han klarer 460 kg i markløft mens den rene klarer 400 kg. Han klarer 400 kg i rawbøy mens den rene klarer 360 kg. Han har muskler, nervesystem osv. som yter mere enn motstanderen. Enkelt og greit. Mühlegg VAR raskest i verden på ski, men han vant ikke fordi han ikke fulgte reglene, men han VAR raskest. Ben Johnsen VAR raskest (i verden) under 100 meter i OL i Seoul, men én som ikke stilte til start under dette OL ville nok ha blitt olympisk mester om all-time-drugfree mennesker hadde stilt.

  Det høyeste mennesket som har levd hadde en sykdom som gjorde at han ble så høy. Han ble likevel høyest og er kåret til å være høyest, men han er ikke høyest av de som ikke har hatt denne sykdommen. Han er kanskje bare 210-220 cm maks?

  Spørsmålet til trådstarter diskvalifiserer altså ingen. Det inkluderer alt som kan gå på to føtter og kan kalles menneske. Gorillaer blir derfor eksludert. Doperer blir det ikke. Og det tar selvsagt bare for seg styrke, ikke hva andre faktorer som f.eks. utstyr kan tilbringe. "

  Nei, Einar. Det er feil.

  Hva som er feil? Hele den (manglende) logiske tankerekken du legger frem.

  Ved å tillate alle slags virkemidler, kan du like gjerne tillate styrkeløftsutstyr, rakettmotorer, gravitasjonsfjernere eller andre kunstige ting som kan hjelpe deg med å løse(her løfte) oppgavene. For å finne verdens sterkeste mann, må alle ha samme ressurser til å bli det.  En som opererer inn en robot i kroppen som gjør at han kan løfte 3 x så mye, blir i dine øyne verdens sterkeste mann.

  Beklager, men det kan jeg aldri være enig i.

  Om jeg setter meg på en motorsykkel og "sykler" om kapp med de beste syklistene i verden opp alp d`hues, vinner jeg. Jeg kommer først opp, ergo er jeg bedre enn dem på sykkel - om vi skal følge tankegangen din.

  At du ikke forstår forskjellen på en som velger å jukse, og en som er født med en sykdom, sier dessverre at du ikke er i stand til å skilne godt nok på snørr og barter til at jeg tror diskusjonen er hensiktsmessig Smiley

  Aktivutøver: keep up the good work
  13  Trening / Styrkeløft / Sv: ER DETTE VERDENS STERKESTE MENNESKE? på: 23. desember 2012, 02:45
  Kanskje dere kan fortsette selvforherligelsen på innboks?

  Selvfølgelig kan ikke dopede utøvere være med i noe som helst. Akkurat som at dopere ikke kan bli verdens raskeste sprinter, verdens beste fotballspiller(utifra din definisjon er han vel så mye fotballspiller som de med rent mel i posen) eller verdens beste syklist, kan ikke en person som jukser få tittelen verdens sterkeste mann. Det tilsvarer at en syklist skulle fått motor og fortsatt stilt i samme ritt som de andre(jo, det gjør det, for motoren til sykkelen hans er kroppen, og den er trimmet utover normal evne).

  Videre kan man spørre seg om hvor viktig det er, med alt fra midtøstenkonflikten, via økonomiproblemene i europa i bakhodet, å kåre noen innen noe så flåsete som verdens sterkeste mann. Sikkert noen som bryr seg, men neppe nok til at mannen i gata merker det
  14  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Treningsprogram til Forsvaret på: 21. desember 2012, 16:48
  Hallå.

  Det første som slår meg er at det var veldig lite trening. Da jeg i sin tid søkte til marinejeger, trente jeg en god del mer - både i vann og på land.

  Forslag: løp lenger på lavere intensitet nå i 10 uker. Øk deretter intensitetet på noen av økten, mens volumet går ned. I vannet ville jeg variert mellom to økter; en der du kjører intervaller og trener diverse stup. Og en der du har litt lengre distanser, hvor du også får trent på å svømme langt under vann.

  Hovedfokus i vannet bør likevel være å lære seg å crawle med en teknikk som ikke koster for mye krefter.

  Pull ups kan du gjerne trene mer, men tren det gjerne samme dag som løping f.eks. Husk at det ikke holder å kunne ta grensen for pull ups når man er uthvilt. Du skal kunne bli dratt ut av sengen midt på natta og kjøre kravet.

  Du kan aldri være for bra trenet på et opptak, så gi gass. Og gåturer med sekk er neppe dumt Smiley
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 11. desember 2012, 00:52
  280 x 3 i good morning må være i nærheten av norgesrekord RAW? Eller?
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 86
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!