Visning av honnrposter for 30årstrening
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Antidoping / sannheten om kroppsbygging på elitenivå 24. februar 2012, 17:11
  Er det stort sett motivasjon og treningsdisiplin som er "hemmeligheten"?

  Ta en titt på denne  Grin

  http://www.youtube.com/watch?v=rb10ccHKg0c#noexternalembed
  Honnr gitt av : Ryū, 07. mars 2012, 09:34
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d Ulovelig? 07. september 2011, 11:38
  Til Ove og SK:

  Jeg har bestilt fra UK, riktig nok ikke i tonnevis - men jeg har kjøpt produkt inneholdende 1,3 dim ca 10-11 ganger fra UK uten å ha hatt problem. Inntil juli 2011.

  Jeg fikk da samme melding som Wolfie. Kontaktet da Posten, deretter Toll. Toll henviste til at de nylig hadde fått et skriv fra statens legemiddelverk om at 1,3 dim heretter var å betrakte som reseptpliktig legemiddel. I tillegg var det satt som krav fra legemiddelverket at kjøper ved innførsel fra EØS-området må legge fram resept. Dette brevet var unntatt offentlighet, men jeg kontaktet Statens legemiddelverk.

  Deretter fulgte en rekke telefoner og e-poster til Statens legemiddelverk. De bekreftet det ovenstående, og at det var fattet vedtak på dette i Statens legemiddelverk. Jeg har sendt innsynsbegjæring på dette, men når ikke fram.

  Slik jeg ser det er det særlig vanskelig for forbrukeren å vite hva man skal forholde seg til, når legemiddelverket fatter slike vedtak uten å endre forskriften eller på annen måte kunngjøre resultatet av vedtaket (de har faktisk hjemmel til å gjøre dette). Jeg har derfor vurdert å ta saken til Sivilombudsmannen, i tillegg til det over mener jeg legemiddelverket ikke har besvart innsynsbegjæringen på en korrekt måte. Endelig kan jeg ikke utelukke at en slik forvaltningspraksis er i strid med EØS-reglene.

  Via omveier har jeg fått vite hvilken begrunnelse som er valgt for å gjennomføre denne endringen. Denne begrunnelsen holder ikke mål, men jeg tror nok at vi skal se dette i lys av at 1, 3 dim (og da snakker vi ikke om ekstrakt av geranium eller geraniumolje) nå blir vurdert i en rekke land, bla i USA. De helsemessige konsekvensene av betydelig bruk av 1,3 dim er ikke kartlagt.

  Vi ser også at 1,3 dim i økende grad blir sjaltet ut som virkestoff i nye produkter fra de store internasjonale produsentene. Til syvende og sist er dette kanskje ikke så merkelig. I mellomtiden får vi jo heller kjøpe produkt som inneholder andre virkestoffer med den effekt vi er ute etter.

  Når disse andre virkestoffene blir behandlet på samme måte som 1,3 dim er blitt, se det vil vi ikke vite før vi ser konsekvensene av et nytt "hemmelig" vedtak fra legemiddelverket. Det er i alle fall uheldig at forbrukere ikke blir informert om slike vedtak!

  At man fremdeles kan få gjennom produkter med 1,3 dim kan jeg ikke utelukke, da det selvsagt er en viss vilkårlighet i hvordan Toll kontrollerer
  Honnr gitt av : Wolfie, 07. september 2011, 11:57
  3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d - Tilbakemeldinger og evt. Bivirkninger? 24. juli 2011, 21:34
  Hvilken kilde om jeg får spørre?

  xxxx tollkontor og samtale med to saksbehandlere i legemiddelverket. Vedtaket, og kommunikasjonen mellom legemiddelverket og tollvesenet, er unntatt offentlighet.

  Spiller ingen rolle for meg, men såfremt pakka blir kontrollert av toll slipper de den ikke inn.

  Tenkte det var like greit å informere, siden myndighetene ikke informerer (legemiddelverket har i forskrift myndighet til å definere preparat uten endring av forskrift eller at dette prep er omtalt i forskriften)...
  Honnr gitt av : zenurai, 24. juli 2011, 22:03
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!