Visning av honnrposter for adfghsdgsfjsjrjrs
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Styrkeløft / Sv: Styrkeløftlinje ved Sande VGS 07. februar 2012, 13:15
  Synd jeg er født for tidlig. Styrkeløftlinje på vgs er jo helt rått. Det er ikke mange timene, men etter tre år med veiledning og dessuten trening på kveldstid i tillegg, trur jeg vi hadde fått mange talenter.
  Honnr gitt av : MIDTBY, 07. februar 2012, 13:56
  2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 27. august 2011, 23:17
  Korrekt.

  Jeg ser på Norge som ett meget lite og skjørt økosystem.  Langt ifra perfekt, men likevel så satans mye bedre enn mange andre steder her på jorda.  Og drive og eksperimentere med en slik nasjonal skatt som Norge er syns jeg er galskap.  If it ain`t broke don`t fix....

  Om man er så interresert i f.eks Iransk eller Pakistansk kultur så kan man jo f.eks flytte til en av disse landene slik at man virkelig får muligheten til og absorvere alle de forskjellige kultur opplevelsene og inntrykkene disse landene har og tilby.

  Er veldig enig i det du skriver i de siste innlegga her. Det er vel noe sånt de fleste nordmenn mener i disse dager trur jeg. Litt innvandring er greit, hvis de som kommer integrerer seg. De multikulturelle eksperimentet er dog mer eller mindre feilslått.
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 28. august 2011, 02:03
  3  Trening / Forum for ungdom / Sv: omkrets rundt biceps? 08. august 2011, 17:01
  åjasså ja ble dette sånn skryte side da vil jeg bare si at jeg er 16år å er 43 rundt arma!:P

  Er vel ingen som hevder det er en skrytetråd? Mora mi har større armer enn deg, ikke at hu er noe sterk av den grunn.. Om man har en fettprosent på 16 og 43 cm eller fettprosent på 8 og 40 cm har vel også noe å si. Er egentlig ikke så opptatt av å sammenligne måla mine med andre uansett. Mine ambisjoner er det viktigste for meg ;-)
  Honnr gitt av : Sitronsaft, 08. august 2011, 17:05
  4  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 01. august 2011, 23:28
  Mørk hud betyr ikke en jævla drit genevis, du kan ha mørk hud men ha nordiske gener i systemet.

  DNA tester på viking skjellet i Danmark har viste at skandinaver hadde arabiske gener i seg for hele 2000 år siden.

  Det er bevist at folk med etnisitet i afrika har høyere mendge sex hormoner, som naturligvis gir dem bedre selvtillit og selv bilde.

  Fare for fedme? LOL, etnisk afrikanske boksere hadde så slanke midjer i forhold til etnisk nordiske at tilskuerne ofte ropte " slå han i magen " når det var en hvit bokser mot en svart.

  høyere riskio for sykdommer, ja den kommer du ikke langt med til noen som faktisk kan dette temaet, som Byron J richards.

  Det er definitivt nordiske europere som står til størst risiko for feks hjerte problemer.

  krabaten du aner ikke hva du prater om  Mens afrikanere har sigdcelleanemi i langt større grad og dessuten lavere gjennomsnittelig IQ (uavhengig av ernæring/levekår, da de har testet svarte adoptivbarn i hvite familier i Minnesota). I stedet for å fokusere på genetiske forskjeller, kan vi vel heller holde oss til poenget. Min mening er at multikulturalisme som eksperiment er feilslått. Innvandring er positivt innen visse rammer. Problemene kommer når befolkningsgrupper med langt høyere fødselsrater enn etniske nordmenn når antall på flere hundre tusen i vårt lille land. SSB sine prognoser har vist seg å være alt for lave i fortida, og hvis de tipper for lavt igjen så frykter jeg for framtida. Jeg er for FNs nasjonalitetsprinsipp fra 1948, og det sier at alle folkegrupper har krav på sin egen nasjon. Derfor mener jeg nordmenn bør være i majoritet i Norge.
  Honnr gitt av : .......1, 04. august 2011, 11:03
  5  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Værste one night stand opplevelse 02. august 2011, 00:04
  *Slettet*
  Honnr gitt av : Jonas S.K, 02. august 2011, 20:23
  6  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 02. august 2011, 11:27
  Ikke dumt! Men to spørsmål:
  Bør man ta inn innvandrere av ren medmenneskelighet om de f.eks flykter fra sultkatastrofer/krig/politisk forfølgelse selv om det ikke gavner oss?

  Kan man gjøre noe selv (bedre integrering) for at deltagelsen i yrkeslivet skal øke?
  Interresant!
  Interresantx2!

  Husk at det kan koste en del penger å filtrere søknadsbunken, vet at det tar mange mange måneder før man får gjennom en søknad om norsk statsborgerskap i norge allerede, men selvfølgelig, disse pengene kan en jo tjene inn igjen på andre måter.

  Så du mener at statistikerene i SSB ikke kan jobben sin, og tipper feil? På hvilket grunnlag? Kan du komme på en link som viser til at vi kommer til å ikke lenger være majoritet i Norge (om hvor mange år? Hvorfor har ikke det skjedd de siste 40-50 årene?)

  Ville veldig gjerne sett et eksempel på dette dystopiske fremtidsbildet deres, jeg tror ikke det kommer til å bli slik, så jeg har jo ikke noe bedre argumentasjon for at jeg har rett, men så er det jo også dere som sitter på bevisbyrden.  "Siden de forrige framskrivingene ble laget i 2005, har nye observasjoner vist at innvandringen har økt mye raskere enn forutsatt, selv i høyalternativet. "

  http://www.regjeringen.no/nb/dep/kd/dok/nouer/2008/nou-2008-18/6/1.html?id=531986

  Hvorfor det ikke har skjedd de siste 40-50 årene? Er dette en spøk? Fordi nettoinnvandring er på et høyt nivå nå og fordi innvandrerbefolkningen øker eksponentielt.

  "I hovedalternativet øker antall innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre fra 0,6 millioner i 2011 til 1,7 millioner i 2060. Den øvrige befolkningen vil øke fra 4,3 millioner i dag til 5,2 millioner i samme periode. Dette medfører at innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre, som i dag utgjør 12 prosent av befolkningen, vil vokse til 25 prosent i 2060 i hovedalternativet."

  Dette er bare første- og andre generasjons innvandrere. Hva med tredje-, fjerde- og femtegenerasjons innvandrere? De blir ikke telt med av SSB. Derfor er tallmaterialet helt feil. Når vi i tillegg veit at innvandrere har en høyere fødselsrate enn oss og allerede i dag har f.eks. 40 % av 20-åringer i Drammen (sikkert mer i Oslo), så kan dere tenkte dere hvor mye befolkningen deres vil øke.

  http://www.ssb.no/innvfram/
  Honnr gitt av : Ryū, 02. august 2011, 11:39
  7  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Værste one night stand opplevelse 02. august 2011, 00:04
  *Slettet*
  Honnr gitt av : E.R.K, 02. august 2011, 00:22
  8  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor treffer folk(nye par) hverandre? 29. juli 2011, 19:39
  Jeg har festa litt, men det var mest før jeg begynte å trene. Jeg har truffet begge de to damene jeg har vært sammen med (eksen og nåværende kjæreste) på nettet. Ikke på datingsider, men via sosiale nettverk. Begge to har bare sendt meg en melding og kommentert noe hyggelig og så har vi kommet i prat, møtt hverandre og blitt sammen  Smiley På byen har jeg bare møtt damer for tilfeldig sex, jeg har ikke møtt kjærestemateriale der. Har datet en kollega i en ukes tid, så jobben er også et alternativ.
  Honnr gitt av : bjørn`, 29. juli 2011, 19:39
  9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Gerimax energyboost 29. juli 2011, 19:30
  Har prøvd Gerimax Energy Shot og synes det er noe tull. Fikk NULL effekt av vanlig dagsdose, så tenkte det var fordi jeg er såpass høy og tung. Derfor triksa og miksa jeg på eget ansvar med dosering, økte gradvis for å se noen effekt. Det endte med at jeg drakk halve den jævla flaska fordi jeg var lei av å ikke ha noen effekt. Tok vel to dagsdoser på en gang. Kjente at det skjedde noe, men ikke mer enn en boks energidrikk. Skuffende greier. Har for øvrig prøvd et kraftig ginseng-tilskudd før, synes ikke det hjalp en skit det heller.
  Honnr gitt av : Pans, 29. juli 2011, 19:33
  Sider:
 • 1
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.