Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 34
 • 16  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvordan få i seg nok protein på backpack tur? på: 24. juli 2013, 00:15
  Hvor hard er ruta dere skal gå?[/b][/i][/u]  Om dere bare skal tusle rundt i fjellet så trenger du ikke helt det samme som om du skal utenfor stien, opp harde stigninger og ha 40kg på ryggen..

  backpacker tur vil vel bare si at man reiser rundt i verden og kun har med seg "en sekk" Cheesy ? ikke at man nødvendigvis skal gå harde turer i fjellet ^^

  Uansett, om du ikke skal trene noe iløpet av turen kan proteininntaket ditt være betydelig lavere en vanlig, men du bør kanske få i deg minst 1g, også får du bare prøve å få i deg så mye næring som mulig når du kan, det beste er jo seff å ta med proteinpulver men det blir det sikkert ikke mye plass til. Uansett så har jo kroppen din "muscle memory" i mye mer en 2 mnd, bare fordi du slutter å trene for en kort periode og ikke spiser så mye mat så er det jo ikke slik at "alt er bortkastet" eller noe sånt, det tar deg kanskje 2-3 uker med vanlig trening når du er tilbake også vil du være ca akkurat sånn du var før du dro.
  17  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Har noen prøvd Maxim Proteinpulver? på: 24. juli 2013, 00:05
  jeg vet ikke hva maxim er men jeg tipper det også er vanlig whey protein.. og whey er whey som sagt.
  18  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Første gang på kreatin på: 24. juli 2013, 00:01
  Sitat
  Hvor ofte i løpet av dagen bør jeg ta det?

  Hvor ofte eller sjeldent man tar det spiller ingen rolle. Du kan dele den daglige dosen din opp og ta det flere ganger daglig men dette vil ikke være mer effektivt en å ta hele dosen 1 gang om dagen, så det letteste er obviously å bare ta det 1 gang iløpet av dagen.

  Sitat
  Hvor mange gram per porsjon?

  Man klarer ikke forbruke mer en ca 3 til 5 gram per dag, derfor bør den daglige dosen din ligge på 3-5g.

  Sitat
  Hva blander dere med?

  Kreatin kan blandes med alt.


  Om du har lyst til å kjøre "loading fase" eller hva det greiene kalles så kan du jo gjøre det på en annen måte, tror den vanlige anbefalingen er 5gram 4 ganger daglig i 1 uke, dette gjøres for å fylle opp kreatinlagrene fortere. Kreatinlagrene fylles uansett opp etter ca 2 ukers vanlig bruk uansett så loading fase er selvsagt ikke nødvendig, men man kan hvis man vil.
  19  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Import av Niacin på: 02. juli 2013, 03:08
  Ikke bestill fra USA, da blir det en annen historie om det er snakk om ting som ikke selges her i norge, bestiller du fra EØS går det alltid igjennom, har bestilt masse rart fra EØS og aldri blitt sendt tilbake.

  Skal du ha høydose vitaminer anbefaler jeg denne siden www.solgarhealthstore.co.uk

  vitamin B3 Smiley http://www.solgarhealthstore.co.uk/asps/Vitamin-B-solgar.asp?types=yes&type=Vitamin+B+%3E+Vitamin+B3+%28Niacin%29
  20  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: For mye A-vitamin i tran?! på: 02. juli 2013, 03:02
  Den siden du brukte er vel amerikansk eller noe lignende? Her i norge reduseres vitamin-A innholdet i tran betydelig, så siden opererer nok med andre tall en det som finnes i produktet du bruker. Den anbefalte dagsdosen for tran er 5 ml, og det gir 250 microgram vitamin A, den øvre internasjonale grensen er 3000 mcg men forskning antyder at daglige doser på 1500 mcg eller mer kan være skadelig. Uansett kan du sikkert ta 4x den anbefalte dosen med tran daglig uten at det er et problem.
  21  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin Monohydrat - Six Pack på: 02. juli 2013, 02:56
  Nei.

  Kreatin får musklene til å binde til seg vann ja, dette vannet lagres inne i muskelcellene og gjør muskelcellene større, så (if anything) gjør det musklene dine mer synlige og ikke mindre.
  22  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kosttilskudd - Ferie i utlandet - Vitaminer + proteinpulver. på: 02. juli 2013, 02:53
  det er jo ikke noe stress å ta med seg, vanlige lovlige ting detta.
  23  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 500mg Vit B5 (Pantothenic acid) fra UK på: 02. juli 2013, 02:53
  Det er lov å bestille både tilskudd og ting som er betegnet som legemiddler i norge fra utlandet, ivertfall vitaminer o.l selvom styrken er høyere en det som tillates i norge, da regnes det som et legemiddel men du får det for det, den offisielle regelen er at du kan importere 3 mnd's bruk av legemidler men jeg har bestilt mer som har blitt stoppa i tollen uten at det har blitt tatt. det er jo egentlig en regel på at hvis du bestiller ting for over 200 kr så må du betale toll, men jeg tror jeg bare har betalt toll på 1-3 pakker før og jeg har bestilt tonnevis, og det blir ofte åpnet av tollen, men får ikke tollkrav forde(?), så uansett kjør på
  24  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: PCT??? på: 04. juni 2013, 07:04
  "post cycle therapy" er røft oversatt "etter-kur terapi" og man sikter da til steroid-kur eller prohormon-kur i dette tilfellet. når man tilfører kroppen steroider eller prohormoner faller kroppens evne til egenproduksjon av testosteron drastisk, når man da slutter å tilføre kroppen disse stoffene ender man opp med en skadeskutt hormonbalanse i kroppen, noe som fører til mange kjipe virkninger inkludert at massen du har lagt på deg under kur faller fra fort. for å forhindre å ende opp med 0 testo etter en kur brukes diverse medikamenter som hjelper kroppen å produsere hormoner igjen, disse medikamentene utgjør da en PCT.
  25  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: hjelp, mista styrke i jula på: 29. januar 2013, 19:59
  Jeg vil ivertfall si at styrke og størrelse absolutt ikke henger sammen 100%. Det kan godt være at det gjør det for mange, men for meg er det ikke slik. Jeg kan vokse jevnt og trutt i størrelse uten å nødvendigvis øke vektene noe særlig, ofte kan jeg også oppleve "dropp" i styrke, hvor jeg plutselig en dag har problemer med en vekt jeg klarte for kort tid siden, uten at jeg føler det hindrer fremgangen (jeg pleier å holde en relativt lav fettprosent og da merker man endringer i volum fort). Bare for å nevne Grin
  26  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? på: 11. januar 2013, 00:02
  Hohoho så jævla lættis, hva var poenget ditt? Følg med på samtalen
  27  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Sticky : Til deg som skal begynne å trene på: 10. januar 2013, 04:28
  Jeg ser ikke problemet med å spise 6.måltider hver dag, hver 3 time. Er jo mange steder det anbefales.

  Selvfølgelig er det ikke et problem for alle. Men noen vil faktisk oppleve det som tungvindt å spise et måltid 6 ganger daglig, ikke alle har tid eller mulighet til å gjennomføre det på en enkel måte. Det står bare "Prøv å" og antydes at dette er forddelaktig. Det er kun forddelaktig hvis du trives med det, kan være lurt å nevne at det kun handler om smak og behag, er dumt å prøve å gjøre noe du ikke trives med hvis det ikke gir noen forddeler.
  28  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Oversikt over gode tilbud på kosttilskudd? på: 10. januar 2013, 03:01
  Ser de har fri frakt på proteinfabrikken nå. Jeg vurdere å kjøpe kreatin, så det jeg lurer på er om denne;
  http://www.proteinfabrikken.no/default/Kreatin-Styrke/Kreatin-500g-Proteinfabrikken-10040-p0000000030.aspx,

  er like god som denne;

  http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/creatine-monohydrate-500-g

  Altså; er kreatin monohydrat like bra hos pf som hos gg?

  Det er det selvfølgelig Tongue De aller aller fleste kosttilskuddbutikker produserer ikke egne varer. Kreatin kommer som regel fra samme sted, samme produsent, er bare forskjellig pakning, pris og etikett på varene fra forskjellige butikker :p
  29  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? på: 10. januar 2013, 02:57
  Er ikke noe i veien med proteinpulver. Det er mye lettere å få i seg nok protein igjennom dagen hvis man bruker proteinpulver, så det er et veldig lurt tilskudd for folk som ønsker å bygge muskler. Men det er bare en erstattning for mat og vil aldri fungere bedre en mat uansett situasjon.
  30  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? på: 09. januar 2013, 05:15
  Faen så folk disser norsk mat ??
  Torsk har 20 g protein per 100 g (altså en avg filet gir 40g) og ish 0 g fett 0 g karb - og fisk bygger mer muskler enn kylling.. Skjønner ikke problemet med rådene hans jeg - eneste er at nytten i å HA MED seg proteinshake er at man får det i seg rett etterpå, som er viktig mtp restitusjon (bør ha det innenfor 15min).. Men er en grunn til at Northug kvøller i grovskive med tjukke lag leverpostei rett etter konkurranse, det er for å opprettholde musklene.

  Men proteinshake er jo veldig enkelt og greit!

  Det er ikke "viktig mtp restitusjon" å få i seg proteiner rett etter trening, spesielt ikke innen 15 min. Med mindre du trener fastende har du allerede sirkulerende aminosyrer i blodet fra det forrige måltidet du spiste både under og etter trening, det tar mange timer å fordøye protein. Det eneste som har noe å si mtp næring er at man får i seg nok iløpet av dagen, om du får i deg protein nøyaktig innen så og så mange minutter etter trening vil ikke gi deg noe bedre resultater.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 34
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.