Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 32
  • 33
  • 34
  • 481  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kjøpe jack3d i Norge på: 26. august 2011, 17:50
    "Etter 10 dager, opplevde den aktuella testgruppen 6-7% økt muskelmasse og en 9-10% reduksjon kroppsfettsnivåene. Andre studier har pekt på ecdysterones evne til å øke ytelse og redusere tretthet."

    haha Smiley
    482  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kreatin på: 26. august 2011, 17:46
    PS; Ligger 100 tråder om dette fra før av.

    men han tar jo proteinetr !!1
    483  Generelt / Åpent forum / Sv: Tomas "Rocco" Hansen på: 21. august 2011, 13:43
    Han ble enda mer ekkel.
    484  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 13:30
    Skjønner at du nå går i forsvarsposisjon og begynner med argumenter som "Tror du skal ta deg en liten pause før du går inn på TF etter å ha hengt på VGDebatt". Det viser jo virkelig hvor seriøs du er.
    Tror egentlig det er deg som har misforstått hva jeg ville si.
    Det jeg reagerte på var dit bastante utsagn: "mest sannsynlig har aspartam skumle effekter på hjernen". Hvor har du det fra?
    Det er mulig aspartam ikke er sunnt. Jeg vet det ikke og du vet det heller ikke.
    Dernæst bruker du som argument at noen er blitt syke av aspartam. Vil også gjerne vite hvor du har det fra. Er det noen som har spist rent aspartam og blitt syke? Eller har de drukket redbull (eller annet) og blitt syke? Har de drukket redbull vet du jo ikke om det er aspartam, koffein eller annet i den som har gjort dem syke  Wink
    Det jeg egentlig bare spurte til i starten var om du hadde link til vitenskabelige forskningsresultater. Artikler fra VG, youtube osv oppfatter jeg ikke som vitenskabelige. Heller ikke om de henviser til forskningsresultater. Derfor kan du heller ikke si at du bare videreformidler det som forskere sir. Nei - du videreformidler avisenes fortolkning av det! Og det er en forskjell!
    Jeg skal til slut si at jeg selv ikke drikker noe som inneholder aspartam. Så jeg er ikke ute etter å forsvare aspartam. Mener bare man må bevisene på plass hvis man påstår noe.
    Og nei - dette er ikke ment som angreb på deg  Smiley 

    Hovedmotivasjonen min for å skrive det jeg først nevnte om aspartam i denne tråden var egentlig kun å nevne at det eksisterer en omfattende debatt om aspartam er trygt eller ikke. Ordene jeg brukte ble vel valgt i den sammenheng at jeg kun ønsket å skrive en kort innføring om aspartam til en fyr som så ut til å være forvirret om hva det var. Innser at når jeg skriver "mest sannsynlig" så har jeg ikke noen kilder for å underbygge dette, nei. Det jeg tenkte mest på der og da er de som hevder at aspartam gjorde dem syke, men hvis du krever en ubestridelig medisinsk sammenheng mellom aspartam og disse symptomene har jeg nok ikke noe argument der eller Smiley Var egentlig ikke ute etter en omfattende aspartam-debatt som sagt, og kan ikke noe mer om dette en det du finner på google, det var egentlig mitt utgangspunkt. Som du sikkert skjønner tjener jeg ikke noe på om folk bruker aspartam eller ikke, men om det hersket uvitenhet tenkte jeg å informere om dette. Du kan sikkert arrestere meg for både det ene og det andre.. Men sånn må det nesten bli, har nettopp registrert meg her og kan allerede nå innrømme at 99+% av det jeg kommer til å skrive her kommer til å være skrevet i farta, bære sterkt preg av min egen personlige oppfatting, sikkert mye synsing og spekulering i tilleg, og ber du meg komme med kilder for å underbygge det jeg sier så vil jeg nok mislykkes hardt Smiley .. Forøvrig tror jeg dette gjør meg til en svært gjennomsnittlig bruker av dette forumet Smiley Men bra du hever nivået, antar jeg !
    485  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 12:43
    Nej. Det er deg som kommer med påstanden - derfor er det deg som må fremvise bevisene. Alt du viser til er en NRK reportasje hvor man ikke kom med noe konkret. Så begynner du å snakke om det er farlig for noen, men ikke farlig for andre....  Huh
    Du kommer jo med en masse vake postulater og utsagn. Men ikke noe konkret.
    Jeg sir ikke at aspartam ikke er farlig. Men hvis man (som du) påstår at det er farlig - så ligger bevisbyrden på deg  Wink

    Haha.. wow, jeg tror du misforstår litt. Dette er ikke en debatt, jeg er ikke ute etter å bevise for deg at aspartam er farlig. Jeg er ingen forsker eller ekspert på noe som helst, strengt talt driter jeg i om du eller andre konsumerer aspartam, kjør på ! Men hvis du trodde at påstanden om at aspartam er potensielt helsefarlig bare er en merkelig ide jeg har fått for meg bør du nok forhøre deg litt. Om aspartam er trygt eller ikke har lenge vært omdiskutert, og det med god grunn (folk har blitt syke av det?). Om du ikke visste noe av dette før er det ditt problem, jeg nevnte dette bare i sammenheng med at jeg svarte på et innlegg hvor noen skrev aspartam var en aminosyre, også forklarte jeg rundt det.

    Jeg "viser" ikke til en NRK rapport, men var vel der jeg hørte om det for første gang. Tror du skal ta deg en liten pause før du går inn på TF etter å ha hengt på VGDebatt Smiley

    Du skjønner vel hva jeg mener når jeg sier det er mulighet for at aspartam ikke vil ha like stor negativ effekt på alle som konsumerer det ? Hvis noen har blitt syke av det, blir alle syke av det ? Det er jo overhodet ikke sikkert !? Bl. a. en av utfordringene knyttet til det å forske seg frem til om det kan regnes som trygt eller ikke, var bare derfor jeg nevnte det.. Det er forøvrig hinsides mange utfordringer knyttet til å kunne komme fram til en konklusjon enten den ene eller den andre veien for forskerne. Håper du skjønner hvor vanskelig det er å få gjennombrudd innen forskning ? Jeg tror forskerne enda strides i spørsmålet om proteininntak i det hele tatt har noe å si for treningsresultater, det sier litt. For å ikke snakke om at aspartam er en multimilliard-industri som sørger for at store krefter helst skulle sett en stilnet kritikk av aspartambruk, og slike krefter har en tendens til å få ganske stor innflytelse. Ta meieriindustrien til eksempel.

    Konklusjonen er at bare fordi det ikke finnes noe absolutt konklusiv rapport om at aspartam er 100% helsefarlig, betyr ikke at det er 100% trygt. Hadde det derimot ikke vært noen tvil, kunne man hevdet dette. Men som jeg sa når folk har blitt syke av aspartam, kan du jo ikke si at det ikke finnes tvil... Hvor trygt / farlig det er, eller om det i det hele tatt er slik at alle kan ta skade av aspartaminntak er jo spørsmål som gjennstår å bli besvart.

    Ikke prøv å fremstill meg som en blodtilhenger av at du dør av 1 mg aspartam, i denne situasjonen videreformidler jeg bare den kritikken aspartam har fått, og understreker samtidig at det ikke finnes noen 100% konklusive forskningsrapporter. Jeg sier ikke at aspartam UTEN TVIL er farlig, men som sagt jeg videreformidler bare det forskere og leger har sagt, det kan være det er farlig (tydligvis veldig farlig for de som har blitt syke av det ivertfall..) Smiley

    Sier ikke at dette er noen gode eller konklusive "kilder", men til orientering, du kan jo lese litt om det

    http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame_controversy

    http://www.dagbladet.no/dinside/2007/06/22/504266.html

    http://www.youtube.com/watch?v=kn5slnNB8h0#noexternalembed

    Har ikke giddi å sett på den men er muligens denne reportasjen jeg så http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/143494/

    486  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 11:36
    Kilde? Skal ikke si at du ikke har ret. Men ville da se en kilde til dette postulatet

    Akkurat det får du finne selv, er vel bare å ta et kjappt google-søk så finner du den infoen som finnes forløpig ivertfall. Jeg for min del så en reportasje på NRK for noen år tilbake hvor forskere henviste til pasienter som hadde fått alvorlige helsemessige problemer som følge av drastisk forverret hjernehelse, som viste seg å være fullstendig reverserbart når pasientene endte inntak av aspartam. Men som sagt det har ikke kommet noe forskning som har gitt noe definitiv yay/nay konklusjon mtp aspartam. Tydligvis er det helt klart helsefarlig for noen, men om det gjelder alle osv er heller ikke avklart. Som sagt man er ikke sikre, men når mennesker har blitt alvorlig syke som følge av aspartam kan man ikke lenger hevde at det er ufarlig.
    487  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 11:06
    Aspartam er vel strengt tatt bare en aminosyre.

    Aspartam er strengt talt overhodet ikke en aminosyre.. Det er et menneskeskapt stoff syntetisert ved å mutere- og kjemisk modifisere to forskjellige aminosyrer, resultatet er noe helt annet en èn aminosyre. Mest sannsynlig har aspartam skumle effekter på hjernen, men forskning har ikke påvisst noe absolutt håndfast. Men man har jo eksemplene på folk som har f. eks. utviklet alvorlig migrene, søvnproblemer, og lignende lidelser, som ble helt friske av å kutte ut aspartam.. Så altså, som sagt, mest sannsynlig har stoffet skumle og alvorlige effekter på hjernen, vil du være på den sikre siden holder du deg unna. Gir du f så gir du f.
    488  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 07:08

    Vil dette gå utover treningen min?


    Du spør jo to forskjellige spørsmål.

    Er Red Bull usunt ? Ja, det må da klasifiseres som usunt, det er jo bare brus, og brus har da aldri vært noe annet en usunt.

    Vil det gå utover treningen din? Det kommer jo helt ann på hva målene dine er. Hvis målet ditt er å bl. a. bli så ripped som mulig, så vil det være ganske kontraproduktivt å drikke brus på din diett. På en annen side så vil det jo ikke ødelegge dietten din om du fortsatt holder ditt kaloriinntak. Men å erstatte næringsrik mat med brus når du ønsker å få gode resultater på gymmet sier jo seg selv er neppe særlig smart.

    Hvis du "bulker" derimot, eller ikke er redd for ekstra karbo/sukker, så skader det jo ikke treningen sånn veldig. Men alt av usunne ting vil jo ha visse negative effekter.

    Hvis du for eksempel drikker Red Bull og stikker på gymmet 2 timer senere så kan du få en slapp økt pga lavt blodsukker. For å holde et jevnt blodsukker eller for å ikke la blodsukkeret hemme treningen din så lønner det seg jo og ikke konsumere rent sukkert ivertfall, med mindre det er rett før trening, under trening eller rett etter trening. Koffein har også blitt påvist å være vannlatende/dehydrerende, som overhodet ikke er bra mtp treningen. Men nå sies det også at det avtar og etter hvert forsvinner hvis kroppen din er vandt med koffein.

    Eneste oppturen er at det er tilsatt noe B-vitaminer om jeg ikke tar feil. Men synes ikke akkurat det gjør opp for noe.
    489  Trening / Skader og Smerter / Sv: Plutselig mistet styrke i høyre skulder på: 21. august 2011, 04:46
    x) hørtes grisemerkelig ut ja.. Har du hatt noe hvile i det siste ? Hvis du var overtrent er det klart hele kroppen skulle vært sliten, men hvis du er kronisk sliten (i bare den muskelen vel og merke) så er det jo alltids hvile man bør prøve først, og ikke fortsette å trene hardt ivertfall. Prøv å ta pause fra treninga nå til du ivertfall finner ut hva det er. 0 trening på en ukes tid skulle ivertfall utelukke at du bare trenger hvile, hvis det fortsetter da får du se på andre muligheter men hvis det er så ille som du beskriver bør du ivertfall ikke trene forløpig..
    490  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trapz øvelse på: 21. august 2011, 02:04
    Når det kommer til trapz trening, skal man dra skuldrene bakover eller fremover?

    Mener å huske jeg leste en artikkel hvor man hadde forska på hva som ga best trapz aktivering, for du ser mange rulle skuldrene enten fremover eller bakover osv for bedre effekt, testen viste at det beste var å ikke bevege eller rulle i noen rettninger, men bare heve skuldrene rett opp.
    491  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA-X vs Plasma ZMA på: 20. august 2011, 20:02
    Går det greit å spise cottage cheese 30 min etter å ha tatt ZMA? Det er vel ikke så mye kalsium i cottage cheese?

    Det er jo mye kalsium i cottage cheese.. Kalsium vil forstyrre opptaket av sink, så tilskuddet vil jo bli mindre ffektivt. Jeg ville venta 1 time.
    492  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Vits i å bruke Bcaa hvis man allerede bruker proteinpulver? på: 20. august 2011, 02:54
    I teorien, mer EAA er alltid bedre.
    Praksis, vil utgjøre minimal forskjell og koster mer en det smaker.
    493  Trening / Skader og Smerter / Sv: Store smerter i korsryggen etter markløft. Trenger tips og triks NÅ !! på: 19. august 2011, 01:16
    Kan være mye rart men selvom det ikke er noe alvorlig kan det ta tid. Fikk selv en greie i ryggen etter å ha kjørt fremoverbøyd roing, det sa bare klikk liksom, også føltes ryggen merkelig resten av dagen. Når jeg våkna neste morgen kunne jeg ikke reise meg, det gikk over etter 3-4 dager, men etter det var jeg sinnsykt stiv i ryggen og kunne ikke fungere, jeg var så stiv at jeg såvidt kunne stå, og det gikk ikke over. Jeg kom meg til manuelterapaut og etter 3-4 runder med litt "knekking" gikk det helt over.

    Du får håpe det ikke er noe alvorlig da men selvom det ikke er det kan det ta deg minimum noen uker tilogmed.
    494  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Ødelagte proteiner?? på: 19. august 2011, 01:11
    Det kan godt stemme, men altså alt av næringsstoffer oksiderer hele tiden. Fra sekundet melk blir tappet fra kua så begynner næringen å oksidere. Samme med kjøttet du spiser, fra sekundet du dreper ett dyr eller plukker et eple fra et tre så kutter du livslinjen, naturens antioksidantforsvar opphører og oksideringsprosessen settes igang. Proteinpulveret reagerer nok like mye med oksygen som med vann, og oksideres f. eks. hver gang du åpner bøtta di.

    Alt av mat reagerer med lys, oksygen, vann osv, og oksiderer, bortsett fra når produktet er konservert og pakket, med en gang produktet åpnes fra embalasje f. eks. fortsetter oksidansprosessen.
    495  Generelt / Åpent forum / Sv: Zyzz er død! på: 19. august 2011, 00:41
    Hvem var han, og hva var han kjent for?

    Så vidt jeg vet, ingenting spesiellt egentlig. Han blir kalt for bodybuilder men var vel mer en "fitnessfreak", alltid ripped osv. Hans fysikk og utseende gjorde han populær på face og youtube osv, en selvskapt internettkjendis. Han begynte å designe sitt eget klesmerke og markedsførte et eget kosttilskudd. Han ble vel tilslutt ganske kjent i Australia og USA. Men som sagt det var vel bare det at folk likte å se på han, han gjorde ikke noe sånn superspesiellt Tongue
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 32
  • 33
  • 34
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!