Visning av honnrposter for nm2012
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Trening mot judo nm 2012 30. januar 2012, 21:32
  Judo. Etter oppvarminga hadde vi 3 runder ne-waza. Så var jeg uke(kastedokke) for en som tok blått belte. Ikke så mye jeg fikk trente, men greit å være til hjelp på gradering.
  Honnr gitt av : Lundefuglen, 30. januar 2012, 22:17
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Trening mot judo nm 2012 28. desember 2011, 16:39
  Utholdenhet:

  Intervall 4*4                    4 minutter løping, 2 minutter pause       Fart 14km/t

  Kjørte ikke veldig intensivt i dag. Tøyde 15 min til slutt.  Planen fram mot Nm er klar. Jeg skal trene 9 økter i uka. Så blir det et judostevne og en treningssamling i Oslo. Trur ikke det blir noen bjj stevner før nm. Jeg trur også jeg skal bestille en O2 test. Målet blir og opprettholde styrken, forbedre kampkondisjonen og teknikken. Blir vanskelig og øke noe særlig i styrke med dette intensive programmet. Tidsskjema og øktene blir som dette:

  - Nyttårsstevnet 21 jan
  - Treningssamling(riksrandori)  10-12 feb
  - O2 test  ca. 2-3 uker før nm

   Mandag:  Bjj/judo
   Tirsdag:  Sw/bjj no gi
   Onsdag:  Bjj
   Torsdag: Bjj
   Fredag:  Judo/bjj
   Lørdag: Morgen utholdenhet        ettermiddag  styrke
   Søndag: Morgen utholdenhet       ettermiddag  styrke

  Starter mandag 02. jan. Følger dette til det står igjen to uker, da skal jeg prøve å toppe formen å slippe opp på den intensive treninga. Det blir da eksplosiv og lett trening, ingen styrke. Den siste uka tar jeg fri to dager før stevne antakelig. Satser på å være i mitt livs form kondisjonsmessig på nm. Håper på et O2 opptak på opp mot 70. Målet er å ta medalje. Tar jeg det blir jeg veldig fornøyd. Det som er synd er at jeg får trent altfor lite judo. Den stående biten blir en svakhet. Etter nm kommer jeg til å trappe ned en del på judosatsinga og treninga antakelig.
  Honnr gitt av : Jikoo, 28. desember 2011, 20:34
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Trening mot judo nm 2012 16. november 2011, 21:43
  Bjj med gi. Kjørte basic armbar fra guard og omaplata, drilla det og kjørte mange rep. Så var det 1 time sparring. Intensivt. Kjørte nesten bare med blåbelter i dag, syns jeg gikk dårlig, fikk ikke inn en submission på noen i dag. Skuffende. Men bra trening.

  Det har vært og blir noen dager uten trening nå for tida pga mye skolearbeid. Blir ikke noe kontinuitet i det. Nå er det stevne om litt over 1 uke, målet der er å kjenne på nivået og bli kjent med regla. Jeg går for seier i hver kamp så får vi se hvor langt det holder. 3 stk i fra klubben på gjøvik som skal gå i samme klassen så det blir bra. Fjellhallen er stengt fra 15 des- 15 jan så blir ikke noe kampsort trening i den perioden, det er synd. Litt av oppkjøringa til nm går da bort.
  Honnr gitt av : Jikoo, 17. november 2011, 10:21
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Trening mot judo nm 2012 02. oktober 2011, 17:15
  Lørdag 01.oktober:

  judostevne. Det ble 2 bronse på dette stevne. 1 i klassen min -81 og en i åpen klasse. Er ikke fornøyd med resultatet her. Det var bare 5 stk. i klassen og ingen av de aller beste stilte så burde tatt gull. Tapte de 2 første kampene og vant de 2 neste. Møtte en med orange belte i første kamp som jeg hadde kontroll på, scoret med et kast og fikk 7 poeng, men ble så kontret av et spesielt bryterkast når jeg prøvde på et nytt kast og han fikk seier(ippon). Neste kamp gikk også dårlig, tapte da på holdegrep etter en stund. Så møtte jeg en grønnbelter og vant ganske fort med kast etterfulgt av holdegrep.
  Til slutt møtte jeg en ny grønnbelter og gikk tida ut og vant med 5 poeng(yoko). Det var ingen som vant mot alle i klassen, men han første jeg møtte vant 3 kamper og fikk dermed gull. Jeg hadde kontroll i den kampen, men gikk på en skikkelig smell, han var tidligere bryter så hadde en uortodoks stil.

  I åpen gikk jeg bedre. Det var bare 6 stk i klassen så ble delt i 2 puljer med 3 i hver. I første kamp møtte jeg en fyr på ca.90 kg. Planen var å få han ned på bakken, men det gikk ikke som planlagt og jeg ble kasta på ippon(full seier) Men gikk ganske lenge mot han. I neste kamp møtte jeg han grønnbelten som jeg vant over i klassen min og denne gangen slo jeg han enda lettere. Beinkast og inn i holdegrep.
  De 2 beste fra hver pulje går videre til semifinalen så jeg kom videre. Møtte her en som tidligere har trent i uzbekistan, han er opprinnelig fra Uzbekistan. Han er vel den som er best i Norge nå. En utrolig sterk fyr på 90 kg. Prøvde å få kampen ned på bakken, noe jeg til dels lykkes med, men etter en stund fikk han kasta meg til en yoko, rett inn i holdgrep og fikk jobba til seg et armbend. Han vant hele åpen uten problemer. Og også junior -90 og senior -90.

  Teknikken satt ikke bra i dag. Gikk utrolig dårlig til å begynne med og det straffa seg. Grepsteknikken er for dårlig, må jobbe mer med den. Har også trent for lite stående og det merkes. Problemet er at jeg ikke har mulighet til å trene ordentlig judo her mer enn 1 dag i uka. På nm må jeg satse på å slå de beste på bakken skal jeg ta medalje. Kondisjonen er i hvertfall grei, men den skal bli bedre. Neste stevne er i Oslo i midten av november og da skal jeg gå bedre kamper.
  Honnr gitt av : zenurai, 04. oktober 2011, 13:00
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Trening mot judo nm 2012 19. september 2011, 21:26
  Bjj trening og judoøkt etterpå. Trente 1 time og 15 min bjj først og like lenge med judo etterpå.
  Vi kjørte 2 fine posisjoner fra halvguard i bjj, og hadde ca. 15 min sparring. Ikke veldig hardt, men med tanke på at jeg skulle trene judo etterpå er det greit. Teknikken begynner også å sitte litt bedre. Vi hadde mest newaza-randori(bakkekamp) på judotreninga også hvor jeg kjørte mange runder uten pause. Vi kastet litt på slutten. Syns det er litt synd at de ikke trener mer stående på judotreninga her, jeg får nok på bakken allikevel. Jeg blir for rusten stående.
  Honnr gitt av : zenurai, 19. september 2011, 21:38
  6  Generelt / Loggbok Online / Viktors treningslogg 21. august 2011, 15:24
  Tenkte jeg skulle begynne å føre treningsøktene mine her på treningsforum fremover. Kan fortelle litt om treningsbakgrunnen min. Har akkurat begynt som student på høyskolen i Gjøvik så trener i Gjøvik på basic gym. Skal også starte med kampsport flere ganger i uka.

  - Har trent styrke i ca. 8 år, de siste 4 årene seriøst med et bra kosthold
  - Har trent judo i ca. 13 år, med 1 års avbrekk når jeg var i førstegangstjeneste
  - har trent utholdenhet i flere år(mest intervall) i forhold til judoen.

  Alder: 24
  vekt: 81

  Beste løft(raw):

  - Benkpress: 130
  - Dyp Knebøy: 150
  - markløft: 190
  - Militærpress: 85kg
  - Pull ups med vekt: kroppsvekt+ 45kg   1 rep
  - Dips med vekt: kroppsvekt+ 40kg        13 rep


  Det jeg skal trene frem i mot nå er nm i judo 2012. Det går i Larvik i slutten av mars. Målet er å ta medalje der. Tok 3. plass på nm i år så satser på å gjenta det i 2012. Satser på å være i toppform da, både styrke, kondisjonsmessig og også teknisk. Har bare trent styrke og utholdenhet nå hele sommer, men nå starter jeg med judo og bjj trening. Flytta til gjøvik for bare 7 uker siden så det blir nytt treningsopplegg og annet miljø. Skal også starte å trene bjj 2-3 ganger pr. uke. Det er mye det samme som judo(spesielt på bakken). Sånn som det ser ut nå blir 1-2 judoøkter, 2-3 bjj økter og 2 stykreøkter pr. uke frem mot nm. Legger inn mer utholdenhetsøkter(intervall) etter jul.  Det blir mer teknisk/kamp enn jeg har trent før når jeg "bare" trente judo 2 ganger pr. uke. Starter i morgen med judo.

  Honnr gitt av : Ryū, 25. august 2011, 21:47
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!