Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Udo's Opti Green og annen "supermat" på: 31. mars 2012, 23:20
    Jeg bumper denne, da jeg nekter å tro at "ingen" her har prøvd det Wink
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Udo's Opti Green og annen "supermat" på: 22. mars 2012, 17:14
    Hei,

    Er det noen som har prøvd det og har erfaringer med om det funker? Jeg tenker da på generell velvære, hva det gjør med treningen er i denne sammenhengen ubetydelig.

    Når jeg hører om Udo's choice opti green, vital greens og annen såkallt supermat krydra med alle mulige typer tang og tare så slår bullshitfilteret raskt inn, men man blir jo nyskjerrig...
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Styrketrening i bein for syklist. Noe vits? på: 02. november 2011, 23:08
    Fordi jeg innser at overskriften virker noe dum fortjener den en bedre forklaring:

    Jeg er en ivrig syklist som også vil ha litt kjøtt på overkroppen, og tok derfor opp styrketrening for et par måneder siden. Sykler for morro skyld, men har rundt 2 økter i uka på sykkel utenom jobb/skolesykling, og et par konkuranser i året.
    Alt jeg har funnet av treningsopplegg er basert rundt at også beina skal være med som en dag eller del av treninga. Er det egentlig noe vits for meg å trene styrke i beina da? Altså, "må" jeg ta de styrkeøvelsene som går på beina? Vil styrke, enten i form av få tunge reps eller "volumbyggeantall" ha noen innvirkning på kondisjonen i beina? Eller vil jeg få bedre utnytte av å heller ta en tredje sykkeltur?

    Målet mitt med trening er altså å bli en raskere syklist, men samtidig ha en mer velutviklet overkropp enn tdf-anorektikerne.
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Supermat på: 27. oktober 2011, 10:40
    Som flere her har nevnt høres det ut som det er psykologien som er ankepunktet her. Du sover lite og stresser/styrer mye. Har du mange oppgaver hengende over deg? Noe så enkelt som å skrive en liste over ting som må gjøres, hva som må til for å få det gjort, og hvor lang tid det tar å gjøre det, kan hjelpe. Det man ofte ser da er at ting man utsetter og som ligger å gnager i bakhodet, ofte kan gjøres med en gang, og det tar kort tid, så da er det jo bare å få det unna med en gang. Min erfaring er at jo mer man skulle ha gjort, jo tyngre blir "skyen" i hodet, og jo mindre får man gjort, fordi man blir så sliten av å tenke på det man skulle gjort.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kosttilskudd pakke på: 24. oktober 2011, 17:46
    Nå er jeg ganske fersk i muskelbygging, men har vært opptatt av trening generellt de siste 6 årene, så litt peiling har jeg da: Det du spør om er vel det umulige. Skal du bli sterkere må du først bygge muskler, så gjøre dem markerte. Dette fordi muskeløkning krever såpass med energi at du må spise mye både av karbo, protein og fett. Så må du heller fjerne fettet du bygger opp av dette, etterpå. Treninga i den perioden vil da vedlikeholde, ikke bygge. Det er ikke sånn at bodybuilderne starta med markerte små muskler, og bare økte størrelsen på dem. Så du kan absolutt bruke kreatin og andre muskelbyggende stoffer. Men ikke forvent å ha en "ripped" kropp samtidig som du bygger deg opp.

    Så får de mer erfarne rette meg om dette er feil...
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Komme vinterdepresjonen på forskudd. Multivitamin nok? på: 23. oktober 2011, 18:42
    Hei,

    Med den regntunge sommeren som har vært, hører jeg psykologer som forventer storinnrykk av mennesker med vinterdepresjoner da mange ikke har fått nok D-vitaminer fra sola i forhold til mer normale år. Siden jeg vet jeg er i faresonen (har slitt med angst) gjør jeg "hva som helst" for å holde denne vinterdepresjonen unna. Bruker vitaplex' vitamineral som vitamintilskudd, som inneholder 5 miligram D-vitamin pr tablett. Er dette nok, eller kan det lønne seg å ta ekstra d-vitamintilskudd utover dette? Jeg lever forøvrig et aktivt liv med styrketrening 3 ganger i uka og en tur eller to på sykkel/langrenn (avhengig av årstid), og prøver å ha et variert kosthold med variasjon i grønnsakene. Andre gode tips for å gå gjennom vinteren med godt humør?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!