Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 64
  • 16  Generelt / Loggbok Online / Sv: Cartman: Stor bildeoppdatering side 29! på: 26. juni 2012, 20:33
    Hvordan er formen? Har du ruter enda eller? Tongue
    yoooo!

    Formen er ganske lik enda, selv om det har blitt et en del utskeielser siden jeg kom hjem. Har heller ikke fått trent like mye som ønsket, men skal prøve å skjerpe meg denne uken! Smiley

    Hvordan er formen din for tiden?
    17  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Proteinpulver: En stor bløff eller en stor hjelper? på: 25. juni 2012, 23:28
    Jeg var 7 uker på PSMF diett der jeg omtrent til tider kun levde på proteinpulver og grønnsaker. Enkelte dager kunne jeg f.eks spise 150g kjøtt og masse proteinpulver. Om det var sant at proteinpulveret bare blir "pisset" ut, burde jeg vel ha mistet omtrent all muskelmasse, eller i verste fall vært død. Smiley Jeg tror altså at så lenge du ikke spiser nok proteiner i form av mat, hjelper proteintilskudd. Om du spiser nok, er det nok bortkastede penger.

    Utenom dette har jeg null peiling på hva kroppen gjør med proteinene, og hva som skjer om du spiser for mye.
    18  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mitt Kosthold? Mål: Mere Muskelmasse. på: 23. juni 2012, 19:06
    4551 kalorier er et ganske stort overskudd for en gutt på 75kg, om du ikke er ekstremt aktiv. Du vil utvilsomt bygge muskler, men du vil nok også legge på deg en del unødvendig fett. Tror jeg ville lagt meg lavere, ettersom det er null vits med 1000-1500 kalorier overskudd hver dag.
    19  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Oversikt/Trening - Redstrek // Film markløft på: 22. juni 2012, 00:58
    Veldig bra lats! Cheesy
    20  Trening / Forum for ungdom / Sv: Går ikke ned i kg, selv om jeg teller kcal på: 21. juni 2012, 21:30
    Ja, det ser greit ut. Smiley
    21  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det mulig å brenne fett av intervalltrening i kalorioverskudd? på: 21. juni 2012, 21:28
    Takk for fint svar igjen  Smiley  Men finnes det ingen treningsmetoder som bruker lagret fett på kroppen som energi? Sånn som mange hevder, at kardio før frokost skal være bra, at du da bruker fett som kilde, stemmer ikke dette?
    Så lenge du ligger i kalorioverskudd har det ingenting å si hvor mye "fettforbrennende"-trening du trener. Alle treningsmetoder kan forbrenne fett så lenge du ligger i kaloriunderskudd, enten som følge at treningen eller kostholdet.
    Du kan heller ikke punktforbrenne, om du ikke visste det.
    Kardio på tom mage forbrenner nøyaktig like mye som kardio på et annet tidspunkt, så om du ikke liker kardio tidlig har det ingenting for seg.
    Les: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=57286.0
    22  Trening / Forum for ungdom / Sv: Går ikke ned i kg, selv om jeg teller kcal på: 20. juni 2012, 16:52
    40% protein, 40% karbo og 20% fett er en fin fordeling, og ganske normal. Du kan og kjøre 50% protein, 30% karbo og 20% fett som også flere foretrekker.
    Om du ikke har gått ned i vekt er det fordi du spiser for mye kalorier, ikke for mye karbohydrater. Du kan spise kun karbohydrater og fortsatt gå ned i vekt om du har et kaloriunderskudd (dette er selvsagt ikke å anbefale).
    Hvis du ligger på 2700 kalorier til dagen på 92kg bør du gå ned i vekt, så om du ikke gjør det, teller du kanskje feil? Tran, smør, sauser, tacokrydder osv. inneholder kalorier.
    23  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tina´s jakt på lavere fett% PF og biorytme på: 20. juni 2012, 16:46
    Så mye karbs? Med andre ord man skal opp i groteskt kcal overskudd?
    Kan se ut som det blir to mini pizzaer på meg da, men det er jo bare 66g karbs totalt! Skal lese litt rundt for å finne ut hva andre har spist på oppkarbingsdager!
    Takker for hjelpen:)
    Vel, det spørs hvor ofte du har oppkarbing. Om du har hver andre uke, kan du godt kjøre på med mye karbs, om du derimot har to ganger i uken ville jeg kjøre en mer moderat mengde.
    Du trenger heller ikke nødvendigvis havne så veldig mye i overskudd. Hvis du veger 80kg kan det bli: 160g protein, 30g fett, 600g karb, som tilsvarer 3310 kalorier. Om du trener denne dagen vil du knapt nok havne i overskudd. Problemet til de fleste er nok at de fråtser i matvarer med mye fett, og fett inneholder mye kalorier.
    24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tina´s jakt på lavere fett% PF og biorytme på: 20. juni 2012, 16:21
    Jeg har ingen anelse hva min fett% er, men vil ikke påstå den er veldig høy slik den er nå, kanskje litt over normalen bare. Ligger et bilde tatt nylig på loggen min, er vel ca slik kroppen er pdd. Lest litt rundt ang oppkarbingen, men er mye forskjellig informasjon om det. Tenkte å lage en mini pizza med en fullkorns pitabunn(180kcal, ca 33g karb pr bunn) Usikker på om jeg burde lage to og dele det ut før og etter trening, eller om en holder..
    Det er ikke så veldig avansert. Øk karbohydrat mengden, spis normalt med proteiner, og hold fettinntaket til et minimum. Baser karbohydratene minst mulig på sukker, men litt er ok.
    Hvis du spiser 200g karbohydrat vanligvis, kan du øke det til 500-800g. Proteininntaket er ikke så viktig denne dagen, så hold det normalt. Fettinntaket bør som sagt være så lavt som mulig.
    Ta oppkarbingen på en treninsdag, og fokuser mesteparten av karbohydratene etter trening. Smiley
    25  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tina´s jakt på lavere fett% PF og biorytme på: 20. juni 2012, 15:08
    Får satse på oppkarbing på Fredag i stedet for Lørdag da, så blir det kanskje en til neste Tirsdag, om ikke det blir for mye. Skal sette meg ned på jobb i dag om tiden tillater det å lese gjennom det som er å¨internett angående PSMF. Må gjøre noe rett, for sverger jeg ser resultater etter bare 3 dager!

    Takk for hjelpen!:)
    Hyppighet på oppkarbingsdager vil variere veldig fra person til person. Du behøver ikke ha oppkarbingsdag 2 ganger i uken om du har høy fettprosent. Om den derimot er ganske lav, bør du ha oppkarbingsdag oftere.
    26  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det mulig å brenne fett av intervalltrening i kalorioverskudd? på: 20. juni 2012, 04:31
    Nei, du vil nok ikke klare å gå opp i vekt samtidig som du mister fett, selv om du ligger i kalorioverskudd og trener intervaller.

    Det fungerer slik:
    La oss si du forbruker 3000 kalorier en dag du trener styrke. Du bør da ligge rundt 3300 kalorier for å ha et lite overskudd å bygge på. Du vil da gå sakte opp i vekt, mesteparten muskler men også noe fett.

    En annen dag trener du også styrke, men også en intervalløkt som forbrenner 500 kalorier. Denne dagen forbruker du altså 3500 kalorier, og du bør ligge på ca. 3800 kalorier for å ha et overskudd å bygge på. Du vil da ha nøyaktig det samme overskuddet du hadde dagen før, selv om du spiser flere kalorier.

    Men la oss si at du hadde spist det samme på dag 2 som du gjor på dag 1. Overskuddet du hadde på dag 1, vil plutselig bli et underskudd på dag 2, dette fordi du forbrenner flere kalorier (intervaller) denne dagen. Du vil da gå ned i vekt, mest sannsynlig fett, men du vil selvsagt ikke ligge i kalorioverskudd, som jo var målet.

    Det er ikke slik at intervaller magisk angriper fettet. Det kan selvsagt forbrenne fett, men om du ligger i kalorioverskudd vil det ikke ha noe å si om du løper 100 intervaller en dag.

    Dette er egentlig utrolig enkelt, og hvis du kan basic matte (pluss og minus) bør det ikke være noe problem å forstå. Kalorier inn mot kalorier ut, enkelt og greit. Smiley
    27  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebear's equilibrium! Diett-update s77, sigg1 benk-video s75 på: 20. juni 2012, 04:19
    Jeg skjønner ikke helt hvordan det poengsystemet er satt opp... 5 poeng for 10 rep med hengende kneløft? Det er jo helt jævlig hardt. Jeg synes isolasjonsøvelser generelt blir veldig undervurdert av fitocrazy... men det er nå så.

    Auk: Det hjelper meg ved å motivere til å prøve nye øvelser og trene enda litt mer og oftere (og gruse Bluebear på levlinga seff)
    /Agreed
    28  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen mot NY maraton på: 20. juni 2012, 04:18
    Noen som vet hva som faktisk skjer? han løp jo ikke det siridal marathon som han skulle og han har stengt facebook sida si for alle som ikke er venn med han. Hørte også at det var slutt med han og dama.

    En fyr på gymmet ga meg denne versionen men han har det med å prate om ting han ikke vet noe om.

    Dama slo opp etter han hadde investert mye, han tok det veldig tungt og bare kutta ut hele løpinga. Sitter for seg selv hjemme og kommer sikkert snart til å bli diger igjen siden han nå ikke får familien han drømte om.  Men som sagt har en sterk følelse av at det er bullshit så jeg bare lurer på om noen som vet hva som faktisk stemmer?
    Støtter denne, hørte faktisk det samme igår.
    29  Generelt / Loggbok Online / Sv: Cartman: Stor bildeoppdatering side 29! på: 20. juni 2012, 04:16
    Dumbbell Incline Shoulder Raise:.....what? this?
    http://www.youtube.com/watch?v=s2nZRuZvByQ#noexternalembed
    Ehm, nope Tongue Logget visst den feil ser jeg. Skulderpress med manualer i skråbenk, eller noe sånt.

    Syk økt. 9 sett på benken? Not bæd
    Nja, 4 oppvarmingssett og deretter 5 sett. Smiley
    30  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Opp i muskler- GAINER på: 20. juni 2012, 04:13
    Jeg syns nesten det er litt komisk hvordan "095378" først advarer mot å spise usunt på bulk, fordi han selv la på seg 15kg fett og det var et helvete å fjerne senere. Deretter sier han at ungdommen bør slutte å tenke så mye på hva de spiser. Dette er vel litt selvmotsigende?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 64
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!