Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 6
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Creatine complete extreme vs Neurocore? på: 10. august 2012, 15:01
    jeg får ikke altid  bedre pump med disse, men jeg får garantert en decent trening hvis jeg føler meg litt slæck...   de som sier at man ikke trenger dette, si det igjen når du er 40 år med jobb og unger...  da jeg var i 20 åra, hadde jeg neppe trengt disse, ikke brukte jeg det heller...

    Poenget til "de som sier dette" er vel som regel bare det at om man faktisk trenger slike tilskudd for å prestere bra nok på trening, så er det muligens verdt å revurdere en del andre faktorer i livet ens. F.eks hvor mye søvn man får, kostholdet man har, osv. Da det overveldende flertallet (tør jeg påstå) av de som lager tråder om diverse PWO-produkter er tenåringer og folk i 20-årene. og for disse er det ihvetfall greit å ha klart for seg at om de trenger tilskudd, utover kaffe/te, for å gjennomføre en god økt så er det noe som ikke er helt som det skal/bør være. Og mens tilskudd kan gi det lille ekstra i det korte tidsrommet man trener, kan nettopp dette gi en et inntrykk av at ting er som det skal være. Noe som igjen fort dekker over hva kroppen mangler for å gjøre jobben mellom treningsøktene optimalt. Tenker da først og fremst på søvn, som det virker som en del (av sympatiske årsaker, for all del) har lett for å tillate seg litt for lite av. Dette er selvsagt ikke noen banebrytende nyheter, men det er greit å gjenta det i ny og ne allikevel. Synes ihvertfall jeg.

    Men YMMV, og jeg kan absolutt se at produkter som disse kan spille en større rolle i enkelte liv, særlig når man, som du, har mye annet man vanskelig kan bortprioritere, og ikke lenger er i sin beste (prestasjonsmessig, altså) alder.
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trenger konstruktiv feedback på markløft med video! på: 31. mai 2012, 07:38
    Er vel ofte de som er stife i hoftemusklatur/bakside lår som har problemer med å starte med stanga (nesten) helt inntil skinnbeina. Hvis det er et problem for deg bør du begynne å tøye den musklaturen. Ikke bare reduserer det skaderisikoen, det bør også tillate deg å løfte mer.
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Vektøking og fett / muskler på: 14. mai 2012, 10:44
    En ting du kan gjøre er å ta med deg mat hjemmefra til jobben (og har du ikke tilgang på kjøleskap, så ta med deg mat som kan stå romtemperert uten å bli dårlig).

    Eksempelvis lager du mer mat enn du klarer å spise etter jobb, oppbevarer den mengden du ønsker å ha i deg i jobblønsjen i tupperware-bokser, og der har du allerede løst problemet med dårlig lønsj. Her får det være opp til den enkelte hvor spennende en vil gjøre det, men for å ta noe fryktelig enkelt kan du enten koke opp en del ekstra poteter, eller trekke en del ekstra ris, og ta med deg tunfisk på boks. Ikke fryktelig spennende, selvsagt, men solid kost.

    Har du tilgang på kjøleskap på jobb, og er du i tillegg så heldig å ha en mikro tilgjengelig, kan du ta med deg ulike blandinger av kyllingfilet, ris og saus, osv osv. Det lureste er uansett å tenke nøye igjennom hvilke muligheter man faktisk har. Det kan virke vanskelig, men det finnes om regel løsninger for de fleste. Og ikke tenk så mye på frekvens, fire måltider er verken for få eller for mange (jeg spiser like mange selv); det viktige er hva du får i deg, i langt mindre grad hvordan du deler det opp og i hvor mange omganger.
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Tatovering som fremhever armmusklene på: 08. mai 2012, 22:58
    Tatover "jeg ga opp å jobbe med meg selv som menneske, og alt jeg fikk var denne jævla tatoveringen" 100 ganger nedover hver arm.
    5  Trening / Treningsprogrammer / Sv: TN - ekstrem muskelvekst, på: 29. april 2012, 20:33
    Tenker det han prøvde å formidle (skjønt badass-fordekningen er dårlig kommunikasjon og åpenbart påtatt) er at "mageøvelser" stort sett (med vekt på stort sett, enkelte øvelser kan ha fordeler i forhold til f.eks dårlig holdning, skjønt de tradisjonelle "mageøvelsene" gjerne bare forverrer slike problemer) er unødvendig rask. Magen får mye juling av øvelser som knebøy og markløft, og hvis problemet ditt er en 4-pack vil verken kost eller trening kunne gøre noe som helst for å bedre det, antall ruter er genetisk bestemt ... For å få frem disse rutene er løsningen heller å gå ned i fettprosent enn å satse på at isolasjonsøvelser vil gi store nok magemuskler til at fettet ikke skjuler rutene, uansett.

    Hva selve programmet gjelder har jeg dessverre ingen tips
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Skal jeg slutte å bygge?? For ikke trent bryst på: 01. mars 2012, 20:30
    Jeg er i en ganske lik situasjon som deg. Å trene bryst/forside skuldre direkte og tungt har vært mer eller mindre uaktuelt de siste tre årene, pga en skade. Dermed er det bein og rygg som får mer eller mindre alt av fokuset mitt.

    Jeg vet ikke helt om jeg skjønner problemet ditt. Om kompisene dine mener "det ser dumt ut" med en kropp hvor alt bortsett fra bryst er veltrent får det være deres sak, for min del er det en tåpelig påstand. Jeg gjetter kompisene dine er av typen som har treningsfilosofien "70% bryst og armer, 30% annet." Det er heller ikke sånn at bryst ikke i noen grad vil aktiveres av det du gjør av andre øvelser, selv om det selvsagt blir i mindre grad enn mer spesifikt brystrettet trening.

    Mitt tips er at du sparer noen kroner og investerer i en anatomibok til vennene dine. Og fortsetter å trene. Det siste fordrer selvsagt at du vil trene selv, og hvis det eneste som får deg til å tvile er en merkelig kommentar om at det er bedre med lite av alt enn mye av noe, så ... vel. Tenk litt over det. Er du like heldig som meg kan du fremdeles trene markløft, aka verdens beste øvelse, og da er ting neimen ikke så ille allikevel.
    7  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 27. februar 2012, 07:38
    Det er jævlig drøyt å trolle seg til 99 poster og 9 honnører, om du hinter til at han er et troll.

    Tror han bare er jævla dum, faktisk. Smiley

    Edit: Håper forøvrig at du også innser at du aldri faktisk kom med en eneste grunn for å kunne mene det du mener. Du baserer ALT du mener om dette på føleri. Og du klarte ikke utfordringen med å finne et bilde av en du tror er så stor som det er fysisk mulig å bli uten bol. God kveld selv. Smiley

    Det sier seg selv at det er umulig å finne et bilde av det menneskelige potensialet for noe som helst. Vitenskapen er basert på falsifiseringsprinsippet ...

    Om jeg skulle gi deg i oppgave å finne et bilde av "hvor tynn det er mulig å bli" ville du ikke fått til det heller.

    Det er også paradoksalt at du anklager andre for føleri samtidig som du etterspør et medlems subjektive mening (i bildeform, faktisk) rundt hvor stor "det er mulig å bli" på naturlig vis. Jeg regner med at du selv innser dette hvis du tar noen dype pust først.

    Modellen til Berkhan (og andres tilsvarende) har allerede blitt introdusert. Per idag er det nok det nærmeste vi kommer en slags reglel, selv om den er imperfekt på flere måter.
    8  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 26. februar 2012, 22:19
    Nei, det var ikke derfor jeg postet bilde av han. Poenget er at han ble DRITSVÆR i 1950. Med HELT annen informasjon om kosthold og trening enn den vi har i dag, og også HELT andre muligheter/tilgang i forhold til dop. Jeg tror ikke han var dopa, men det er vanskelig å si siden ingen kan vite helt sikkert utenom han selv.

    Tja, ifølge veldig mange ulike kilder skal Steve Reeves ikke bare ha vært en aktiv bruker selv (skjønt dosene den gang var noen andre enn det som brukes i dag) - han skal atpåtil ha introdusert flere andre for det.

    Ikke verre enn å google Steve Reeves + Steroids ...

    Sitat
    To help boost the swelling body, Marnul introduced Arnold to steroids, which were then legal. Back in the early 1960s, the trainer claims, "There was no weightlifter in the world who did not take them. You could get prescriptions for them from the doctor. Arnold never took them, though, without my super-vision."

    Marnul says he learned about steroids from famed bodybuilder Steve Reeves.

    Også Larry Scott skal visst ha sagt at Steve Reeves introduserte han for D-bol...

    Reeves har nektet for dette selv, så det blir en spørsmål om tillitt. Ut fra hvor legevitenskapen står per i dag vet jeg hvilken konklusjon jeg personlig faller på, men hva andre velger å tro på får være opp til dem selv.
    9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvordan ta kreatin? på: 21. februar 2012, 20:18
    Det finnes hundre forskjellige tilnærminger, forskjellene er marginale. Jeg pleier å droppe oppladningsfase og tar 5g om dagen. Etter middagen hvis det passer seg; etter frokosten hvis jeg skal være på skolen hele dagen. Merker ingen forskjell. På treningsdager (trener bare styrke to dager i uka) får jeg både før og etter treningen (før gjennom PWO, etter for seg selv).

    Kreatin er egentlig ikke noe å overtenke. Og ikke fall i den fella at du tror "det ikke virker" fordi du ikke merker noe særlig til det.

    1) Gi det noen uker
    2) drikk nok vann
    3) Huh
    4) profitt.
    10  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 21. februar 2012, 20:12
    Det er ikke treningsforum.no sitt ansvar å fortelle de yngste medlemmene at julenissen ikke eksisterer, at bibelen bare er oppspinn eller at for å delta i mr.o så må man dope seg til det ugjenkjennelige.

    Tja. Påskehare/julenisse-analogien fungerer bare halvveis.

    For å gjøre den mer anvendelig for vårt formål kan vi se for oss et forum som dekker domenet "kunnskap". Dette forumet gir aktivt uttrykk for å være motstander av at myter, eventyr og lignende presenteres som sannhet. Samtidig illustreres artiklene som omhandler kunnskap til stadighet med julenisser, påskeharer, troll og lignende.

    Brukerne av forumet vil være i sin fulle rett til å påpeke hykleriet i dette, selv om det er selvsagt at påskeharen ikke eksisterer.

    Slik jeg (og en haug andre) ser det rir TF to hester. På den ene siden tar man det som oppfattes som den moralsk aktverdige posisjonen. Man gir uttrykk for motstand mot doping i idrett, og gjør det klart at man ikke ønsker at ens egen plattform skal benyttes til å promotere slikt. På den andre siden godtar man at mye av sidens inntekter (gjennom annonser, gjennom intervjuer som skaper kjøpere av bladet, osv) genereres ved hjelp (dog indirekte) av nettopp disse preparatene man tar avstand fra.

    Det er for meg like konsistent som å sette en gruppe elever inn i et klasserom hvor veggene er tildekket av pornobilder, og fortelle dem at her inne holder vi oss for gode til å diskutere sex.

    Til forsvar påpekes det at TF umulig kan bevise at diverse avbildede eller intervjuede atleter doper seg. Og dette er selvsagt riktig. Hva skal man gjøre da? Slik jeg ser det er en mulig løsning (skjønt den av åpenbare grunner neppe er veldig fristende for ledelsen) å eksplisitt gi uttrykk for nødvendigheten av en dobbelsidighet. For eksempel gjennom en egen "disclaimer" om hva det aktive antidopingsarbeidet faktisk innebærer (i praksis så lite som å forby diskusjoner rundt bruk, samt å ekskludere personer som har blitt dømt for bruk som intervjuobjekter).

    Det er et poeng at idretten er gjennomsyret av doping, og at TF på mange måter er tvunget til å godta den "uheldigheten" hvis man ønsker å dekke konkurranser og lignende. Men det spørs om det er mulig å holde på ambisjonene om både å tjene penger på siden og bladet samt å være en bidragsyter som går i pluss i antidopingsarbeidet. Personlig tviler jeg.
    11  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 05. februar 2012, 12:09
    Angående bol bryr jeg meg heller fint lite i, det beviser bare hvor dedikert han er til sporten.

     biggrin
    12  Trening / Strongman / Sv: Apollonsmark. Bra og dårlig? på: 05. februar 2012, 12:06
    Gjør gjerne et forsøk på 210, og last opp en film. Hadde vært interessant å se Smiley
    13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d - Tilbakemeldinger og evt. Bivirkninger? på: 04. februar 2012, 10:17
    Ganske idiotisk handling av meg, men den beste måten man lærer av slike ting er vell å finne ut sine egne begrensninger ? Ga meg iallefall en lærepenge jeg fortjente og trengte sårt vil jeg si..

    På generelt grunnlag vil jeg si nei. Denne kunnskapstilnærmingen kan best beskrives som broscience. Det er lett å tro at man bare ved å "føle på seg selv" kan få et tilstrekkelig godt bilde over hvordan et tilskudd fungerer, men det er ikke tilfellet (jamfør kreatin og "jeg føler ingen effekt").

    At du har gått for samme dose tidligere, vel ... det sier sitt. Men selvsagt, det er til syvende og sist din kropp, og du som bestemmer hvordan du vil behandle den.

    Angående Jack3d som "ubrukelig" eller ikke ... Det er et pre-workout-tilskudd. For de som får tilstrekkelig med søvn og har et godt kosthold bør kaffe/te være tilstrekkelig for å få den mentale energien man trenger (med mindre man har en eller annen kroppslig "feil"). Men klart, det kan sikkert være fint for den ekstra "piffen" på dager man er helt tappet. Alt i alt sier denne det meste.
    14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d - Tilbakemeldinger og evt. Bivirkninger? på: 03. februar 2012, 23:58
    Mon tro hva denne talsmannen mener med "without any issue". Det er jo ganske beviselig sånn mtp bivirkningene mange opplever, så her ser jeg for meg at det er en fryktelig kreativ tolkning av "issue" ute og går.

    Forøvrig, det overrasker meg ikke det grann at folk er i stand til å ta livet av seg ved overdoseringer av relativt (i riktige doser) harmløse produkter. Jamfør fyren over og de seks skjeene, man kan si hva man vil om overbeskyttende foreldre og kosttilskudd, men når en 16-åring tror det er en god ide å leke russisk rullet med helsa på den måten kan jeg godt forstå at mange foreldre ser rødt på mer eller mindre alt av treningspreparater.
    15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Sterk, lite eller ingen forbedringer utseendemessig på: 18. januar 2012, 07:45
    Sitat
    Jeg vet ingenting hvordan jeg ligger an med fettprosenten, men jeg vet 99% sikkert at under spekket jeg har, så ligger det markerte muskler. Alt jeg trenger å vite, er hvordan jeg skal få det frem.

    Svaret ligger faktisk i denne biten, du må ned i vekt. Ligg på et kaloriunderskudd i en lengre periode, og ta-da. Vanskelig å gi konkrete kostholdsråd uten å vite hvor høy du er og hva du spiser per dags dato.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 6
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!