for splae
  Visning av honnørposter for splae
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Nok triceps? 09. februar 2012, 10:19
    Hele denne diskusjonen startet med at jeg fremla et treningsprogram jeg hadde funnet ved å google. Men dette treningsprogrammet var hvis fullt med isolasjonsøvelser og ikke baseøvelser. Jeg prøver derfor å finne ut hva jeg må trene, hvor ofte osv for å trene korrekt. Jeg vil ikke bruke flere titallstimer på å trene feil og til ingen nytte.
    Det å lage treningsprogram er ikke en medfødt kunnskap, det er noe alle trenger hjelp til i startet. Og uten disse kunnskapene, er det også umulig for en nybegynner å bedømme hva av treningsprogram som finnes på nettet som er bra og ikke.
    Dette er grunnen for at jeg her spør etter hjelp. Jeg fikk et program og var kjempefornøyd med dette. Nå stiller jeg spørsmål rundt det av ren nysgjerrighet, som jeg også forklarte i forkant av spørsmålene.

    Sitat
    Bare les gjennom tråden din, ta til deg all informasjonen du har fått og se om du klarer å lære noe. Jeg får inntrykk av at du har din egen lille illusjon av hvordan trening skal foregå og at det alle andre sier er feil.
    Jeg leser som en galning, tar til meg det jeg leser, tror på det jeg leser, men vil ofte vite litt mer om det jeg leser.
    Honnør gitt av : Ryū, 09. februar 2012, 14:44
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!