Visning av honnrposter for darker
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Robert O Young og den nye biologien 23. april 2009, 09:46
  Trist at alle behandler deg slik Dr Robert O Young sin apprentice, vi vet jo begge at om det ligger på youtube.com så er det sant. Venter spent på artikkel om dette i neste hjemmet, se og hør e.l.
  Honnr gitt av : ubertass, 23. april 2009, 10:01
  2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 10. februar 2009, 10:50
  faen, endte med å lese igjennom hele tråden.. det var waste av tid det Smiley  lukter troll all the way, eneste jeg blir usikker på er om even faktisk tror på det han selv skriver og er litt psykisk ustabil, eller om han bare har ufattelig mye tid til overs... 
  Honnr gitt av : xXUnknownXx, 10. februar 2009, 20:49
  3  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 04. februar 2009, 15:11
  Poster hele historien og jeg:

  I Gilgamesj får man opplysninger om en tidligere hendelse som skjedde lenge før historien om Gilgamesj. Den historien er kjent som historien om den store syndfloden, der man hører om Utnapisjti (han som redder liv). Han overlever den store syndfloden gjennom å bli advart av guden Ea som ba ham om å bygge en båt til seg, sin familie og sine venner. Etter syndfloden blir han alle menneskers stamfar og senere guddommeliggjort. Historien om Utnapisjti finner man igjen i mange andre litterære verk. Den mest kjente er historien fra Bibelen om Noahs ark, der historien om Noah ligner betydelig på historien om Utnapisjti.

  Mange geologer tror at bakgrunnen til alle historiene om syndfloden skyldes en dramatisk oversvømmelse av Svartehavet rundt ca. 5600 f.Kr. De to som har forsket mest på dette, var de amerikanske geologene William Ryan og Walter Pitman. I deres bok Noah's Flood presenterer de en teori om at Svartehavet og Det kaspiske hav (som da var ferskvann) ble oversvømt av saltvann da en gigantbølge kom over Bosporos (som da var en fjellpassasje) og dannet sprekken mellom Europa og Asia. I 2002 ble det gjennomført en ekspedisjon under ledelse av Robert Ballard, som rester etter bosetningsområder og et skip som kan bevise at Ryan-Pitman teorien kan være korrekt. Etter oversvømmelsen kan deler av befolkningen ha emigrert ned til Mesopotamiaområdet og fortalt deres historie videre der. På denne måten tror man syndeflodmyten har oppstått.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 04. februar 2009, 16:29
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 04. februar 2009, 13:39

  Islam oppfordrer til DRAP og KRIG mange plasser i koranen!
  Bibelen forbyr krig, drap, og forkaster dømming av andre, osv..
  Bibelen ELSKER den neste og Jesus sier at det du gjør mot andre mennesker gjør du også mot meg + han elsker kvinner og barn!
  Så LES kilden din før du rakker ned mot noe!
  Ikke døm en religion basert på GALE menneskers sine handlinger!
  Døm en religion av å se på lederen! Jesus lærte KUN godhet, nestekjærlighet osv osv..
  Beefcake; Ikke gidd å kom med noe vers fra gamle testamentet nå! Vi er kristne og "lovene" er oppfyllt av Jesus.. Vi er ikke jøder..
  Trist at så mye dritt er blitt gjort i "Guds navn" oppe igjenom tiden, men tror Gud gråter og er lei seg for dette..
  men det er så latterlig.. Eneste de "tøffe" ikke-kristne kan bruke mot oss er "korstogene" og gamle testamentet! Noe som de ikke kan ta OSS for i det hele tatt! haha..
  Er så lei av å få skitkasting hele tiden etter oss kristne nå at jeg hopper av snart... for vi kan jo ikke si noe som sårer de små bløte hjertene deres..

  vi kan jo tydeligvis ikke si stort som sårer deres bløte hjerter heller. Du satt vel og hoppa i stolen over forslaget om nye blasmfemiparagrafen? Trist dag idag for deg da?
  Forstår egentlig ikke behovet ditt for å beskytte kristendommen (og Gud) som du gjør. Finnes Gud så trenger han ikke en at en av tinnsoldatene hans skal passe på han, Gud er allmektig og fikser detta selv uten store problemer. Det bringer oss inn på et annet tema, du mener Gud gråter og er lei seg.. Gud er allmektig, han hadde vært lei seg hadde han fiksa det, at han ikke fikser det beviser en av to ting: A)Gud finnes ikke, B) Gud bryr seg ikke.

  Bibelen forbyr drap? Vel, i mange tilfeller så kanskje.. men, hva med .feks. david og goliat? Hvis bibelen er så skinnhellig som du mener, skulle ikke David bare vendt andre kinnet til? Godsnakka litt med Goliat?  Og hva med Moses, når de gikk mellom gjennom dødehavet/rødehavet eller hva det nå var så fulgte faraos styrker etter. Og Gud drepte hele gjengen ved å slippe ned vannet igjen. Jeg gidder ikke engang begynne på Noahs ark..

  Honnr gitt av : Beefcake, 04. februar 2009, 13:41
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 02. februar 2009, 15:22
  Har bestanding undret på hvordan de stakkars fattigslige bøndene og legmennene fikk tak i nok gull til å støpe en hel kalv (noe som etter min anatomiske viten om fe ville være et dyr på 25-60 kilo alt etter alder, altså sikkert ti til tolv ganger den vekten i gull med en verdi i dag på antakelig flere titalls millioner, tror rammevilkårene for landbruk var bedre den gang da gitt).
  Er også litt merkelig at de plutselig hadde alt av nødevendig utstyr for hånden og ble verdens beste i metallurgi, å lage statuer av gull tar meget lang tid og er ekstremt vanskelig da gull er et mykt og uforutsigbart materiale.
  Og dette gjorde de mens en gamling gikk seg en tur på fjellet, sånn helt ut av det blå var det nok en som ropte ut; "Hei, dere! La oss lage et gulldyr for å danse nakne rundt! Det gir ingen mening men da kan vi i det minste stadfeste at Guds lover trengs ovenfor oss syndige mennesker!"

  The meek shall inherit the earth. Med mindre du heter Kong David, da skal fienden knuses og tvinges i kne og ydmykes ved å kysse dine føtter.

  Går helt rundt bare man tenker på det.

  mm.. du må bare tenke litt ut av boksen. My guess er følgende: Jeg tror aldri ordet har vært gull, men gul. Jeg tror det var mye snø på disse fjellene, og jeg tror de hadde mye alkohol.

  Konklusjon: Moses går, de andre ender på grisefylla, pisser i snøen, og ender opp med å lage en snømann av gult snø som de danser rundt.  men, så måtte man vel overdrive + pynte litt på dette i bibelhistorien.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 02. februar 2009, 15:44
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 21. januar 2009, 12:32
  Glem ikke at alle mennesker foruten Noah og hans familie ble drept i "flommen", så vi må altså alle stamme fra dem. Grin

  derfor en del av oss er veldig hårete da, var sikkert mye "lek" med mange av dyrene under den turen og.  Vil også¨forklare hvorfor endel mennesker får pukkel (kameler var vel med), svømmehud på fingre eller tær (ender), mister alt hår på kroppen (nakenhund og katt), skjeve øyne (siameser katter), kan holde pusten veldig lenge (hval o.l.) etc. etc... mye sære orgier på den båten der.
  Honnr gitt av : Teletubbi104, 23. januar 2009, 22:05
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 20. januar 2009, 09:15
  Dinosaurene var vel litt gamlere enn den tida, uansett var det ikke alle verdens dyr, men bare et par av dem, Gud har ikke sagt at dyr har fri vilje heller, men han gir dem vel det,,,men akkuratt da dyra gikk inn i arken, var de under Guds kontroll tenker jeg..

  det tror jeg på, for det husker jeg at jeg så på evan almighty, en meget bra og forklarende film som viser alt rundt Noahs Ark. Håper denne blir obligatorisk for skolene framover da den nesten er et bevis på guds makt.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 20. januar 2009, 13:37
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 19. januar 2009, 15:42
  hva har bæsj med saken å gjøre? men ja, over mange millioner år har vi tilslutt utviklet den menneskekroppen vi nå har, perfekt? langt derifra, men den fungerer jo bra for våre behov. men, om Gud har skapt alt på jorda.. hvordan ser man da på f.eks. fossiler hvor man ser forskjellige stadier i dyrs evolusjon? eller fjernes bare dyrene etter en tid da det er på tide med Guds årlige oppdatering?
  Honnr gitt av : Mummelmann, 19. januar 2009, 16:05
  9  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Selvforsvar har en grense. 17. oktober 2008, 15:16
  annen interessant ting er at mennesker har samme gruppementalitet som dyr. Vi følger en leder, og er stort sett ekstremt mye svakere (psykisk sett) som individer.  Har du i bråk med en gjeng, ser du fort hvem som er agressoren, eller med andre ord, hvem som er hovedpåvirker. Er bråk uunngåelig, og du skjønner at her vil det bli slåssing, gå etter han med en gang. Ingen garanti, men en grei sannsynlighet for at de andre vil trekke seg unna om du går direkte på han og tar uskadeliggjør han.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 17. oktober 2008, 16:23
  10  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Selvforsvar har en grense. 17. oktober 2008, 15:16
  annen interessant ting er at mennesker har samme gruppementalitet som dyr. Vi følger en leder, og er stort sett ekstremt mye svakere (psykisk sett) som individer.  Har du i bråk med en gjeng, ser du fort hvem som er agressoren, eller med andre ord, hvem som er hovedpåvirker. Er bråk uunngåelig, og du skjønner at her vil det bli slåssing, gå etter han med en gang. Ingen garanti, men en grei sannsynlighet for at de andre vil trekke seg unna om du går direkte på han og tar uskadeliggjør han.
  Honnr gitt av : Dan, 17. oktober 2008, 15:49
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: POLITIVOLD 08. oktober 2008, 13:11
  føles som om dere glemmer poenget her:   det hun politidama gjorde er ikke lov ifølge norsk lov (det er denne alle vi andre må følge), denne gjelder tydeligvis ikke for provoserte mennesker i uniform. Tenk deg motsatt situasjon, du hadde følt deg så provosert av politimannen at du klapsa til..  da hadde du blitt bura rett inn + fet bot.  Likhet for alle my ass.
  Honnr gitt av : kenboy, 08. oktober 2008, 13:16
  12  Generelt / Antidoping / Sv: Hvilke Bivirkninger Har Du Fått Av Dopingmidler?? 02. oktober 2008, 14:04
  4% av norske gutter/menn har prøvd AAS. Av de som har trent sammenhengende mer enn 1 år havner i ny statestikk som tilsier at 19% har prøvd. 1/5.
  Jeg trår stille i diskusjoner som dette. Uansett hvilken side en velger så blir det dårlig stemning. Dere som argumenterer for AAS burde reklamere mindre og heller skrive om de opplevde ulempene ved bruk. Dere som har fordommer burde tie og heller lytte til de som har erfaring med disse legemidlene.

  - Coach X -

  gjetter på at de også tar med ting som clen, efedrin o.l. her da skremmende mange ikke skjønner forskjellene Smiley

  når det gjelder bol har jeg personlig ingenting imot det. Kall det juks, kall det hva du vil, men sålenge det er lovlig å bruke må det da være opp til hver enkelt om de vil gjøre det eller ikke. Som så mye annet vil overdrevet bruk kunne være skadelig, samt at endel som har fysiologiske "svakheter" vil kunne få store skader, eller i verste fall dø av bruken.
  Noe av faren som jeg ser er at bol etterhvert bare blir lettere og lettere tilgjengelig, samtidig som det fortsatt er så ekstremt tabu. Dette gjør at det finnes få "retningslinjer" der ute med tanke på oppsett av kurer. I verste fall risikerer vi 16 åringer som forviller seg inn på amerikanske forum og kjører førstegangskuren sin med samme innhold som ronnie coleman eller noe i den dur. Dette blir litt som å ta oppkjøringa i en koenigsegg CCX. Problemet om det går andre veien og vi har full åpenhet er at mange flere vil prøve, og noen vil alltid drite seg ut.

  Typisk tema man kan diskutere til man blir blå i trynet.

  Honnr gitt av : Lokomotivet, 02. oktober 2008, 14:20
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Rusmisbrukere - Hvor kan de oppholde seg? 04. juni 2008, 13:10
  MANGE så og si debuterer på plata, der blir det solgt rohypnol og valium til unger ned i 12-13 års alderen.

  Synes folk generelt bør være litt mer forsiktige med å uttale seg om ting de åpenbart ikke har greie på.

  kan du dokumentere det? Det er MANGE kameraer i det området her, og politi går inn med engang det er mistanke om salg til mindreårige / mindreårige som er i kontakt med de narkomane.  Om du ikke kan dokumentere burde du være forsiktig med å uttale deg du og Smiley

  EDIT: bare for å dokumentere litt, tilbake fra 2001: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=9332018
  Honnr gitt av : kenboy, 04. juni 2008, 13:13
  14  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: 10 mnd fengsel for bildrap! 06. februar 2008, 12:30
  mtp på fyllekjøreren er jeg veldig enig. her kan man selvfølgelig gå inn på (uten at jeg kjenner noe til det, bare tar det for gitt) at oppfølgingen i fengsel og etter for fyllekjører / folk med rus problemer er for dårlig. noe annet ville ihvertfall overraske. det spesielle her, er at min tankegang vil tilsi strengere straff for fyllekjøreren enn froland karen (dette er rent logisk sett, ikke noe jeg egentlig mener). hadde det vært 10 års fengsel for fyllekjøring ville det nok virket mere preventivt enn 10 mnd.  jeg hadde nok venta noen timer med å kjøre bil på søndagen om jeg visste at ble jeg tatt med alkohol i blodet var det PANG, 10 år bak lås og slå. Dette faller selvfølgelig på egen urimelighet Smiley

  i froland saken handler ikke han karen med overlegg,  tviler på at han har våpen fremme og lada for å skyte biltyver Smiley   skjer da i affekt.. og ja, han vil nok tenke seg to ganger før han skyter neste biltyv men om han får 2 eller 10 år i fengsel vil ha lite å si for en annen som handler i affekt.. poenget med affekt er jo nettopp at man ikke tenker.  føler han heller burde fått et par tusen timers samfunstraff, ikke noe poeng å isolere noen fra samfunnet i et par år bare for å vise at "dette er ulovlig".

  men igjen, følger man skreven lov er det jo en selvfølge at han går i fengsel.
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 06. februar 2008, 15:26
  15  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Helt på bunn, ingen motivasjon og ingenting å leve for! 04. oktober 2007, 10:20
  mine småtips:

  Bli forbanna. Sagt tidligere i tråden, men sier det igjen, snu tristhet til sinne. Forbanna kjerring som bryter det forholdet dere har på den måten..
  Ha NULL kontakt med henne. Kontakt fører til at man ikke klarer å nullstille seg.
  Gjør mye, jo mere aktiviteter du driver med, jo mindre tid har du til å tenke.
  Fylla er ikke nødvendigvis det beste da fyll ofte forsterker den sinnstemningen man er i.
  Honnr gitt av : Benpressmannen, 04. oktober 2007, 10:20
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
  Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
  Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

  Slik kommer du i form i 2020

  Trening28.12.20192075

  Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening23.12.2019352

  Hva bør du trene først for optimal effekt?