Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 15
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: S.A.W Super Anabolic Formula på: 04. februar 2013, 10:24
  Prøv å sett deg litt inn i hva som faktisk er i produktene. Det gjelder alle kosttilskudd.  Beklager, men har virkelig ikke hatt tid til å studere nøyaktig hele innholdsfortegnelsen opp mot doping lista!;)
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: S.A.W Super Anabolic Formula på: 04. februar 2013, 01:36
  Hei,

  Kristian fra Kost1 Kosttilskudd AS her.

  Den vil ikke slå ut på tisseprøver eller dopingtester Smiley

  Er dette noe du kan garantere? Anabolic Beast og Craze slår ut på doping prøver, så hva er den store forskjellen fra de to nevnte og deres produkt? Er på utkikk etter et PWO med litt futt i, så om dette stemmer blir jeg meget glad!
  3  Kosthold / Kosttilskudd / S.A.W Super Anabolic Formula på: 01. februar 2013, 16:29
  Er på utkikk etter en ny PWO å bruke i stedet for Creatin Complete Extreme. Har sett en del reklame om dette produktet: http://www.kost1.no/trec-nutrition-s-a-w

  Noen som har testet det? Og viktigst av alt, slår dette ut på en pisseprøve?
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mårten Logger på: 17. desember 2012, 00:22
  Ny pers i skråbenk. Benkpress uten spotter.

  5x80
  3x3 85


  skrå:
  10x 24
  8x26
  6x28
  6x30
  5  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør naprapaten! på: 10. desember 2012, 20:11


  Hei Mårten!

  De fleste av oss har vel fått høre av foreldrene at de ikke skal "knekke" fingrene. Og dette stemmer til viss del.
  En manipulasjon av et ledd gir en reflektorisk avslapping i omkringliggende muskler og ofte et velbehag. Så det at personer føler at det "hjelper" er forståelig. Saken er den at denne reaksjonen bare varer en veldig kort tid.
  De leddene du klarer å manipulere opp er som regel ikke inskrenkte, og skal derfor ikke gjøres noe med. De leddene som faktisk er låst klarer som regel ikke du å knekke opp selv.

  Det vi på klinikken ofte gjør med pasienter som har lært seg denne uvanen, er å gi igjennom leddene i ryggraden og manipulere de leddene som er inskrenkt og samtidig få igang de dype stabiliseringsmusklene som skal hjelpe leddene. Da vil du merke at det blir vanskeligere å "knekke" opp leddene.

  Det er ikke noe farlig å manipulere seg selv, men man merker at leddene blir mer ustabile. dvs mellom annet en uttøyd leddkapsel.

  Så du anbefaler meg å ta kontakt med en naprapat å få hjelp med dette? Hva vil en slik time koste, og finnes det noen i nærheten av Indre Troms eller Bodø?
  6  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør naprapaten! på: 09. desember 2012, 13:33
  Vet ikke om dette er noe du kan svare på - Men gir det et forsøk.

  Kan forklare problemet først i korte trekk. Jeg føler jeg hele tiden må "Knekke" opp ryggen min, og gjør det opp til flere ganger om dagen. Enten bare ved å vri den langt fra side til side, eller ved å ligge på en ball eller lignende, å presse den oppover. Kan og få noen til å gå oppover ryggraden min - det er himmelsk når det først knekker!

  Da jeg var yngre brukte jeg stort sett fritiden min bak en PC skjerm what Og da pleide jeg bare å lene meg bakover på stolen av og til, så knakk det. Etterhvert som årene har gått har det bare blitt gjort hyppigere og hyppigere, og spesielt etter en dag med ryggtrening er det ekstra digg å la en ball rulle nedover ryggraden.

  Er dette noe skadelig? Eller kan jeg fortsette med det?
  Kan det komme av at jeg delvis "ligger" i sengen med puta og dyna bak meg i stedet for å sitte oppreist i en stol når jeg slapper av?
  7  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Oversikt/Trening - Redstrek på: 17. november 2012, 23:14
  Råbra jobba Redstrek!
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mårten Logger på: 17. november 2012, 22:24
  Etter 3 uker på kurs var jeg endelig hjemme igjen, og fikk sett hva vekten sa. 76,7Kg! Tyngste jeg har vært, men føler meg fremdeles ikke som et vandrende fettbeger, så blir nok å holde til planen om å holde det gående til rundt Februar før jeg tenker på å justere ned kcal inntaket.

  Siden jeg hadde slått "ny pers" i KV, tenkte jeg at det var på tide at dette syntes på styrkerommet. 87,5kg Er det tyngste jeg har løftet i min desidert dårligste øvelse, benkpress. I dag varmet jeg godt opp og knuste til med 2 reps på 90 kg, hvor jeg fikk litt hjelp på siste reps. Målet før jul er herved å klare 3 reps her uten hjelp!

  Forøvrig blir det nesten to uker uten trening nå, grunnet øvelse. Har trent hardt og jevnt i flere uker nå, så tror denne lille pausen bare gjør godt, men tiden vil vise!
  9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Angående pre-workout CRAZE på: 14. november 2012, 22:31
  Er jo en prestasjons øker som funker i et tidsrom fra 15 min fra inntak ( sirka ) til 2 timer fremover. Mer eller mindre.  Er jo individuelt! Hehe
  Så stemmer nok det han over sier om at det går ut ganske kjapt.

  Er ikke helt slik det fungerer. Selvom stoffet ikke lengre har effekt på treningen har du det fremdeles i kroppen. Reguleres vel av nedbrytningstiden på det bestemte stoffet i kroppen. Geranium fks kan sitte hos enkelte personer i 5-7 dager etter inntak, men for flesteparten er det ute innen 3.
  10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Angående pre-workout CRAZE på: 14. november 2012, 17:27
  Skoffern, det jeg sier nå kan du ikke ta for god fisk, men jeg mener å ha lest at dette stoffet går EKSTEMT for ut av kroppen, dvs allerede neste dag skal du teste negativt.
  Men som jeg sier så er dette langt fra fasiten, noe som er grunn til at jeg ikke bruker det nå. Vet om en person som har testet positivt på dette, men kan ikke svare på om han hadde tatt PWO tidligere på dagen eller kvelden før.
  Men om du søker litt rundt på det stoffet vil du ville diverse tabeller som tilsier nedbrytningstiden.
  11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Angående pre-workout CRAZE på: 13. november 2012, 22:49
  Craze inneholder fenyletylamin som vil slå ut positivt.
  Les mer om det her: http://www.craze.n.nu/amfetamin
  12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Angående pre-workout CRAZE på: 13. november 2012, 22:36
  Er du aktiv håndball spiller under Norges Idrettsforbund? Isåfall må du være klar over at Craze slår ut positivt på en doping test, Desverre..

  Men at effekten kan minke om du bruker det jevnlig stemmer nok. Kroppen venner seg til virkestoffene produktet inneholder. Derfor anbefales det å fks kjøre 3 uker på, 4 uker av. Du kan også gjøre som du gjør å bare bruke det til enkelte treningsøkter hvor du trenger litt ekstra kick.

  Men klarer du 2 scoops Craze? Tok to scoops en gang, aldri mer! Tror alt jeg hadde spist den siste uka var på vei opp under treningen..
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mårten Logger på: 12. november 2012, 17:15
  Har ikke logget på veldig lenge av flere grunner. Hovedsakelig av den grunn at jeg ikke følger noe bestemt program, så treningene blir litt sånn hips som haps mtp antall sett og reps. Har kjørt 5 split lenge, men skal nå forsøke å bytte ut arm og skuldre dagene med enda mer rygg og bryst, samt føre inn skuldre på en av dagene. Grunnen til dette er at skuldrene  begynner å forbedre seg, og jeg har til en forandring fremgang i brystøvelsene, derfor velger jeg å ta igjen "tapt muskelmasse" på bryst da jeg aldri har fått trent det skikkelig.

  Fokuserer også mer på å få litt dybde på tunge løft i knebøy, så tar som regel 2-3 set på 120kg med 3 reps hvor jeg prøver å komme dypere og dypere for hver gang.

  Er ekstremt usikker på hva vekten er nå, da jeg har vært hjemmefra i flere uker med lange dager på jobb, samt dårligere kosthold da jeg ikke lager maten selv. Men føler meg ikke "dødstung" i kroppen, noe som er positivt. Er kommet litt over komforvekten kjenner jeg, men skal holde på å ligge i kcal overskudd til et stykke utpå nyåret i håp om å endelig få et snev av muskelmasse! biggrin


  Kan legge ved et bilde som ikke er så veldig gammelt. Vanskelig å si om det er noe merkbar volum endring da jeg ikke har brukt måleband, men føler det går rett vei, om så veldig sakte.
  Tror jeg var heldig med lyset mtp skuldrene Roll Eyes
  14  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Trenings boxershorts.... Best i test! på: 12. november 2012, 16:42
  Tror de beregner ca 20% av kjøpesummen i frakt...  Toll kommer i tillegg om du bestiller for over 200 kroner.

  Blir det fraktfritt om man bestiller over 70 USD eller ha det nå var, eller gjelder dette kun i innenfor Amerika? Om jeg bestiller dette til en adresse i USA, og dem sender den til meg som gave, slipper jeg da tollen, samt billigere frakt?
  15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hjelp, hva gjør jeg galt? på: 11. november 2012, 00:02
  Skriv gjerne litt mer om deg selv, da det vil bli lettere å gi noen tips og triks!:)
  Høyde, vekt samt hva du spiser ila en dag fks.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 15
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.