Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: miss kitty`s vei på: 27. mai 2015, 15:09
    følte meg litt demotivert etter dagens raske " formsjekk" vet jo at etter ketose kur går man noe opp i vekt og etter at jeg ble operert og var tvungen innaktiv i over 6 mnd.
    Det er magen som i hovedsak har vert mitt problem så er det jeg oftest har målt. så om jeg tar målene som jeg hadde 31/08/14 ( rett etter sydenferie) gikk opp for meg hvor mye jeg har latt kroppen forfalle.. Det var da jeg bestemte meg for og prøve på nytt, uten treningsstudio først for har en tendens til og falle av... Begynte og gå raskt/ jogge er jo i hovedsak kondisjon og fett som jeg vil ha rettet på først, samt rumpeløft Smiley

    Mål er tatt ca 2cm under navelen (hofte)
    31/08/14 mål 98 cm
    16/11/14 mål 95 cm
    27/05/15 mål 93 cm

    Så på 9 mnd er det jo faktisk 5 cm ned og det er mest bevegelse som dette går på, har forsøkt og bli flinkere i matveien også men ikke alltid like lett..
    De siste 15 dagene har jeg og vert med på en rumpe challengs og denne følger jeg, glemte og ta før bilder men kjenner at den virker ja Smiley
    Så får vi håpe at denne sakte fremgangen motiverer til og fullføre mot noe Smiley
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Kalorier og Sushi? på: 13. mai 2015, 19:56
    forsøkt og google litt rundt dette men blir ikke klok, kanskje dere kan hjelpe?


    jeg er utrolig glad i sushi dog er tempura en favoritt og ja vet den er ille pga frityr, men sånn på gennerelt basis? pizza, pølser , kebab og burger er en favoritt for mannen når han vil ha rask mat. så prøver og finne ut av hba som er best kalorimessig når en først skal på feil side av skalaen Tongue
     
    f eksempel 3 laks 1 kveite, 1 skampi 1 kamskjell og 6 tempura futo maki med chillimajones...
    eller kunne jeg like gjerne tatt en kebab?

    prøver og lære meg dette her og sliter med "utemat"

    takk på forhånd
    3  Generelt / Loggbok Online / Sv: miss kitty`s vei på: 13. mai 2015, 19:22
    Etter en lang pause med trening av forskjellige grunner startet jeg og jogge høsten 2014, av alle ting det var det jeg trodde aldri skulle starte med. men jeg trives, jobber sakte men sikkert mot lengre og lengre jogge tider. klarer max to min før et min pause men går fremover.
    Itillegg har jeg startet på TABTA?! trening to ganger i uka. så utrolig godt og være tilbake.
    om jeg fortsatt klarer dette til høsten skal jeg trolig belønne meg med et abonoment på studio for og starte med tung styrketrening igjen Cheesy gleder meg Cheesy

    Ketolysen fikk meg raskt med men nesten like raskt opp. jobber nå med endring av kosthold, sakte....

    Problemet tidligere er at jeg har ville hatt raske resultater selv om jeg vet at de sakte er best... så da gir vi 2015 muligheten til og bli det året.

    Om noen har tips til kosthold og eller motivasjon på trening taes de i mot med takk.
    ikke alltid like motiverende og trene alene  Grin
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Motivasjon på: 05. april 2014, 21:25
    ]
    Enkleste er vel og bare slutte med det "usunne" begrens det til 1 dag i uka f.eks lørdag dette burde dere begge klare.
    Det og si nei til ting er egentlig ikke så vanskelig, du må bare presse ut de første "neiene" så blir det lettere.

    Finn deg en treningsplan som er grei for deg, ikke tren for mye, ikke tenk for mye på at du MÅ spise sunt. Det er din kropp og du vil vel leve lenge?
    Du kan kjøpe kokkebøker eller bare være kreativt. Alle starter ett sted Wink
    kokebøker har jeg. Huh? men var dette med nei og mere grønt,  men klarer vel det å etter hvert. Vi får prøve små steg i år og håpe på at man klarer det denne gangen Huh?
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Motivasjon på: 05. april 2014, 17:15
    Tja...hvis du ikke greier å ta deg selv i nakken å gjøre de endringene som skal til hjelper det vel lite hva slags råd du får. Først og fremst må du se deg i speilet og si til deg selv at dette er noe du virkelig vil! Det finnes ingen lettvint rute. Du kan jo be samboer slutte å spise slike ting foran trynet på deg, men til syvende og sist er det ditt problem at du ikke greier å si nei..

    Beklager om dette høres bryskt ut, men jeg mener det blir for billig å skylde på andre når det er deg det gjelder. Du må selv ta grep for egen vinning, og hvis du hele tiden "sprekker", så mener jeg du ganske enkelt ikke vil det sterkt nok...

    Du er kansje inne på noe, at jeg ikke vil sterkt nok innerst inne i sjela(selv om jeg tror det), men det er jo med det som med alt annet, det finnes en teknikk og en måte og jobbe med det på. jeg vil og ja drømmen er jo kansje og stille i bikini fitness.. men jeg bør jo ha noen delmål og se frem til i mellomtiden. noe som gjør at jeg kan ha motivasjon og vilje til og stå på å jobbe hele veien og ikke gi opp.
    jeg klarer bare ikke og sette opp denne planen alene. alt bare stokker seg om, kansje en form for dysleksi og da er det lettere og stappe inn noe man vet kroppen ikke har godt av og ha dårlig selvfølelse for det etter på. jeg gir opp, jeg vet jo det. men ikke er jeg alene jeg har flere å tenke på, og ikke har jeg noen nær meg med samme interesse som kan være min dra hjelp i tunge tider. Vet det raser på med unskyldniger her men det er slik jeg ser på det til tider. jojo trening... og jeg vil jo så mye mer.
    6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Motivasjon på: 05. april 2014, 17:06
    Jeg tror du er inne på et generelt poeng. Hvis det blir for ekstremt til at du henger med så dabber det av, både når det gjelder trening og kosthold. Bedre å få det ned på et nivå der du klarer å få kontinuitet, bra trening og kosthold på det jevne.

    Det er jo det jeg vil, jeg vet bare ikke hvordan jeg skal klare det, uten og evnt blakke meg på PT og kostholdsveileder. (noe jeg egentlig ikke har så mye penger til Tongue )
    7  Trening / Forum for nybegynnere / Motivasjon på: 04. april 2014, 17:46
    Hei
    Jeg er av og på trener.... og skal innrømme at jeg IKKE liker det,
    Jeg vil veldig trene regelnmessig også etter 3-4 mnd. jeg vil og lære meg og spise "riktig" vet det ikke er noe fasit på det da det kommer ann på hva slags resultat man er ute etter.
    problemet er bare at jeg klarer ikke å være dedikert nok, og det hjelper ikke at jeg har en samboer som er alt for glad i sukker og andre usunne carbs.... klarer bare ikke og holde meg unna, eller holde meg i nok aktivitet.
    Jeg har jo klart og slutte og røyke så dette burde jo bare være barnematen... ;(
    problemet er at jeg kommer godt i gang også dabber det av, nå har jeg skult starte siden November... men får bare ikke ræva i rett gir..
    min saboer vil på ketilyse kur på nytt men problemet er at det bare gir kortvarige resultater for når man går av kuren og spiser som før renner jo alle kiloene på igjenn og er man heldig får man et påar til med på kjøpet....

    Help?!?
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Bikini fitness - noen erfaringer? på: 01. januar 2014, 17:07
    Slenger meg på her, om jeg kansje ikke stiller. Men det å ha en motivator og en som hjelper til med å sette nye grenser. Så man kan se når det nermer seg om man er klar eller ikketil å stille. Er jo en liten drøm Huh? sjekket listen så er vel bare og sende til de nermeste først å høre...
    9  Generelt / Loggbok Online / Sv: miss kitty`s vei på: 25. september 2013, 12:51
    Resultater  Grin

    ser fra når jeg startet her så var dette min kropp:

    jeg er 26 år
    høyde: 166 cm
    vekt: 74 kg
    midje: 80cm
    hofter: 95cm
    lår :65cm
    armer: 33cm

    Så startet vi på ketolyse:

    Vekt    -  69,3 kg
    Lår      -  63 cm
     Hofte  -  99 cm
    Midje -  77 cm
    Bryst  -  79 cm
     Arm   -  31 cm

    resultat etter 14 dager på ketolyse:

    Vekt    - 66 kg       der er - 3,3 kg     totalt siden start   - 8 kg
     Lår      - 61 cm      det er - 2   cm    totalt siden start   - 4 cm
     Hofte   - 90 cm     det er - 9   cm     totalt siden start   - 5 cm ( har hatt opp og ned her ser jeg)
    Midje  - 73 cm     det er - 4    cm      totalt siden start   - 7 cm
     Bryst   - 77,5 cm  det er - 1,5 cm     totalt siden start   - 2,5 cm
    Arm    - 30 cm     det er  - 1   cm      totalt siden start   - 3 cm

    herre land, nå er det bare begynne og bygge snart så syntes muskelene bedre og Smiley eneste som hadde vet spennende og se er hva fett % er nå. vet at den var over 30 har ingen konkrete mål på det men uansett.
     

    Får ikke inn bilde akkurat nå men konner senere Smiley
    10  Generelt / Loggbok Online / Sv: miss kitty`s vei på: 24. september 2013, 17:13
    Hvor har du hørt at trening ødelegger for forbrenningen i ketose?? Tvert imot øker det forbrenningen på samme måte som om du ikke er i ketose...
    Boka motsier seg litt på det for de sier at morson kan være bra men hennviser til rask gange ol aktiviteter. Lenger bak i boka står det " husk advarselene for hyppig og kraftig fysisk aktivitet i forbinnelse med kuren"  derfor har jeg ikke trent styrke, i frykt for å "ødlegge" for meg selv.

    (Boka er slank med ketolyse )
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: miss kitty`s vei på: 24. september 2013, 14:20
    oi  Shocked
    Alt for lenge siden jeg  har vert her inne !!!
    har vert dedikert til sats og trent gjevnlig frem til ferien Tongue da skjedde det noe.. hehe
    for øyeblikket går jeg på ketolyse for og minske fett% og være støttespiller for sambo Smiley har fungert de første 14 dagene så håper det fortsetter litt til, før vi er tilbake med treningen.

    Tar opp yogaen igjen nå da de ikke anbefaler og trene samtidig som man går på ketolyse, da det kan ødlegge for forbrenningen.
    yoga kan vel ikke være skadelig for det.....

    skal se om jeg får hostet opp noen nye bilder av den "nye" kroppen min  Grin selvtillitten vokser da det ser jeg  Wink

    12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / basis varer? på: 26. april 2012, 22:54
    jeg er godt i gang med trening men er nå utte etter å gjøre større endringer i kosten.
    hva slags basis varer burde man ha i skapet for å lettere unngå større utskeielser?

    har jo cottage cheese, grønt for, kylling, tunfisk, andre lettprod., sukrin... jah hva mere kan dere anbefale?
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Cottage cheese på: 26. april 2012, 22:50
    cottagecheese blades med hakket vårløk og pepper Cheesy
    14  Generelt / Loggbok Online / Sv: miss kitty`s vei på: 24. april 2012, 07:20
    Da var helgen over og mandagen har også sett sitt for å passere i en fart.

    nå har jeg da holdt på i tre uker  med trening 4 ganger i uka, spist så og si normalt, bare noen enkle grep som kutt i sukker, spise fire måltider om dagen og mellommåltid om sulten skulle trenge se på, da nøtter eller frukt. masse vann, ikke minst det å spise grønt, har vert sløv på det men har lagt min elsk på wok om dagen så da er grønt et must Cheesy

    Ned to kilo på tre uker, hey muskler veier mer enn fett, begynner i bli bra nå Smiley fortsette slik, litt mer ned i vekt og miste noe mere fett % så er vel alt bra....
    har foresten bestilt meg fett% måler som jeg håper snart kommer, morro og se resultater.....

    if not så trenger jeg vel hjelp av noen med kosthold og trening en kort periode Tongue
    15  Generelt / Loggbok Online / Sv: miss kitty`s vei på: 16. april 2012, 18:31
    styke dag i dag Smiley men har i dag og på fredag fått smerter på venstre side i magen ved hofta når jeg skal ta situps og kun da?! noen som vet hvorfor?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!