Visning av honnrposter for AdArma
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 01:02
    Jeg er ikke enig. nasjonalistene blir tiet ihjel, og de som ytrer politiske meninger i tråd med ABB(streng innvandringspolitikk, Norge for nordmenn, antiislamisme etc.) blir stemplet som om de selv skulle skutt rundt seg på Utøya. Dette har splittet de to hovedfraksjoner i politisk syn mer enn det var tidligere, og det var nettopp det ABB ville oppnå.

    Hele "Barn av regnbuen"-opplegget er en parodi. "Synger mot Breivik"... Lordilord.

    At man er for en streng innvandringspolitikk har ingen verdens ting å gjøre med ideologien til psyko-trollet. Du er rett og slett helt på bærtur!
    Videre: Meninger som forfekter et norge kun for nordmenn er absolutt av den ekstreme type,
    og du er da i mindretall.
    Det blir stadig vekk påstått at man blir stemplet ved å ha sammenfallendemeninger på det ene punktet - innvandring - hvilket da er er meningsløst.
    Det er da ingen ved sine fulle fem som asossierer Frp med massemorderen feks!

    Der stemplingen forekommer - assosiasjonene gjøres, er der de ofte passer - slik som rabiate innvandringsmotstandere som gjør det til sitt kall i livet å bedrive propaganda mot utlendinger og innvandring - koste hva det koste vil. Definer gjerne også nasjonalist, da det å være patriotisk har heller ingenting med rabiate nasjonalister å gjøre som er villige til å gå svært langt for å få gehør får de fanatiske synspunktene.
    Det fremstår for meg som om ekstremistene ytterst til høyre forsøker å virke mer spiselige ved å assosiere seg med moderate høyrekrefter, hvilket er latterlig - stuerene blir de aldrig!

    Venstre/Høyre-dikotomien lever i beste velgående, uten at handlingene til psykotrollet har påvirket det politiske klimaet - tvert imot har handlingene medført en styrking av sentrum i norsk politikk - altså en større avstand fra ytterligående, det være seg venstre eller høyre.
    Honnr gitt av : Lars H, 08. august 2012, 00:20
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 19:54
    Hva mener du egentlig her?  Han har da aldri trodd eller sagt at høyresiden ville tjene stemmer på terroren hans.

    Han har jo skrevet i manifestet at høyresiden vil svekkes og venstresiden vil styrkes etter hans såkalte operasjon.

    En av ideene med aksjonen var jo å gjøre høyresiden mindre populær slik at den knebles og dernest blir eneste måte å bli hørt på flere voldelige aksjoner fra høyresiden.

    Har du ikke registrert dette?  Trodde du han gikk til aksjon med intensjon om at høyresiden umiddelbart skulle få flere stemmer?

    Såvidt jeg har forstått det har de fleste spådommene til ABB så langt blitt virkelighet(Knebling av motstandere av multikulturalismen, beskyldninger om at ABB er homo, psykopat, en demon, ond, karakterdrapet og latterliggjøringen vi ser både i rettsaken og hvordan media beskriver rettsaken).

    Og siden det er en trend å kalle samtlige som skriver noe om ABB hvor han ikke reffereres til som en ond demon som må latterliggjøres og drepes umiddelbart, for ABB supportere, så må jeg jo selvsagt pressisere at jeg ikke er ABB supporter(Dette av grunner det ikke burde være nødvendig å gå inn på en gang).  Absurd å måtte si ifra om dette men å beskylde folk for det om noen sier at ABB kanskje hadde rett i ett par ting er jo en av hersker teknikkene som er aktivt brukt av venstresiden.

    Nr.1 Venstresiden ble ikke styrket.
    Valgresultatet var marginalt over hva som var forventet ved komunevalget, selv rett etter terroren.

    Nr.2 Fjordman har feks skrevet et par kronikker i Aftenposten - er det dette du kaller knebling?
    Mange har invitert ham og likesinnede til debatt, uten at han vil stille.

    Nr.3.  Høyresiden er i medvind, så hvordan stemmer dette overens med Abbs spådommer og dine analyse om at høyresiden ville bli mer "upopulær" ?

    Frps midlertidige nedgang skyldes Frps mange fadeser i velkjent stil, og har intet med terroren å gjøre.
    Videre så vil ingen oppegående mennesker trekke paralleler mellom høyresiden i norsk politikk og ABBs ideologiske boble.

    Du tar rett og slett feil!


    Honnr gitt av : jente1990, 29. april 2012, 12:08
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 19:36
    Ok mister "irettesetter".
    Hvorfor ikke begynne argumentasjonen  uten å kalle den andre part f.eks naiv?
    Det vitner om et behov for "karakterdrap" for å vinne frem til troverdighet i din sak.
    Ja du har venstrevridd og høyrevridd presse, Og...?
    Norge er 80% venstrevridd så best å holde seg til Norge hvor den aktuelle saken kommer fra.
    Yttringen min tillsier at jeg har vært bevisst over hvor norsk media tillhører,- men har aldri visst at det har vært _så_ galt, som det har blitt vist i det siste. Og hvis man åpner øynene litt. så ser man at fremstillingen av media er latterlig.
    I en overksrift på en artikkel kan de ha sitat fra en person, går man inn på artikkelen og leser hva som faktisk blir sagt er det noen ord mindre som får en helt annen betydning. en av mange eksempler.

    Jeg tror du missforstå poenget med "diktatur". Jeg mener ikke at Norge er et diktatur,  slik som du beskylder meg for å si. Men oppfattelsen av realiteten gir en essens av diktatur i mine øyne.

    Ja, det har vært kjørt innvandrings-debatter, selvfølgelig. Men har det blitt kjørt en debatt om ABB politiske synspunkter som er noe nytt? hvorfor er det total sensur rundt belysning av det. Altså ikke en eneste en diskusjon. Jeg skal ikke detaljert gå inn på hvorfor det ikke blir tatt opp, men jeg kan det ved forespørsel over pm.
    Mye av grunnen er man i stor grad prøver å fremstille hans synpsunkter som bare en syk og uklok persons synspunkter kan ha. Faktum er at mange deler hans synspunkter( blant annet dødstraff, det at rettsystemet er på trynet. Det er det og, her har en siktet ufattelig mange muligheter: to sakkyndigerapporter, anke osv osv), innvandring og mye mer. Bare se hva som skjedde rett etter terroren:
    Det rasieriet som oppstod i norge var til å ta kjenne på. Særlig i byene så sa folk til utledinger at de “skulle komme seg av bussen, for slike folk hørte ikke hjemme her”. I tillegg var det en viral stor spredning på sosiale medier spesielt facebook og twitter hvor  alle sa faen ta terrorister og en engelsk sitat som gikk rundt; “ Good luck terrorist, now you godt 4987387 norwegian vikings angry”
    plutselig får vi vite det er en høyreekstrem nordmann fra vest-oslo. Da endrer plutselig alt seg, man er ikke lenger sur eller sint på at det var noen muslimske terrorister som ville oss nordmenn noe vondt, og da ble hele handlingen bare trist, forferdelig og vi latet som om vi ikke hadde den første rekasjonen. Noen sa til og med”det er dumt å ta forhastede konklusjoner, best å vite hva som virkelig har skjedd og hvem som står bak”.- og prøvde på den måten og fjerne alle fordommene vi har til muslimer, for at vi skal ikke på forhånd tro at det automatisk er en muslimsk terrorist.Men det var jo selvfølgelig en naturlig reksjon grunnet fleste terorhandlinger de siste årene ha vært begått av radikale muslimer. I tillegg har norge fått advarsler tidligere, ikke om at en terror handling kanskje kommer snart, men om at det ville skje.



    skriver ned fort uten å gå gjennom, ble et par skrivefeil men debatten er av liten betydning for min del. For meg er ting åpenlyst, men virker ikke som alle forstår, eller er villig til å forstå.


    Jeg påpekte bare at det for meg fremstår som du er den naive, som i din blåøydhet ikke har vært klar over det spillet som alltid har forekommet i politikken.

    Videre mht at du skriver mange er så naive, når du selv blander kortene og samtidig ikke er klar over at det du egentlig kritiserer har med forhold som tabloid media og sensasjonalisme å gjøre, og ikke nødvedigvis venstredreid journalistikk i enhver sammenheng - slik paranoide stemmer vil ha det til.

    La meg påpeke igjen at yttringsfrihet ikke betyr at enhver tilbakestående yttring eller mening har rett til å komme på trykk - dette uavhengig av politiske farger.
    Et sted må det trekkes en grense - balansegangen her er ikke alltid helt enkel, der enkelte
    alltid vil finne noe å kritisere uansett hva - spesiellt ekstremister.

    Angående karakterdrap: Du har en uvanlig begrepsforståelse tydeligvis, der din definisjon
    av diktatur, er på linje med påstander om at jeg forsøker meg på et karakterdrap av deg.
    Faktisk ikke helt ulikt tabloid media og store overskrifter, hvordan du benytter deg av sterke utrykk på en feilaktig måte.
    Jeg foreslår du bruker andre utrykk, om du vil fremstå som seriøs.
    Det er bare så fjernt fra virkeligheten å i det hele tatt benytte ord som i det hele tatt assosiere Norge med diktatur at det er helt søkt.

    Altså venstrevridd og høyrevridd presse er seg lik over hele verden - der venstresiden har vært den dominerende politiske kraften i Norge i etterkrigstiden, er det naturlig at de hadde
    mer påvirkningskraft enn hva høyresiden har/hadde.

    Hvis du kjenner noe til norges historie og europas historie så ville ikke det vært så overasskende å skjønne hvorfor, eller konspiratorisk som enkelte rabiate ignoranter på ytterste høyre fløy vil oppleve.

    At norge er 80% venstrevridd er en meningsløs påstand.

    Merk: Antall artikler i media som omtaler ett eller annet utsagn fra en eller annen Frp-representant overgår artikler eller omtaler fra hvilket som helst annet parti - det være seg Ap, DB eller Vg. Jeg viser igjen til takhøyden som eksisterer når tidligere nevnte kronikker fra
    krasse innvandringskritikere kommer på trykk i alle landets aviser, bør illustrere at det ikke eksisterer noen systematisk undertrykking av meninger.

    Jeg tror heller den største truslen mot demokatiet er at så mange gir fulstendig blaffen i politikk og er totalt uengasjerte - folk flest har det så bra at de gir faen rett og slett.

    Det har ikke BARE blitt kjørt innvandringsdebatter - det har blitt kjørt innvandringsdebatter til det kjedsommelige, i alle tenkelige og uttenkelige media, radio, tv, aviser, debatter, universiteter mm.
    På en måte som savner sidestykke samenlignet med andre land.
    I norge er det alltid valgkamptema nr 1 - det selger - det sanker stemmer - det provoserer - og politikerene overyr hverandre i kjent stil - ofte på bekostning av uskyldige mennesker.
    Stemmekveget dilter etter, enten det er høyre, eller venstrevelgere - etter splitt og hersk metoden. So what else is new?!

    Ditt problem er at du begrenser det og forenkler det til å handle om politiske blokker - venstre mot høyre - som om det forteller hele historien.

    Jeg spør deg likevel om hvilke alternativer du ser for deg - om du er opptatt av å kritisere den norske modellen.

    At det kan virke som om du lett er offer for retorikk og store ord, på måten du generaliserer og ikke ser hele bildet bør du ta med en klype salt - de fleste gjør det samme.

    Debatt om ABBs politiske synspunkter?
    Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte!

    ABB har utvilsomt adoptert sine meninger som jeg skrev tidligere - hvilket du stadig ikke har fått med deg. Det foregår utstragt debatt på mange fora parallelt - og man trekker absolutt ikke å benytte en massemorders klipp og lim scrap-book for å invitere til debatt - det ville være helt søkt.
    Mye av hva denne klovnen har kopiert er diskutert og blir heftig diskutert som sagt allerede,
    uten at de mest rabiate Eurabia konspirasjons-teoriene noensinne vil bli tatt seriøst.

    Her vil selvfølgelig ekstremister mene det da dreier seg om knebling av meningsmottstandere, hvilket er en latterlig påstand.
    Det ville være som å invitere til en diskurs vedrørende velkjente konspirasjonsteorier som går på at jødene har som "master plan" å ta over verden.
    Samme type rabiate teorier uten hold i virkeligheten.

    Facistioide grupper som vedkjenner seg Fjordmanns ensporede svartmalende paranoide lille univers eksisterer riktignok, men slike raringer kan man ikke diskutere med - de er ikke interesserte i meningsutveksling - kun spre sinne ekstreme holdninger - og nei flertallet av det norske folk er definitivt ikke på linje med disse utskuddene.

    De fleste er moderate rasjonelle mennesker - riktignok med sammenfallende synspunkter som går på å begrense innvandringen ytterligere, men igjen av rasjonelle grunner, og ikke av ideologiske perverse grunner slik Fjordmann - inspirerte friskusen ABBs paranoide univers.

    Når det gjelder hva som er et forsøk på kritikk av rettsystemet i Norge - dvs en rettstat vi bør være stolte av, så sparker du inn åpne dører.
    Du står fritt til å forøke å påvirke forandring av lovverk via demokratiske prosseser - ved å stemme - for om mulig kan det føre til innstramninger mm.
    Men dette vil du oppdage er kompliserte systemer, som ikke dikteres av politikeres populisme fra dag til dag - heldigvis.
    Rettsystemet er et uavhengig organ!

    Raseriet som oppsto i Norge er naturlig - og det viser menneskelig adferd på sitt verste,
    men man må vedkjenne seg at det er naturlige reaksjoner hos enkelte som er forståelige,
    likevel forkastelige.
    Å fosøke å si at dette da illustrerer den motstand som finnes mot innvandrere i Norge er rimelig søkt - det bare viser at under affekt så reagerer mennesket irrasjonelt iblant - det var tross alt snakk om noe som føles truende på ens eksistens.
    Noe reelt - et sinnsykt atentat - imotsetning til flyktige paranoide ideer om at muslimer vil ta over Norge - "snikislamisering" osv.

    Joda - enkelte biter på denne retorikken - og det er nettop det enkelte vil.

    Og nettop den evige propagandaen/retorikken gjenntatt år etter år - i flere tiår - demoniseringen av muslimer, supplert med faktisk jihadistisk pervers virksomhet, terror atentater uten sidestykke osv - er hovedårsak, men også kan første punkt nettop være delvis grunnen til at enkelte rettet sin harme mot enhver uskyldig muslim dagen for selve terrorhandlingen.

    Men det er likevel helt på tryne og gjelder kun et mindretall - de aller fleste oppegående mennesker skiller mellom individ og system - selv friskusen Fjordman og hans bastardiserte avkom.


    Honnr gitt av : jente1990, 29. april 2012, 12:07
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 29. april 2012, 11:16
    1. Venstresiden har blitt styrket i den form av at om noen har meninger som går mot deres multikulturalistiske eksperiment, så blir disse stemplet som ABB supportere, og dernest mobbet til stillhet.  Har du lest VG, Aftenposten, Dagbladet det siste året?  Har du ikke lagt merke til hvordan artikkelene i nevnte aviser er nyansert?

    2.  Knebling:  Egentlig samme sak som punkt 1.  Store deler av den Norske befolkningen var enig i en del av ABB sine ideer FØR terrorangrepet og ETTER terror angrepet.  Det er er grunn til at man så sjelden får muligheten til å kommentere i kommentar felt i aviser som skriver om 22 Juli og det som har med saken og gjøre.  Om noen skulle mene at de skjønner hvorfor ABB gjorde det han gjorde, eller at de ikke liker ideen om ett land som islamifiseres, så vil disse mobbes sønder og sammen i media, se f.eks på Tybring Gjedde.  Om du ikke oppfatter den organiserte kneblingen som venstresiden utfører så er det på tide å åpne opp øynene.

    3.  Høyresiden hadde en nedtur umiddelbart etter angrepet, AP gikk opp i opinionen under samme periode.  Svingningene har vært minimale og det er for tidlig å fastslå den reele innvirkningen angrepet har hatt reint politisk sett.

    Angående din kommentar om FrP:  Ja FRP har sine fadeser, men om du har fulgt med littegran, så hadde du fått med deg at andre parti også har fadeser.  Forskjellen er hvordan disse fadesene blir framstilt i media.  Du tror vel ikke at om en politiker i AP blir avslørt i ett seksuelt overgrep så vil dette bli framstilt i VG og Dagbladet på den samme måten som hvis en FRP politiker blir tatt for å gjøre den samme udåden?  En god del personer tolker faktisk vårt venstrevridde media som en kilde til sannhet, det er derfor ikke rart at FrP har den negative politiske stigmaen de har.



    Definer et multikulturlistisk eksperiment, isteden for å resitere oppgulp du har lest.

    Edit:Til opplysning: Det ble innvilget et høyre antall oppholdstillatelser under Bodevik I og II regjeringene enn under Stoltenberg I-II. Altså, under sentrums/Høyre regjering.
    Hva da med denne mutikulturalistiske eksperiment-retorikken din?!

    Har du lest høyredreid presse de siste årene?
    Du hopper elegant bukk over det faktum at Aftenposten lot Gjedda skrive sin etterhvert så kjente kronikk - videre Fjordman post 22.07.

    Store deler av befolkningen er enige i en restriktiv innvandringspolitikk. So what?!
    Dette inkluderer Ap-velgere og Ap politikere.
    Slutt å problematiser dette. Det betyr på ingen måte at folk er enige i friskusens endimensjonale verdensbilde. Her er det du selv som trekker paralleller mellom meninger man finner igjen hos Frpere. Det er og forbil meningsløst.'

    Angående komentarfelt:
    Du kan ikke ha vært på de samme komentarfeltene jeg har vært vitne til.
    Det man tydelig kan se, er at de er blitt en lekeplass for troll og folk med sammenfallende ekstremistiske uttalelser. Det er tydelig at Sol-debatt er nedlagt, for å si det pent.

    At du har forlest deg på antiislamsk propaganda gjør ikke islamifiseringen reell.
    Angående Gjeddas kronikk, så er det ikke nødvendigvis hans syn om nødvendigheten av en streng innvandringspolitikk som er gjenstand for kritikk, men den ensidige svart-malingen
    som ikke levner rom for konstruktiv kritikk - hans retorikk som av mange blir oppfattet som unødig overdreven - hvilket han selv har innrømmet i ettertid.

    Det går an å formulere seg på en mer spiselig måte - hvilket ville gagne mange av de mest rabiate motstanderene.
    Det foregår ingen organisert knebling - dette er ren paranoia - itråd med konspirasjonsteoretikerene.

    Nemlig! Svingningene har vært minimale , og det samme vil opinionsmålinger vise deg idag.
    Politisk sett spår jeg at atentatet ikke vil ha noen effekt - mye peker i den retning.
    Frp har noen fadeser? Det må være århundrets underdrivelse!

    Andre partier har sine skjelett i skapet ja, men ikke på rekke og rad, tett etterfulgt av interne stridigheter og utspill i media som selv Siv Jensen gremmes over.
    Hvordan det fremstilles i media my ass! Kall en spade for en spade.
    Frp er sin egen verste fiende! Det er kanskje og på sin plass å minne om at Frp er en relativ liten organisasjon iforhold til Ap - noe man ikke skulle tro på antall kontroversielle saker som oppstår i partiet.

    Den negative stigmaen Frp har skyldes i stor grad dem selv.
    Forsøk på å skyve ethvert ansvar over på venstresiden gjør det bare enda mer patetisk.
    Og igjen: Sammenlign antall kronikker og artikler skrevet av Frp politikere i norske aviser de siste 10 årene - og du vil se en overvekt i favør Frp - dette er et faktum hvem som helst kan sjekke. Du har rett og slett svelget høyreretorikk med snøre og agn.
    Deg om det!

    Artig å registrere at du bruker en representant/ et resultat av multikulturalisme som avatar.
    En meksikaner. biggrin
    Honnr gitt av : Rulatoren, 29. april 2012, 11:36
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 23:27
    Hvilke unntak snakker du om?


    Mennesker holder seg til det kjente når det råder usikkerhet. Men det er ikke det dette gjelder. Dette gjelder at mange nordmenn, og media, setter likhetstegn mellom _alle_ ABBs meninger, og alle andre som som deler hans meninger. Retorikken i innvandringsdebatten har forandret seg mye det siste året, blant media, politikere, og folk flest da det er en reell trussel om å bli anklaget for å være Breivik 2. Det er grunnen til at folk modererer seg.

    Jeg har ikke lest manifestet annet enn sammendrag, og ja, det er mye der som ikke sammenfaller med det en stor del av nordmenn mener. Men visse ting sammenfaller, og siden ALT Breivik sier er "sykt" så blir også disse stemplet som syke.

    Edit:For å gjøre et lite eksperiment og også dra inn en velkjent lov i debatten(Wink):

    Adolf Hitler var en stor tilhenger av velferdsstaten, og var kritisk mot kapitalisme. Men han var også en fyr som hadde maaange (andre) syke meninger. Hvis vi her setter Hitler i Breiviks ståsted, ville velferdsstats- og antikapitalismemeningene hans vært "syke" da ALT han sier er sykt(retorikk som har blitt brukt hyppig).


    Altså - jeg siktet til ditt telegramaktige forsøk på å tilbakevise enkelte punkter
    innledningsvis.
    At ytterst få er så ekstreme i sitt syn at de virkelig mener at Norge bare skal være for nordmenn punktum - er ikke folk man bør ta utgangspunktet i for en sakelig debatt.
    Ytterpunkter er og forblir uinteresante, det være seg venstre eller høyredreide.
    En ting det norske folk har fått bekreftet og forsterket i sin tro, er at ekstremisme er av det onde uansett ideologi. religion eller politikk. På dette punkt er det norske folk enige.
    Dette er udiskutabelt.

    Ekstremister og fanatikere er den verste sort av human waste!
    Det være seg militante  jihadister eller militante kontrajihadister, religiøse ledere,
    eller politiske ideologer.

    "Dette gjelder at mange nordmenn, og media, setter likhetstegn mellom _alle_ ABBs meninger, og alle andre som som deler hans meninger. Retorikken i innvandringsdebatten har forandret seg mye det siste året, blant media, politikere, og folk flest da det er en reell trussel om å bli anklaget for å være Breivik 2. Det er grunnen til at folk modererer seg."

    La meg påpeke et par ting - "mange" - er et relativt begrep.
    Igjen: Abbs meninger er adopterte - altså er 70% av det som er skrevet i "manifestet" artikler og skriblerier er skrevet av andre. Dvs hvis du først skal si at noen har sammenfallende meninger med hva som er resitert i "manifestet", så er dette sammenfallende meninger med en lang rekke obskure skribenter - ideologer - komspirasjonsteoretikere osv.

    At enkelte av disse meningene post 22.07 assosieres med massemorderen er da ikke rart - men kan neppe tilskrives venstresiden. Vi snakker tross alt om et massedrap uten sidestykke av uskyldig ungdom - klimaet et slik perverst atentat etterlater seg tenderer lett over i det paranoide spekteret. Intet merkverdig med dette - altså psykologien bak er lett å forstå, uten at man trenger å søke etter eksotiske konspirasjonsteorier.

    Frykten for at det skulle finnes mange fler av type friskusen dimensjoner er da lett å forstå - likeså et desperat forsøk, famlende sådant i begynnelsen til å skjønne hva i helvete det var som egentlig rammet Norge - vi er nok fortsatt i en fase der folk tillegger det ene eller det andre alt for mye mening. Folk søker etter forklaringer - der ingen forklaring finnes, annet
    enn det åpenbare - at fyren er mental - et klassisk eksempel på en som har forlest seg på antiislamsk retorikk - og skapt en boble, der hans ideer aldrig har kunnet justeres eller modereres av andre.

    Et ekstremt tilfelle av en fanatiker som rettferdigjør enhver handling ved å vise til et høyere ideal - en martyrdom.
    Identisk med de perverse jihadistene.

    I sum er det ikke så mye snakk om å sette likhetstegn mellom meninger folk har og "ABBs meninger", men det ubehaget som vekkes ved at det minner om psykopatens herjinger og massedrap - altså enhver mening som har den antydning til å minne om dette reageres det kanskje overdrevet på, men instinktivt.
    Dette er og menneskelig.

    Det er ihvertfall et moment man skal ha i bakhodet.
    Ta bare nazismen som en analogi til dette, og de instinktive ryggmarksrefleksene folk har den dag i dag pga Hitler og nazismen. Ingen sammenligning forøvrig.

    Det er selvfølgelig naturlig at folk modererer seg en periode - om ikke av ovennevte grunner, så av hensyn til offer osv den første tiden.
    På sikt avtar denne effekten selvfølgelig, og jeg er noe uenig i at vi lar oss påvirke i alt for stor grad av dette.

    På en annen side så er moderasjon ikke nødvendigvis et onde - det er ikke krasse spissformuleringer og overdrivelser som vinner debatter, men saklighet - spesiellt i lengden.
    Oppfordringer til hets, eller hatefulle ytringer er aldrig av det gode.

    Det er selvfølgelig ikke alt trollet sier som er sykt, men hvor relevant er dette?
    Og jeg undres likevel over hva motivet er, eller drivkraften til å ville bruke ens massemorders utsagn/meninger som noe man er enig i.

    Det finnes feks seriøs religionskritikk - islamkritikk osv som er alt annet enn hva denne figuren har kokt sammen.

    Jeg mistenker at enkelte ytterst til høyre/ ekstreme nasjonalister og andre benytter anledningen til å skape forvirring  ved å infiltrere debatten og vise til "knebling av debatten"
    at man blir stemplet for helt "uskyldige" "edle hensikter" og tankegods, for dernest høste sympati av uvitende fjols som tror de er forkjempere for yttringsfriheten og demokratiske prinsipper, når de intetanende løper fanatiskerenes ærend.

    Jeg tror videre du undervurderer folk, der flertallet i bunn og grunn skiller mellom moderate krefter og ekstremister. Tross alt så tar det ikke lang tid før fanatikeren har avslørt seg som det han nettop er. En rabiat fanatiker.

    Edit:
    Her tar du ting helt ut av kontekst - og benytter logikken slik at det passer ditt argument.
    Når det gjelder Hitlers forkjærlighet for en sterk velferdstat så var dette fundert i rasjonelle hensyn -
    hans antikapitalisme var riktignok av ideologisk art.

    Jeg kan ikke se at Iq-trollet har noen seriøse samfunns-oppbyggende ideer , ideer til strukturelle forandringer eller revolusjonerende tanker på noen felt what so ever! Det hele er gjennomsyret av destruktivitet og negativitet - anti-alt -mulig-rart, virkelighetsfjernt og delvis på kanten til å fremstå som vrangforestillinger - i ettertid justert til pompøse skriblerier - svært beleilig ikkesant. I sum flau lesing - spesiellt fra et akademisk ståsted.
    Abb kan oppsumeres til et eneste ord antidemokratisk - og det til de grader.
    Psykopat, udiskutabelt!
    Honnr gitt av : g0trice, 29. april 2012, 02:06
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 19:54
    Hva mener du egentlig her?  Han har da aldri trodd eller sagt at høyresiden ville tjene stemmer på terroren hans.

    Han har jo skrevet i manifestet at høyresiden vil svekkes og venstresiden vil styrkes etter hans såkalte operasjon.

    En av ideene med aksjonen var jo å gjøre høyresiden mindre populær slik at den knebles og dernest blir eneste måte å bli hørt på flere voldelige aksjoner fra høyresiden.

    Har du ikke registrert dette?  Trodde du han gikk til aksjon med intensjon om at høyresiden umiddelbart skulle få flere stemmer?

    Såvidt jeg har forstått det har de fleste spådommene til ABB så langt blitt virkelighet(Knebling av motstandere av multikulturalismen, beskyldninger om at ABB er homo, psykopat, en demon, ond, karakterdrapet og latterliggjøringen vi ser både i rettsaken og hvordan media beskriver rettsaken).

    Og siden det er en trend å kalle samtlige som skriver noe om ABB hvor han ikke reffereres til som en ond demon som må latterliggjøres og drepes umiddelbart, for ABB supportere, så må jeg jo selvsagt pressisere at jeg ikke er ABB supporter(Dette av grunner det ikke burde være nødvendig å gå inn på en gang).  Absurd å måtte si ifra om dette men å beskylde folk for det om noen sier at ABB kanskje hadde rett i ett par ting er jo en av hersker teknikkene som er aktivt brukt av venstresiden.

    Nr.1 Venstresiden ble ikke styrket.
    Valgresultatet var marginalt over hva som var forventet ved komunevalget, selv rett etter terroren.

    Nr.2 Fjordman har feks skrevet et par kronikker i Aftenposten - er det dette du kaller knebling?
    Mange har invitert ham og likesinnede til debatt, uten at han vil stille.

    Nr.3.  Høyresiden er i medvind, så hvordan stemmer dette overens med Abbs spådommer og dine analyse om at høyresiden ville bli mer "upopulær" ?

    Frps midlertidige nedgang skyldes Frps mange fadeser i velkjent stil, og har intet med terroren å gjøre.
    Videre så vil ingen oppegående mennesker trekke paralleler mellom høyresiden i norsk politikk og ABBs ideologiske boble.

    Du tar rett og slett feil!


    Honnr gitt av : froggy, 28. april 2012, 19:59
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 01:02
    Jeg er ikke enig. nasjonalistene blir tiet ihjel, og de som ytrer politiske meninger i tråd med ABB(streng innvandringspolitikk, Norge for nordmenn, antiislamisme etc.) blir stemplet som om de selv skulle skutt rundt seg på Utøya. Dette har splittet de to hovedfraksjoner i politisk syn mer enn det var tidligere, og det var nettopp det ABB ville oppnå.

    Hele "Barn av regnbuen"-opplegget er en parodi. "Synger mot Breivik"... Lordilord.

    At man er for en streng innvandringspolitikk har ingen verdens ting å gjøre med ideologien til psyko-trollet. Du er rett og slett helt på bærtur!
    Videre: Meninger som forfekter et norge kun for nordmenn er absolutt av den ekstreme type,
    og du er da i mindretall.
    Det blir stadig vekk påstått at man blir stemplet ved å ha sammenfallendemeninger på det ene punktet - innvandring - hvilket da er er meningsløst.
    Det er da ingen ved sine fulle fem som asossierer Frp med massemorderen feks!

    Der stemplingen forekommer - assosiasjonene gjøres, er der de ofte passer - slik som rabiate innvandringsmotstandere som gjør det til sitt kall i livet å bedrive propaganda mot utlendinger og innvandring - koste hva det koste vil. Definer gjerne også nasjonalist, da det å være patriotisk har heller ingenting med rabiate nasjonalister å gjøre som er villige til å gå svært langt for å få gehør får de fanatiske synspunktene.
    Det fremstår for meg som om ekstremistene ytterst til høyre forsøker å virke mer spiselige ved å assosiere seg med moderate høyrekrefter, hvilket er latterlig - stuerene blir de aldrig!

    Venstre/Høyre-dikotomien lever i beste velgående, uten at handlingene til psykotrollet har påvirket det politiske klimaet - tvert imot har handlingene medført en styrking av sentrum i norsk politikk - altså en større avstand fra ytterligående, det være seg venstre eller høyre.
    Honnr gitt av : g0trice, 28. april 2012, 02:42
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 01:17
    Hele prosessen med media, rettsaken og alt hvordan staten styrer ting, har virkelig fått opp øynene mine. Jeg synes det er veldig skremmende, og det virker som så få skjønner det, mange er naive og er ikke kritiske nok til påvirkningsfaktorene de får gjennom hvordan media vinkler ting.
    Jeg synes det faktisk er skremmende, jeg visste ikke at ting var så under kontroll av venstresiden. Det såkalte "demokratiet" vi lever i dag har en essens av diktatur, i mine øyne.

    Hvorfor blir det ikke kjørt en debatt om de politiske synspunktene osv? all fokus er på handlingene, hva med meningene bak det osv, hadde det ikke vært litt interessant å belyst?

    Istedet så viser media et bildet av Norges befolkning. De snakker på en måte av hele befolkningen når de latterliggjør breivik og særlig hans synspunkter. De synspunktene er så helt på viddene at bare en syk person kan ha de. Det var breskrivelsen til John Egeland i DB. Sannheten er at mange deler hans synspunkter.
    Er det fordi media skal gi signaler om at "nei, det er ingen i norge som missliker utlendinger eller har fordommer mot dem" og deretter at vi skal få en bedre samhold sammen uten skepsis som mange har.

    Det som kanskje kommer frem er hvor naiv du er.
    Politikk er et spill på høyt nivå!
    Du blander forøvrig kortene!
    Politisk maktkamp vedrørende definisjonsmakt har alltid forekommet  - vendtresiden har bare vært flinkere enn hva høyresiden har vært! 
    Dette er ikke noe unikt for venstresiden - "venstredreid" presse eller "høyredreid" presse er like tendensiøse i sine fremstillinger.
    Ta en titt over dammen til Usa, for å få et innsyn i mer ekstreme varinter av politisert media - iform av tv-kanaler, aviser osv. i Norge er vi ikke i nærheten engang.
       
    Det er og tydelig at du ikke aner hva et reelt diktatur er.
    Alt annet enn Norge. I et diktatur ville du allerede vært fengslet og torturert for slike beskyldninger.

    Til opplysning så har det vært kjørt innvandringsdebatter til det kjedsommelige de siste 30 årene i Norge. Artikler som en drøm fra disneyland av Gjedda trykket i Ap - bygdetullingen Fjormanns kronikk i Ap. illustrerer hvor fjernt påstander om sensur og diktatur er.
    Du har rett og slett forlest deg på langt til-høyreretorikk.

    Det er forøvrig noe som heter frie valg i Norge. Relativt demokratiske sådane ville noen si.

    Påstander om at mange deler hans synspunkter er mildt sagt å ta i - spesiellt om du har lest manifestet
    og forstår rekkevidden av hva hans ekstreme ideologi innebærer.
    De færreste har sammenfallende synspunkter med friskusen.

    Religionskritikk iform av islamkritikk har alltid forekommet og er helt legitimt - dette er noe trollet har adoptert fra fjordmann bla mange andre - spesiellt konspirasjonsteorien Eurabia-tesen.
    Så å dra opp noen få poenger massemorderen har blir relativt meningsløst.
    Man viser feks ikke til Hitler, selv om han sikkert hadde enkelte gode poenger han også?!
    For ifølge en slik logikk, så burde selv Osama Bin Laden når han levde ha fått metervis med spalteplass i alle verdens aviser. Vi er jo for yttringsfrihet er vi ikke?!
    Honnr gitt av : g0trice, 28. april 2012, 02:35
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!