Visning av honnrposter for blondmyth
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvilket reaksjonssystem mener dere er egnet til å redusere kriminaliteten? 26. februar 2013, 17:32
  blondmyth det er faktisk slik at statistikk viser at flere norske gjør kriminelle handlinger enn utlendinger, bare at når en utlending gjør står det uthevet i nyhetsartikler.

  Vel, skulle vel bare mangle da det heldigvis er et klart flertall av Nordmenn i Norge for nå. Men som du ser i de statistikkene som du sier så er innvandrere og utlendinger overrepresentert i all kriminelle saker generellt ved tanke på at de er en minoritet i Norge.

  Men det varer ikke lenge må vite, i 2012 er det første gang det kommer flere innvandrere til landet vårt enn det blir født norske barn og det er ille. Det er ikke innvandring men okkupasjon eller etnisk rensing. Se FN.
  Honnr gitt av : Odd A Mekvik, 27. mars 2013, 23:08
  2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 14. juli 2012, 09:12
  Hva er det folka her vil da?

  Full innvandringsstopp?

  Innvandringsstopp fra utenfor (Nord)Europa?

  Nedleggelse av velferdsstaten?

  Strengere innvandringspolitikk?

  Full innvandringsstopp er absolutt nødvendig ettersom sosialdemokratene er godt på vei å ødelegge de verdiene som har fått Norge til å bli et av verdens beste land å bo i. Det er ikke forsent å snu, men det må skje nå! Etter en full innvandringsstopp og vi har fått ut alt DRITET så kan vi begynne sakte men sikkert å ta inn skikkelig arbeidsinnvandring med papirer i orden, samt psykiske og fysiske tester.

  Per dags dato er Norge tapere om de beste arbeidsinnvandere da de første landene de kommer til tar de imot og sender søppelet til Norge. En så stor økning i all form for kriminalitet er regjeringen sin skyld, da de har kroppen i Norge med hodet i FN.
  Honnr gitt av : Fleksnes, 16. juli 2012, 10:48
  3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 31. mai 2012, 22:38
  Du blander litt. Det du skrev ovenfor gjelder i like stor grad for minoriteter i Norge

  Ok, jeg er jo kun et menneske. Hva mener du jeg blander?

  Er det dette du mener: Alle folkeslag har rett til å ha et land som er deres eget, hvor de kan videreføre sine egne kulturelle tradisjoner. Vi må respekterer alle andre folkeslags rett til å gjøre dette hjemme hos seg selv og forlanger det samme hos oss.
  ?

  When in Rome, do as romans do. Og med det så menes det at hvis er fra et annet land så lev slik dem gjør det i ditt nye land.

  Kommer det masse folk som tar med seg sin kultur og vil leve slik dem gjorde der de er ifra da vil det til slutt bli opptøyer.
  Honnr gitt av : Odd A Mekvik, 01. juni 2012, 10:32
  4  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 19. mai 2012, 05:45
  Skjønner godt hvorfor så mange nordmenn og europeere generellt er skeptisk til islam:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-445979/Teachers-drop-Holocaust-avoid-offending-Muslims.html

  Dette er rett og slett smakløst. I England har det faktisk kommet så langt at det er egne sharia soner enkelte plasser. Ikke rart EDL vokser som et uvær.
  Kan være at norske medier har skrevet om det men tviler; Grunnen til at EDL ble startet var da det kom hjem døde soldater fra afghanistan og de ble møtt med demonstrasjons tog av muslimer som hyllet at dem var døde..... Integrering hvor!? 

  Vil også tilføye at som nasjonalist så er jeg meget skuffet og irritert over media og venstroerienteres propoganda om at norske nasjonalister er nazister.
  Vi må ikke glemme at det er mye takket være nasjonalister i de fleste europeiske land at vi ble kvitt nazi trollene.
  Honnr gitt av : Odd A Mekvik, 19. mai 2012, 17:12
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken 16. mai 2012, 04:27
  Som normativ pekefinger i det internasjonale samfunnet er Norge pliktet til å ta inn flyktninger og være grei mot alle andre. Hvor vidt vi skal ta inn så mange som vi gjør, og om integreringen fungerer slik den burde, er en diskusjon jeg vegrer meg for å begynne. Finnes vel en tråd om multikulturalisme allerede. Ser uansett ikke helt hvordan Norge skal bli like kulturkonservative som Japan og Sør-Korea, som Breivik snakker så varmt om.

  Men nå tar jo også Norge inn fler flyktninger enn det de er forpliktet til. Itillegg så har vi en landegrense som er til å le av. En kraftig begrensing i antall mennesker som kommer inn, itillegg til psykiske og fysiske tester som faktisk viser om fyren\dama lider av krigstraumer og hiv osv.

  Hadde ikke vært feil å brukt litt av de pengene som blir spart på innvandrere som går på sosialen på yrkessoldtater som patruljerer så mye som mulig av landegrensen, da kommer det også til å minke drastisk med øst-europeiske bander.

  Er ikke snakk om å bli som det fantastiske landet Japan, men faktisk gjør noe med probleme som er her og som kommer før det blir for seint. Det er typisk sosialistisk, du ser problemet men venter med å rydde opp til nesten ikke går an. Latskap.

  Er redd det kommer flere angrep så lenge media og venstresiden holder nordmenn for narr og tilbakeholder fakta.
  Honnr gitt av : Pajero, 16. mai 2012, 06:30
  6  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 16. mai 2012, 05:22
  http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/227842/

  Hvor mye fakta er som skal til for å få en slutt på dette tøvet?
  Sosialister er jo som en gjeng med stae treåringer. De evner heller ikke å se problemer, med ting de selv har vært med på å skape.
  Honnr gitt av : Pajero, 16. mai 2012, 06:07
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!