Visning av honnrposter for Hantelpresseren
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kostholdsprogram for lean gaining. Trenger tilbakemeldinger. 28. januar 2015, 23:51
  Det jeg lurer på er om jeg burde "reversere" dietten og øke kaloriene gradvis for å unngå at kroppen har lav forbrenning og at man plutselig bare peiser på med mye kalorier som derfor vil lagres som fett... Har lest at dette kan være lurt hvis man har deffet en lang periode og kanskje deltatt i konkurranse der fettprosenten har vært veldig lav, men vet ikke om jeg har behov av dette.

  Det er vanskelig å si. Fire uker på deff er jo ikke særlig lenge, men det er kanskje ikke så dumt å legge seg på feks 2500 i 0,5-1 ukes tid, før du går opp dit du skal.

  Når det gjelder hvor mange kalorier du bør spise, er det ikke så lett å si eksakt hva du bør innta. Jeg selv ligger på 2700 nå, og jeg er lavere og lettere enn deg. I tillegg legger jeg på meg ganske raskt. www.kalorikalkulator.no sier at vedlikeholdsmengden din ligger på rundt 3000 kalorier om dagen med ditt aktivitetsnivå (satte det på høyt). Men dersom du kun spiste 2200 kalorier og gikk ned 0.7 i uken, virker det en smule rart at vedlikeholdsmengden skal være såpass høy. Men du kan nok prøve 3000 først, og se hvordan det går. Det er derimot litt vanskeligere å vurdere hva om man bør øke eller ikke på en bulk enn på en deff, med tanke på at det er såpass vanskelig å legge på seg merkbart med muskler på én uke, som vil gjøre det vanskeligere å vurdere.

  Når det gjelder dietten din, ville jeg personlig endret litt på oppsettet. Det er igrunn ett fett så lenge du klarer å spise dette, men det første som slår meg er at frokosten din er SVÆR. 150 g havregryn er mye mat, og så kommer kesam og egg i tillegg. Videre ville jeg heller satt opp en grei mengde pasta/ris i forhold til kjøtt. Med 100 gram ris, og 100 gram kjøtt, vil bli som å maule ris. Så mauler du nesten pasta som pre-workout måltidet. Selv bruker jeg ca 250 gram kjøtt, og 80 gram pasta/ris. Men dette er jo selvfølgelig en smakssak.
  Honnr gitt av : Makaveliii, 29. januar 2015, 00:11
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Treningsprogram - Når skal man ha rest day? 20. mai 2014, 22:09
  Og jeg har da aldri sagt noe negativt om å trene shrugs, det er en øvelse jeg har trent i tiår.

  Jeg forstår bare ikke hvorfor man trener slike lette shrugs med hantel etter skuldertrening, i stedet for virkelige, tunge shrugs med en markløft-tilnærming og med stang på ryggdagen.

  Synes programmet i det hele ser greit ut. Ser imidlertid ikke noen grunn til å trene traps med delts - om det nå er noen grunn til å trene traps i det hele tatt. Det må i så fall være på ryggdagen, i form av "ekte" shrugs. Om du nå trenger det, hvis du trener ting som mark og roing. Disse lette hantelshrugsene jeg ser folk trene etter delts ser jeg null poeng i.

  Tror du er noe uklar i formuleringene dine, Reagan.
  Honnr gitt av : Reagan, 28. mai 2014, 23:31
  Sider:
 • 1
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.