Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 212
 • 1  Trening / Skader og Smerter / Sv: Smerte i kneet i nedoverbakker/trapper på: 07. juli 2010, 13:26
  Heisann. Jeg var hos legen i går med det. Etter tre uker med hvile er det fortsatt litt smerter igjen ved lange joggeturer. Legen knadde og dro i knærne mine, men veldig svakt syns jeg. Så svakt at jeg tror ikke jeg hadde fått noe smerter uansett. Er vant til mye hardere tak. Uansett...

  ... legen sa at det mest sannsynlig var en irritasjon i en sene, kanskje senen til biceps femoris, eller kanskje de to du nevner FysioPatrick? Fikk hvertfall anbefalling med hvile fra aktivitet som fremmer smerte, samt tips om å kjøpe ibux gel/orudis gel. Skal prøve dette noen uker nå. Har dårlig erfaringer med betennelser, så skal gjøre det skikkelig.

  Får bytte ut løping med mer svømming, sykling, fjellturer og tennis da.  Wink
  2  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: turnsenter i Bergen? på: 04. juni 2010, 22:25
  Du kan sjekke ut hvor Salhus Turn trener, tror det er i Åsane.

  http://www.salhusturn.no/index.htm
  3  Trening / Skader og Smerter / Sv: Smerte i kneet i nedoverbakker/trapper på: 29. mai 2010, 15:27
  Ja, leste det nå. Sitter og leser til eksamen for tiden, og har ikke merket noe stive knær. Satser på en uke pause nå, også se om det har roet seg. Kjipt, ettersom jeg straks har intern konkurranse mot venner. Tongue
  4  Trening / Skader og Smerter / Sv: Smerte i kneet i nedoverbakker/trapper på: 27. mai 2010, 21:09
  Har lest en del om jumper kne, blant annet på stickyen til Hitman. Men det traff liksom ikke helt. Jeg er nemlig ikke hoven og øm der hvor jeg har smerten.

  Jeg har drevet med lite aktivitet som bare aktiverer quadriceps. Jeg har bevisst prøvd å unngå dette, og trent en del sumomarkløft i høst/vinter for å bygge opp innsiden av lårene. I tillegg har jeg trent mye lårcurl, for å bygge opp en svak harmstring.

  Jeg har drevet en del med løping (spesielt i motbakke) fram til nylig, hvor jeg begynte mer på løpebane. Jeg har også drevet en del med rolig sykling og medium-intensiv roing det siste halvåret.

  5  Trening / Skader og Smerter / Smerte i kneet i nedoverbakker/trapper på: 25. mai 2010, 23:20
  Heisann

  I det siste har jeg fått en slags smerte når jeg går i nedoverbakker og ned trapper. Det er en stikkende smerte bak/utsiden av kneet. Det kommer spesielt etter jogging. Samme smerten kommer også ved utrettning av kneet når jeg ligger på høyre hofte, og svinger kneet fram og tilbake. Jeg har omtrent ingen smerter ved vanlig jogging, bare et lite ubehag/stivhet.

  Er dette en vanlig strekk kanskje? Har sjelden hatt det, så vet ikke hvordan det føles.


  Takker for hjelp!
  6  Kosthold / Kosttilskudd / VGs Vektklubb "eksperter" slår til igjen på: 28. september 2009, 23:37
  Leste nettopp svar fra VGs vektklubb-ekspert Christian A. Drevon. Ble så oppgitt at eg sendte han en mail, som du kan lese under.

  http://tpn.vg.no/intervju/index.php?Inr=2046
  Link til nettmøtet.  MAIL:

  Hei

  Jeg er en student ved NTNU, og en aktiv kar. Driver med styrketrening, boksing og litt tennis.

  Jeg har stor respekt for din stilling, din kompetanse og erfaring. Jeg skjønner og at på nettmøte på VG så må man gjerne gi litt generelle svar.

  Men noen svar sjokkerer meg, og jeg undrer på hvor du har dette fra:

  Fungerer protein- og kreatintilskudd?"
         
  SVAR: Hei, Det enkle savret er at tilskudd av proteiner, kreatin og aminosyrer fungerer ikke! Hilsen Christian A. Drevon  For meg er dette som å si at "det enkle svaret er at spising av fisk/fugl/kjøtt fungerer ikke!"
  Jeg skjønner at du ikke vet mer om situasjonen til denne personen, og dermed gir som du sier, et enkelt svar. Men når har det kommet fram gjentatt forskning, bekreftende forskning som støtter deg her?

  Som jente og aktiv idrettsutøver lurer jeg litt på anbefalinger ang tilskudd av protein hos jenter. "Alle" idrettsgutta jeg kjenner har protein som tilskudd, men ingen jenter. Har jenter noe å hente på å ta proteintilskudd eller får man i seg nok ved et normalt og variert kosthold? Jeg er i utholdehetsidrett og trener x2 pr dag, men spiser kun vanlig mat. Ville du anbefalt proteinbar etter trening eller holder det med brødskive?"
         
  SVAR: Hei, Her gjør jentene det smarteste ved å spise mat og ligge unna proteintilskudd. Ved et sunt og balansert kosthold vinner du intet med å ta protein tilskudd. God trening og godt kosthold uten protein tilskudd! Hilsen Christian A. Drevon  Ingenting hadde vært bedre enn om alle i Norge kunne spist alt de trengte med vanlig mat, men det blir dyrt og upraktisk. "Sunt og balansert" er for meg et svada svar, fordi de fleste har forskjellig oppfatning av hva dette er. Hvorfor gjør egentlig jentene det smarteste ved å ligge unna proteintilskudd?  Jeg er fast kunde hos Tech Nutrition. De sponser/har sponset blant annet: Christina Vukicevic, Andreas Thorkildsen og nå hele Rosenborg (desverre seriemester i år). Har disse tre, som ligger i idrettstoppen misforstått når de tror at kostilskudd hjelper på prestasjonene?

  Erfaringsmessig så fungerer det mye bedre for meg når jeg tar mine tilskudd (vitaminer, tran og andre oljer, protein) enn når jeg ikke gjør det. Placebo? Kanskje, men resultater er resultater og om de kommer via placebo så lures jeg med glede.


  MAIL END

  Håper eg ikke har gått glipp av mye ny forskning i det siste. Tongue
  7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Tilskudd etter kardio? på: 25. mai 2009, 19:58
  Bumper denne jeg, istedenfor å lage ny tråd. Woho!

  Jeg spør om det samme, men ikke bare for så lange økter, men også på økter på rundt 40 min. F.eks 4x4 intervaller osv.

  Også ikke bare på diett, men generelt. Ser egentlig litt for meg at kroppen ikke har like mye behov for protein+karbs som etter en styrkeøkt. Dersom man jogger, vil jo i hovedsak glykose lagrene i beina tømmes? Og de tømmes vel ikke så mye som når man pumper de tom?
  8  Trening / Skader og Smerter / Kortisol mot allergi? på: 25. mai 2009, 19:50
  Heisann

  Har pollen allergi, og har såpass mye at jeg vurderer å ta en kortisolsprøyte for å dempe plagene i sesongen.

  Har også hatt senebetennelse før, og vurderte kortisol da. Men jeg styrte til slutt unna pga. bivirkningene og andre problemer ved kortisol.

  Er de samme problemene knyttet til kortisol ved allergikur? Er vel litt annerledes å sprøyte kortisol generellt i kroppen mot allergi, enn å pøse på et bestemt sted for å bli bukt med en betennelse.
  9  Generelt / Åpent forum / Hold dere unna nettbutikken World Of Gaming! på: 25. mai 2009, 18:39
  Hei.

  Vil bare oppfordre folk til å styre unna nettbutikken World of Gaming.

  www.wog.no

  Mot meg har de hvertfall vært vanvittig uproff. Det begynte med at jeg bestilte en musematte. Etter å ha ventet i tre uker, sendte jeg utallige mailer for å purre etter den. Uten svar, så ringte jeg dem. De beklaget, de hadde ikke mattene på lager (noe det ikke stod på varebeholdningen på nettet), og IT systemet deres hadde vært nede, noe som gjorde at de ikke hadde fått mailene mine.

  Jeg fikk så valget mellom å enten vente til de fikk matten inn, eller avbestille og få pengene igjen. (ca 400 kr). Etter en ukes tenketid, valgte jeg å avbestille, for å få pengene igjen.

  ...det var i påsken...

  Jeg har enda ikke fått pengene. Etter å ha sendt nye mailer til de, og ringt de daglig for å høre lovnader som "De skal være på vei så fort som mulig!", ble jeg lei og sendte en LANG mail til de angående situasjonen. Ikke overraskende har det ikke komt svar.

  Jeg har purret og purret, og har ringt de opptil 15 ganger. Senest forrige uke sa de at overføringen skulle være på vei, og jeg tok det som god fisk. Ventet to dager, men såg heller ikke pengene da. Kundetelefonen er forøvrig et mobilnummer, og butikken holder til i Bodø.

  De siste dagene har det ikke vært mulig å komme igjennom til de. "The person you are calling can not be reached" er det velkjente, men irriterende svaret på mobilen deres. Latterlig opplegg, jeg går straks til forbrukerådet/ombudet.


  Ville bare gi beskjed!
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: iPhone på: 09. november 2008, 23:06
  Driver å lurer litt på å bare kjøpe den nye 3G (siden det er kun den som er til salgs i USA nå omtrent), også bare vente på hackingen. Syns dere det er verdt det? Fant den til 300dollar, 16GB.
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: iPhone på: 07. november 2008, 21:43
  Ja, skjønner. Er en del sånne småting som jeg liker ganske godt. Hehe.

  Det med MMS: Han jeg kjenner som har 1generasjon 16gb, har fått til MMS. Vet ikke om det kanskje går på din og?
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: iPhone på: 07. november 2008, 19:23
  Hmmm, ja. Men det finnes jo en del måter å hacke den på, dersom du tenkte spesifikt på det. Prøvde de alt?

  Nå begynner jeg å tvile på om jeg i det hele tatt skal kjøpe meg en.

  # Kanskje jeg ikke får tak i den gamle? (Den nye kan jo ikke hakkes enda)
  # Jeg må "konvertere" til iTunes (eller kanskje MediaMonkey klarer å synce iPhonen).
  # Den har dårlig kamera (dog ikke bedre enn mit eksisterende kamera på mob)
  # Den har ikke mulighet for videopptak
  # Vil slite dersom jeg får problemer med den
  # Usikker på om den gamle har støtte for valgfrie ørepropper/headset
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: iPhone på: 07. november 2008, 14:08
  For å kjøpe Iphone i USA nå, i en offisiell butikk, så må du ha adresse i USA.

  Men det finnes butikker som selger uautorisert, dvs uten abonnement, og der jeg var for ett par uker siden, så kostet 1. generasjon 599dollar, og den nye modellen med 3G 699dollar.

  Da kan du like godt kjøpe en i Norge, og betale det det koster til Netcom for å bryte bindingstiden.

  Hmm, oki. Vet du når disse reglene ble innført? Kompisen min kjøpte i våres, og det gikk fint. Han kjøpe 1 generasjon for 250dollar, har selv funnet den til 170dollar (på nettet -> amazon.com)
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: iPhone på: 07. november 2008, 08:52
  Lyst til å utdype? Såg litt fort igjennom linken din, men fant ikke noe særlig om det du sier.

  Har heller ikke lest noe om det på nettet andre steder heller. Du mener ikke den nye iPhonen eller? Er jo noe med at dersom man kjøper iPhone i USA så kjøpes den med abbonement, men det må aktiveres ved å docke den til iTunes, noe jeg bare "skipper".
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: iPhone på: 07. november 2008, 06:55
  Helt enig. Like greit å gjøre det, er jo nesten like "dyrt"/"billig", hvertfall viss man kjøper fra USA.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 212
 • Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
  Da kan denne metoden være noe for deg.