Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp med Fettforbrenning på: 28. november 2012, 00:25

    men et par tips: kutt ut all karbohydrater!
    du kan få i deg noen men ikke la det overstige 50g
    grunnen til dette er at kroppen bruker karbohydrater som brennstoff og når den da ikke får noe av dette brennstoffet må den finne en ny kilde og det er fettet!
    få alle karbohydratene dine gjennom grønn salat.

    Er dette produktet fyfy om man er på slanking? http://www.axa.no/Vara-produkter/Flingor--musli/Godag-blabarmusli/

    Holder selv på å slanke meg og folk har rådet meg til å ligge på rundt 2000-2200kcal om dagen. Det er bra mye mat det, og jeg har ikke merket noen vektnedgang under den perioden. Når jeg derimot gikk ned til 1000kcal om dagen raste jeg ned i kilo. Er 83kg, 180cm, 21 år.
    17  Kosthold / Kosttilskudd / Gratis kosttilskudd-prøver? på: 25. november 2012, 01:05
    Som tittelen sier, så lurer jeg på hvilke norske nettbutikker som gir ut gratis prøver av forskjellige produkter som protein, kreatin, div. boostere, energi-barer osv.?

    Vet man kan få prøver fra USA, men lurer på om norske butikker driver med slikt. Noen som har erfaringer?


    Forøvrig lurer jeg også på hvor jeg får billigst mulige treningshansker helst under 100-lappen om mulig, har begynt å fått brune merker inni håndflaten! Orker ikke lage ny tråd..
    18  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Klarer ikke trene bryst på: 22. november 2012, 18:51
    Takk for hjelpa! Tror jeg blir å slenge inn mer cardio i programmet. 3 dager cardio og 2 dager styrketrening i uka. Har alt for mye fett som må vekk og styrketreningen forbrenner rett og slett ikke nok..
    19  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Klarer ikke trene bryst på: 21. november 2012, 23:06
    Hva mente du med klarte ikke ta en rep?

    Forklarte litt dårlig. Det jeg mente var at jeg ikke greide å ta flere reps på sett nr. 3. Arma ble fortere utslitt enn brystet..


    Har et lite spørsmål her; Jeg har jo en del fett på kroppen fremdeles. Vil dere anbefale meg å kjøre supersett kombinert med cardio eller tyngre løft og mindre reps kombinert med cardio?

    Slik det er nå, så har jeg gått ned ett halvt kilo siden forrige mandag, noe jeg ikke synes er spesielt imponerende. Bør vel forbrenne mer hvis jeg kjører supersett?
    20  Trening / Forum for nybegynnere / Klarer ikke trene bryst på: 21. november 2012, 20:31
    Har vært på treningsstudio siden mandag forrige uke. Vært der 6 ganger tilsammen. Jeg følger "Slik blir du STERK!"-programmet.

    Jeg har ikke vanlig benkpress stang tilgjengelig, bare hantler og en benkpress-maskin, og sistnevnte bruker jeg ikke da jeg ikke får trent støttemusklaturen.

    Slik så gårsdagen ut:

    Benkpress (se max effort peaking cycle)
    Skrå hantell press 3 set x 6-8 reps
    Millitær press 3 set x 6-8 reps
    Dips 3 set x 6-8 reps
    Biceps curl 3 set x 6-8 reps


    Siden jeg ikke har en skikkelig benkpress, brukte jeg hantler på flat benk. Tok 3 set x 6-8 reps med hantler. Er UTROLIG støl i biceps, triceps og skuldre, men kjenner absolutt ingenting i brystmusklaturen! Jeg brukte en såkalt "Pec deck"-maskin også for å være sikker på at jeg fikk kjørt pecsa godt nok, tok vel 2 sets x 5-6 reps der, men neida...

    Skjønner det ikke, og er sikker på teknikken er rett på hantlene. Problemet ble at biceps og skuldra ble så fort slitt ut at jeg rett og slett ikke greide å ta 1 rep engang på verken flat benk eller i pec deck maskinen. Er dette normalt i startfasen? Må jeg trene opp arma for å "kunne bruke" brystmusklaturen..? Høres jo helt dumt ut, men ja. :p
    21  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 18. november 2012, 18:34
    Selv kjører jeg whey 80 med sjokolade smak fra gymgrossisten:)

    Ok, notert! Smiley Hvilket kreatin bør jeg kjøpe?
    Eller bør jeg gå for en ferdig-pakke med alt jeg trenger?
    22  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 18. november 2012, 17:04
    For en nybegynner, hvilket proteinpulver bør jeg kjøpe? Finnes hundrevis av varianter, og vet ærlig talt ikke hva som smaker godt eller hva som er best. Har hørt at Gymgrossisten sitt proteinpulver smaker bedre enn andre, er dette sant?

    Kom gjerne med linker til kosttilskudd som er nyttig mens man bygger muskler! (Har allerede tatt rådet om tran!)
    23  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 15. november 2012, 23:33
    Takk for linker arehb!
    Bare for å ha det sagt, så vil jeg bli ripped og få markerte magemuskler. Vil bare rett og slett se veltrent ut, har ikke behov for å ta 200kg i markløft liksom.

    Dag 3 er utført! Trente bare bein idag siden arma mine enda verker og er støl fra mandag og tirsdag. Klarte bare såvidt ta på meg jakken idag, er vel kroppen som ikke er vant med slik intensiv trening foreløbig.

    Startet med 10 minutt på sykkel.. Fikk gjort knebøy (maskin), liggende legg curl (maskin), lår extensions(?) (maskin)
    3 sets og 8-10 reps på alle øvelsene. Kjørte meg selv veldig hardt, kanskje for hardt.. Brukte 1 time.

    Fant stang til markløft, så prøvde meg litt der også. Har korte føtter og lang rygg, fikk det ikke helt til men tok 1 sett der, er nødt å øve meg mer på lette vekter. Tør ikke fucke opp ryggen hvis teknikken er feil.

    Neste uke vil jeg ha klart et skikkelig program som jeg kan følge, synes det ble mest rot og utprøving av øvelser denne uka.

    Men markløft og knebøy 3x5 på 1 dag, er ikke det litt lite? Bør jeg overhode ikke ha andre øvelser involvert i denne dagen?
    24  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 14. november 2012, 23:19
    Den gymmen høres så totalt ubrukelig ut at du seriøst vil kunne få bedre trening hjemme ved å kjøpe deg en kettlebell eller to og kroppshevstang.

    Her må du prøve å unngå å bli lurt, av alt jeg har lest om trening noen gang, på gode og mindre gode sider, har jeg aldri sett smith-maskiner omtalt positivt noen gang. Det er mulig de har bruksområder på en fysikalsk klinikk, for friske mennesker er det definitvt bare å holde seg unna. Det du heller bør gjøre for å trene bein, tror jeg, er å ettbeinsøvelser. De krever lite metall. Pistolbøy, ettbeinsstrakmark, bulgarsk splittbøy - for eksempel.

    Flyes kan være en ok øvelse å supplere med iblandt for pectoralis major sin del. Benkpress ordentlig utført er en helt annen kategori - det er en øvelse der hele kroppen blir brukt, rygg og bein også. Armhev-varianter (som det finnes mange av, mange tunge også) er en mye bedre hovedøvelse for bryst enn flyers.

    Det er nettopp det det er, en fysikalsk klinikk. Det er en fysioterapaut som eier lokalet og utstyret er vel lagt opp til kunder som har problemer med rygg eller folk med div. funksjonshemninger.

    Jeg får bare gjøre det beste ut av situasjonen. Blir neppe noe bedre å kjøpe kettlebells osv. Har også generelt lite plass her i kåken hjemme. :p Jeg må trene kardio i tillegg til styrketrening og de har sykler der. Har en del fett jeg må bli kvitt.

    Benkpress-situasjonen kan jeg ordne, slik at jeg slipper benkpress-maskinen. Har jo både stang og benk, mangler bare de 2 støtte-stolpene for å henge stanga på. Har spotter med meg hver dag!

    Har du bilder/filmer av hvordan pistolbøy og bulgarsk splittbøy gjøres? Og forskjellige armhev-variatenter også gjerne! Cheesy
    25  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 14. november 2012, 22:04
    Ok, Crowe. Siste sjanse før jeg melder meg ut: Maskiner, flyes, cable er crap! Å kjenne det i biceps, den minste lille fittemuskelen på kroppen, er crap! Hør etter nå: For pressmuskulaturen i overkroppen: Benk og press. Ferdig.
    Pushdowns, flyes,og benkmaskin, herrejesus, ikke helt på bærtur du liksom..

    Ingen grunn til å hisse seg opp Hallvard Smiley

    Ja, det ble mye fokus på biceps/bryst på mandag noe som gjorde meg noe voldsomt støl i biceps og bryst.

    Tingen er at de har ikke vanlige stenger for å ta tunge markløft.. Tror max er 25kg. Og disse stengene er vel egentlig for å ta vanlige biceps curls og militærpress. Det er heller ikke en skikkelig benkpress der. De har benk, men ikke disse "hvile-stolpene" som stanga skal henge på. Så om jeg ikke greier mer, må spotteren stå å være klar til å ta imot når jeg failer. De har bare en knebøy-maskin hvor stanga er fastmontert og går bare opp eller ned, ingen frie vekter. Kan man utføre markløft i en slik maskin?? Uansett er jeg ikke overbegeistret over at de ikke har skikkelig utstyr til 2 av de viktigste øvelsene.. Dessverre er dette eneste treningsstudioet i bygda så har ikke så mye valg. 2 timer inn til byen hvor de har skikkelige treningsstudioer.

    Vil også vite hvorfor du mener flyes er crap? Er ikke dette en temmelig bra øvelse for bryst? Og er benkpress-maskinen virkelig så ille?
    26  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 12. november 2012, 21:38
    Første dag er utført, og jeg har aldri vært i treningsstudio før og trent så er veldig rookie. Har derimot gjort litt research på youtube og forumer, så er ikke helt på bærtur.

    Var 1 time der, prøvde ut de forskjellige apparatene og prøvde meg frem på teknikker osv.
    Er minimalt med utstyr og maskiner der men fikk likevell gjort en temmelig bra treningsøkt. Kjenner det godt i biceps..

    Fortsatt litt usikker på hva øvelsene kalles på norsk, men gjorde en del "dumbell fly's" (både flatt og skrått), benkpress maskin, kabelroing(?)/"seatet row", "tricep push down" kabel og stående press.


    Blir nok knebøy og markløft i morgen for å lære meg riktige teknikker.

    Har et spørsmål da;
    - Bør jeg satse på lavere vekt og flere reps, eller mere vekt og mindre reps?
    27  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 12. november 2012, 00:14
    For styrke og muskler:
    A Benk, stangroing, stående press. 3setx5reps.
    B. Bøy, markløft. 3x5.

    Kosttilskudd:tran.


    Bør jeg ikke ha noen øvelser som fokuserer mer på biceps f.eks.?
    28  Trening / Forum for nybegynnere / 4 dagers treningsprogram! på: 11. november 2012, 21:06
    Jeg begynner i morgen på treningsstudio. Jeg blir da og løfte vekter mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er det ikke åpent, så kjører kardio da.
    Hva slags øvelser bør jeg gjøre på de forskjellige dagene? Fint om noen kan komme med eksempler på program Smiley

    Jeg er 85kg og 180cm høy. Til tross for den "lave" vekten har jeg en god del fett på kroppen og lite muskler. Var overvektig før og veide 120 kg på mitt verste. Lurer også på om det er andre kosttilskudd jeg bør tilføre kostholdet. Er vel ikke ideèlt å bruke proteinpulver når man har såpass med fett på kroppen som meg?
    29  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Øvelser å gjøre hjemme uten vekter? på: 04. oktober 2012, 23:11
    Jeg har så lite muskler i kroppen at jeg tror ikke det skal så mye til for å bygge muskler ved hjelp av kroppsvekta mi. Greier f.eks bare 10 pushups... :p
    30  Trening / Forum for nybegynnere / Øvelser å gjøre hjemme uten vekter? på: 03. oktober 2012, 21:52
    Jeg er 81kg og 180cm. Har en del fett som skal bort, holder på med jogging hver kveld.

    Men, jeg vil bygge litt muskler og lage litt form. Overarmen min er like tynn som underarmen så ser helt merkelig ut og føler meg veldig svak. Mistet mye muskelmasse mens jeg slanket meg..
    Skal ikke bli noe insane bodybuilder. Vil bare stramme opp brystkassa, få litt større armer og kanskje rette opp skuldra da den har en litt slapp form.


    Orker ikke treningssenter da det er 1,5 times kjøring herifra, har heller ingen vekter eller utstyr.

    Hvilke andre øvelser enn situps og pushups kan jeg ta?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!