Visning av honnrposter for Aktivutdøver
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Thor, made by Crom 18. april 2020, 20:08
  Han sa ihvertfall det til meg når jeg hentet Prior eggehvitepulver hos ham i desember i fjor. Tror ikke han hadde hund da, selv om det var noe hundehår på teppet i gangen.

  Edit: Når jeg tenker etter så skulle han flytte til et nytt hus hvor det var tregulv slik at han kunne gå barbeint. Litt usikker på hundehårene. Men det var gym der i kjelleren, så tipper han er i bra from.


  Jeg er ingen hundetrener, kun aktiv utdøver (tidligere) Allikevel vet jeg at VargThor ikke lenger har hund. Den gikk dessverre bort til de evige jaktmarker for mange år siden. Det var en bra hund.
  Nå har han ikke hund, han har nemlig ny hun. Hun nye har barn, men skal ned i vekt. Løper 3000 meter hun. Uvisst hvorfor.

  Han er ikke i bra form, han er tørr som sand. Ekstremt tørr form og 99 kilo. Se for deg det da!
  Honnr gitt av : JanB Diddl etc, 18. april 2020, 20:10
  2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Fenrikflink- Antidemokratisk Misantropi 25. januar 2013, 18:18
  Jeg er ingen fysiolog, kun aktiv utdøver! Alikevel vil jeg påstå at det som skiller de beste fra de nest beste i stor grad er talent! CYC har neppe trent så mye bedre enn OD. Alikevel løfter han 150kg mer på 15 år mindre med trening!
  Usain Bolt var allerede som 15-åring 196cm høy og løp 200 meter på 20.61! Dette kom ikke av trening! Dette kom av talent!

  Derfor kan mosjononister trene og trene og oppnå middels resultater! De har ikke talent! Bare innsats!
  Honnr gitt av : Ratking, 14. mars 2013, 21:03
  3  Trening / Forum for ungdom / Sv: Alt jeg trenger vite om deffing? 29. desember 2012, 00:46
  Hei!

  Kort fortalt trenger du å vite følgende!

  For å bli kvitt underhusfett må du gå ned i vekt! Vei deg naken på morgenen hver 3.uke. Går du ned i vekt er du på rett vei! Går du ikke ned i vekt er du på feil vei!

  For å bevare muskelmassen! Tren styrke (minst 3 økter pr uke!) og spis pråteinrik mat! (magert kjøtt, fisk, erter, havregryn, cottage cheeeze, egg etc!)

  For å miste fett - tren kondisjon! Gjerne intervallpreget kondisjonstrening!

  Pr 3 uker bør du gå ned et sted mellom 2 og 5kg! Da ligger du bra ann! Går du ikke ned? Tren mer eller spis mindre! Går du ned for fort! Tren mindre eller spis mer!

  Hold på med dette til du er fornøyd!
  Honnr gitt av : Rita Immerstein, 03. januar 2013, 11:54
  4  Trening / Styrkeløft / Sv: Målsetninger for Dietmar nybegynnerprogram 31. desember 2012, 10:59
  Til Slux eller eventuelle andre med mere erfaring enn meg;
  -Hvordan stiller du deg til beltebruk mtp støtteøvelser? Brukes belte på alle øvelser og sett eller spares det til de aller tyngste settene? "Train as you fight" er et noe innprentet uttrykk jeg sitter inne med (ja, yrkesmilitær..). Sånn sett så skulle beltebruk være "good to go" på de aller fleste settene.
  -Nakkepress? Dette er en øvelse som jeg har hørt flere anbefaler at unngås. Dette er foreløpig med så lette vekter at det er tvilsomt at det er snakk om noe skadevirkninger, men hvordan gjennomføres det av de "aktive" utøverne?

  Jeg husker ikke på hvordan jeg gjorde det sist jeg trente Dietmar, så grønn som jeg er så spør jeg her!

  På forhånd takk for svar!

  Jeg er ikke Dietmar, men jeg er aktiv utdøver!

  Jeg vet (av erfaring!) at de aller fleste (aktive utdøvere jeg kjenner) kun bruker belte på de tyngste settene! En ting er at du skal trene som du sloss, men hvis du trener så bra at du slår en infanterist med bare hendene, tenk hvor lett det da blir å slå infanteristen når du i tillegg får en pistol i hånd! (eksempel!)!

  Nakkepress! I så godt som alle program jeg har sett av Dietmar (mange!) er det brukt frontpress og ikke nakkepress! Jeg vil tro at programmet du kjører er ganske gammelt! Derfor hadde jeg nok gjort som det er gjort i de fleste programmer! Skiftet til frontpress (og justert opp prosenten litt da man (generalisering!) er sterkere i frontpress enn nakkepress!
  Honnr gitt av : vidart, 01. januar 2013, 20:08
  5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ned i vekt med eca- mix? 28. desember 2012, 21:40
  Vet ikke om dette er seriøst?

  Hvis det er seriøst: Ananas og cayenne er nok slankende! Eukalyptus forstår jeg ikke hvorfor du tar! Det er mulig E-en i ECA skal være noe annet! Jeg har vært aktiv utdøver i mange år, aldri vært borte i noen som har tatt eca! Kanskje du burde spørre PT-n din om du har satt sammen riktig!

  Er magen rar bør du supplere med litt korn, for eksempel havre! Da blir det isåfall heca!
  Honnr gitt av : Kikki, 30. desember 2012, 01:21
  6  Trening / Styrkeløft / Sv: ER DETTE VERDENS STERKESTE MENNESKE? 23. desember 2012, 00:35
  du kan ikke sammenlikne langrenn og styrke. Jeg syntes man bare skal velge blant folk som ikke doper seg. Ellers blir det juks.

  Jeg sammenlingnerte ikke iderettene! Jeg sammenlignerte prestasjonene sett i lys av at man kan være best uten å være best! Tror kanskje ikke du burde kommentrere når du ikke forstår sammenligninger gjort av aktive utdøvere!

  Angående doping er jeg prinsipielt enig, men her ser vi mennesket som en industriell enhet og da kan man ikke skille på metall og tre om du forstår. Da må man ta alle råvarer man har tilgjengelig og plukke ut den hardeste, i dette tilfellet den sterkeste - uavhengig av om materialet er kunstig eller naturlig fremstilt!

  Skal man følge ditt eksempek kan f.eks bare naturlig sjokolade bli kåret til verdens beste sjokolade, selv om også får eksempel Troika er en sjokolade, men med unaturlige sjokoladiske tilsetninger som gele!!! Det er fortsatt en sjokolade akkurat som en doper fortsatt er en menneske og må regnes med når man snakker om verdens sterkeste!

  Makan!
  Honnr gitt av : Johannes Doperen, 29. desember 2012, 22:41
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Benkpress-teknikk 28. desember 2012, 19:53
  Jeg syntes det er mye bedre at han linker til artikkelen enn at han bare kopierer (stjeler) det som står der.

  Er forsåvidt enig i det! Mr Marko har alikevel et poeng! når han påpeker at Sandvik kanskje ikke er den største guruen når det gjelder benkpress (eller noe annet!).

  Lurer på om det står noe i forumreglene om linking til andre forumer, men det er jo ikke så farlig! Synes vi alle skal prøve å være venner og konsentrere oss om det som er viktig! Benkpress teknikk!
  Hva mener du Carl P.? Du er jo råsterk i benkpress! (182,5kg raw på stevne!)
  Honnr gitt av : Mr.Marko, 28. desember 2012, 19:56
  8  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hjelp til vektløfting, Oppland 26. desember 2012, 19:41
  Lurte på om det er noen som driver med vektløfting i oppland som har mulighet for å "lære bort litt"? Hovedsaklig i støt, som er den eneste øvelsen jeg får til. Hadde vært kult å lært rykk også, men ser for meg at det er mye jobb mtp teknikk.
  Er ikke ute etter noen form for satsing, men etter litt try and fail på gymmet fant jeg ut at det er veldig gøy og gir fin variasjon til "vanlig" trening.

  Pers på 90kg i støt uten kunnskap eller veiledning. Rygg klarer jeg ikke mye mer enn stanga før det blir tull.

  Selv om jeg er aktiv utdøver er det vanskelig å vite hvor i Oppland! du bor! Det jeg vet! (sikkert!) er at det er vektløfingsklubb på Gjøvik! (Gjøvik stadion!) De har også hjemmeside! (google! (gjøvik + vektløfting!) De kan helt sikkert hjelpe deg!
  Honnr gitt av : pewpew93, 28. desember 2012, 17:33
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Johannes trøkker 27. desember 2012, 23:46
  Honnør!

  Beklager at jeg anklaget deg for å være engelsk fordi du ikke har tastatur med ø! Jeg trodde at du faktiks mente å være Johannes Døperen (historiks person!), men at du ble Johannes Doperen fordi du manglet ø! (bokstav!)

  Nå forstår jeg at du faktisk er en doper som heter Johannes! Haha, jeg dreit på draget! (uttrykk!)
  Respekt for at du er ærlig (oppriktig!) om ditt bruk! Skal bli veldig spennende (bokstavlig talt!) å følge denne boka og fremgangen du får på treningene dine! Det er alt for mange her inne som ikke er ærlige om sin medikamentbruk og også prøver å gi uttryk for at de ikke er dopere! Alle dopere burde gjøre som deg: skrive navnet sitt og doperen etter navnet (ikke etternavnet) slik at man kan se hvem som er dopet og ikke! Det gir dagens ungdom (som kanskje er på starten av sin karriere til å bli aktive utdøvere!) et realistiks bilde av hva man kan oppnå med og uten dop!

  Honnr gitt av : Johannes Doperen, 27. desember 2012, 23:47
  10  Trening / Styrkeløft / Sv: ER DETTE VERDENS STERKESTE MENNESKE? 24. desember 2012, 00:19
  Gilberg eier dere andre så sinnsykt! Det triste er at jeg forklarte det samme allerede på side 1 i denne diskusjonen, men det underbygges bare så sinnsykt av Gilberg!

  Snakk om knockout!
  Honnr gitt av : LoC0, 27. desember 2012, 12:09
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trenger hjelp - Kosthold 26. desember 2012, 19:24
  Veldig grovt sett trenger en på din vekt ca 2,5 liter vann (eller annen drikke som ikke er vanndrivende!) pr dag! Det kan derfor se ut som om væskeinntaket ditt er litt lavt! (lite)!

  Grønt kan man nesten ikke spise for mye av! (bortsett fra grønt godteri da - grønt mugg er ikke bra!)

  Kostholdet ser bra ut! Vei deg naken på morgenen hver 3.uke! Har du ikke gått opp, spise du nok litt lite, du bør gi kroppen noen uker å respondere på før du gjør store forandringer! Juster matinntaket etter resultetene siste 3 uker, vil du opp spise mer hvis du ikke går opp! (i vekt - kroppsvekt!) Vil du ned for å bli mer markeringer bør du gå ned i løpet av 3 uker! Spis konsekvent! Da er det mye lettere å justere kostholdet!
  Honnr gitt av : chrissernh, 26. desember 2012, 22:46
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis mot 300kg rawmark 26. desember 2012, 10:26
  At the end of the day, you can do what the FUCK you wanna do...

  Takk for et skikkelig seriøst svar, du er tøff som bruker ord som fuck!
  Honnr gitt av : Apaco, 26. desember 2012, 10:31
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 24. desember 2012, 17:30
  Jeg skulle bare erte deg litt for at du var slem mot Gillemann, og nå ble det feil.

  Det var da bare helt på sin plass. Må ikke være sånn at hvis man erter noen for å være for lite tjukk, så kan man ikke erte noen for at de har blodharry profilbilder av seg selv! Når man samtidig velger å være aktiv utdøver i kanskje den mest selvforherligende formen for konkurranse som vi har her i landet så må man tåle at noen tråkker en på tærne uten at en blir furt.

  Når man slenger litt med leppa må man gi og ta....og unnskyldninger i hytt og pine når det faktisk var ærlig ment er en uting! Dette vet jeg at Gilberg mener selv også - det er bare å lese Fasiten så vet man det!
  Honnr gitt av : Mr.Marko, 25. desember 2012, 15:00
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Maskiner vs basisøevelser 24. desember 2012, 11:53
  Har du noen teori som sier at man ikke kan faste OG bygge muskler?Huh Har du lest noe som helst om intermitiant fasting?? Makan til personangrep da???!! Om jeg har silikon skal ikke du bry deg om Wink

  Et hint til deg er å ikke tro på alt du leser fitnessblogger! Dette er ofte jenter som får sin vekst (bokstavelig talt!) av andre faktorer av lite mat! Jeg skal gi deg noen hinter! Silikonpupper er ofte en større årsak til deres vekst enn faste for å si det sånn (Fakta!)!
  Intermitant fasting ga ikke mange utslag på nettet, men du mener jo at man får muskler av elipse, zumba (dans!) og 3dmølle (cardio - kondisjon!)! Dette får man kanskje markeringer av, men med mindre du er en sengeliggende pasient (aka syk) så gir det svært lite muskelvekst! Det kan dog gi deg en kropp som gjør at andre vil bidra til din vekst (underforstått!), men forhåpentligvis er ditt antidopingsinntrykk her inne riktig og da avstår du fra slikt!

  Håper du ikke skjemmer ut dine foresatte ved å pirke i maten i dag! På julaften kan man spise! Du får helle faste intermillitant lenger etter maten da vetdu!

  Venter fortsatt på dine motargumenter mot at kabelvrossåver som Charlie viser på videon ikke gir tverrstriper på pecsa (faguttrykk - latin!)
  Honnr gitt av : Mr.Marko, 25. desember 2012, 14:51
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 24. desember 2012, 17:30
  Jeg skulle bare erte deg litt for at du var slem mot Gillemann, og nå ble det feil.

  Det var da bare helt på sin plass. Må ikke være sånn at hvis man erter noen for å være for lite tjukk, så kan man ikke erte noen for at de har blodharry profilbilder av seg selv! Når man samtidig velger å være aktiv utdøver i kanskje den mest selvforherligende formen for konkurranse som vi har her i landet så må man tåle at noen tråkker en på tærne uten at en blir furt.

  Når man slenger litt med leppa må man gi og ta....og unnskyldninger i hytt og pine når det faktisk var ærlig ment er en uting! Dette vet jeg at Gilberg mener selv også - det er bare å lese Fasiten så vet man det!
  Honnr gitt av : Maevar, 24. desember 2012, 17:33
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!