Visning av honnrposter for Aktivutdøver
Sider:
 • 1
 • 2
 • 16  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Maskiner vs basisøevelser 24. desember 2012, 00:28
  For meg virker han helt idiot spør du meg!

  Det er ganske fantastisk å bli kalt idiot av ei dame som faster for å bygge muskler! (leste treningsdagboka di!) Tipper at du hverken kjører kabelcråssover eller benkpress, men kjører på med silikoner for å få pupper istedetfor!

  Angående "vennen" din som du er enig med her inne, kan ikke si at han kom med hverken konkret kritikk eller kånstruktivt svar. Kan ikke akkurat se at han plukket mine fakta fra hverandre! Kanskje fordi han veit at det er sånn det fungerer blant de proffeste byggerne (aka kroppsbyggerne og ikke husbyggerne) her i lande! (Norge!)
  Honnr gitt av : Atene, 24. desember 2012, 00:33
  17  Trening / Styrkeløft / Sv: ER DETTE VERDENS STERKESTE MENNESKE? 24. desember 2012, 00:19
  Gilberg eier dere andre så sinnsykt! Det triste er at jeg forklarte det samme allerede på side 1 i denne diskusjonen, men det underbygges bare så sinnsykt av Gilberg!

  Snakk om knockout!
  Honnr gitt av : Einar B. Gilberg, 24. desember 2012, 00:20
  18  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 23. desember 2012, 01:21
  Slike avhandlinger rundt noe så elementært som knebøy er på grensen til autistisk.

  Gjør du egentlig noe annet enn å komme med negativiteter!! Dessuten mistenker jeg deg for å være britisk! Han het døperen og ikke doperen, men det kan avsløre at du skriver fra engelsk tastatur!
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 23. desember 2012, 18:55
  19  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trening/Diett i Jula 23. desember 2012, 11:51
  Skal passe på litt og.. Får ikke superbody med ekstra kalorier vettu!!! Wink

  Dette behøver ikke stemme!! Hvis man i utgangspunktet er jente! Fitnessjente med markeringer (trent-tynn!) eller bare veldig tynn! (slank, men i større grad enn det som er pent for meningmann!) så kan ekstra kalorier gjøre at du i mange gutters øyne får superbody med ekstar kalorier!! Spesielt hvis det legger seg på de riktige stedene!! Tipper jeg har de fleste gutta her inne med meg på det!

  Som aktiv utdøver har jeg sett mange jenter med for lite kalorier på kroppen! Det er ikke så pent, de burde spist mer mat i jula og blitt dårligere i idrett, men fått penere kropp!
  Honnr gitt av : Håkonfit, 23. desember 2012, 17:46
  20  Trening / Styrkeløft / Sv: ER DETTE VERDENS STERKESTE MENNESKE? 23. desember 2012, 00:35
  du kan ikke sammenlikne langrenn og styrke. Jeg syntes man bare skal velge blant folk som ikke doper seg. Ellers blir det juks.

  Jeg sammenlingnerte ikke iderettene! Jeg sammenlignerte prestasjonene sett i lys av at man kan være best uten å være best! Tror kanskje ikke du burde kommentrere når du ikke forstår sammenligninger gjort av aktive utdøvere!

  Angående doping er jeg prinsipielt enig, men her ser vi mennesket som en industriell enhet og da kan man ikke skille på metall og tre om du forstår. Da må man ta alle råvarer man har tilgjengelig og plukke ut den hardeste, i dette tilfellet den sterkeste - uavhengig av om materialet er kunstig eller naturlig fremstilt!

  Skal man følge ditt eksempek kan f.eks bare naturlig sjokolade bli kåret til verdens beste sjokolade, selv om også får eksempel Troika er en sjokolade, men med unaturlige sjokoladiske tilsetninger som gele!!! Det er fortsatt en sjokolade akkurat som en doper fortsatt er en menneske og må regnes med når man snakker om verdens sterkeste!

  Makan!
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 23. desember 2012, 16:48
  21  Trening / Styrkeløft / Sv: ER DETTE VERDENS STERKESTE MENNESKE? 23. desember 2012, 13:26
  Dette må være det dårligste argumentet jeg noen gang har lest! Har du møtt Einar? Kjenner du han? Vet du hva han står for og hva han har gjort?

  Mr. Marko viser i flere av postene sine at han ikke er spesielt moden. Han skriver mye om doping og forundrer meg ikke om han er en av disse som skulle ønske han var en kroppsbygger, men som aldri helt tok steget.

  Angående aspergers passer ikke det på Einar i det hele tatt. For de som ikke vet hva det er hentet jeg ut essensen fra wikipediaartikkelen om Aspergers syndrom:

  Personer med Aspergers syndrom har ofte snevre, stereotype atferdsmønstre og interesser. Diagnosen skiller seg fra andre autismespekterforstyrrelser ved relativt god språklig og kognitiv utvikling.
  Honnr gitt av : Mr.Marko, 23. desember 2012, 13:36
  22  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 23. desember 2012, 01:21
  Slike avhandlinger rundt noe så elementært som knebøy er på grensen til autistisk.

  Gjør du egentlig noe annet enn å komme med negativiteter!! Dessuten mistenker jeg deg for å være britisk! Han het døperen og ikke doperen, men det kan avsløre at du skriver fra engelsk tastatur!
  Honnr gitt av : Mr.Marko, 23. desember 2012, 10:24
  23  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 23. desember 2012, 01:21
  Slike avhandlinger rundt noe så elementært som knebøy er på grensen til autistisk.

  Gjør du egentlig noe annet enn å komme med negativiteter!! Dessuten mistenker jeg deg for å være britisk! Han het døperen og ikke doperen, men det kan avsløre at du skriver fra engelsk tastatur!
  Honnr gitt av : Einar B. Gilberg, 23. desember 2012, 02:26
  24  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Maskiner vs basisøevelser 23. desember 2012, 00:11
  Du har helt rett!
  Røyking er noe alle vet er verre, og det tjener Stoltenberg millioner på! Samme med alkohol!
  La alle gjøre som de vil med egen kropp!

  Jeg har en kammerat - kompis om du vil - eller bekjent! Han sier at paracet har tatt livet av flere mennesker enn aas - eller anabole androgene steråider! Hva sier en pråfilert utøver som deg til det???

  Jeg er også aktiv utdøver, men velger å være anånym så jeg kan skrive det jeg vil! Det er mange som åvervåker når man er aktid utdøver!

  Angående maskiner har de fleste treningsstudioer flere maskiner enn stenger! Det er en grunn til det!! Tenk på den dere som lurer!
  Honnr gitt av : Eric Heiden, 23. desember 2012, 00:18
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!

  5 proteinrike smoothies

  Kosthold27.06.2021431

  La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.

  5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?