Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Dopingtatt fitnessuttøver på: 13. januar 2014, 10:52
  Kan de ikke bare begynne med visuell test for tyre- og/eller oksenakke? Det burde ikke koste så mye heller.


  Eventuelt kan man bare se på treningsopplegget deres. Trener de et splittprogram med masse isolasjonsøvelser og samtidig har muskler er saken biff. At den gjengen der ikke forstår at å følge treningsmengden og intensitetsstyringa til de gjennombola "trenerne" dems ikke vil føre noen vei uten dop for de også er helt utrolig. Det er fullt mulig å bli svær uten dop, men ikke ved å trene sånn som byggerne gjør (med mindre du har en genetikk av en annen verden). Knebøy 5-6 dager i uka, mark 3 dager i uka, benk 5 dager i uka, nedtrekk 4 dager i uka...da begynner vi å snakke...men da snakker vi også om treningsmengder den holdningsløse gjengen der ikke hadde makta i mer enn 4-5 uker før det hadde blitt "kjedelig".
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 09. april 2013, 23:48
  Selv om jeg er særdeles velutdannet, skal jeg ikke gi deg treningsråd, da jeg ikke er på ditt nå der. Damer derimot, der har jeg helt klart en pråfessorgrad!

  Drit i å kast bort sjanser. Er du i det minste tvil, så kjør på. Jada, kan bli mye styr med unger her og der, drama og xer og driiit, men er sjansen der for at du kan bli lykkelig er livet for kort (og man vet aldri hvor kort) til å kaste bort sånne muligheter! Gode jenter finner man ikke for ofte, drit i dumping og gi det en sjanse. Penger osv kan du bekymre deg over når du evt nærmer deg pensjonsalder.

  Pråfessoren har talt!
  3  Generelt / Antidoping / Sv: NRK-profil mener proteinpulver er inngang til doping på: 22. januar 2013, 00:01
  Jeg vil tro det finnes svært få personer som har brukt anabole steroider, som ikke tidligere i sin treningskarriere både har prøvd kreatin og proteinpulver. Selv om 100% av steroidebrukerne har begynt med dette etter å ha tatt en proteinshake, beviser ikke det mer enn at 100% av steroidebrukerne også har spist kyllingfilet før de begynte med anabole steroider.
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 21. januar 2013, 23:57
  Det er en produktlinje, men det består kun av ett produkt.


  En linje bestående av kun et punkt er et punktum. Du vil med andre ord ikke ha en produktlinje, men et produktpunktum.
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Veien til et bedre menneske på: 31. desember 2012, 00:59
  Hei! Har ikke tid til å hjelpe deg med alt, men skal hjelpe deg med det du anser som viktigst!

  Den Hellige Treenighet, er i kristen doktrine en betegnelse på Gud. Den definerer Gud som ett vesen, men tre personer: Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd. De fleste kristne kirker bekjenner denne troen.

  Når treningsfolk snakker om at Treenigheten er viktigst vil jeg anta at de mener at troen er det viktigste! Troen på at du kan lykkes med treningen, troen på det du driver med og troen på deg selv. Uten tro vil man neppe nå sine mål og det er nok derfor de fleste dropper ut av treningen etter hvert.

  Angående varer tipper jeg at de mener gode sko, et bra belte og t-skjorter som såkalt puster. De er selvfølgelig ikke levende vesener, men diffunderer oksider slik at du ikke blir så klam når du trener selv om du jobber hardt!
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Halvmetern Dietmar oppkjøring -74 på: 31. desember 2012, 00:55
  Vanlig dag på jobb
  jobb fra 07-19:00
  spise kl 19:00
  Trene kl 19:30 - 21:30/22:00
  Spise/sove.

  slik blir det hvertfall 6dager i uken framover en god stund når jeg er på jobb!

  Du får prøve å tenke på at sikkert 75% av beboerne på jordkloden hadde byttet med deg hvis de hadde sjansen. Mange steder har de hverken muligeten til å spise eller trene.
  7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lage diett for meg, ønsker Brad Pitt fra Fight Club look på: 31. desember 2012, 00:48
  Fordi det er indikator jeg har brukt flere ganger her og på andre nettsider. Er det så farlig?

  Du vet kanskje ikke at en indikator skal være personuavhengig. Derfor er det spesielt å antyde din bruk av et ord som en indikator. Noe sier meg at du ikke vet hva en indikator er. En indikator skal kvantifisere forhold: den skal altså angis i målbare størrelser. Jeg klarer ikke se at du kvantifiserer.

  Eid kan du med andre ord være selv, men ikke Eid som i den muslimske høytid, men eid som i ungdomsuttrykket som sannynligvis er noe du kjenner godt til.
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Johannes trøkker på: 31. desember 2012, 00:46
  Hehe, jeg er fullt klar over de faktiske forhold, men det du skrev kan jo alltids være til nytte for andre:P

  Selv om du er godt bevandret i de kjemiske sammensetningers verden er det ikke å forvente at en som er født på 90-tallet er det. Det er alikevel godt å se at du ser nytteverdien for andre. Kunnskap er makt og jo mer man vet, jo fler spørsmål stiller man og jo mindre innser man at man vet. Derfor er det å fremme sin egen kunnskap stort sett et eksempel på utilstrekkelig kunnskap om sitt eget kunnskapsnivå.
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: duracell93 bygging. trenger respons!! på: 30. desember 2012, 11:16
  Jeg håper virkelig ikke at du har trent av og på fordi du har hørt at mange kroppsbyggere snakker om at de er "av" og "på". Dette er nemlig helt andre ting det er snakk om.

  Det satt til side er det alltid spennende å følge unge og ambisiøse styrketrenende. Skal jeg gi deg et råd ville det nok være å sette litt lengre tidsrammer for dine mål. En måned for å bygge grunnstyrke er svært lite, det er omtrent som å si at man skal gjennomføre et 3 årig studie på 2 måneder. Man trenger grundige fundamenter for å bygge store hus. Tålmodighet er en dyd, men det er de grundigste snekkerne som får de største og fineste husene, hus som ikke ramler sammen ved sterk motvind.
  10  Trening / Forum for ungdom / Sv: Verdensmester, alene? på: 30. desember 2012, 11:13
  Hvis de olympiske leker er målet tror jeg du definitivt trenger en trener, uavhengig av hvilken idrett du har tenkt å delta i. Hvis målet er å delta i et norgesmesterskap vil det nok finnes mange idretter hvor du kan kvalifisere deg til nm uten å ha en trener.

  Jo mer teknisk krevende idretten er, dess viktigere er det å ha en kvalifisert trener.
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lage diett for meg, ønsker Brad Pitt fra Fight Club look på: 30. desember 2012, 11:11
  Hvis man vil bli som denne Brad Pitt ville det jo i mine øyne være lurest å sende han en mail for å be om kostholdsplanen hans fremfor å spørre her inne hvor det ikke virker som om noen kjenner denne Brad Pitt, selv om flere mener at de ser ut som han.
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 30. desember 2012, 11:08
  Nei. Eg trur ikkje det er så enkelt. Du brukar evolusjon som eit argument, men eg trur ikkje det er det at me ikkje er laga(i mangel av eit betre ord) for å gå på to bein, det er nok heller at me ikkje er laga for å sitte på ræva heile dagen.

  Dette gir klart mest logikk. Hvis vi hadde vært laget for å sitte på ræva hele dagen, hadde vi neppe vært "laga" med to svært funksjonelle bein. Det er vel få som betviler at vi i den moderne tids dager har flere helseproblemer i den vestlige verden relatert til inaktivitet enn til aktivitet. Dette inkluderer også ryggproblemer. En svak muskel vil alltid være mer skadeutsatt enn en sterk muskel og en knokkel med lav tetthetsgrad vil alltid være mer skadeutsatt enn en solid knokkel.
  13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ned i vekt med eca- mix? på: 30. desember 2012, 11:00

  PS! Jeg er skikkelig mot doping, og hadde googla den stackgreia, så det skal aldri røres!! Trodde den jeg bruker var sånn naturlig erstatter :-(

  Det er godt du er en av de få her inne som virker å være mottakelig for hjelp.

  Jeg håper jeg ikke skaper forvirring for deg, men den eca-stacken du har brukt er ikke regnet som doping. Den består av naturlige ingredienser, men har nok svært begrenset verdi i forhold til å gå ned i vekt med unntak av at den muligens kan gi deg magetrøbbel og derav økt avføringsfrekvens.

  Jeg ønsker deg lykke til med et mer balansert liv. Det vil forhåpentligvis lede deg til den kroppen du vil, noe som igjen vil gi selvtillit til å bedre både kjærlighetsliv, gi deg en flottere jobb og enda større muligeheter for en rik selvrealisering av dine innerste drømmer.
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Johannes trøkker på: 30. desember 2012, 10:53
  Du sier du trøkker, men trøkker du virkelig nok til å vinne både NM i bygging og styrkeløften etterpå?!
  Kjører du rabies før tunge bøyøkter forresten?

  Det er mulig du prøver å være morsom, men med fare for at du faktisk er seriøs skal jeg prøve å forklare deg de faktiske forhold i en verden fylt med kjemiske prosesser som de fleste av de ikke har forutsetninger for å forstå.

  Forskning, både kvalitativ og kvantitativ, metodisk korrekt og definitivt også metodisk ukorrekt, viser følgende korellasjoner mellom doping og aktivitet i Norge.

  Fitness: Mange doper seg, men nekter, noen er reine og meget stolte av det.
  Classic: Stort sett alle doper seg, men ikke så mye fordi de er kloke nok til å innse noen av livets realiteter. Noen av de er internt offentlige med det, men ingen er offentlig offentlig med det.
  Bygging: Alle doper seg i mer eller mindre grad. De fleste i en så stor grad at de er like spennende å forske på som alle andre ukontrollerte og uetiske forskningsprosjekter. De gir inntrykk av å leve vellykkede og flotte liv, sannheten er ofte det stikk motsatte. De er særs internt offentlige om det da de trenger dophjelp fra sine mer rutinerte, og ofte psykisk nedtrykte, "lærere" innen feltet. Svært få, om noen, forteller offentlig offentlig offentlig hvor dårlig realiteten er.

  Styrkeløft: Jevnt over dopingfritt i Norge med unntak av en og annen harrytass som tror at alle som er sterkere enn han må være dopa. Disse tullingene melder seg inn i klubber, trøkker i relativt små doser i all hemmelighet, overpresterer på et stevne og blir tatt....evt blir anmeldt av en lagkammerat og luket bort på den måten. Det er korrekt at styrkeløfterne prater en del om "trykk" (ikke trøkk, bortsett fra i Valdres og i Oppland men da pga dialekt). Dette er en følelse de har i kroppen, gjerne pga særdeles fulle energilagre som de igjen har pga et utstrakt matinntak over lengre perioder.

   
  15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ned i vekt med eca- mix? på: 30. desember 2012, 01:09
  Hei! Personalangrep! Les stickyregler!

  Jeg misliker å være ovenfra og ned, men jeg tror du mener personangrep. Personalangrep hadde du kunne kalt det hvis det var et angrep på noen som jobber her på forumet, f.eks en moderator. Såvidt jeg kan se er du ingen moderator. Ergo blir det et personangrep du er utsatt for og ikke et personalangrep.

  For å holde meg innenfor topic kan jeg jo også si at eca-stack kan være så mangt. Vi snakker her kjemiske prosesser på et nivå langt høyere enn det folk flest og trådstarter spesielt sannsynligvis kan fatte. Jeg vil heller stacke kardiotrening med et fornuftig kosthold. Det er en treningsstack for god helse og et godt liv. Dette vil også gi deg mange andre fordeler.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • «Simplicity is the key to brilliance» - Bruce Lee
  Bruk disse spesialmetodene og få muskelvekst.
  Er du på jakt etter proteinmuffins? Se her!

  10 tips for å bli god i benkpress

  Trening24.03.2020200

  Benkpress er en utmerket øvelse for å trene armer, bryst og skuldre.
  Bruker du multivitamin? Disse råvarene gjør samme nytten.