Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 79
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvor ofte handler du på matvarebutikken? på: 16. august 2007, 18:21
    I'm baaaack Cheesy

    Nettopp flyttet for meg selv, og jeg merker at det blir MYE handling. Mer eller mindre hver eneste dag. Alltid noe jeg glemmer på butikken.  :Smiley
    2  Kosthold / Oppskrifter / Avokado i salat?? på: 12. mars 2007, 22:20
    Lenge siden jeg har skrevet noe her, men jeg har et spørsmål. Dere som bruker avokado i salaten, hvordan skal konsistensen være? Jeg bruker den vanligvis kun til guacamole, og da kjøper jeg den veldig moden og myk, men det er vel kanskje en fordel hvis den er litt hardere i salaten?
    3  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Fjerne tyggi fra klær??? på: 13. november 2006, 21:42
    Hehe, jeg vil IKKE ødelegge toppen. Det er ikke mye, men litt på den ene stroppen. Den alkoholen, den alkoholen :p
    4  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Fjerne tyggi fra klær??? på: 12. november 2006, 22:53
    Jeg har litt tyggi på en topp jeg lånte av en venninne i helga, er det mulig å fjerne det uten at hun legger merke til det?
    5  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Frustert - sint - lei - dårlig samvittighet på: 12. november 2006, 15:50
    Jeg tror du har et poeng stallion, kanskje jeg ikke prioriterer treningen høyt nok. Men det har gått langt over en måned siden jeg skrev innlegget, så det er på tide med noen oppdateringer. Akkurat nå går det mye bedre. Jeg har trent tre ganger denne uka, og det er helt akseptabelt med tanke på hvor mye lekser jeg har hatt og hvor mye jeg har jobbet. Har forresten fått en ny og bedre jobb nå, så det hjalp betraktelig på humøret. Selv om alt ikke går min vei, har jeg innsett at jeg må bare leve med det. Tror også det er bedre å ha tre harde og intensive økter i uka, enn seks dårlige.
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Deff for å få plass i russebuksa på: 12. november 2006, 15:35
    Det spørs jo helt på modellen. Jeg syns buksene var ganske store, men vanvittig korte! Var så vidt small i unisex var lang nok, og jeg er ikke så høy. Men det er sant som dere sier, russebuksene skal være litt store. Bruker vanligvis XS. Jentegenseren bestilte jeg i small, men har hørt at de skal være ganske små i størrelsen??
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Mat på: 09. oktober 2006, 00:23
    Du kan fint spise brød, men det forutsetter at du holder deg til de grove typene, helst fullkornsbrød. Et godt alternativ er selvsagt knekkebrød. Ellers kan du prøve havregryn, eventuelt 4-korn til frokost.
    8  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: sirupsbrød på bulk?! på: 05. oktober 2006, 22:47
    Du mener grovbrød med sirup?
    9  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Frustert - sint - lei - dårlig samvittighet på: 02. oktober 2006, 21:22
    Sant det Alexander, men jeg klarer ikke å gi faen i leksene. Vil gå ernæring etter at jeg har fullført allmenn, og da trenger jeg svært gode karakterer. Jeg blir bare så frustert når tiden ikke strekker til. Jeg MÅ jobbe en del da jeg trenger pengene, jeg MÅ gjøre alle leksene grundig da jeg trenger gode karakterer, jeg MÅ trene tilstrekkelig for å holde kondisjonen oppe og kroppen i form, jeg MÅ spise sunt for å få maksimalt ut av treningen, jeg VIL prioritere vennene mine ganske høyt og jeg FORTJENER å gjøre akkurat det jeg vil i helgene. Bare disse tankene sliter meg helt ut  Sad
    10  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Frustert - sint - lei - dårlig samvittighet på: 02. oktober 2006, 11:59
    Sånn ble det av og til på videregående for meg også.. Alt for lite søvn og for mye å gjøre.
    Men det som er lurt å gjøre da er faktisk å få kontroll på dagene, prioritere det man syns er det viktigste. Stresse ned er også veldig relevant.


    Du kjenner til problemet, ja. Går allmenn, så det er kanskje ikke så rart jeg har mye å gjøre. Men alt tar så mye tid, jeg kan sitte i timevis med ETT fag! I tillegg er jeg en veldig stresset person i utgangspunktet, og det gjør ikke saken bedre. Treningen er det viktigtste, jeg føler meg så mye bedre da, men når tiden ikke strekker til er det lite jeg kan gjøre Sad

    eller gjør som meg, ta det du rekker over av skole osv, men pass på å ikke ta på deg for mye, du skal ha tid til venner, deg selv osv.

    vil du feste, fester du, vil du ikke feste fester du ikke! livet går vidre, du kan stå over en dryss med treninger, en dryss med fester osv.. alt er opp til deg, se litt lysere på det så ordner det seg....

    Ja, jeg vet det, men det er bare så mye lettere sagt enn gjort.
    11  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Frustert - sint - lei - dårlig samvittighet på: 29. september 2006, 23:21
    Vet ikke helt hvor jeg skal poste denne, men jeg prøver her.

    Jeg vet ikke hva som er galt med meg. Treningsmotivasjonen kan gå fra å være på topp til bunn, bare på noen få timer. Dessuten har jeg ikke matlyst. Eller det vil si jeg er sulten, men det er ingenting jeg har lyst på. Det eneste som faktisk frister, er Wasa Sport knekkebrød eller FiberRik med cottage cheese, salat, ost og skinke. Jeg spiser bare for å spise. Lørdag er spisedagen, men jeg forandrer ingen av måltidene før kvelden kommer. Da er det som regel ei flaske vin, og kanskje et par øl på menyen. Dette topper jeg med store porsjoner nattemat, ofte bestående av noe svært usunt. Den eneste gangen i uka jeg tillater meg selv å spise akkurat det jeg vil.

    Jeg har så liten tid. Det føles om som jeg har så utrolig mye å gjøre. Vanligvis klarer jeg alltid å presse inn fire økter i uka, men nå har det bare blitt TO treninger siden søndag  Shocked  :Smiley Jeg har hatt mye lekser og mange prøver, så det var først da jeg satte meg ned i går, jeg kjente hvor sliten jeg var. Droppet treningen til fordel for søvn. Det hender ofte jeg må legge meg nedpå litt etter skolen, men det er ikke en god vane!! Kommer meg som regel aldri i seng før halv 12, og jeg står vanligvis opp rundt hall 6, så det er ingen tvil om at jeg sover for lite i forhold til aktivitetsnivået mitt. Jeg VET hva problemet mitt er; jeg sover for lite og stresser for mye, MEN det er så mye lettere sagt enn gjort å ville forandre på det. Jeg har så ubeskrivelig dårlig samvittighet for treningsøktene mine denne uka. I tillegg skal jeg i bursdagsfest i morgen, og jeg VET det kommer til å bety en del alkohol. Jeg holder på å bli gal!! Men på den andre siden, ville jeg aldri vært foruten festingen. Noen som har det samme problemet??
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: DEPPA!!!! på: 10. september 2006, 12:03
    Absolutt.. Men når du får litt innabords pleier samvittigheten å stige.. også starter jeg å legge mega planer for treningen når jeg drikker =) Har nesten sluttet å drikke nå da men..

    Hehe, ja ikke sant? Da skal du enten bli verdens sterkeste eller verdens raskeste Wink
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: skinke på: 08. september 2006, 20:43
    Det finnes også mager servelat med kun 9 % fett, men kokt skinke vil likevel være et bedre alternativ. Trenger ikke kjøpe den dyreste, ta deg en tur på Rema, der har de billig og godt pålegg  Smiley
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: DEPPA!!!! på: 08. september 2006, 20:37
    Jeg forstår akkurat hva du mener, jeg har det samme problemet. Hvis jeg går glipp av eller mister en trening, blir jeg helt stressa. I perioder hvor jeg jobber mye i tillegg til skolen, holder det på å gå rundt for meg. Jeg er fast bestemt på å ha fire treningsdager i uka, men det hender en sjelden gang det blir en eller to dager mindre. Nå har jeg vært syk i flere dager, og har ikke hatt en eneste økt siden lørdag  Shocked Samvittigheten er på bånn!! I tillegg skal jeg ut på byen i morgen, og det gjør ikke saken bedre. Noen som kjenner seg igjen??
    15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Youghurt!? på: 16. august 2006, 14:11
    Mager kesam + fun er nok det beste alternativet ja.. Men om man ikke er på super-slankern så forstår jeg ikke helt problemet med litt sukker. Til info så spiser Bjørn Dæhli sjokolade og vafler med god samvittighet. Med andre ord, trener man litt har ikke kroppen vondt av litt sukker.

    Det er sant, ingen har vondt av litt sukker, men så lenge det finnes bedre alternativ, ser jeg ikke problemet. Det er lov å kose seg en gang i blant, men i et samfunn der vi har tilgang til sukkerholdige produkter døgnet rundt, blir plutselig det sukkert fra yoghurten, syltetøyet, frokostblandingen, ketchupen og Litagoen til ganske mange gram. Det er viktig å se opp for det skjulte sukkeret. Mange produkter inneholder så mye mer enn vi tror.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 79
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!