Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Oppskrifter / Lunsj på skolen på: 21. januar 2013, 19:08
    Hei!  Jeg er ei jente som vil øke muskelmasse, bli strammere i kroppen og bli generelt i bedre form. Jeg har trent før, og har hatt en god periode på et halvt år, men for 3 mnd siden sa det stopp. Skolen tok overhånd og jeg orket ikke trene noe. Men nå har jeg startet på nytt og det har gått kjempe bra! Jeg er på min 3. uke nå, og har allerede gått ned mange cm rundt lår, midje osv.

    Jeg er ikke stor, men har fyldige bein. Det jeg trenger hjelp til er å få kanskje noen oppskrifter og tips på mat som er sunt og mettende og bra for meg og treningen min. Jeg syntes det er vanskelig å vite hvordan mat jeg skal ta med på skolen, de dagene jeg slutter halv 4 f.eks. Jeg lurer også på om jeg kan bytte ut brød med noe? Grove vafler, lapper eller ligndende. Jeg vil ikke ha knekkebrød, for da blir jeg ikke mett.
     Jeg har ikke proteinpulver eller andre sånne ting, så trenger litt tips om mat som kan lages med "vanlige" ingredrienser.
    Jeg jogger minst 30 min, 4 ganger i uka, i tillegg til styrketrening. Tar meg alltid ut på hver trening og jeg ser at det gir resultater.
    Håper på svar :-)  Hilsen Camilla, 19 år.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!