Visning av honnrposter for RkD
Sider:
 • 1
 • ...
 • 11
 • 12
 • 166  Trening / Strongman / Sv: Styrkeløft og strongman, skill de. 10. oktober 2007, 19:45
  Tror det fleste er enige om å dele strongman og styrkeløft, for hvem vil vel assosieres med styrkeløft etter å ha lest everhuge sine innlegg.
  Honnr gitt av : Kikki, 10. oktober 2007, 21:20
  167  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: hva ser jenter etter? 22. september 2007, 21:10
  et spørsmål bare til jentene:

  hva ser de etter fysisk sett i en mann?  Til nå er det kun gutter som har svart på spørsmålet. Den eneste jenta som har skreve innlegg til tråden skjønte ikke, og klarte dermed ikke svare på spørsmålet.  rofl
  Honnr gitt av : Ivrig pingle, 24. september 2007, 09:48
  168  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Sexysexy 22. september 2007, 21:25

  Tusen takk.

  http://winisdoerfer.free.fr/forum/index.php?PHPSESSID=f69f435be7a00c8f78567e946e9cc705&board=18;topic=177.13
  Honnr gitt av : bjørn`, 22. september 2007, 21:30
  169  Generelt / Åpent forum / Sv: EvolusjonsTEORIEN - feil og mangler 02. september 2007, 18:41
  Jeg orker ikke gå gjennom alt på 19 sider for å svare på alt som skrives som bør svares på, så det får forbli med de siste sidene. Jeg vil og nevne jeg er fra vestlandet og er rett på sak, jeg går ikke rundt grøten, men kaller en spade for en spade. Jeg prøver ikke å såre noen, men sier ting som det er, så ikke ta det opp personlig dersom jeg 'sårer' noen med det jeg skriver.

  Når det gjelder evolusjonslæren, så vil jeg begynne med å si at den faktisk ikke er noen vitenskapelig teori, den oppfyller faktisk ikke kriteriene til å viteskapelig sett kunne kalles en teori, men den er best kjent som 'evolusjonsteorien'. Jeg kan dessverre ikke gå i detaljer her, dette har jeg fra en kammerat av meg som har brukt en god del tid på emnet, jeg må si jeg ikke har brydd meg med å diskutere dette så jeg kan dessverre ikke punktvis gå til verks å vise hva kriterier som mangler. Info om dette kan helt sikkert finnes mye om dersom man bruker tid på å google det. Dersom noen vil gå rundt og tro man har aper i slekta, er de selvsagt fri til det, men det er ihvertfall ikke aper i min slekt. Så evolusjonslæren er med andre ord en lære, eller du kan kalle det en trosretning eller religion, for det er akkurat det det er; folk velger å tro det. Som regel på absurd dårlig grunnlag, som feks de går rundt og tror det er bevist, noe det ikke er og heller aldri kommer til å bli. Selvsagt finnes det en form for evolusjon i Guds skaperverk, han er jo ikke dum, men det er ikke det samme som vi stammer fra apene. Det sies og at det hele var et bestillingsverk, og Darwin selv ble en kristen, men har ikke kilde henvisninger på dette.

  En ting jeg spesielt vil nevne som er et veldig vanlig spørsmål folk stiller seg er; "Dersom Gud finnes slik Bibelen sier, hvordan kan han da la alt det onde skje?". Dette er et godt spørsmål, og grunnen til at så mange sliter med dette er pga de ikke vet hvordan verden fungerer. Ja, Gud er allmektig, men det betyr ikke han kan styre på som han vil. Han må nemlig forholde seg til visse universelle lover.


  ***
  Hvilket 'beviser'? Det finnes ingen beviser for at evolusjonslæren er riktig dersom du tenker på det. Og for min del må man koke opp så mange 'beviser' man vil, jeg vet hva som er riktig, jeg har opplevd altfor mye til å ha den minste tvil om hva som er sant. Og ja det er snakk om tro, Gud har ikke noen interesse av å 'bevise' at han finnes med å komme ned og la seg intervjue på CNN. Han har gitt menneskene mer enn nok via Jesus, det er mer enn nok der til å velge å tro og ta imot frelse og bli født på ny. Det er en stor feil folk gjør ved å tro at først må jeg bli overbevist om at Gud finnes, så skal jeg bli en kristen. Det er ikke slik det skjer. Det skjer ved at man hører om hva Jesus gjorde, VELGER å tro det er sant, og handler på det. SÅ kommer troen, og erfaringene, det er ikke omvendt.  ***
  Vel det er enkelt å kaste ut setninger som denne uten snev av backing, og det er lov, men det er det ikke noe hold i. Det er ingen annen bok i hele verden som er blitt så gundig kritisert og i detaljer prøvd å finne hull i, som Bibelen. Men det har ikke skjedd. Selv om de er sterkt uenig i Bibelens innhold, kan de bare konkludere med at den virker autentisk. De som og mener det er hull i dens innhold, leser heller ikke sammenhengen, og drar setninger ut av sin mening.


  Vel det får holde. Husk hva jeg skrev til å begynne med; er ikke ute etter å angripe noen, men går ikke rundt grøten, sier ting som det er.

  jarle


  Jeg er også vestlending og sier rett ut at det er sjelden jeg får høre (lese) så mye pisspreik som her, med mindre jeg snakker med andre av disse superreligiøse folkene, for du finner sjelden folk som har ett mer forvrengt syn på ting enn ekstremister.

  Siden jeg mener Shemhazai allerede har fått frem mye av det som er galt med ditt innlegg, velger jeg å ikke kommentere det noe videre.
  Honnr gitt av : Zuul, 02. september 2007, 20:03
  170  Generelt / Åpent forum / Sv: EvolusjonsTEORIEN - feil og mangler 25. august 2007, 12:33

   Når han kom ned til jorden i en menneskeskikkelse oppgav han store deler av sin makt, og han brukte kun den reduserte makten han hadde til formål, dedikert til å mennesker til å tro på han. Dvs han gjorde undre, som å helbrede blinde, lamme, spedalske, og ja, han vekket til og med døde mennesker til live.

  Han er allmektig, men allikevel er dette "alt" han får til. Blir litt som å sende ut 100 reklameposter, når du har media som internett og tv for å promotere noe.

  Har aldri skjønt helt det med Adam, Eva slangen og eple. Regner med slangen og metafor for Satan (sånn jeg har skjønt det), og er godt mulig eple er metafor for ett eller annet. Uansett synest jeg allikevel at når Gud skal skape en så perfekt verden, lager noe som så lett kan ødelegge så mye med dette fantastiske skaperverket så lett, og som samtidig er så lett tilgjengelig.

  Blir som å avruse en narkoman , for så når du sender han hjem, dele ut narkotika og satse å at han ikke begynner igjenn.
  Honnr gitt av : Beefcake, 25. august 2007, 12:35
  171  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? 18. mars 2006, 13:41
  Sitat
  Under de dressene vil jeg tro det ligger en gjennomsnitlig fotballkropp, å spør du hva flertallet av jentene liker, så er det netopp det
  .

  Hva du mener er en forballspiller vet jeg ikke, men for og finne "fortballspillere" med så tynne bein må du nok ned på lilleputt nivå. Du finner ikke mange fotballspillere som driver professjonelt som ser ut som dette.

  PS kommer fra en som ikke synest noe særlig om fotball.
  Honnr gitt av : Bob Paar, 18. mars 2006, 13:58
  172  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / SV: Det finnes faktisk ikke penere dame en dette(Linda Fodor) 19. oktober 2005, 18:21
  Synd og si det hemanhoe, men i dette tilfellet har en dame mer peiling på damer enn deg  Erter
  Honnr gitt av : Marianne, 19. oktober 2005, 18:59
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 11
 • 12
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!