Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • 1  Generelt / Kjøp og salg / Superpump 250 og Size On fra Gaspari selges billig! på: 25. mars 2012, 21:19
  Superpump 250(399,- Charlottenberg) og Size On(599,- Charlottenberg). Selges til høystbydende. Helst samlet, begge boksene er av den store typen, ikke porsjonsposer. De er forseglede og holdbare til slutten av 2013.

  Jeg er blakk om dagen, så by i vei!
  2  Generelt / Kjøp og salg / Grovt ankerkjede i sølv selges latterlig billig! på: 25. mars 2012, 21:18
  Tykt ankerkjede i sølv!

  Den største typen ankerkjede i sølv man får kjøpt hos vanlige norske gullsmeder. Merket 925-Sølv. Smykket ble kjøpt på impuls fra Thune Urmaker og gullsmed for 3750,- Det er kun brukt et par ganger, og fremstår som nytt. Selges til høystbydende over 1000,-

  http://pics.qxlstatic.no/20_67414809...de-i-soelv.jpg

  Ta kontakt på pm for mer info eller kjøp.
  3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Konkurranse: Største kroppstransformasjon på: 22. mars 2011, 01:01
  Et halvt år på noe liknende health and fitness concept. Lite hensiktsmessig plassering av armene gjør at en del valker på første bildet blir borte, på andre bildet skjuler de årene nederst på magen.  Dette er ingenting i forhold til mange av de andre bidragene på forumet, da jeg bare har tatt av litt fett og blitt litt brunere.
  Mitt bidrag!
  4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Noen som pleier å handle ved grensen i sverige?? på: 28. september 2010, 11:05
  Nå ve
  Hmm, hiver meg på denne tråden i stede for å lage en ny Smiley
  Betaler greit for en boks SizeOn og/eller No-Explode...

  PM meg...
  Nå vet ikke jeg hvor i landet du holder til.
  5  Trening / Styrkeløft / Sv: Klubbmesterskap i OSK - Bilder på: 28. september 2010, 11:03
  mhg? Trodde du var bergenser jeg.. :p
  6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Jeg har spist min siste kylling... på: 28. april 2010, 14:59
  Interessant at du avviser innholdet i en film du aldri har sett. Da er jeg liksom ikke såå interessert i dine fremtidige meninger, det regner jeg med at du skjønner. Lite konstruktiv debatt her egentlig. At kolestrol tetter blodårer er neppe en forkastet kunnskap. Tvert om er det vel flere piler som peker i retning av at kolestrol er helseskadelig enn noensinne.
  Jeg trenger ikke se filmen for å kunne forkaste påstandene du legger frem.
  7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Jeg har spist min siste kylling... på: 17. april 2010, 02:50
  Påstandene du siterer i første innlegg er basert på foreldet og forkastet forskning. Bare tull. Kunne likevel tenke meg å se dokumentaren om så bare for underholdningsverdien.
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 18:13
  Jeg trente på elixia i sommer og meldte meg inn på nettopp Colosseum. Der var jeg flere ganger i kontakt med salgssjefen og mitt inntrykk av han er en helt annen enn beskrivelsen du kommer med. Han virker som en veldig oppegående og forståelsesfull kar. Så selv om jeg er veldig enig i at dette er en lite flatterende måte å bringe inn nye kunder på, vil jeg bare påpeke at han har vært langt over gjennomsnittlig serviceminded og er en veldig hyggelig person å ha noe å gjøre med. Jeg ser frem til å trene der igjen!

  (skulle bare ønske det var litt bedre plass der...)

  Det var absolutt sånn han virket når jeg snakket med han også. Og det er en av grunnene til at jeg takket ja til tilbudet.
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 17:36
  Til pass! Nå lærte han at man ikke skal kødde med kundene!  Grin
  Vet nå hvor jeg ikke skal begynne å trene, eller melde meg inn.
  Alle firmaer har en og annen cowboy ansatt, ikke nødvendigvis slik at det er et dårlig sted å trene av den grunn. Men cowboyvirksomheten til selgeren jeg møtte har ødelagt førsteinntrykket for min del.
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 16:34
  Da har jeg vært innom Elixia Ringen for å benytte angreretten min. Det viser seg at selgeren for sikkerhets skyld har meldt meg inn i feil senter. Så i utgangpunktet måtte jeg dratt til Coloseum for å få sagt opp. Men jeg fikk snakke med serviceleder, som var svært lite imponert over selgers metode. Oppsigelse ble fakset over til Coloseum, og serviceleder skriver mail direkte til selger, som viser seg å ikke være en fersk selger, men salssjef på Coloseum.
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 16:23
  Heisan people. Jeg svinlet elixia i 2 år mens jeg gikk på vgs.
  Helt i begynnelsen når jeg faktisk betalte for et medlemskap der ville jeg komme meg ut av 12mnd kontrakten etter 4 mnd. Det var faktisk ganske enkelt. Jeg gikk til et av kontorene der og sa jeg hadde fått en migrene som ofte gav utslag når jeg trente. Og det var blitt umulig for meg å trene lenger. Kontormannen var veldig forståelsesfull og avsluttet kontrakten der og da.

  De første månedene etter medlemskapet mitt var avsluttet sa jeg at jeg hadde glemt kortet. De sjekka databasen og så navnet mitt og slapp meg inn. Etter en stund sto jeg markert som rødt eller noe slik at det var opplagt at medlemskapet mitt var avsluttet.
  But I had a cunning plan you see.. Nå sa jeg til dem at jeg hadde akkurat meldt meg inn og at jeg ikke hadde fått kortet enda. De sjekket opp navnet mitt og så at jeg ikke hadde et aktivt medlemskap. De unnskyldte seg deretter og sa at aktiveringsprosessen kunne ta fra et par uker til en måned å funke. Denne planen funket noen måneder før jeg merket mistenksomhet.
  Så jeg måtte komme med en ny plan. Jeg Hadde en kamerat som lånte meg elixia kortet sitt, det funket topp, men jeg kunne ikke alltid trene når jeg ville. Så jeg begynte å si at jeg hadde glemt kortet, og oppgav hans navn når de skulle sjekke medlemskapet mitt. Dette funka frem til en dag når de spurte om fødselsdatoen...
  Min siste cunning plan var å spørr om å signere en kontrakt hvor jeg hadde prøvetid på 15 dager eller noe. Sånn som trådstarter gjorde, bare at trådstarter var så paranoid at han trodde de hadde lurt ham.. Jeg trente der i 15 dager, gikk til en av de ansvarlige på elixia og sa jeg skulle flytte. Dermed var det lite vits for meg å ha medlemskap der videre, og takket nei til 12mnd kontrakten.


  Selvfølgelig har jeg blitt lurt, jeg har takket ja til ti dagers uforpliktende gratis trening. Og istedet har jeg fått en ett-årig treningsavtale. "10-dagers kampanjen" eksisterer ikke og har aldri eksistert. 10 dagers angrerett er ikke et tilbud, det er en lovpålagt rett, som forøvrig skal være 14dager.
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 14:22
  Jeg skjønte hva du mente. Er ganske sikker på det var det samme som skjedde meg. Om jeg husker rett. Ble bare litt sånn flashback når du skrev innlegget. For jeg sa ingenting om jeg ville binde meg for 12mnd eller ikke, og ble det. Selv om ja det var planen.

  Hadde jeg oppsøkt senteret for å melde meg inn, hadde jeg forventet dette.
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 14:18
  Sånn var det jo på lhmr også. Av en som har jobbet der i 8år.
  Så tror ikke det er missforståelser nei. Men ja, dumt å ikke lese kontrakten.
  Jeg innser i ettertid at jeg gjorde en litt korttenkt vurdering. Men selger forsikret meg hele veien om at jeg ikke bandt meg opp til noe. Og kontraktsarket er jo til alt slags bruk avhengig av hva selger krysser av på og skriver etter at jeg allerede har signert.
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 13:56
  Greia er at jeg hadde veldig lyst til å prøve tilbudet, synd det bare var løyn.
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Svindlet av Elixia! på: 29. januar 2010, 13:44
  Jeg hadde banket opp fyren liksom, bare så det er klart haha:D

  Men har du kontaktet politet? Det er jo ren svindel.

  Jeg fikk visittkortet hans, og det bor bare en ved det navnet i Oslo Wink
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.