Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights på: 10. april 2013, 04:58
    Ser ut som det er umulig å få noe inn til dere jentegutter, dere ser for jævlig ut og er en distraksjon for øye! liker dere Tightsen så bruker dere shorts eller bukse over det igjen, dere er rett og slett en sjenangse for dem fleste! Egoet deres er LITT for stort om dere ikke tror at 80% av studioe syns dere ser helt patetisk ut, regner med at 15% gir faen og 5% der igjen bruker den satans klovne boksa.. 
    2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Menn i tights på: 08. april 2013, 08:49
    Ble tipset om dette innlegget via facebook å måtte selvsagt lage meg konto når jeg så fikk lest alt. Må si det har vært underholdende! Vil rekke en stor takk til trådstarter, vurderer faktisk å donere noen kroner til deg!

    Uansett hvor mye dere påstår at denne TIGHTSEN hjelper så driter jeg laaangveis i det, det å få ufrivillig øyekontakt med et mannlig rumpeball i knullepossitur når han tar markløft er jeg lite interessert i! Så mitt tips er å dra på en gaybar i Oslo eller hvor enn dere befinner dere, ta på dere tightsen og feel free to do what ever you want! Som jeg har skrevet på t-skjorta mi: Mannfolk i tights e faen ikje mainnfolk,jævla fitte! Ja har faktisk gått til innkjøp av t-skjorte med egenprodusert logo!

    Til deg/dere som ikke har fortstått budskaper til trådstarter/meg og andel flere, det å ha på seg Tights ser ikke bra ut, er irriterende,får deg til å se ekstremt femi ut *gulpe litt i munn* og ikke minst motbydelig! vektløfting og tights har ingen ting til felles!
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!