Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Når jenta er sterkere... sexy? på: 02. mai 2013, 18:34
    http://www.youtube.com/watch?v=-d2Mnra5LHs

    Tenkt om alle jenter hadde sett slik ut?
    Utrolig søt og feminin og sexy, og åpenbart veldig sterk, og sikkert sterkere enn den gjennomsnittlige mannen i gata.
    Det er ikke noe mål i seg selv å være svakere enn jenta, jeg sier bare at jenters kroppsfigur er i endring og at jeg synes kombinasjonen jenter & muskler er vakkert.

    2  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Når jenta er sterkere... sexy? på: 01. mai 2013, 00:34
    Noen gutter som er i denne situasjonen?

    De siste par kjærestene jeg har vært sammen med har faktisk vært fysisk sterkere enn meg, og jeg lurer litt på hvor vanlig/uvanlig dette er? Jeg er ca. 1.75 og veier rundt 66-67 kg, så jeg er ganske liten. Jeg trener jevnlig, men mest kondisjon - jeg elsker å løpe. Jeg tiltrekkes ikke av bodybuildere eller veldig muskuløse jenter, bare naturlig utseende "normale" jenter. Begge mine to forrige kjærester trente regelmessig styrketrening, og hun siste rimelig seriøst, men ikke fanatisk. Til å begynne med reagerte jeg litt på det, men etter hvert likte jeg det faktisk veldig godt. Hun siste kjæresten min sa rett ut at hun likte å være sterkest, og tok bl.a. mye initiativ til lekeslåssing (noe som etterhvert også fungerte veldig bra på soverommet", hehe). Pr i dag så digger jeg faktisk sterke jenter og damer (så lenge de fremdeles har feminine former!). Jeg tiltrekkes mer av det en syltynne jenter. Jeg digger at flere og flere jenter trener tungt og at kroppsidealet for kvinner har endret seg. Men det er ikke alltid så lett å se hvor sterk en jente er på forhånd, noe som også gjør det litt ekstra pirrende.

    Jeg har inntrykk av at det er et økende antall gutter som tiltrekkes av sterke jenter som trener (uten at man trenger å være homo av den grunn), men jeg er litt mer usikker på hvor mange jenter som liker tanken på å være fysisk sterkere. Jeg vet i hvert fall at de finnes Smiley
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!