Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trenger tips: Mer styrke og mindre vekt på: 18. juni 2013, 08:29
    Takker number1, skal prøve dette i et par måneder og se hvor det tar meg Smiley
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trenger tips: Mer styrke og mindre vekt på: 17. juni 2013, 12:19
    Lurer også på om hvordan jeg burde slite ut en muskelgruppe av gangen og la den hvile, eller at fullkropps trening er mest egnet for hva jeg skal oppnå. Er ganske grønn her Smiley
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trenger tips: Mer styrke og mindre vekt på: 17. juni 2013, 12:16
    Hei, jeg starta å gjøre endringer i kosthold for kort tid siden så fettprosenten er ikke veldig lav, så jeg regner med å greit kunne ta av 5 kilo fett før en kan bruke begreper som lav fettprosent.

    Jeg poster her på nybegynnerforumet ettersom at det er her jeg føler meg hjemme i forhold til styrketrening og treningsteori.Så langt så har jeg ikke foholdt meg til styrketrening da jeg har funnet idretten jeg har drevet / driver med for tilstrekkelig. Jeg har lest en del på nettet om styrketrening og hva en må gjøre for å oppnå forskjellig resultater. Noen sier at en bør trene maks styrke eller mange repitisjoner da dette vil gi mer styrke og mindre volum. Målsetningen er effektive muskler (om noe slikt finnes og ikke kun er genetisk tildelt). Trener lite bein om dagen da disse er i litt for god form og veier for mye, så her blir det snakk om å slanke bort eller å la dem forvitre.

    Så det jeg leter etter info om er hvordan å trene for å klare å bygge muskler mest mulig egnet klatring. 110 kilo er ingen god vekt å ha når en skal henge i noen spisse kvartskrystaller.
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Trenger tips: Mer styrke og mindre vekt på: 16. juni 2013, 09:50
    Hei, jeg er ny her på forumet og kunne trenge råd vedrørende trening og kosthold.

    Jeg er en hobbyklatrer som sliter litt med progresjon og har av den grunn tatt opp styrketrening og kaloritelling. Det er mulig jeg har valgt feil idrett i forhold til fysikk ettersom at jeg er 192cm og veier 110 kilo, men koser meg klatring/buldring og ser på størrelsen som en del av utfordringen. Trener klatring eller styrke ca. 5 dager i uka og har ingen større fettlagre å slanke bort. Drømmen min er å gå ned i vekt og bli sterkere, så det jeg søker er mer effektive og riktig disponerte muskler. Jeg ser at dette er en langsiktig prosess som vil bli ekstra lang dersom jeg skal prøve å feile, har lite greie på dette så av den grunn trenger jeg noen råd.

    Ser for meg å gå minus i kalorier samtidig som at jeg trener ca. 5 dager i uka. Er usikker på om jeg burde trene hele kroppen hver gang eller om jeg burde isolere muskelgrupper, hvor mange repetisjoner og belastning er egnet for mitt behov etc. Setter pris på alle innspill  Smiley
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!