Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Gå ned i fettprosent, men samtidig bli et friskere meg? på: 10. juni 2016, 02:06
    Hei.

    Jeg er en 20. år gammel og driver med kampsport og diverse kroppsvekt øvelser og trives med dette, men sliter veldig på kjøkken delen. Problemet er ikke i det at jeg sliter med å spise sunt og har dårlig disiplin til dette, men heller det at jeg har ikke aning hva jeg egentlig burde spise.

    Har vært kresen på å prøve ny mat helt siden jeg var liten og er åpen for alle råd! Det sies litt at jeg har oppdaget f.eks hvor godt Kesam, Cottage cheese, osv er det siste året...

    Men ja, hvis noen kan gi meg tips på hva jeg burde spise igjennom en dag, helst en hel uke med fullstendige måltider hvis noen har tid :-)

    Når jeg virkelig satser vil jeg stå opp, drikke en kopp kaffe og gå ut å ta meg en joggetur/intervall tur (avhenger av hvilken dag), for å så gå inn og lage f.eks en omelett, ta diverse kosttilskudd og drikke mye vann. Igjennom dagen vil jeg drikke tre kopper grønn te (cirka) og en god del vann, men jeg er dårlig med å spise mellom måltider (hvis noen vil gi tips på noe enkelt hadde jeg satt pris på det) og middag er vanligvis det jeg får hos foreldrene Wink Men snart flyttes det ut og da blir det selv laget middag (gleder meg).

    Men ja, vil gjerne ha tips på måltider jeg kan spise for mine mål og tips til hva jeg kan gjøre/lage.

    Takk på forhånd.
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Gå ned i fettprosent? på: 16. april 2015, 00:03
    Hei!

    Mitt mål er å gå en del ned i fettprosent, men trenger hjelp til å gjøre dette siden det ikke har skjedd mye med fremgangen min.

    Til kosthold spiser jeg en del sunt og drikker bare vann og grønn te. Måltidene jeg spiser i løpet av dagen blir gjerne havregryn m/ banan, rosiner, knekkebrød med salami eller lignende kjøttpålegg, Gresk yoghurt, frukt som mellommåltider og til middag er vanligvis det mamma lager Wink (for det meste bare sunt).

    Treningen min er en variasjon av 5X5 styrke programmet med intervaller helt til slutt, intervaller og jogging noen dager og HIT trening noen dager.

    Føler treningen er på stell, men det er kostholdet jeg sliter med. De fleste matvarene jeg liker har mye karbohydrater i seg. F.eks. Jeg liker ikke tunfisk, cottage cheese, osv. Har noen tips til kosthold? :-)

    Takker!
    3  Trening / Forum for ungdom / Beste valg for militær sesjon? på: 03. februar 2015, 23:22
    Hei!

    Har drevet med en bulk en stund nå og jeg skal snart i sesjon del to i forsvaret, så her om dagen prøvde jeg meg på den tredemølle testen ved hjelp av en kompis, så der klarte jeg bare 9. Minutter (tilsvarer rundt 2-3 i karakter). Dette er for dårlig, og for meg som kanskje skal ta utdanning i forsvaret vil helst gjøre det bra på alle prøvene, men jeg vil ikke slutte med bulken min midt i, så hva synes dere jeg burde gjøre? Har sesjon om cirka 2-3 måneder.
    4  Trening / Forum for ungdom / Et sunt koshold for fettforbrenning? på: 01. februar 2014, 14:25
    Har noen tips til et sunt kosthold og treningsmetoder for maks fettforbrenning? Til nå så trener jeg utholdenhet 2-3 dager i uken og resten styrke.
    Maten jeg spiser starter vanligvis med en gresk yoghurt med eple og kanel eller veldig grov toast i brødristeren med smør og så en salat uten mye karbohydrater til lunsj, frukt eller yoghurt til mellommåltid og det modern lager til middag som alltid er noe sunt! :-)

    5  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trener, men blir ikke mindre på: 10. oktober 2013, 13:34
    Vekten er helt grei, den kan gå opp, men jeg løper ikke noe særlig. Kanskje jeg skal gi intervall en sjanse :-)
    6  Trening / Forum for ungdom / Trener, men blir ikke mindre på: 09. oktober 2013, 22:39
    Heisan! Er ny på forumet og vil starte det med et problem jeg har Sad

    Jeg begynte å trene i forrige vinter og gikk ned ganske mye (14 kg), men jeg har fortsatt fett på magen, hofter og lår. Det irriterer meg at plassene jeg har fett gjør at jeg får en ganske jente kropp til å være gutt. Før bikket jeg 80 og nå veier jeg cirka 65, men har fortsatt fett på kroppen.

    Dagen min starter med en frokost der jeg tar en skål Vita hjertegod frokostblanding og en kopp kaffe.
    På skolen i lunsjen tar jeg en salat med ingen ost, usunne greier osv.
    Kanskje en yoghurt innimellom og så spiser jeg det jeg blir servert til middag.

    Så skviser jeg inn en liten trenings økt hjemme der jeg gjør cirka 150-200 sit-ups, 50-100 reps med 10kg på hver arm, 30-50 push-ups og 30-50 squats. Har gjort det en stund og gikk ned mye før, men nå står kroppen helt fast og vil ikke bli kvitt det siste fettet jeg har !

    Hva kan jeg gjøre? Kan noen eventuelt sette opp en liten treningsplan og spiseplan til meg? Orker ikke kjøpe protein pulver og ta opp medlemskap på et treningsstudio heller.

    PS: Er en gutt på 17 år, cirka 177 cm høy og veier 65 kg.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!