Visning av honnrposter for Bjørnar39
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen strongman igjen 24. oktober 2013, 23:12
  Man må dope seg for å komme helt til toppen i styrkeløft også. Det er harde fakta. Det at du tror man må ha ett avansert dopingapparat for å lure seg unna sier sitt om hvor lite du vet om steroider. Det finnes ett stort utvalg av preparat man kan bruke uten å ha noen problem med å komme seg unna dopingtestene. Jeg har selv snakket med/hjulpet mange styrkeløftere oppigjennom årene i å sette opp kurer som egner seg for en doptestet utøver. Det er helt uproblematisk å komme seg unna. Om man tror noe annet burde man sette seg litt mer inn i hvordan ting fungerer.
  Honnr gitt av : ThePredator, 24. oktober 2013, 23:16
  2  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen strongman igjen 24. oktober 2013, 19:38
  står på steroider.net at HGH fikser dårlige gener..er sannhet i det

  ser han jo som fjortiss på dokumentaren..samme gener som alle middels store gutter i Norge han uten tvil.begge foreldra og søster ser også HELT normalbygde ut..så det er ikkenoe magisk der.jeg kjenner folk som hadde bedre gener og trente hardt som faen jeg...hadde de tatt 15 hgh shoots + masse steroider osv så hadde de også vært i samme situasjon.sånn ere bare...forskjellen på han og feks richard skog er at skog ikke vil risikere helsa i samme grad.du må være gæærn i tillegg til dedikasjonen og akseptere at du kan dø veldig tidling.det er de som er i toppen.det er den stygge sannhet.alle vet dette innerst inne..eller burde visst det.

  arild sier jo at ikke ønsker at doping var en mulighet for noen i dokumentaren....da hadde det vært kjørt fort hans del, mot skog.

  Det står på steroider.net? Det at du bruker steroider.net som kilde sier sitt om hvor kunnskapsløs du er om temaet. Den siden er drevet av en gammel steroidemisbruker som ikke har peilling på hva han snakker om. At vekst skal fikse dårlige gener er det latterligste jeg noensinne har hørt.

  Før du åpner kjeften om dette igjen så råder jeg deg til å lese om det på egenhånd, lære deg litt om temaet (ihvertfall basic kunnskap) først. Så slipper du å se ut som en klovn som du gjør nå hver gang du poster. Selfølgelig har Arild ekstremt gode gener. At han en gang var tynn og så helt vanlig ut har ingenting med gener å gjøre. "Gode gener" i dette gamet er ikke basert på det å se størst mulig ut naturlig. Det bestemmes ut i fra to faktorer:

  1) Hvor bra du responderer på dopingen.
  2) Hvor bra helsen din tåler dopingen i massive doser.

  Uten den ene eller den andre vil du sjelden lykkes.

  Blir provosert av uvitenheten her inne. Dere får leve i den lille boblen deres, så får vi som faktisk vil oppnå noe i denne sporten gå ut og gjøre hva som trengs. Skal du oppnå noe, enten det være i styrkeløft, strongman eller kroppsbygging MÅ du dope deg. Det er ingen annen alternativ. I styrkeløft kan man selvsagt ikke dope seg i like stor grad, da man må tilpasse seg til regler og lovverk for å unngå å bli tatt, men det blir selvsagt brukt doping blant ALLE i toppen der og.

  Hadde dere vist hvor utbredt doping virkelig var hadde dere fått bakovrsveis. En gjennomsnittslig boler har faktisk ikke mer enn 40cm armer og benker fortsatt ikke 100kg enda. Ei heller tar han 200 i markløft. Doping gir deg ingenting gratis om du ikke trener og spiser rett.

  At feite, utrente mosjonister sitter her inne og prater piss om de som faktisk oppnår noe i denne sporten provoserer meg (og sikkert alle andre med litt peilling til tusen) men skal ikke synke ned på fedmegutten hallvard sitt nivå her. Han av alle har jo brukt doping selv, så han burde vite hvor lite det faktisk gir deg med mindre du har gener, 100% trening og 100% kosthold på plass. Han har vel innsett at han ikke kommer til å lykkes uansett hva han trykker i kroppen, så han velger å rakke ned på de som faktisk oppnår noe. Hallvard lønmo, du er defnisjonen av en taper. Det er alle andre som sitter foran datamaskinen og prater piss om de suksesfulle i dette gamet som dere liksom elsker også..

  Honnr gitt av : FOG, 24. oktober 2013, 21:07
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!