Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Redd for å spise for mye! Tips til kosthold og trening? på: 15. april 2015, 22:34
  Hei, igjen!

  Tusen takk for svar! Har nå lligget på ca 1400-1600 kcal om dagen i ca 4 uker, har gått ned én kg og ser egentlig ikke noen forskjell i det hele tatt. Har trent litt styrke 3 ggr i uken + ca 30 min med intervaller etter styrkeøktene. Hva gjør jeg galt? Tips til evt kostholdsplan og treningsplan? Blir litt demotivert  når en så stor innsats ikke gir noen synlige resultater på én måned:/

  M:)
  2  Trening / Forum for nybegynnere / Redd for å spise for mye! Tips til kosthold og trening? på: 17. mars 2015, 00:44

  Hei!

  Er en jente på 23 år gammel som ønsker å gå ned i vekt. Veier nå 67 kg og er 173 høy. Er egentlig fornøyd med kroppsbygningen min, men vil bare bli en mindre versjon av hva jeg er nå. Så ønsker å gå ned i fettprosent og evt bli noen kg lettere. Jeg ser i utgangspunktet trent ut og er en sterk person og hvis jeg strammer kroppen så er musklene sånn smått synlig. Noe jeg ikke er interessert i er å se en sixpac, ønsker en slank, men sterk kropp, ikke denne bodybuild kroppen som er in nå. Ettersom jeg har et godt utgangspunkt som jeg har så er jeg redd for at jeg vil få skikkelig markert/bulkette kropp. Samtidig prøver jeg å spise rundt 1400kcsal om dagen fordi jeg innbiller meg at det er riktig mengde med kcal, noe mange er uenige i. Likevel så vegrer jeg meg for å gå opp i kcal inntak.

  Så, hvor burde jeg starte? Burde jeg ha spisedager? Hvor mye burde jeg spise og hvor ofte og hvordan burde jeg trene? Har noen evt tips for et typisk kosthold? Vil gjerne gå ned til 59/60 til 17. Mai. Realistisk?

  Setter pris på alt av svar!

  M:)
  3  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Hvor mange kcal må jeg få i meg? på: 15. desember 2013, 19:25

  Hei!

  Er en jente på 21 år, 173 høy og veier 68kg. Vil gjerne gå ned i vekt (helst til 58-60 kg ca), da jeg har begynt og få litt mage, samt at kroppen har blitt litt "dvass" i forhold til hva den var. Er absolutt ikke tjukk, men ønsker og bli fit. For å gå raskt ned i vekt, 1kg i uka (forhåpentligvis), hva må jeg da innta av kcal om dagen samt forbrenne? Sliter litt med dette regnestykket, og er redd for å innta for lite kcal i forhold til at jeg trener minst tre ggr i uken også. Da stagnerer jeg jo helt. Noen som har tips til hvor mye jeg nøyaktig må innta av kcal om dagen, samt hva jeg forbrenner en dag både uten og med trening? Og hvordan jeg kan få en oversikt over dette selv? Og er det noen som har noen treningstips i tillegg? Og hvordan kan man evt balansere alkoholinntaket her?

  Og et annet litt teit spm. Ønsker virkelig ikke å trene bort brystene mine (da jeg i utgangspunktet ikke har så store fra før av), er det noe jeg kan gjøre for å minimere sjansen for dette? Har flere venniner som har trent de helt flate og har endt opp med og ta silikon.

  Setter stor pris på alle svar!

  Mvh:)
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!