Visning av honnrposter for kubein
Sider:
 • 1
 • ...
 • 20
 • 21
 • 301  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders 18. mars 2007, 17:24
  Nei den kritikken er vel sånn sett helt på sin plass. Har bare uttalt meg på generelt grunnlag av det jeg har sett over en lengre periode. Reagerte ikke spesielt på debatten rundt Fagerli's artikkel, det var vel bare dråpen som fikk begeret til å flyte over Smiley

  Jepp, er klar over det. Reagerer ikke på hverken språkbruk eller litt krasse innlegg når det går hett for seg, det må en jo regene med. Stikker man hodet ut, må man tåle å høre andres mininger.

  Det som i bunn og grunn var hovedpoenget mitt, er den, etter mitt syn, generelt negative holdningen dette forumet ofte har. Mulig jeg er unntaket, men synes noen ganger det blir for mye drittsnakk rett og slett. Postes bra resultater, så prates det dop og/eller utstyr. Postes det teorier/artikler, så kritiseres dette nesten alltid. All treningsinformasjon kan kritiseres, når artiklene skrives så "enkelt" som de må for å "nå ut til massene". Postes det om strongman, kommer "de har ingen doptester". Postes det om styrkeløft, så er det "dritkjedelig å se på folk i mumie-drakter".  Honnr gitt av : Saktemensikkert, 19. mars 2007, 22:01
  302  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders 18. mars 2007, 11:20
  Hehe, har ikke registrert meg for å "forsvare" noen Smiley

  har som sagt lest mye på dette forumet, og forstår ikke alltid hvor all negativiteten kommer fra. Den *litt* usaklige kommentaren om middelmådige styrkeløftere var ikke myntet på denne tråden spesielt, men er det generelle inntrykket jeg har fått av forumet over tid. Dette ser kanskje ikke de det gjelder, men styrkeløftere fremstår ikke som en særlig positiv gjeng på dette forumet, grunnet en del folk som ødelegger en god del for andre.

  Kan nevne at min samboer, som ikke har særlig peiling på trening, bemerket det samme etter å ha vært inne på forumet. Jeg har aldri kommentert noe til henne om TF.no, hun gikk bare inn fordi hun var nysgjerrig.

  Må også legge til at samboeren min syntes det var utrolig artig å se på VM i styrkeløft. Hun syntes ikke det gikk "tregt" i det hele tatt, eneste hun lurte på var hvorfor noen ganger markløften og benkpressen ikke ble godkjent. Og hun syntes ikke draktene så dumme ut, hun syntes bare gåstilen mange fikk var morsom å følge med på Smiley så NOEN uvitende der ute kan faktisk like styrkeløft Smiley

  Det å delta i NM betyr vel strengt tatt ikke at man er dyktig. Det er et stykke fra kvalifikasjonskravet og opp til pallen i VM. Men så kommer definisjonen av "dyktig" inn da... For å ha det sagt, jeg setter meg PÅ INGEN MÅTE over noen av disse styrkeløfterne jeg måtte ha sett på som middelmådige. Men i mine øyne er noen som er et langt stykke unna toppen, vel, de er middels gode. Ikke noe galt i det.

  Poenget mitt er at det for meg ser ut til å være en sammengeng mellom resultater og det å ikke kverulere og rakke ned på ting på dette forumet.
  I tillegg er det, for meg, ganske slående at det som oftest er styrkeløftere som kommer med denne typen innlegg. Jeg kan ikke se at vektløftere/strongmanutøvere/byggere  er like ofte med på "drittslenging" her.
  Du skal ha ganske store "Dietmar-skylapper" for å ikke se dette, mener jeg. Det er riktignok en liten gruppe medlemmer som står for det meste av innleggene jeg snakker om. Styrkeløftere er selvfølgelig som gruppe like blide som andre. Men det er ikke intrykket du sitter igjen med etter å ha lest TF.no...

  Dette sier jeg utifra ca 2 års sånn middels aktiv lesing her på forumet. Fulgt med på hva som skjer osv, men ikke skrevet selv. Etterlyser en litt større respekt for andres valg av sport, enn den man selv måtte ha. Vekst i èn styrkeidrett, vil føre til at det drypper på andre, vil jeg tro.
  Det må gå ann å diskutere løft osv uten å komme med "ja, men hva tar han uten dopet sitt" og "uten den drakta og knebinda mister han minst 100kg!" hver eneste gang.

  Veldig godt sagt det du sier om markedsføring. Må innrøme at det rykker litt i jantelov-foten min når jeg leser slik ordbruk som artikkelforfatteren bruker. Men, man kommer ingen vei uten, som du sier.

  Du har tydeligvis et nyansert bilde av ting, og kan se ting fra flere sider. Denne egenskapen burde du dele med mange andre her Wink
  Honnr gitt av : Blomsterpotte, 18. mars 2007, 12:28
  303  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders 17. mars 2007, 19:40
  Herregud for en jævla sutregjeng.

  Hvert eneste ord i alle artikler kan kveruleres over. Ingen som gidder legge ut artikler hvis en gjeng liksom-eksperter skal holde på som dere gjør.

  Har lest en del på dette forumet over en lang periode nå, og det virker som om SPESIELT kvasi-intelektuelle, middelmådige styrkeløftere ikke har annet å gjøre enn å rakke ned på alt og alle som ikke er pakket inn i elastiske sprettert-drakter.

  Når enkelte kommer med utsagn som "hva er nytt!?!?", når forfatteren i artikkelen UNDERSTREKER AT DET DREIER SEG OM EN GAMMEL METODE, fremstår dere bare som latterlige.

  Kan bemerke at jeg til nå ikke har sett sutring her på forumet av noen som virkelig har oppnådd resultater. Virker som om det er forbeholdt de middelmådige. Tilfeldig? Hvem vet...
  Honnr gitt av : Lasse Christoffersen, 18. mars 2007, 00:47
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 20
 • 21
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!