Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 54
  • 55
  • 811  Generelt / Loggbok Online / Sv: Ossie i kjempeform på: 23. mai 2007, 18:35
    Hva er målet??

    Skal du bli bahdybuilda akkurat som Leif, eller er det strångmæn for alle penga??

    gjør som proffset! kjør hårdt!
    812  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: BOV07 & Debutant07 på: 20. mai 2007, 15:33
    Noen som vet om en billig og grei overnattingsplass i nærheten?

    og, blir det party etterpå, så det blir to overnattinger?? hehe
    813  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: BOV07 & Debutant07 på: 18. mai 2007, 10:14
    Du vil mengde deg med de store gutta allerede, skjønner jeg!  Grin
    Skal vurdere det jeg også, selv om jeg ikke har noe der å gjøre...

    ja sålenge det er rising bar i stokk hehe Smiley

    150 stein går, og 135 i farmers går når jeg får opp grepet.

    men spent på medley vektene... blir nok et tri-sett med maksvekter for meg hehe

    har ikke noe der å gjøre jeg heller Smiley
    men faen er jo 2 og en halv måned til!!! hehe

    for vektene i nybegynner blir jo ganske lette. ikke at jeg er så jævli sterk, ikke det jeg sier, men er jo gøy å løfte tungt Smiley så da er det kanskje verdt å få juling i åpen klasse Smiley

    men du må jo stille der! du er jo med i klubben for de som marker 300!!!!
    814  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: BOV07 & Debutant07 på: 18. mai 2007, 07:54
    noen som vet cirka vektene på medleyen i åpen klasse?  :Smiley
    815  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: BOV07 & Debutant07 på: 16. mai 2007, 13:05
    ja under steinen

    masse blod som rant ned i kjeften. deilig...
    816  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: BOV07 & Debutant07 på: 16. mai 2007, 12:31
    kan jeg stille i debutant? er svakere enn nils kjetil!!!!! hehe. men stiller uansett hvis jeg får råd til flybilletten Smiley

    kun stilt på showlift i - 105 klassen. han med blod i trynet hvis du husker hehe
    817  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Velkommen til Kristiansand showlift open-07 på: 29. april 2007, 14:47
    Stor gratulasjon må også gis til Sandra, som vant vår uoffisielle kåring av beste antrekk på banketten.

    Nydelig!
    818  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders på: 18. mars 2007, 17:24
    Nei den kritikken er vel sånn sett helt på sin plass. Har bare uttalt meg på generelt grunnlag av det jeg har sett over en lengre periode. Reagerte ikke spesielt på debatten rundt Fagerli's artikkel, det var vel bare dråpen som fikk begeret til å flyte over Smiley

    Jepp, er klar over det. Reagerer ikke på hverken språkbruk eller litt krasse innlegg når det går hett for seg, det må en jo regene med. Stikker man hodet ut, må man tåle å høre andres mininger.

    Det som i bunn og grunn var hovedpoenget mitt, er den, etter mitt syn, generelt negative holdningen dette forumet ofte har. Mulig jeg er unntaket, men synes noen ganger det blir for mye drittsnakk rett og slett. Postes bra resultater, så prates det dop og/eller utstyr. Postes det teorier/artikler, så kritiseres dette nesten alltid. All treningsinformasjon kan kritiseres, når artiklene skrives så "enkelt" som de må for å "nå ut til massene". Postes det om strongman, kommer "de har ingen doptester". Postes det om styrkeløft, så er det "dritkjedelig å se på folk i mumie-drakter".



    819  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders på: 18. mars 2007, 16:04
    1|) Jeg tar meg på ingen måte nær av kritikk av typen du kommer med, mest fordi du bommer så fullstendig og komplett.

    2) Skal du kritisere surmagethet så bør du kanskje gå ut av glasshuset først, det blir så djevelsk mange hull i taket når du gjør som du gjør nå. Jeg begynner å få mer og mer tro på teorien om at du er en bitter, bitter gammel poster som er her for å få ut litt aggresjon.. Wink Det er forsåvidt greit det, om det hjelper deg til å sove om natten, så er vel det verdt det?

    Til slutt kan vi vel ta frem dette: "Det må gå ann å hente frem litt mere positivitet hos enkelte".. Er det det du har vist i dine fem innlegg..? Positivitet.. på noe vis?

    Vel, jeg er ikke den eneste som kommenterer dette. Og kritikken har aldri gått direkte på deg. Men som du selv tydeligvis har skjønt er du en av de jeg mener.

    Jeg la inn et usaklig innlegg som et svar på den evige kveruleringen og bedrevitingen fra personer som nettopp deg.
    Det gøyeste med nettopp dine poster er den "overnfra og ned" holdningen du hele tiden har, og det fokuset du tydeligvis har på å skrive bra formulerte innlegg med syrlige bemerkninger i flott innpakning. Hvor "fullstendig og komplett" min kritikk bommer er vel åpent for diskusjon...

    Det å sette fokus på all surmulingen her, og prøve å få en diskusjon som kanskje kan bedre situasjonen ser jeg på som positivitet. Og før man kan få til særlig mye positivitet her må man begynne å kutte ut alle de tåpelige kommentare om alt og alle som stadig kommer. Å få til dette vil jeg si er en positiv ting.

    Hadde jeg vært ny f.eks vektløfter uten noen som helst erfaring, og prøvd tf.no som veileder, ville jeg gitt opp og sett meg om andre plasser. Tf.no er vel en forholdsvis stor portal med veldig mange styrkeidrettsprofiler. Så jeg mener vi hadde vært best tjent ( all styrkeidrett sett under ett) med å profilere oss litt bedre.

    Hvis man ikke ville sagt det samme til en person i det virkelige liv, så kan en holde kjeft på internett også i mange tilfeller. Folk her kan rakke ned på Arild Haugen og Svend Karlsen til de blir ømme i fingrene. Hvor mange hadde åpnet kjeften om de stod foran samme folka? Lett å gjemme seg bak nick og dataskjermer.
    820  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders på: 18. mars 2007, 14:47
    Så dette er en kommentar fra en som mener at mange rakker ned for mye på andre.. Ironisk, er det ikke? Wink Du burde kanskje veie ordene dine "litt" om du har tenkt å bli tatt seriøst med et slikt budskap.
    [/quot
    Så dette er en kommentar fra en som mener at mange rakker ned for mye på andre.. Ironisk, er det ikke? Wink Du burde kanskje veie ordene dine "litt" om du har tenkt å bli tatt seriøst med et slikt budskap.
    e]

    hehe, dette er et så typisk svar fra deg at jeg nesten må flire litt.

    Kan ikke se at jeg har rakket ned på noen, hvis du ikke tåler sannheten får det være din sak. Jeg nevnte ingen ved navn eller nick.

    Innlegget mitt er vel skrevet i samme tonen som innleggene jeg sikter til, ser jo det. Har ikke noe ønske om "å bli tatt seriøst" av folka her inne. Det bryr meg veldig lite. Det som bryr meg er hvorfor ikke "alle kan være venner". Det må gå ann å hente frem litt mere positivitet hos enkelte. Tviler på ting som blir sagt og slengt her hadde kommet fram hvis dere hadde møtt personene.

    Spesielt kjedelig er holdningen til folk som har oppnådd noe her ( i forskjellig form). Børge Fagerli er vel en av de.

    Enig med "gammern", det er to-tre som utmerker seg. Noe veldig. Keyboard-krigere er kanskje et bra ord?


    821  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders på: 18. mars 2007, 11:20
    Hehe, har ikke registrert meg for å "forsvare" noen Smiley

    har som sagt lest mye på dette forumet, og forstår ikke alltid hvor all negativiteten kommer fra. Den *litt* usaklige kommentaren om middelmådige styrkeløftere var ikke myntet på denne tråden spesielt, men er det generelle inntrykket jeg har fått av forumet over tid. Dette ser kanskje ikke de det gjelder, men styrkeløftere fremstår ikke som en særlig positiv gjeng på dette forumet, grunnet en del folk som ødelegger en god del for andre.

    Kan nevne at min samboer, som ikke har særlig peiling på trening, bemerket det samme etter å ha vært inne på forumet. Jeg har aldri kommentert noe til henne om TF.no, hun gikk bare inn fordi hun var nysgjerrig.

    Må også legge til at samboeren min syntes det var utrolig artig å se på VM i styrkeløft. Hun syntes ikke det gikk "tregt" i det hele tatt, eneste hun lurte på var hvorfor noen ganger markløften og benkpressen ikke ble godkjent. Og hun syntes ikke draktene så dumme ut, hun syntes bare gåstilen mange fikk var morsom å følge med på Smiley så NOEN uvitende der ute kan faktisk like styrkeløft Smiley

    Det å delta i NM betyr vel strengt tatt ikke at man er dyktig. Det er et stykke fra kvalifikasjonskravet og opp til pallen i VM. Men så kommer definisjonen av "dyktig" inn da... For å ha det sagt, jeg setter meg PÅ INGEN MÅTE over noen av disse styrkeløfterne jeg måtte ha sett på som middelmådige. Men i mine øyne er noen som er et langt stykke unna toppen, vel, de er middels gode. Ikke noe galt i det.

    Poenget mitt er at det for meg ser ut til å være en sammengeng mellom resultater og det å ikke kverulere og rakke ned på ting på dette forumet.
    I tillegg er det, for meg, ganske slående at det som oftest er styrkeløftere som kommer med denne typen innlegg. Jeg kan ikke se at vektløftere/strongmanutøvere/byggere  er like ofte med på "drittslenging" her.
    Du skal ha ganske store "Dietmar-skylapper" for å ikke se dette, mener jeg. Det er riktignok en liten gruppe medlemmer som står for det meste av innleggene jeg snakker om. Styrkeløftere er selvfølgelig som gruppe like blide som andre. Men det er ikke intrykket du sitter igjen med etter å ha lest TF.no...

    Dette sier jeg utifra ca 2 års sånn middels aktiv lesing her på forumet. Fulgt med på hva som skjer osv, men ikke skrevet selv. Etterlyser en litt større respekt for andres valg av sport, enn den man selv måtte ha. Vekst i èn styrkeidrett, vil føre til at det drypper på andre, vil jeg tro.
    Det må gå ann å diskutere løft osv uten å komme med "ja, men hva tar han uten dopet sitt" og "uten den drakta og knebinda mister han minst 100kg!" hver eneste gang.

    Veldig godt sagt det du sier om markedsføring. Må innrøme at det rykker litt i jantelov-foten min når jeg leser slik ordbruk som artikkelforfatteren bruker. Men, man kommer ingen vei uten, som du sier.

    Du har tydeligvis et nyansert bilde av ting, og kan se ting fra flere sider. Denne egenskapen burde du dele med mange andre her Wink
    822  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tren med M-reps - Ladders på: 17. mars 2007, 19:40
    Herregud for en jævla sutregjeng.

    Hvert eneste ord i alle artikler kan kveruleres over. Ingen som gidder legge ut artikler hvis en gjeng liksom-eksperter skal holde på som dere gjør.

    Har lest en del på dette forumet over en lang periode nå, og det virker som om SPESIELT kvasi-intelektuelle, middelmådige styrkeløftere ikke har annet å gjøre enn å rakke ned på alt og alle som ikke er pakket inn i elastiske sprettert-drakter.

    Når enkelte kommer med utsagn som "hva er nytt!?!?", når forfatteren i artikkelen UNDERSTREKER AT DET DREIER SEG OM EN GAMMEL METODE, fremstår dere bare som latterlige.

    Kan bemerke at jeg til nå ikke har sett sutring her på forumet av noen som virkelig har oppnådd resultater. Virker som om det er forbeholdt de middelmådige. Tilfeldig? Hvem vet...
    823  Trening / Strongman / Sv: SVEND KARLSEN'S VIKING POWER CHALLENGE 2007 ! på: 01. februar 2007, 17:31
    Hvor får man tak i billetter?
    824  Trening / Styrkeløft / SV: Kristiansand på: 07. september 2004, 14:33
    Noen som vet når det er treninger i Odderneshallen? Dager og tid?
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 54
  • 55
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!