Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Hjelp, jeg må opp i vekt!! på: 06. mars 2014, 13:30
    Okey:) Dette har ikke akkurat vært et problem tidligere, så jeg har tydligvis ingen peiling på hvor langt tid dette kan ta:p Men jeg glemte å skrive i det første innlegget at jeg selvsagt ønsker å legge på meg jevnt over. Tidligere har jeg alltid lagt på meg på magen og puppene, aldri lår og armer. Nå er magen min helt flat, for første gang noensinne.. Det kan den godt få lov til å være også;)

    Men hvis jeg vil legge på meg jevnt over, gjelder det å ta tiden til bruk?? Eller er dette rett og slett ikke noe vi kan styre?
    2  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Hjelp, jeg må opp i vekt!! på: 06. mars 2014, 11:50
    Hei:)
    Jeg er en jente på 28 år som har rast ned i vekt på grunn av malaria jeg fikk da jeg bodde i Kenya. Jeg har alltid vært aktiv og i grei form, aldri vært tjukk, men er glad i god mat, og jeg har alltid likt formene mine. altså å ha litt rumpe og pupper. jeg tror min ideal vekt er 60 kg (+/-) Jeg er 170 høy. Nå veier jeg 53 kg, og jeg hadde ingen anelse om hvor vanskelig det skulle være å gå opp noen kg igjen.
    Jeg prøver å spise sunt, men mye. Jeg er ikke noe flink til å trene på treningsstudio, men jeg går turer med hundene mine hver dag i 45-60 min, mye oppoverbakker og fjell. Jeg forstår at disse turene kanskje gjør at jeg forbrenner en del?? Men jeg vil jo holde meg i form..

    Jeg vil ha tilbake kroppen min med mye kjøtt, litt fett og en del muskler, spesielt i rumpa. Jeg har vært frisk i ca 2 mndr, og hadde trodd jeg skulle gå opp mer enn 1 kg på denne tiden  Huh
    Er det noen snille folk der ute som kan gi meg noen tips?  Kiss
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!