Visning av honnrposter for MacroMan
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Jeg er ikke helt A4 - ønsker alternativ styrketrening 04. august 2014, 16:01
  Hei Rita og takk for kjempegodt innlegg(:

  Trådstart begynte å bli langt og jeg avsluttet det på et heelt feil tidspunkt, da jeg burde legge ut hele treningsuka mi fremfor bare en dag som et eksempel(:

  Jeg blir glad når jeg leser dine tips, for det er egentlig en veldig god bekreftelse på hvordan jeg har gjort det, og gjør det, som jeg altså ikke klarte å få frem i TS.
  Altså, hver styrkedag har fokus på en muskelgruppe, også bein, men innimellom fokuset lurer jeg inn en helt annen muskelgruppe da jeg føler at dette gir kroppen et lite sjokk (jeg digger å få sjokk), og i tillegg føler jeg at f.eks en egen dag for skuldre er mer til skade enn det gjør godt og velger å kjøre en øvelse her og der istedet.

  Jeg har som sagt en dag med fokus på bein, men likevel kan jeg skyte inn knebøy på en brystdag. Jeg kan også finne på å gjøre det motsatte av hva jeg har lært - å skyte inn en triceps-øvelse på en ryggdag, fremfor å kjøre meg fullstendig ut på bryst/triceps samme dag.

  På beindagen min ruller det plutselig inn en ryggøvelse.

  Poenget mitt er at jeg har en viss struktur som du nevner, men liker å bryte ut av den også, og jeg varierer hvilken rekkefølge jeg gjør øvelsene på de like fokusdagene.

  TS burde kanskje hatt en annen overskrift, f.eks "Rene fokusdager fremfor variert sirkeltrening m/tanke på bygging av muskler" fremfor en overskrift som egentlig bare forteller dere at jeg selv synes jeg er "rar"...lol...

  Bygger man bedre ved rene fokusdager med sakkosekk-pauser mellom hvert sett synes dere, eller kan man få det til like bra ved variert sirkeltrening?
  Honnr gitt av : Rita Immerstein, 05. august 2014, 11:23
  Sider:
 • 1
 • Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.

  Supersunn taco

  Kosthold21.01.2021124

  Bytt ut den tradisjonelle tacoen med en av disse supersunne variantene!

  TOPP-3 for å BYGGE bryst

  Trening01.01.202157

  Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

  7 øvelser for muskuløse triceps

  Trening26.12.202053

  Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.