Visning av honnrposter for MacroMan
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Jeg er ikke helt A4 - ønsker alternativ styrketrening 04. august 2014, 16:01
  Hei Rita og takk for kjempegodt innlegg(:

  Trådstart begynte å bli langt og jeg avsluttet det på et heelt feil tidspunkt, da jeg burde legge ut hele treningsuka mi fremfor bare en dag som et eksempel(:

  Jeg blir glad når jeg leser dine tips, for det er egentlig en veldig god bekreftelse på hvordan jeg har gjort det, og gjør det, som jeg altså ikke klarte å få frem i TS.
  Altså, hver styrkedag har fokus på en muskelgruppe, også bein, men innimellom fokuset lurer jeg inn en helt annen muskelgruppe da jeg føler at dette gir kroppen et lite sjokk (jeg digger å få sjokk), og i tillegg føler jeg at f.eks en egen dag for skuldre er mer til skade enn det gjør godt og velger å kjøre en øvelse her og der istedet.

  Jeg har som sagt en dag med fokus på bein, men likevel kan jeg skyte inn knebøy på en brystdag. Jeg kan også finne på å gjøre det motsatte av hva jeg har lært - å skyte inn en triceps-øvelse på en ryggdag, fremfor å kjøre meg fullstendig ut på bryst/triceps samme dag.

  På beindagen min ruller det plutselig inn en ryggøvelse.

  Poenget mitt er at jeg har en viss struktur som du nevner, men liker å bryte ut av den også, og jeg varierer hvilken rekkefølge jeg gjør øvelsene på de like fokusdagene.

  TS burde kanskje hatt en annen overskrift, f.eks "Rene fokusdager fremfor variert sirkeltrening m/tanke på bygging av muskler" fremfor en overskrift som egentlig bare forteller dere at jeg selv synes jeg er "rar"...lol...

  Bygger man bedre ved rene fokusdager med sakkosekk-pauser mellom hvert sett synes dere, eller kan man få det til like bra ved variert sirkeltrening?
  Honnr gitt av : Rita Immerstein, 05. august 2014, 11:23
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!