Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Lage medisinball av kettlebell på: 10. februar 2019, 15:50
    Jeg har en 32 kg's kettlebell jeg har lyst til å pakke inn i stoff eller annet passende materiale og lage en medisinball av. Har masse gammelt stoff og endel dyner og puter jeg tenker å pakke rundt kettlebellen for å få mer formen som en ball. Noen her som har gjort noe lignende og har noen tips å komme med? Vil det funke å surre masse ductape rundt til slutt for å holde det på plass? Noe annet passende materiale som er billig og enkelt å bruke som yttertrekk?
    2  Generelt / Åpent forum / Treningsapp til sirkeltrening på: 13. oktober 2014, 20:41
    Jeg er interessert i å finne en treningsapp som lar meg navngi de forskjellige intervalløktene, og helst viser det med stor skrift på skjermen.
    Om det er android el ios spiller liten rolle.
    Jeg trener stort sett sirkeltrening med kettlebells og RYP alt fra 3 til 6 ganger i uka (altså enten sirkeltrening eller RYP). Når jeg trener sirkeltrening er det 30 sekunders runder med 10 sek pause i mellom.
    Om det hadde vært mulig å legge inn progresjon på RYP også hadde det vært supert, men det viktigste er at appen lar meg sette opp flere intervaller og navngi hvert enkelt intervall, så jeg vet hva jeg skal gjøre på hver runde og slipper å ha en papirlapp ved siden av eller memorisere hele økta.
    Av de utallige gratisappene jeg har lastet ned har jeg enda ikke funnet en som lar meg gjøre det, og jeg vil ikke betale for en app før jeg vet at den har denne funksjonen.
    Er det noen her som vet om en app som er som jeg har beskrevet over?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!