Visning av honnrposter for PumpingIron
Sider:
 • 1
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Estrelas Treningsprofil 03. juli 2005, 06:17
  Skjønner ikke hva som er problemet her jeg...hva er poenget med all denne negative kritikken?? Som 'Saktemensikkert' sier, helt unødvendig å komme med slike kommentarer som dette. Hvis det byr dere så imot å se slike bilder, så kanskje det er en idé å la være å gå inn på profiler hvor det muligens kan ligge bilder som ikke er av direkte treningsrelatert karakter. Kan ikke skjønne hvor vanskelig det kan være...
  Honnr gitt av : ASDFGGHJKLLKJHGFFD, 03. juli 2005, 12:01
  2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: mr.angeLo`s profil, nye bilder side 6 21. juni 2005, 08:35
  La nå gutten være i fred dere...hva i huleste er poenget med å anta masse ting når det er ikke har noe belegg for det dere sier? Om dere tviler på bildene han legger ut her så la i det minste tvilen komme den tiltalte til gode...kanskje en idé å heller holde kjeft dersom man ikke har noe fornuftig å si i en tråd som dette?
  Honnr gitt av : ASDFGGHJKLLKJHGFFD, 21. juni 2005, 09:33
  3  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: "Tjukkere med skummetmelk" ? 11. juni 2005, 09:43
  ...og en ting til...det er ikke de 2 glass med (skummet) melk barn blir tjukkere av! Det er et altfor lavt aktivitetsnivå; altfor lite klatring, springing, hopping osv. Altfor mange unger kommer inn i en dårlig rytme helt ifra startfasen i livet sitt hvor disse aktivitetene blir erstattet med TV, TV-spill, data o.l. - mao sittestillende aktiviteter. I tillegg så spiller selvsagt også resten av kostholdet inn om man utvikler et fedme-problem i ung alder....og en hel rekke andre faktorer som jeg ikke skal komma mer innpå her.

  Konklusjon: Ikke det at jeg er noen ekspert på området, men dere forskere dette gjelder, kom ikke her å legg skylda på at det er melken som gjør at unger blir tjukke. Skumma eller ei...
  Honnr gitt av : Selected, 11. juni 2005, 23:01
  4  Kosthold / Kosttilskudd / SV: mrm sine produkter 04. juni 2005, 06:38
  Sitat
  hei, jeg har nå prøvd noen av mrm sine produkter, har prøvd tribuplex 750(den testosteron økeren) den er etter min oppfatning bare tull... ikke bestill den..
  har også bestill metabolic pump... den funka heller ikke som den skulle...

  er det noen som har hatt hell med mrm sine produkter?? Skal prøve proteinet og de greiene som heter driven de selger så mye av...

  er det noe bortsett fra kreatin og protein som faktisk fungerer?
  har prøvd ganske mye av de lovlige kurene som skal fungere, men eneste jeg faktisk har hatt helll med er creaforce fra tech nutrition... den virker skikkelig bra, funker som f. skulle trodd den ineholdt noe skumle greier,men blir ¨¨så himmla kvalm av den... må da finnes noe der ute...
  noen som har noe å anbefale?

  Lurer egentlig litt på hva i alle dager du forventer av kosttilskudd? Hvordan ser treningsgr.laget ditt ut? Er kosthold ditt godt nok sånn ellers?

  Når det gjelder disse MRM prod. som du referer til her, eks. Tribuplex, er et prod. som hovedsaklig inneholder urten Tribulus Terrestris. Ser du er 19år, ergo dette er ikke noe prod. for deg da du mest sannsynlig har et høyt nok testo.nivå nivå uansett. Er man 25+ så kan man vurdere et slikt prod., selv om det vel også da er lite forskning som tilsier noen voldsom effekt på de fleste.

  Metabolic PUMP er vel stort sett et produkt for mer pump som varer lenger...vet ikke hva du forventet her. Innholder også en liten andel Kreatin Mono. Men bruk heller pengene på en boks kreatin mono. + carbofuel. Alt. til kreatin mono. er kre-alkalyn og CEE.

  Om du blir kvalm av creaforce så kan det være fordi dosering din er litt høy og/eller at du drikker for lite vann. Noen tåler kreatin dårligere enn andre...

  Mitt råd: Hold deg til proteiner, karbo, kreatin og multivitamin i første omgang.
  Honnr gitt av : .:P-Nutz:., 07. juni 2005, 08:21
  5  Generelt / Antidoping / SV: Lurte dop-jegerne 17 ganger! 26. mai 2005, 12:08
  Sitat
  I utgangspunktet helt enig med deg, men idretten er vel redd for å skyte seg selv i foten rent kortsiktig også. Det er ikke like lett å ha langsiktige perspektiver på ting, dessverre, og det er nok mye av tilfellet her. Tenk deg hvor "attraktivt" en 100 meter vil være om du fjerner de 6-8 beste utøverene. Det er jo klart at man slipper frem nye tallenter som kanskje ikke har tullet med noe, men saken er jo uansett den at da gidder ikke "du og jeg" og se på lenger....

  Ja det er vel noe i det. Men tror nok friidretten kunne 'overlevd' uten disse 'juksemakerne' hvis man ser litt langsiktelig på det - altså med tanke på attraktivitet for seere osv. Men det nytter jo uansett ikke være så naiv her å tro at idretten noen gang kommer til å bli 100% clean. Det gjenspeiler resten av samfunnet...det vil alltid være noen som prøver seg på snarveier.
  Honnr gitt av : Vidis, 04. juni 2005, 17:01
  6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: 'Deff' 2005 - Kom med innspill! 28. mai 2005, 14:18
  Sitat
  Om det er grønnte tab så kan du godt ta 100-200mg koffein i tilleg før morgenkardioen ettersom grønnte tab ikke inneholder koffein (som oftest) men virker ved å øke forbrenningen via andre mekansimer en koffeinet (*). om det er grønnte te så er det mindre vits i å ta koffeintab i tilegg men her må du prøve deg frem prøv uansett å hold inntaket av koffein til maks 200mg før morgenturen

  * Catechinkomponente i grønn te kan øke forbrenningen med ca 78 kcal per dag

  OK Wink Forøvrig så har jeg lagt ut reviderte oppsett på førstsiden. Kuttet ned noe på karb, samt gjort et par justeringer i forhold til timing av tilskudd osv.
  Honnr gitt av : Benpressmannen, 28. mai 2005, 14:36
  7  Trening / Skader og Smerter / SV: Lyskestrekk.... 16. april 2005, 06:45
  Lyskerehabilitering (bilder m/ program) kan du finne på:
  http://sportsskader.no/index.php?mod=plink&id=1172

  Men det er mye av de samme øvelsene som går igjen her i forhold til den siden du refererte til i innlegget ditt. Mulig det er verdt å prøve programmet som er satt opp uansett.

  Sleit/sliter med det samme problemet selv, spesielt etter fotball. Spilte en turnering i slutten av fjoråret - problemer i ukesvis etterpå... skikkelig oppvarming + hvile og strekking er det beste hvis det er snakk om vanlig lyskestrekk. Selv ble jeg mye bedre etter at jeg droppa fotball + jogging i en 3 mnd. tid. Kjører nå gerilja-kardio, og kjenner lite til lyskeproblemer, foreløpig iallefall... Men dersom det er snakk om en evt. betennelse i lyske el. lign., da er saken verre. Du sier jo selv du har gått med dette problemet i flere mnd nå, så kanskje er det verdt pengene å oppsøke en ekspert på området.


  Sitat
  Overbelastning(kronisk lyske)

  - Hva er det -

  Overbelastning av muskelfester med medfølgende betennelse tilstand i lyske og bekkenregionen.

  - Hvordan kan det oppstå -

  Overbelasting i lyske regionen som følge av at belastningen har vært over tålegrensen for hva kroppen tåler i kortere eller lengre tid. Gjentatte lyskeskader og hard trening over kortere eller lengre tid er også en årsak.

  - Hvordan føles det, hva er symptomene -

  Noen reagerer med betennelse dvs. ømhet, hevelse, smerte og nedsatt funksjon. Symptomene er ofte snikende i begynnelsen, moderate smerter ved oppvarming samt økt smerte og stivhet mot slutten av aktivitet. Tar man ikke signalene alvorlig kan de utvikle seg til kronisk verk og smerte i lysken. Stivhet, smerte og svakhet i lysken er vanlig. Man kan også føle smerte i lysken når man nyser.

  - Hva er den akutte behandlingen -

  Hvile, is og kompresjon. For å påskynde tilhelnings prossen og tilbakesendelsen til spill er det viktig å hvile benet og gå av fra trening hvis en kjenner murring i muskulaturen. Deretter bør en legge på is og kompresjon for å minske hevelse og blødning. Klikk her for mer informasjon om behandling av skader . Behandlingen følger prinsippene for bløtdelsskader.

  - Trengs det noen videre form for behandling -

  Behandlingen er den samme som for andre kroniske senebetennelser. Spilleren bør avstå fra aktivitet som gir smerte. Alternativ trening med sykling og bassengtrening vil styrke å holde kondisjonen oppe. Et treningsopplegg som er utviklet av en dansk lege er å anbefale. Se opptrening og forbyggings øvelsene her. Dette treningsopplegget trener opp styrken, beveglighet og koordinasjon noe som er viktig for å hindre ny skade og ytterligere forverring av tilstanden. Går ikke symptomene bort kan man få kortisoninjeksjoner. Operasjon kan være nødvendig hvis den skadede ikke blir frisk ved hjelp av noen av den behandlingen som er nevnt.

  - Er det noe du bør tenke på før gjenopptar spill -

  Ja. Først bør du oppsøke lege for å forsikre deg om at skaden er fullt leget før du vender tilbake til spill. For det andre bør man fortsette å trene styrke og beveglighet på lysken. Det blir viktig å varme opp lysken godt før vær økt. For det tredje bør en om man føler noen smerte i lyskeregionen bør man stoppe spillet og oppsøke fysioterapeut eller lege før en spiller mer. For det fjerde bør man ikke hoppe rett tilbake i kampsituasjon men trene med laget en periode.

  - Er skaden alvorlig -

  Ja. Skaden har en lang helningstid og faren for at man får tilbakefall er stor. For spillere som har vært plaget i 4-5 måneder og som ikke har blitt bedre med seriøs trening og behandling bør operasjon vurderes.

  Denne siden er lagd for å gi en beskrivelse av de mest vanlige skader i fotball. Vi råder alle som er usikker angående en skade til å oppsøke lege for en mer detaljert undersøkelse, diagnose og behandling. Vær sikker på at du er helt skadefri før du entrer banen igjen.

  [Kilde: Sportsskader.no]
  Honnr gitt av : HITman, 17. april 2005, 13:30
  8  Trening / Skader og Smerter / SV: Lyskestrekk.... 16. april 2005, 06:45
  Lyskerehabilitering (bilder m/ program) kan du finne på:
  http://sportsskader.no/index.php?mod=plink&id=1172

  Men det er mye av de samme øvelsene som går igjen her i forhold til den siden du refererte til i innlegget ditt. Mulig det er verdt å prøve programmet som er satt opp uansett.

  Sleit/sliter med det samme problemet selv, spesielt etter fotball. Spilte en turnering i slutten av fjoråret - problemer i ukesvis etterpå... skikkelig oppvarming + hvile og strekking er det beste hvis det er snakk om vanlig lyskestrekk. Selv ble jeg mye bedre etter at jeg droppa fotball + jogging i en 3 mnd. tid. Kjører nå gerilja-kardio, og kjenner lite til lyskeproblemer, foreløpig iallefall... Men dersom det er snakk om en evt. betennelse i lyske el. lign., da er saken verre. Du sier jo selv du har gått med dette problemet i flere mnd nå, så kanskje er det verdt pengene å oppsøke en ekspert på området.


  Sitat
  Overbelastning(kronisk lyske)

  - Hva er det -

  Overbelastning av muskelfester med medfølgende betennelse tilstand i lyske og bekkenregionen.

  - Hvordan kan det oppstå -

  Overbelasting i lyske regionen som følge av at belastningen har vært over tålegrensen for hva kroppen tåler i kortere eller lengre tid. Gjentatte lyskeskader og hard trening over kortere eller lengre tid er også en årsak.

  - Hvordan føles det, hva er symptomene -

  Noen reagerer med betennelse dvs. ømhet, hevelse, smerte og nedsatt funksjon. Symptomene er ofte snikende i begynnelsen, moderate smerter ved oppvarming samt økt smerte og stivhet mot slutten av aktivitet. Tar man ikke signalene alvorlig kan de utvikle seg til kronisk verk og smerte i lysken. Stivhet, smerte og svakhet i lysken er vanlig. Man kan også føle smerte i lysken når man nyser.

  - Hva er den akutte behandlingen -

  Hvile, is og kompresjon. For å påskynde tilhelnings prossen og tilbakesendelsen til spill er det viktig å hvile benet og gå av fra trening hvis en kjenner murring i muskulaturen. Deretter bør en legge på is og kompresjon for å minske hevelse og blødning. Klikk her for mer informasjon om behandling av skader . Behandlingen følger prinsippene for bløtdelsskader.

  - Trengs det noen videre form for behandling -

  Behandlingen er den samme som for andre kroniske senebetennelser. Spilleren bør avstå fra aktivitet som gir smerte. Alternativ trening med sykling og bassengtrening vil styrke å holde kondisjonen oppe. Et treningsopplegg som er utviklet av en dansk lege er å anbefale. Se opptrening og forbyggings øvelsene her. Dette treningsopplegget trener opp styrken, beveglighet og koordinasjon noe som er viktig for å hindre ny skade og ytterligere forverring av tilstanden. Går ikke symptomene bort kan man få kortisoninjeksjoner. Operasjon kan være nødvendig hvis den skadede ikke blir frisk ved hjelp av noen av den behandlingen som er nevnt.

  - Er det noe du bør tenke på før gjenopptar spill -

  Ja. Først bør du oppsøke lege for å forsikre deg om at skaden er fullt leget før du vender tilbake til spill. For det andre bør man fortsette å trene styrke og beveglighet på lysken. Det blir viktig å varme opp lysken godt før vær økt. For det tredje bør en om man føler noen smerte i lyskeregionen bør man stoppe spillet og oppsøke fysioterapeut eller lege før en spiller mer. For det fjerde bør man ikke hoppe rett tilbake i kampsituasjon men trene med laget en periode.

  - Er skaden alvorlig -

  Ja. Skaden har en lang helningstid og faren for at man får tilbakefall er stor. For spillere som har vært plaget i 4-5 måneder og som ikke har blitt bedre med seriøs trening og behandling bør operasjon vurderes.

  Denne siden er lagd for å gi en beskrivelse av de mest vanlige skader i fotball. Vi råder alle som er usikker angående en skade til å oppsøke lege for en mer detaljert undersøkelse, diagnose og behandling. Vær sikker på at du er helt skadefri før du entrer banen igjen.

  [Kilde: Sportsskader.no]
  Honnr gitt av : stayXgold, 16. april 2005, 18:40
  9  Generelt / Åpent forum / SV: Hva er bra norsk musikk? 13. april 2005, 06:43
  Javel...må jo lære seg norsk uansett  Grin Med mindre du har planer om å slå deg ned i Sør-Korea da.

  Så du vil altså ha norske artister som synger på engelsk...Abel er en av dem - og den definitive ubestridte ENER spør du meg. Så han må du jo ta med uansett...

  Videre har man:

  - Thomas Dybdahl
  - Ephemera
  - Bertine Zetlitz
  - Nathalie Nordnes
  - Sivert Høyem
  - Madrugada
  - a-Ha

  Ønsker du noe litt mer av det "harry" slaget så har man jo alltids band som:

  - TNT
  - Stage Dolls
  - Return
  Honnr gitt av : .:P-Nutz:., 13. april 2005, 06:53
  10  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: assbejb`s bilder:( 06. april 2005, 09:36
  Hvem er det som er så negative her da...? Er snakk om å sette seg realistiske mål, og ikke være så opptatte av hva alle andre gjør, og hvordan alle andre ser ut. Ser ikke mye poeng i å legge inn en profil her dersom du ikke kan tåle å høre andres kommentarer og synspunkter. Oppfatter du det som bare negativt så er det kanskje bedre å la være å spørre om råd...
  Honnr gitt av : stayXgold, 06. april 2005, 13:26
  11  Generelt / Loggbok Online / SV: ......Harold cleanbulker videre (nye og dårlige bilder s.3) 30. mars 2005, 05:59
  Rygg + skuldre begynner virkelig å ta form ser jeg, bra jobba! Trenger litt mer masse på kassen. Her er det bare å kjøre på! Hva ligger vekta på nå? Midje/brystmål?
  Honnr gitt av : stayXgold, 31. mars 2005, 00:40
  12  Generelt / Åpent forum / SV: Livet i australia! 19. mars 2005, 13:34
  Priser på kosttilskudd er generelt noe billigere down under enn hjemme i Norge...priseks.: MRM Massive Whey 4.5kg kan du få til under 500 spenn på det rimeligste. Det er nesten halv pris av hva det koster hjemme. Ellers så kjører jo Australia mye egne merker, hvorav mye av det er produser i N.Z. Varierende kvalitet på tilskuddene - hold deg unna billigmerker som Redbak i det minste. Goliath og MAX har begge mye bra å tilby.

  Matprisene kan du glede deg til...kjøpte nettopp 2kg kyllingfilet her om dagen til under 100 spenn. Det kan man bare drømme om hjemme i Norge.....ellers mye billig kjøtt å få tak i, samt fisk.

  Treningsstudioene og nivå...tja, har jeg egentlig lite peil på. Trener selv kun på et lite sted (har styrt unna de store, dyrere kjedene), og betaler rundt 1500,- for 9 mnd trening. Ikke svimlende billig, men langt billigere enn SATS. Men her snakker vi skikkelig oldstyle pumpe plass med Schwarzenegger plakater fra 80-tallet på veggene ++ Har noe utstyr der som nesten kunne fått plass på et museum, men som fortsatt funker bra. De har det jeg trenger i det minste. Vil man på en mer fancy, trendy plass, så er det kjedene Fitness First og Zest som gjelder her i Perth.

  Apropos damene Bonjasky, Norge stiller høyere enn Australia der må jeg si...

  Fyr løs med sprs Jupac hvis det er noe annet du lurer på...
  Honnr gitt av : Jupac, 19. mars 2005, 13:37
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!