Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Fettbrenner? Hjelp! på: 05. september 2015, 15:29
    Er enig i Oddinge. Tren å se va som skjer med kroppen. Kan hende fette forbrenner seg selv. 82kilo og 179 høy. Trenger du virkelig å forbrenne fett da......... ? Nå vet ikke jeg hvordan du ser ut. men du høres nu ikke overvekt ut. Hvis du er plaget med fett rundt magen. så stramm den med sitt ups. Det kan du gjøre daglig.
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Gainer er det verdt det? på: 05. september 2015, 15:24
    Gainer Funket for min del. Jeg var super skinny. 70 kilo og 187 høy for 1.5år siden. nå er jeg 92kilo. Men mat er nøkkelen uansett. Men hvis du er veldig tynn. så annbefaler jeg gainer. Jeg liker Mutan mass. Men det er utrulig mye carbs i den. som passet for en skinny fyr sån som jeg var. skulle jeg valgt dette idag. så hadde jeg valgt noe med mindre carbs i. skinny = gainer. har fett på kropen = spis mat.
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Diverse kosttilskudd, hva bør jeg velge? på: 28. mai 2015, 12:06
    Hei. Jeg bruker Optimum Nutrition sin Whey Gold 100. Jeg er utrulig fornøyd. Har double rich chocolate som jeg kjøper. Men har desverre ikke smakt noen av di andre. Jeg har undersøkt dette produkte mye før jeg gjor valget første gangen. siden dette er et dyrt proteinpulver. Å det som virker felles til alle smakene, så er det et dette ikke smaker godt..... Men, jeg syns det smaker godt. men har smakt myyye bedre før. Men prøv det. Jeg anbefaler dette forran mye andre  produkter. PWO`en kan hjelpe det i treningslokalene uansett mål du går etter. Jeg er jojo mester på vekten. Å har aldri had problemer å gå ned når jeg går på PWO. Men alle er forskjellige. Cardio er beste måte å gå ned i vekt uansett. så spring 30-1time etter treningsøkt, istede for fettforbrennere. Men hvis du føler deg mere motivert på fatburner, så go for it Wink alt som hjelper i gymen, uansett om det er psykisk eller fysisk, så er det bra ^^
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: PWO som fungerer på: 26. mai 2015, 23:45
    Trur det meste funker. Er vell effekten du får av den du er ute etter. Jeg ser det ble mange egne meninger her. å ingen er enig her inne, hvis det var et klart svar du var ute etter. anbefaler deg å søke på Internett eventuelt youtube, å finne tester, for å finne ut hva du er ute etter i en  PWO. er så mange forskjellige, å di gir deg forskjellige ting, sån at du får det du vil ha ut av produktet. Jeg ser tilogmed 2 produkter jeg syns ikke passer for meg etter å testet dem. Men det vil ikke si det ikke passer for deg, eller dem som nevnte dem.  
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kjøp av kosttilskudd fra utlandet, erfaringer? på: 19. mai 2015, 10:39
    Jeg har utrulig dårlig erfaring med dette. Største probleme jeg fikk, var mengden B12 som var i produktene. Men du får beskjed etter Tollen har fått dine varer, hva som er tillat og hva som ikke er det. og innholde som er ikke er lovlig. Problemet er at di kaster alt du har bestillt, hvis noen av varene ikke er tillat.
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: PWO som fungerer på: 19. mai 2015, 10:35
    Hei. Jeg har bare prøvd 4 forskjellige PWO. Den jeg fikk mest effekt av var http://www.corefitness.no/kosttilskudd/pre-workout/nuclear-heart-attack.html Den slår inn fort og hardt.
    7  Kosthold / Kosttilskudd / N.O booster på: 19. mai 2015, 10:31
    Hei. Får man kun pump av N.O boosters. Eller får man noe mere ut av det. Noe som bidrar til økning eller helse... ?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!