Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Forskningsprosjekt om menn og spiseforstyrrelser på: 08. desember 2015, 14:41
    Vil du delta i et forskningsprosjekt om menns erfaringer med spiseforstyrrelser?

    Jeg er på utkikk etter informanter til en intervjustudie om menns erfaringer med spiseforstyrrelser. Mer spesifikt hvordan spiseforstyrrelsen gjøres og hvordan den oppleves, tolkes og beskrives av personen selv. En spiseforstyrrelse forstår jeg her som når tanker, følelser og handlinger i forhold til mat, kropp og vekt går utover livskvalitet og fungering i hverdagen. Forskningsprosjektet er en mastergradsoppgave ved senter for tverrfaglig kjønnsforskning, Universitetet i Oslo.

    Studien vil bestå av et intervju på ca. 2 timer som tas opp med lydbånd. Studien tar opp et sensitivt tema, som det kan være ubehagelig å snakke om. Likevel kan deltagelse gi mulighet til å bli bedre kjent med deg selv og din spiseforstyrrelse, samtidig som man utvider kunnskapsgrunnlaget for teoridannelse om spiseforstyrrelser. Det er frivillig å delta i studien og man kan når som helst trekke samtykke uten å oppgi noen grunn. Alle personopplysninger vil bli behandlet konfidensielt og studien er meldt til personvernombudet for forskning, Norsk Samfunnsvitenskapelig Datatjeneste AS.

    Jeg har mulighet til å intervjue deg i desember og januar avhengig av hva som passer best for deg! Hvis du er interessert i å bli med på studien kan du ta kontakt med meg på mail: elanorhb@student.hf.uio.no.

    PS: Ikke legg igjen navn eller personopplysninger i kommentarfeltet, da deltagere skal få være anonyme.

    Vennlig hilsen
    Elanor Brendmo
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!