Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Har ikke trent på 20 år. Hva er nytt av tilskudd? Og hva annet har skjedd? på: 24. januar 2018, 18:01
    Gode tips!
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Comeback! på: 23. januar 2018, 18:56
    Alder: 37
    Høyde: 162
    Vekt: 78
    Hvor lenge du har trent: Siden 2010
    Helsetilstand, evt. sykdommer: for tiden forkjølet og slapp på grunn av vintermørket. Ellers god helse.
    Ditt spørsmål: Jeg hadde pause fra trening i ca. 1 år, dels fordi jeg mistet motivasjonen og dels på grunn av ting som skjedde i privatlivet. Da trente jeg 3 ganger i uken med vekter, 1 uke lette og 1 uke med tunge. I tillegg kjørte jeg 20-20 minutter med kardio, for det meste ellipsemaskin. I desember i fjor meldte jeg meg inn igjen på det lokale treningssenteret. Men det er først i dag at jeg klarte å bruke viljestyrken og trene første økt for året. Spørsmålet mitt er hvor lang tid vil det omtrent ta før jeg er tilbake til den formen jeg hadde før jeg sluttet å trene. Har planer om å starte rolig og ikke løfte altfor tungt, og gradvis øke intensiteten og tyngden. Er det noen her som har vært i samme situasjon som har gode tips og råd å gi?
    3  Kosthold / Oppskrifter / Tunfisk på indisk vis (Tuna fish sabzi) på: 06. februar 2016, 00:53
    Mange liker tunfisk, men en del kan ikke utstå smaken og mister en god kilde til proteiner. Jeg var i den samme gruppen inntil jeg fant en enkel og god oppskrift på YouTube.

    Du trenger:

    - 2 bokser tunfisk i vann (vannet siles bort)
    - 1-2 ss matolje
    - 1 løk (medium størrelse, hakkes)
    - 1 ss hvitløkspasta
    - 1 ss ingefærpasta
    - 2 tomater (medium størrelse, skjæres i små biter)

    - 1/4 ts gurkemeiepulver (Turmeric powder)
    - 1/2 ts malt kumin (Cumin powder)
    - 1/2 ts korianderpulver (Coriander powder)
    - chilipulver (etter din smak, bruk teskje)
    - salt (etter din smak)
    - 1 ts tandoori masala
    - en neve fersk koriander
    - limesaft eller sitronsaft (etter din smak)
    - litt hakket grønn chili (dersom ønskelig)

    1. Brun løken til den blir gylden
    2. Tilsett hvitløk og ingefær (pasta). Stek til de får farge
    3. Ha i krydderet (skru ned varmen så krydderet ikke blir svidd)
    4. Ha i tomatene og la de steke i noen minutter
    5. Ha i tunfisken og hakk den litt så det ikke blir klumper. Ha på lokk
    6. Ha korianderbladene. Bruk gjerne saks for å klippe de i små biter
    7. Ha i limesaft/sitronsaft etter smak
    8. Ha på lokket og la det putre i noen minutter til
    9. Retten er ferdig når tomatene er møre og fisken har fått farge

    Denne oppskriften er enkel og billig. Krydderet kan man få kjøpt til en billig penge i innvandrerbutikker. Kan spises med brød eller kokt ris.

    Bon apetit  Smiley

    (Kilde: https://www.youtube.com/watch?v=KJroD8mWWLY)
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!