Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Sending fra USA stoppet da det er ulovlig å importere? på: 30. april 2016, 01:02
    Det har du ja Smiley Du kan si det sånn at du e heldig om du unngår politianmeldelse i detta tellfelle. Æ villa holdt mæ t di Norske kosttilskuddan å hanla i Norge. Det finnes sikkert testosteronholdige middel i Norge såm funke. Uten at æ har undersøkt akkorat d,da æ ikke heilt ser poenget. Lykke til Smiley

    Hvorfor uttaler du deg om ting du ikke har peiling på ? Det er nettop det du gjør med din påstand at han "Er heldig som unngår politianmeldelse" - Noe som er reinspikka vås.

    Produktet han forsøkte å bestille inneholder ikke noe form for hormoner eller narkotiske stoffer, dersom det gjorde dette så ville han for det første BLITT politianmeldt med høy sannsynlighet, og for det andre ville den aldri vært solgt på det legale amerikanske markedet. Du skal nemlig være veldig god dersom du klarer å finne noe som helst kosttilskudd, nå også på det amerikanske markedet, som vil være ulovlig til eget bruk i Norge. Det amerikanske markedet er nemlig blitt særdeles skjerpet også de senere årene, og etter 1.3 diemethylamynamine / DMAA ble tatt av markedet (Dog ikke formelt forbudt hverken her, der eller i EU, kun fjernet) så er den eneste forskjellen på kosttilskudd i EU/USA og Norge verdier, altså styrke eksempelvis pr. 100g vare.

    Alt du handler av kosttilskudd i EU har du lov til å ta med deg til Norge til eget bruk, absolutt alt, de samme produktene fra USA (Og resten av verden utenfor EU ) vil det være vanskeligere å få inn pr. post, ettersom Norge har valgt å følge EU. Desverre, av en eller annen idiotisk grunn, har Norge valgt å skjerpe regelrverket når det kommer til bestillinger pr post.

    C4 Extreme, som eksempelvis er USAs mest solgte pre workout, får du også kjøpt på gymgrossisten, bare 3-4 ganger svakere, altså, dersom du tar 3 scoops av varianten som selges i Norge, har du i praksis 1 "Amerikansk" scoop.

    Den enste forskjellen blir at produktet er det samme i Norge, bare 3-4 ganger så dyrt, så sitter vi her på bjerget og skryter av at vi er mer fornuftige når det kommer til kosttilskudd enn resten av verden. Skinnhellig. Og folk (Som deg) biter fem på og sprer denne vranglæren videre.
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bcaa på: 01. april 2016, 00:48
    Hei er 16 år og trener styrke, har kjøpt bcaa men så ser jeg en skriver at du kan få disse bivirkningene:Sitat fra: ThePredator på 18. august 2013, 19:14
    Gynekomasti(bitch tits)
    Forstørret hjerte, venstre ventrikkel hypertrofi
    Endringer i kolesterol verdiene
    Kviser
    Uren hud/fet hud
    Strekkmerker
    Væske og salt-retensjon/vannansamlinger
    Sterilitet
    Mindre sædproduksjon
    Hos gutter som ikke har kommet i puberteten enda; fortstørrelse av penis
    Mindre testikler
    Håravfall
    Hårvekst
    Dypere stemme
    Økt seksualdrift eller lavere
    Lav eller helt stoppet produksjon av testosteron, hypogonadisme
    Nyreproblemer/skader
    Høye leverenzym verdier/skader på leveren
    Økt svetting
    Høyt blodtrykk
    Større blodvolum
    Stoppet høydevekst hos gutter i puberteten(tidlig lukking av epifyseskivene)
    Depresjoner
    Angst
    Asosial oppførsel
    Ødelagt stoffskifte/forbrenning
    Diabetes
    Cyster
    Allergier
    Fordøyelsesproblemer
    Magesår
    Brokk
    Prolaps
    Avrevne muskelfester
    Hjerneslag/hjerneblødning
    Ødelagt immunforsvar
    Aggressivitet
    Hodepine
    Blodet koagulerer saktere
    Diaré
    Pusteforstyrrelser
    Svimmelhet
    Testikkelsmerter/”balle-spreng”
    Smerter i bena
    Smerter på injeksjonsstedet
    Hjerteinfarkt
    Forstørret prostata kjertel
    Tietzes syndrom
    Neseblod under trening eller fysisk anstrengelse
    Mage og tarmproblemer
    Abcesser
    Selvmordstanker
    Destruktiv atferd
    Irritasjon
    Uro
    Impotens
    Sykelig sjalusi
    Vrangforestillinger
    Kolestase
    Rusavhengighet
    Hallusinasjoner
    Abstinenser
    Store humørsvingninger
    Megareksi/kroppsbildeforstyrrelser
    Personlighetsforandringer(spesielt ved bruk i puberteten)
    Impotens
    Gulsott
    Store søvnproblemer
    Psykisk avhengighet

    Jeg sliter med søvn fra før av, noen som har innspill?

    Har du kjøpt BCAA eller har du kjøpt trenbolon ?Cheesy
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: N.O Explode 3.0 på: 30. mars 2016, 21:34
    Men under trening kan jeg bruke bcaa? Kanskje bare ikke fullt så mye..


    Det kan du helt fint gjøre.
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Pwo/kosttilskudd for maks pump på: 30. mars 2016, 20:36
    Kan anbefale C4 Extreme Ripped, C4 Extreme 50x eller C4 Extreme Tongue

    C4 Extreme synes jeg er bra på generelt grunnlag, en av de bedre PWO`ene jeg har prøvd.

    Finaflex Stimul8 kan også anbefales, den beste PWO jeg har vært borti hva gjelder fokus og energi, dog gir den ikke noe ekstra pump, noe som heller ikke spiller noen rolle for min del.
    5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Skinnyfat på: 30. mars 2016, 20:25
    Hei! Er en gutt på 20 år, som begynner å bli lei magen min. Den er ikke spesielt stor eller fet, men heller ikke særlig muskuløs.

    Når jeg har på meg t-skjorte osv, så er det ingen som tror at jeg er skinny fat, fordi jeg ser vanlig ut, altså slank. I tillegg er jeg 185 cm, så det syns ikke at magen er litt "løs". Når jeg tar av meg t-skjorta, så ser magen min litt for "løs" ut. Dette vil jeg veldig sterkt endre, men hvordan? Hvordan kan jeg stramme opp bare magen litt, evt fjerne det fettet? Andre kroppsdeler trenger jeg ikke å trene og treningstudio er uaktuelt pga lengde.

    Har dere noe tips? Øvelser hjemme? Settes veldig stor pris på.

    "Andre kroppsdeler trenger jeg ikke å trene og treningstudio er uaktuelt pga lengde"

    Hva mener du egentlig med denne uttalelsen ?

    For det første kan du ikke punktforbrenne fett. Dvs. det finnes ingen øvelser eller diett på denne jord som vil forbrenne magefett i større grad enn annet fett på kroppen din. Når du forbrenner fett så forbrennes fett over hele kroppen din, logisk nok vil det ta lenger tid å forbrenne vesentlig fra deler av kroppen som har mere fett enn andre.

    Og hva mener du med at "Treningssenter er uaktuelt pga lengde" ? At du med dine 185 cm er for høy til å trene på treningssenter ? Isåfall er jeg genuint interessert i å høre årsaken til dette, for da spørs det om jeg med mine 195 cm ikke har kastet bort ti år av livet mitt til å trene på senter.

    For å svare på spørsmålet ditt: Hvis jeg var i din situasjon, altså "Tynnfeit" så ville jeg kjørt på med styrketrening og et fornuftig kosthold fra dag1, disse to tingene ville vært min prioritet nummer èn, med diett som nummer1. Du er 20 år, din testosteronproduksjon er etter all sannsynlighet så og si på topp, og muligheten til å bygge muskler og forme kroppen vil aldri bli større enn nå. Dette er den beste "Kuren" jeg kan komme på mot "Tynnfeithet"
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: N.O Explode 3.0 på: 30. mars 2016, 20:16
    Takk for et utfyllende og bra svar   Wink
    Hva tenker du om bcaa? Bør dette og tas i tillegg? Aldri brukt det før, kun litt forskjellige PWO, så blir spennende å få prøve noe nytt!

    Kan være lurt å ta litt BCAA før trening Smiley Dog har en del forskjellige typer proteinpulver masse BCAA og glutamin i seg, og om man bruker dette regelmessig skulel det være unødvendig å ta ekstra av det, spesielt om man tar det før trening.
    7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ned i fettprosent på: 30. mars 2016, 18:33
    Hei!

    Jeg har trent stort sett hele livet, men har aldri vært noe spesielt tynn. Har alltid hatt litt ekstra flesk rundt magen, lår og armer. Jeg trener stort sett hver dag, men ser ikke resultater pga kostholdet. Er ganske glad i mat og søtsaker, men prøver å skjerpe meg. Har lovt meg selv å være flink fremover, og spise minst mulig sukker. Det jeg trenger hjelp til er å vite hvor mye mat jeg trenger å ha i meg? Jeg er jente, 160 høy og veier 65 kg. Trener styrke og litt kardio alt i fra 3-7 ganger i uken. Noen som har noen tips til fremgang og hvordan jeg skal spise? Kan også nevne det at jeg går på folkehøyskole, så vi får stort sett brødmat til hvert måltid bortsett fra middag. Smiley

    Jeg skrev nettop et lengre innlegg, som gikk tapt etter automatisk innlogging, men skal prøve å gjenta det i litt kortere ord.

    - Du bør finne ut sånn ca. hvor mange kalorier du bør ligge på for å sikre et kaloriunderskudd som likevel gir en fornuftig vektnedgang og en  fettprosent som går riktig vei. Det finnes ingen fasit på hvor mange kg du bør gå ned i uken, men en "Tommelfingerregel" som ofte gjentas er 0,5 kg for å miste minst mulig muskelmasse (Noen kan selvsagt gå ned mer enn dette)

    - Tn.no har en grei kalkulator som "Regner ut" sånn ca. hvor du bør ligge på totalt antall kalorier (Samt fordeling av macroer) i forhold til vekt og mål (Vektnedgang, oppgang, vedlikehold) - På 65 kg sier denne 1800 kcal, fordelt på 162g protein, 61g fett, og 156g karbohydrater. Dette er selvsagt ingen fasit, men kan være en god pekepinn til man skal igang, etterhvert som ukene går og man veier seg på faste dager ser man fremgangen på vekta, og justerer totalt antall kcal opp/ned utifra hva vekta viser. I starten vil du garantert gå ned mer enn 0,5kg i uken grunnet at du nok holder på en del vann ettersom du spiser en del brødmat, søtsaker osv. ettersom karbohydrater holder på vann.  Alternativt kan du få foretatt en kroppsanalyse for å regne ut din hvileforbrenning, dette er da mer presist, men ikke nødvendig.

    - Videre er målebånd en flott ting å måle fremgang med, samt fremgang i speilet. Dersom du ikke går nevneverdig ned i styrke er dette også en god ting, og en god pekepinn på at du ikke mister for mye muskelmasse kontra fett. Anbefaler også å anskaffe fettkaliper (klype), en billig og enkel måte å måle fettprosent på, riktignok ikke 100% presist, men når man bruker dette over tid estimerer det ganske godt at fettprosenten går riktig vei i det minste.

    - Når det kommer til dietten er det viktig at du finner et opplegg som passer for deg, ikke for alle andre. Det finnes så utrolig mange gode og sunne kilder til proteiner, karbohydrater, og fett at det bare blir for dumt å dag ut og dag inn spise ting du ikke liker fordi "Den trente dama som har stått på fitness-scenen spiser dette hver dag og anbefalte det" - eller fordi "PT`en min har tatt med dette i kostholdsplanen min" - Den beste kostholdsplanen er den planen som fungerer for deg. Finn deg ting du vet du kan trives med, og det over tid, og du behøver så absolutt ikke spise det samme hver dag, etterhvert vil du lære deg mer og mer om hvor mye kcal, proteiner karbohydrater og fett som finnes i matvarer, øyemål osv.
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: N.O Explode 3.0 på: 30. mars 2016, 17:51
    Hei!
    Noen som har erfaringer med N.O Explode 3.0?
    Denne inneholder aminosyrer og creatine. Spørsmålet er.. :
    Trenger man ta BCAA i tillegg? Og ettersom det er creatine i den, bør det tas i sykluser, og creatine utenom er unødvendig?

    Håper på raskt svar sv noen som kan dette  Smiley

    Prøvde denne litt i fjor, synes ikke det var det helt store, men heller ikke den dårligste PWO`en jeg har prøvd.

    Mitt inntrykk er at virkningen av forskjellige PWO`s er høyst individuelt, andre jeg kjenner synes denne er veldig bra, mens jeg på min side ikke hadde særlig effekt - Det skal også nevnes at jeg hadde enda dårligere effekt av originale Jack3d og Craze (Med DMAA) og at jeg faktisk lett kunne sovet etter inntak av disse.  Så det er godt mulig denne funker fjell for deg, det finner du kun ut ved å teste ut Smiley

    De PWO`ene som har fungert best for meg er Finaflex Stimul8 (Fås kun i USA) og C4 extreme (Usikker på om den er å oppdrive i EU, men fås også i USA)

    Mengdene kreatin i denne er ganske lave, som i de fleste kreatin-holdige PWO`s, så om du bruker kreatin til daglig i forb. med trening så erstatter denne så absolutt ikke det.

    9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Sverige tur! What to buy!? :D på: 30. mars 2016, 17:46
    Hei folkens Wink

    skal en harry tur til grensa/nordby i morgen, hva pleier dere og kjøpe av bodybuilding snacks der? Cheesy
    kosttilskudd, kylling, mat osv osv...

    Nå er sikkert denne sverigeturen unnagjort, men om du skal tilbake, vil jeg anbefale multivitaminen "Animal Pak"

    Universal-produktene er stort sett solide produkter, som du ikke får kjøpt i Norge, men selvsagt avhengig av hva dine mål er.

    I enkelte sjapper i Sverige får man fortsatt kjøpt forskjellige PWO`s fra "Gamle dager" under disk. Personlig fungerte "Old school" jack3d og craze veldig dårlig for meg, og jeg kunne i praksis gått og lagt meg og sovet dypt etter inntak.
    10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Frustrert! på: 30. mars 2016, 17:42
    Jeg går rundt og er så frustrert! Prøver å holde meg til ca 2200 kalorier til dagen, men går rundt og føler meg utilfredsstilt. Dette fører til at jeg ofte overspiser og ender som regel opp på ca 2600 kalorier daglig  (gjennomsnittlig pr uke).. Slik har det vært siden jul, og nå begynner jeg å bli bekymret for vekten.

    Jeg trener ikke, men går minst to timer tur per dag, jobber deltid i butikk (sitter ikke i en kasse). Vil si at jeg er aktiv i hverdagen..

    Er 178 cm og veier 61 kg. Vet at det er normalvektig, men er redd for å gå opp i vekt. Har/er plaget med spiseforstyrrelser, men fra å ikke spise tre dager i uken, har jeg prøvd å spise "normalt", men nå begynner denne overspisingen som nevnt å slite på...

    Spiser karbohydrater, proteiner og fett. Drikker masse vann.

    Noen som har noen nyttige tips for å slippe denne cravingen etter mat?

    Det er ikke nødvendig å komme med tips som å ikke telle kalorier osv... jeg trenger  å være trygg på mengden mat jeg spiser, og teller kalorier med gode intensjoner.

    Håper på gode innspill Smiley

    Først og fremst: Er målet vedlikehold eller vektnedgang ?

    Har du valgt matvarer du trives med, som du faktisk liker ?

    Eller har du blitt fortalt av andre hva du må spise og fulgt dette ?

    Hvor mange ganger spiser du ila. døgnet ? Er du blitt fortalt myter ala  "Du må spise 7-8 små måltider i døgnet for å holde forbrenningen oppe " ? som til tross for at det er vitenskapelig motbevist mange ganger fortsatt er en myte som florerer i 2016

    Det KAN være at det vil fungere å spise færre eller flere måltider (Men fortsatt det samme), alt etter hvordan du fordeler det du spiser totalt ila. en dag.

    Det KAN være at det vil fungere å bytte ut det du spiser, eller deler av det, med andre ting som du faktisk har lyst på, og trives med.

    Det KAN også være at du bør fordele macroene på en måte som gjør at du har energi fra du står opp til du legger deg, altså ikke høre på tullprat som "Ikke spis karbohydrater etter kl 19:00" 

    Når du spiser ting har absolutt NADA å si for vektoppgang/vektnedgang - Det er totalen som teller. I både teori og praksis så kan du faktisk ta ALLE de 2200 kaloriene, samle de sammen til ett måltid, og spise alt sammen èn gang, og ha ett måltid i døgnet. Det vil ikke utgjøre noe forskjell på vekta kontra at du spiser de fordelt på 4 eller 10 måltider.

    Det viktigste er at du finner det som fungerer for DEG, og som DU trives med, den beste kostholdsplanen er nemlig den DU trives med i hverdagen, ikke den som HUN eller HAN sier at er BEST.

    Men svar på disse spørsmålene, så kanskje jeg kan gi deg et mer kvalifisert svar.
    11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Sjekk kostholdsplanen jeg fikk av PT'n min! på: 30. mars 2016, 17:27
    Synes det er litt vél lite kalorier på starten av en diett. Rundt 1900 kcal for en mann på 88kg er lite (!), men dette kommer selvfølgelig ann på fobrenningen din gjennom dagen. Å gå fra useriøs trening og kosthold og rett over på kun "bro-food" i tillegg til så lite kalorier er for meg en oppskrift på å mislykkes (med mindre du har vilje av stål).

    Personlig ville jeg heller anbefalt en iifym-tilnærming til det hele. Da kan du selv velge hva du spiser gjennom dagen, såfremt du veier alt og de totale makroene forblir de samme fra dag til dag. Dette gjør det mye lettere å holde ut i lengden fordi du slipper å kutte ut matvarer. Forstår null av hvorfor du skal putte i deg 4 stk vit/min-kapsler hver dag. Følg det som står på boksen! 

    Stiller meg absolutt bak dette. Det hele oser av broscience og en person som skal putte SIN fasit og måte å gjøre ting på over på andre.

    Det er fortsatt til gode for min del at noen kommer med en rasjonell forklaring på hvorfor man MÅ spise ting man IKKE liker (Med mindre man ikke liker NOEN som helst sunne kilder til protein/karbo/fett så er det i mitt hode hvordan man skal mislykkes)

    Jeg takler for eksempel ikke brokkoli, jeg får brekninger bare det er i nærheten av meg, på bodybuilding.com, dette forumet og masse nadre steder har man PT`er og ymse bro`s som presterer å påstå at man ikke kan bygge muskler eller forbrenne fett uten å spise brokkoli. En fanatisk tøvete påstand. Uten sammenligning forøvrig.
    12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Sjekk kostholdsplanen jeg fikk av PT'n min! på: 30. mars 2016, 17:23
    Hei!

    Jeg har vært hos PT og fått et hostholdsplan, men jeg er ikke enig i hva som står der.

    6 dager i uken til lunsj og middag skal jeg spise kylling/karbonadedeig, ris og byggryn. (allerede her stiller jeg spørsmål til meg selv om hvor sunt  dette er)

    I tillegg til det så er det 200g karbonade deig, og 25g byggryn og 25g brokkoli. Etter å ha veid opp så ser jeg at det er en liten spiseskje med byggryn og 3 brokkolitopper. Jeg spurte PT om dette var riktig å det var det. Jeg syns det var lite iforhold til karbonadeigen.

    Legger ved vedlegg av kostholdsplanen min, Håper dere kan se igjennom den.



    Sindre

    Har du betalt penger for dette ?

    Har du eksempelvis gått igjennom med PT`en din hva slags matvarer du liker og ikke liker ?

    Eller har han bare servert deg en oversikt over hva slags matvarer HAN mener DU bør spise ?

    Sistnevnte vil jo være å betale penger for å mislykkes. Fitness og treningsbransjen er full av bro`s som liker å fortelle andre hva som fungerer for dem, fordi det har fungert for dem selv. Hvis du for eksempel ikke liker karbonadedeig, eller brokkoli, men er glad i kylling og andre grønnsaker, hvorfor i huleste skal du da stappe i deg to ting du ikke liker foran to andre ting du liker bare fordi en PT har sagt det ?

    Det er mulig man vil klare å stappe i seg ting som andre forteller en at en skal spise, i troen og håpet på å oppnå sine mål, men bevisst eller ubevisst vil man forbinde kostholdet og treningen med mat man ikke liker, noe man ikke trives med, for min del høres det ut som noe som før eller siden vil sprekke. Den beste kostholdsplanen er den som fungerer for DEG, ikke for alle andre. Ikke hør på bro`s som serverer udokumentert svada som "Du må spise brokkolitopper, helst 500 gram og aller helst 1 kg i døgnet" - "Du må spise fett da og da på døgnet og karbohydrater da og da på døgnet" - "Du må gjøre SÅNN og SÅNN og DET og DET hvis ikke vil du miste alle dine gains og forbrenningen din vil stoppe i morgen" - "For å forbrenne fett må du spise 7 og helst 10 små måltider i døgnet, hvis ikke stopper metabolismen opp som en bil i fart som bråbremser"

    Det finnes ufattelig mange måter å gjøre ting på, og oppnå det samme målet, man må finne det som fungerer best for en selv, men èn ting som jeg stiller meg bak er at ca. 1800 kalorier høres grådig lite ut for en person på 88 kg som skal ned i vekt. Hvis mulig burde du få tatt en kroppsanalyse for å finne ut hvileforbrenningen din - Eller du kan starte relativt høyt, og se an vektnedgangen over tid, og justere utifra det, men dette vet du kanskje fra før. Hvis jeg veide 88kg og skulle påbegynne en deff ville jeg for min del ikke startet under ca. 2500 kcal i døgnet.

    Selv deffer jeg for tiden på 3000 kcal i døgnet, på en kroppsvekt på 100 kg.

    Dersom du har betalt penger for dette oppsettet ville jeg krevd pengene tilbake.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!