Visning av honnrposter for Fresh-T
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Åpent forum / SV: Fit Frank 22. august 2005, 12:35
  Hvis det ikke er lille solstrålen abc?

  Er nok det  rofl


  Fra FP, NK:
  Sitat
  Helt enig med Sander 16år her Wink  de som ikke forstår ironi og derfor ikke klarer å bli fornøyd med FP bør sjekke ut TF i stedet.

  Gogogogogogo fraaank

  Han glemte adin ser IP.
  Honnr gitt av : Nudz, 26. august 2005, 09:07
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: skråbenk 05. april 2005, 14:58
  Det handler jo om effektiv vinkel her. Har sett noen krumme ryggen veldig og i tillegg løfte røvva opp fra benken i skråbenk. Da vil jo den effektive vinkelen, ved liten vinkel på benken, bli nærmest negativ og du får en heller decline-effekt. Dette fører jo selvsagt til at ønsket muskelhode (clavicular) ikke balastes optimalt.

  Var noen med på den?  Huh
  Honnr gitt av : HITman, 07. april 2005, 22:03
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hva mener du er best! 03. mars 2005, 13:18
  ...Det du sier er litt som å si at det er genene som bestemmer formen på rumpa di - og ut fra det si at det egentlig ikke er noen forskjell på formen på ei totalt utrent rumpe og rumpa på samme personen når han har nådd et nivå der han repper ut på 280 kilo i knebøy......

  Det jeg sier er at formen på rumpa til en gitt person vil være lik uansett om har oppnådd dette ved tung knebøy eller tung beinpress. Hvilke av disse som gir mest økning på kortest tid er en annen sak. En utrent person vil ha en litt mere "hengerumpe" pga "slapp muskel" og "dvaskt" fett.


  Det klassiske benkpress-brystet er nokså underutviklet generelt sett, samt at det er nokså flatt i overkant.....

  Det kan jeg godt si meg enig i, men generelt underutviklet betyr jo bare at han må trene og spise mer....
  At det er flatt i overkant tyder vel på en litt underutviklet Clavicular, som jeg antydet kan skje i min forrige post. Dette kan kompenseres ved Skråbenk.


  Det eneste du viser med bildet av Dave Henry er forøvrig at hans muskelfester og muskelmager er litt suboptimale inn mot midten av nedre del. Hverken mer eller mindre. Dersom du ser bilder av samme Dave som veltrent 18-åring så ser brystet komplett forskjellig ut rent visuelt - muskelfestene er seff akkurat de samme.
  Du kan seff være viss på at Dave Henry får beskjed av Dante om å bruke litt andre øvelser enn kun benkpress for å utvikle sitt brystparti videre.....

  Har sett Dave som 18-åring og synes brystet hans ser likt ut jeg, bare mindre.
  Jeg tror uansett hvor mye Dante kjefter på Dave, tror jeg ikke han kan forandre fasongen på det. Hvis vi ser på sprekken mellom brystet hans, er vi at det ikke eksisterer noen muskel der, og da er det lite noen kan gjøre med det.
  ...men og benytte andre øvelser for å stimulere til ytterligere vekst kan jeg være enig i.


  Brystet er både en enkel og en komplisert muskel alt i ett - akkurat som latsen - og trenger juling fra litt forskjellig hold for å holde mål....

  Du kan godt levere juling latsen fra flere hold for å stimulere til vekst. Men formen vil bli lik om du trener lats ved roing eller chins. Latissimus Dorsi er 1 muskel med 1 hode, og eneste du kan gjøre er å stimulere til generelt vekst eller ikke..
  Honnr gitt av : HITman, 04. mars 2005, 11:11
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!